The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki
Zwycięstwo Polonii Bytom 11 5,67%
Remis 5 2,58%
Zwycięstwo Wisły Kraków 178 91,75%
Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2011, 20:46
Zobaczymy za dwa tygodnie i nie ma co siać paniki zdobycz punktowa jest solidna. Więcej optymizmu.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.03.2011, 20:46
ciacho napisał(a):Wyświetl post
A ja chciałbym żeby w następnym meczu Sobol w ogóle nie biegał.
Ja tak samo co napisałem bodaj jedną stronę wcześniej, ale nie uzasadniłem.
Otóż Sobolewski nie jest tym Sobolem z przed dwóch sezonów i wcześniej. Nie daje nam za dużo w ofensywie, zalicza trochę głupich strat nie odbiera piłek z taka skutecznością jak kiedyś. Trzeba sobie powiedzieć, że jest...bezproduktywny.

Wilk w meczach, których grał spisywał się naprawdę dobrze. Gość daje bardzo dużo do przodu i odwala kawał dobrej roboty w defensywie vide. mecz z Arką w Gdyni.

Środek moim zdaniem powinien wyglądać tak Wilk - Sivakov - Melikson.

Jeśli obrona będzie w dalszym ciągu funkcjonować tak jak w meczu z Polonią Bytom potrzeba będzie kolejnych przemeblowań w tej formacji.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.03.2011, 20:48
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jaliens tragedia.

Jeszcze będziecie płakać po Gordanie.
Ja juz placze za Bunoza...powaznie...
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.03.2011, 20:54
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ja juz placze za Bunoza...powaznie...

Jak już chcesz płakać... to może też popłacz sobie za Marcelo i nawet za Clebera

i oby ten płacz na dobre Ci wyszedł serio
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 20.03.2011, 20:59
Niektórzy chyba zapomnieli jak wielu mamy nowych zawodników. Cieszcie się z tego co mamy. Jak do tej pory 10 pkt. w 4 meczach. Martwi trochę poziom gry, ale przecież tylko Kirm, Mały i Sobol są z tej starej Wisły. Nie ma się co dziwić, że tak to wygląda. Niestety rozbicie defensywy jeszcze długo będzie się nam odbijać czkawką. Trzeba liczyć na siłe w ofensywie, bo tam mamy ogromny potencjał.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.03.2011, 21:00
Moje oceny z tego... nooo meczu.

2 Periko - bardzo słabo! Najgorszy jego mecz w Wiśle. Udział przy pierwszej straconej bramce, a druga bramka to już idzie tylko na jego konto.
2 Jaliens - słabo ze hej!
4 Chavez - jeszcze to jako tako wyglądało.
4 Paljić - ujdzie.
2 - Cikos - słabo, albo wręcz bardzo słabo.
4 Sobolewski - słabo
5 Kirm - dobry strzał z wolnego, dobra w miarę 1 połowa, potem słabo. (punkt ekstra za bramkę)
2 - Jirsak - bardzo słabo, jeden strzał (owszem dobry) to za mało w całym meczu. Wielu się śmieje na naszym forum ze Stilića z Amici że Sobolewski go przykrywa i gościa nie ma. Jirsaka nikt nie musi przykrywać, on sam znika!
5 Melikson - niby coś grał, ale jakby nie grał. Najsłabszy jego mecz w Wiśle
6 Małecki - aktywny, ale dzisiaj nie miał tej kluczowej akcji...
5 Genkow - Bułgarski Zahorski wywalczył karnego. Walczył w powietrzu z obrońcami itd. Że nie strzela bramek? Oryginał z Zabrza też nie strzela.... Na poważnie, w takiej formie Genkov nie jest lepszy od Zahorskiego. Ten sam poziom. Musi nadrobić braki fizyczne bo inaczej będziemy grać z walczącym taranem z przodu który nie strzela bramek a nie z snajperem. To za mało, liczę że za 2 tygodnie będzie już lepiej.

3 - Burliga - gorszy od Cikosa nie jest.... i co o tym myśleć? Niech może Łukasz pogra teraz na prawej obronie zamiast Erika?
3 - Sivakow - 1 groźny strzał
2 - Żurawski - no cóż tu napisać....

Generalnie najgorsze jest to że znowu tracimy aż 2 gole! 1 bramka ewidentnie do uniknięcia - brak komunikacji!
Bez dobrej obrony nie mamy szans na cokolwiek. Mówię o MP...

Kto wie czy gra w środku 2 defensywnymi pomocnikami przy tak niestabilnej obronie to nie jest lepsza opcja? Sobolewski, Wilk, Sivakow...

No cóż, jeśli nie możesz wygrać, to chociaż zremisuj. Czekają nas teraz ciężkie mecze, oby Maaskant popracował też nad swoją koncepcją gry i zmianami. Bo zmiany mu dzisiaj kompletnie nie wyszły.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.03.2011 o godz. 21:04.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 20.03.2011, 21:03
Kto tak ambitnie przykrył tego gościa z Poloni ktory dobił do pustej bramki na 2:1?
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.03.2011, 21:08
Burliga...
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.03.2011, 21:09
Tak po ochłonieciu można stwierdzic trudno, zdarza sie
Nie mamy takiej jakości żeby wygrywać wszystkie mecze,
1 remis i 7 zwyciestw to jest tak rewelacyjny wynik,
pod warunkiem ze gra sie nieco poprawi prazez te 2 tygodnie
Zastanawia mnie tylko w czym Chavez był dziś lepszy od Jaliensa
On miał takie problemu z utzrymanie równowagi, że nie był w stanie sie na grze skoncentrować,
dla mnie razem z Pareiko i Sobolem najgorszy na placu dzisiaj
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.03.2011, 21:14
Chavez ma jedną zaletę, ciężko go przepchnąć, jak Choto. Nie jest i pewnie nie będzie wybitnym obrońcą, ale mimo wszystko w obronie 1 na 1 zdecydowanie trudniej go ograć. Jak ma jako taką szybkość, i jako taką zwrotność to w naszej lidze ujdzie. Masa razy siła.... = Choto, Outarra, a jak dodasz szybkość (kiedyś) to masz Chinyame. Gorzej z grą do przodu u Chaveza....
Jaliens zbyt często przegrywa pojedynki... bo szybkość i start do piłki jak widać nie te, a i jakby brak siły fizycznej no i masy.. On gra jak Cleber, ale Cleber 35 letni po powrocie z Rosji.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.03.2011 o godz. 21:16.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.03.2011, 21:15
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
5 Kirm - dobry strzał z wolnego, dobra w miarę 1 połowa, potem słabo. (punkt ekstra za bramkę)
2 - Jirsak - bardzo słabo, jeden strzał (owszem dobry) to za mało w całym meczu. Wielu się śmieje na naszym forum ze Stilića z Amici że Sobolewski go przykrywa i gościa nie ma. Jirsaka nikt nie musi przykrywać, on sam znika!
Jirsak trzyma stały poziom. Przecież on tak gra już od chyba trzech lat.

Prawdziwy playmaker
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.03.2011, 21:17
Bramki z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=1t6ln9WiwTA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.03.2011, 21:22
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Bardziej martwią inne fakty

1.Tragedia w obronie
-Jaliens i jego ogolna prezentacja
-niezgranie
-kontuzje
Wina błędów popełnionych w obu okienkach transferowych. Kontuzje są czymś normalnym i tylko idiota nie bierze ich pod uwagę.

2.Brak walki od pierwszej minuty
- moze oni mysla ze rywale oddadza im mecz bez walki
Zmieniliśmy 90% zawodników i sztab trenerski tu proszę, nadal to samo. Może winą jest po prostu BRAK REALNEJ KONKURENCJI W SKŁADZIE? Kto ma naciskać na Genkova - Żurawski? Na Meliksona - Garguła?
Na Małeckiego - () ?
Mamy dwóch bocznych obrońców, z czego jeden zrobiony z pomocnika.

3.Nie ma lidera
-niby jest Maly i Sobol ale oni przestali byc tymi zagrzewajacymi do walki.
Przynajmniej Rios będzie się czuł spokojniej. A, fakt, on przecież i tak nie gra, bo jest za słaby...

4.Atak-tu jest najwieksza tragedia bo Genkov wg mnie to jakis paralityk a nie napastnik.Hristov mi sie przypomina tylko raz na pol godziny zgra pilke do jakiegos pomocnika.Parodia
Ten mecz dobitnie to pokazal.
Niewiem jak bedziie to wygladalo i kto te bramki strzelał.
Na razie strzelają Kirm i Małecki. Pisałem, że jeden napastnik za Brożka to ogromne ryzyko. Cóż...

Niby jest lider ale wad jest tak wiele ze tutaj jak sie nie wezmiemy za jajca i nie zacznie Maaskant ich gonic do pracy to jak zwlaszcza Legia zatrybi to krucho to widze.
Legia za Skorży raczej nie zatrybi, bardziej bym się obawiał Amiki. Tak czy siak - o pucharach nie ma co nawet marzyć. Nawet jeśli uzupełnimy tragiczne braki w składzie, to przybędzie tak wielu zawodników, że zgrywać się będą z marszu. Rezultat łatwy do przewidzenia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.03.2011, 21:22
Chavez ma jedną zaletę, ciężko go przepchnąć, jak Choto. Nie jest i pewnie nie będzie wybitnym obrońcą, ale mimo wszystko w obronie 1 na 1 zdecydowanie trudniej go ograć. Jak ma jako taką szybkość, i jako taką zwrotność to w naszej lidze ujdzie. Masa razy siła.... = Choto, Outarra, a jak dodasz szybkość (kiedyś) to masz Chinyame. Gorzej z grą do przodu u Chaveza....
Jaliens zbyt często przegrywa pojedynki... bo szybkość i start do piłki jak widać nie te, a i jakby brak siły fizycznej no i masy.. On gra jak Cleber, ale Cleber 35 letni po powrocie z Rosji.
Ja nie twierdze że Chavez to zły piłkarz, chodzi mi konkretnie o dzisiejszy mecz
moim zdaniem Jaliens był dzisaj lepszy, zaryzykuje stwierdzenie ze najlepszy z całej defensywy
Co nie zmienia faktu, iż i tak było słabo
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 20.03.2011, 21:43
Wypada podziękować sędziemu za karnego i remis, bo zespół na niego nie zasłużył.
Powtórzę jeszcze raz to, co napisałem po Widzewie - szczerze wątpię, czy w tej lidze udałoby się znaleźć trzy zespoły, które mają wyraźnie gorszą obronę od Wisły. Żadne statystyki nie zmieniają faktu, że nasi obrońcy gubią się w prostych sytuacjach i zwyczajnie dają ciała. Niestety dziś zawiódł też Pareiko, który miał udział przy obu golach dla Polonii. W ataku gorzej niż dotąd zaprezentowało się trio Małecki - Melikson - Kirm i tym razem nie byli w stanie samodzielnie wygrać nam spotkania. Bułgarski Mariusz Ujek zagrał tak, jak zwykle.

Dobrze, że Maaskant ma trochę czasu by pozbierać zespół i przygotować ich na Jagę. To będzie prawdziwy test, który pokaże nam faktyczną siłę zespołu i umożliwi nam ocenę drużyny i ostatnich transferów.
Ostatnio edytowane przez jova : 20.03.2011 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Od: 10.2009

Stary 20.03.2011, 21:48
Mecz i trybuny w obiektywie

http://www.waszapilka.pl/galleries,684,0

http://www.waszapilka.pl/galleries,683,0
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.03.2011, 21:51
Ja trzymam tylko Basałaja za słowo, że proces przebudowy drużny dobiegnie końca wtedy kiedy drużna uzyska odpowiedni poziom sprotowy i będzie pełny stadion. Bo ewidentnie brakuję nam jakości na kilku pozycjach co może skończyć się nie wesoło w europejskich pucharach.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.03.2011, 21:56
Genkov wreszcie trafia (ale niestety nie do bramki) : http://galeria.wislakrakow.com/20110320/md/06.jpg

Podsumowując, następny mecz powinniśmy zacząć z Wilkiem zamiast Sobolewskiego oraz z Sivakow'em zamiast Jirsaka. Na zmiany w 2 połowie wpuścić Jirsaka i... Łobodzińskiego zamiast Genkova, a do ataku przesunąć Małeckiego i sprawdzić wariant z Łobo w pomocy i Małeckim w ataku.

Linia obrony to nasz największy problem - nie dość że podstawowi obrońcy są niepewnii to zostaliśmy praktycznie bez żadnej rezerwy.

Tutaj jednak są możliwości - może jakiś w miarę solidny stoper pozostaje bez kontraktu i można by go zatrudnić do końca sezonu + opcja przedłużenia umowy Stan ma około 10 dni na przeszukanie rynku pod tym względem...
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.03.2011, 21:58
Lysy; napisał(a):
Obronę tak.
Defensywnego pomocnika? Kpisz? Mamy najlepszego defensywnego pomocnika w lidze Wilka - który siedzi na ławce!
Napastnika - owszem, ale nawet Klose czy Podolski z tego 0.5 podania w meczu ze skrzydeł nie zrobią bramki.
Praktycznie każda pozycja w zespole wymaga wzmocnienia.
Też się dziwię, że nie gra...
Z tych 2-3 sytuacji, które Genkov ma w meczu powinien strzelić 1 bramkę, ale z tego co widzę to ma problemy z aklimatyzacją. I to może jeszcze potrwać kilka miesięcy...
---------------------------------
Natomiast, jak widze co robi Burliga przy drugiej bramce dla PB to dla mnie to jest kosmos.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.03.2011, 22:03
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jaliens tragedia.

Jeszcze będziecie płakać po Gordanie.
1906% poprarcia ! Gordan jest dobrym obrońcą z przyszłością, a przez Jaliensa mozemy tracić strasznie dużo bramek ;/
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.03.2011, 22:05
Dzimi - już pozyskaliśmy takiego bez kontraktu - "czarnego kowboja" z Kamerunu - niejakiego Branco. Zarabia podobno skromne 180 tysięcy euro.....

Lepiej niech Maaskant przeprosi się z Kowalskim, popatrzy na Czekaja. Tak wiem że Kowalski słaby, ale paradoksalnie nawet z nim w składzie nie musi być tak źle. Przynajmniej ja tak uważam. Prochu nie wymśsli ale wolniejszy od Jaliensa nie jest. Kontraktowanie takich kopaczy bez kontraktu to wywalanie pieniędzy w błoto. Do tego pewnie są bez formy... zanim nadrobią zaległości, to się sezon skończy.

Nadzieja w Kowalskim

BTW
Kowalski to taki poziom Dzrzymonta, Nawotczyńskiego.... jak zespół jako całość dobrze broni to i oni nie grają tak tragicznie. Ja tam nie miałbym żadnych oporów postawić na Kowalskiego... gorzej już nie będzie

Wolfy
Piszę tylko o lidze, bo puchary w takim składzie personalnym to byłaby kolejna kompromitacja. Kowalski oczywiście jest za słaby na grę w Europie, ale w naszej lidze może coś dać Wiśle, zwłaszcza w takiej awaryjnej sytuacji.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.03.2011 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.03.2011, 22:07
BTW
Kowalski to taki poziom Dzrzymonta, Nawotczyńskiego.... jak zespół jako całość dobrze broni to i oni nie grają tak tragicznie. Ja tam nie miałbym żadnych oporów postawić na Kowalskiego... gorzej już nie będzie
Oczywiście - tylko w lidze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Stary 20.03.2011, 22:18
Skrót meczu http://www.waszapilka.pl/youtube,9232,0
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 20.03.2011, 22:19
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Burliga...
To niech mi ktoś teraz powie, że On wykazał swoją postawą 100% zaangażowania. Nie trzeba za wiele jak się jest obrońcą, żeby podejść tych pare kroków za zawodnikiem na swojej stronie boiska...

To już lepiej grał Małecki w obronie, co prawda raz się tak zapedził, że spalony się nie udał, ale przynajmniej mu się chciało.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.03.2011, 22:23
Dzimi - już pozyskaliśmy takiego bez kontraktu - "czarnego kowboja" z Kamerunu - niejakiego Branco. Zarabia podobno skromne 180 tysięcy euro.....
W tych meczach których grał, na pewno nie wypadł słabiej niż Cikosz. W obliczu utraty MP nawet 100 tyś euro za 3 miesiące gry warto byłoby dać komuś bez kontraktu, jeżeli miałby przyczynić do zwiększenia szans na tytuł. Bo Kowalskiego zamiast np Chaveza sobie nie wyobrażam.

Ciekawe też co będzie, jakby przypadkiem z dzisiejszego składu linii obrony odpadło jeszcze 2 piłkarzy. Taka sytuacja wcale nie jest niemożliwa - wystarczy jeszcze jedna kontuzja + kartki, i kto wtedy zagra?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.03.2011, 22:24
Staszek Valckx był obrońcą i to całkiem niezłym
..
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.03.2011, 22:29
Panowie, bez paniki.

Gdy Wisła demolowała w lidze w sezonie 2007/08 tez remisowalismy 2-2 z Odrą. Nawet Barcelona po wspanialej serii wygranych zremisowala 1-1 na wyjezdzie z Gijon. Spokojnie. Po 7 zwyciestwach z rzedu mogl przytrafic sie remis.

Martwi jednak kontuzja drugiego obroncy... Niezlą lipę mamy w defensywie, a tu jeszcze 2 graczy wypada.. Mam nadzieje, ze uraz Cikosa nie bedzie grozny, a jesli juz to zdazy sie wykurowac Branco. Nie wiem co poniektorzy widzieli dzisiaj w grze Burligi, ale to byla KATASTROFA (w obronie, w ataku ok).

Po Jaliensie juz nie chce mi sie nawet jezdzic, bo kazdy oczekiwal od niego znacznie wiecej.
Obrona zagrala dzis KOMPROMITUJĄCO. Przy kazdym stalym fragmencie gry dla PB mialem serce w dupie.
Szczesliwy remis. Mam nadzieje, ze uda sie szczesliwie wygrac z Jagiellonia, potem wyłuskać 3pkt z beznadziejna Korona i czekac co bedzie dalej.

Nie panikowalbym, aczkolwiek jaki dramat jest w obronie to kazdy widzi..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 20.03.2011, 22:30
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
W tych meczach których grał, na pewno nie wypadł słabiej niż Cikosz. W obliczu utraty MP nawet 100 tyś euro za 3 miesiące gry warto byłoby dać komuś bez kontraktu, jeżeli miałby przyczynić do zwiększenia szans na tytuł. Bo Kowalskiego zamiast np Chaveza sobie nie wyobrażam.

Ciekawe też co będzie, jakby przypadkiem z dzisiejszego składu linii obrony odpadło jeszcze 2 piłkarzy. Taka sytuacja wcale nie jest niemożliwa - wystarczy jeszcze jedna kontuzja + kartki, i kto wtedy zagra?
Cóż będziemy grać ME. Inni (Lech, Legia) mogą od czasu do czasu postawić na jakiegoś młodego to i my możemy. Owszem, wszystko się może zdarzyć, ale Kowalski wygląda niewiele gorzej od Jaliensa. Więc czego się bać? Jaliens to nie Głowacki czy Marcelo. (W takiej formie jakiej jest)

Jak to mówią, zawsze jakoś jest. I nie musi być najgorzej. Oczywiście nie mówię żeby nie grał Branco, zwłaszcza że przepracował okres przygotowawczy, ale zdaje się że też jest kontuzjowany, dlatego nie brałem go pod uwagę. Wyleczy się i też jakoś będzie gra z nim wyglądać.

Nie ma co panikować. A o zmiennikach trzeba było myśleć zimą. Również przydałby się zmiennik dla Genkova....
Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Stary 20.03.2011, 22:34
zdjęcia z wyjazdu http://www.waszapilka.pl/galleries,686,0

Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.03.2011, 22:50
Dobry wynik na otrzeźwienie dla tych, którym wydawało się, że Wisła gra świetnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów