|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
tzn sorry - wytrawne / białe.
właśnie ma nie być słodkie. sorry pomyliły mi się. Nie znam się w ogóle na winach stąd proszę o szybką odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Takie, które są sprawdzone przez ludzi(czyli przez klientów, którzy korzystali co najmniej dwa razy z usług biura)i i działają już kilkanaście lat na rynku, a nie są aż na tyle znane aby windować ceny. ![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy tylko u mnie coś jest nie tak z głosem w C+ cz mają jakiś ogolny problem? Bo jest mega cicho, żeby coś słyszec musze dać prawie na maksa. Mam C+ z aster.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
W rozsądnej (bardzo) cenie jest - Traminer Aromatico Trentino Do kupienia w Liddlu (!!!) . Ciekawy zapach, lekko ziołowy, ciut cierpkie.Prawie 20 złotych. Z tym, że w Liddlu uważać - większośc win stamtąd do ścieku. Chyba, ze niemieckie - różne tam auslese
Ostatnio edytowane przez FraMat : 19.03.2011 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
u mnie jest ok
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
żeby spić i wykorzystać. A tak na poważanie , świecie, kolacja , music w tle itd.Więc w sumie 1 zdanie a 2 znaczą to samo ;-). Traminer Aromatico Trentino, ok, a coś jeszcze ? Może coś z tesco ? Albo jakiegoś monopolowego ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam film dvd (2 foldery audio i wideo) jak zrzucę to na pendriva to odtwarzacz nie chce mi tego czytać, co może być tego przyczyną? Czy w ogóle da się skopiować film dvd na inny nośnik niż płyta?
dzięki mic!
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 21.03.2011 o godz. 17:45.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na pobudzenie zmyslów tylko toskańskie, ale to już ciut droższe...35-50zł
http://www.cudatoskanii.pl/category/lekkie-biale http://www.cudatoskanii.pl/category/wywazone-biale |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Krakowie sklep gdzie dostane odzież firmy Le Coq Sportif?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo tak to sie nie da. Albo pozostaje Ci zgranie do obrazu (ale tego raczej odtwarzacz dvd nie ruszy), ewentualnie zripowanie tego do mpeg, avi itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można sprzedać aparat słuchowy?
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
mam problem ze stroną oficjlaną, która otwiera mi się w wersji lajt jak to wyłączyć?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdzie mozna za darmo zaparkować autem w okolicach dworca glownego/GKRK ?
prosze o szybka odpowiedz ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak masz parking Galerii na zewnątrz to jak pojedziesz dalej masz bezpłatny, niby na max 30 min, ale nigdy nie miałem tam problemu że stałem i 24h.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Naprzeciwko Politechniki jest plac gdzie można zaparkować bez opłat. Przynajmniej tak było jakiś czas temu. Ale parkujesz na własną odpowiedzialność,jeśli chodzi o bezpieczeństwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I bardzo dziurawo tam jest także uważać !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje wideo z dekoracji Planica 2011 najlepszych skoczków klasyfikacji generalnej !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może link z ostatnimi skokami w Planicy począwszy od Stocha i zawierający też dekorację?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdę jakiś antykwariat z używanymi tanimi podręcznikami do liceum?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chciałbym odblokować usługe przelewu z karty na inna karte (Orange) Może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić.?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Loguje się na stronie euro2012. Składam zamówienie na 3 bilety. Przykładowo - na mecz otwarcia, 4 najtańsze. Zgłaszam zamówienie. Moge na tym samym koncie dokonać modyfikacji? Bo np się rozmyśliłem i chcę 4 "średnie" cenowo...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
są w Fanatyku jakieś vlepki ?
Bo na stronie nie widzę aby były sprzedawane |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak, możesz iść do fanatyka jak chcesz vlepki.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam bardzo dziwne pytanie. Mam głośniki przy komputerze. W pokoju i okolicach nie ma żadnego radia a mimo to słyszę w głośnikach bardzo cichutko ale wyraźnie słyszę jakieś wiadomości po rusku(?).Jakim cudem głośniki komputerowe odbierają radio? Tylko błagam bez tekstów typu ,że ufo namierzyłem albo żebym zmienił towar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś może tomik wierszy Pawła Kękusia?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pytanie do bywalców w Zakopanem podczas skoków.
Jest możliwość zdobycia wolnego pokoju w dzień skoków i ile taki luksus kosztuje mniej/więcej? Albo jest opcja żeby dorwać coś jeszcze teraz i ma ktoś jakieś ciekawe namiary? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dawno nie podróżowałem koleją, powiedzcie mi czy faktycznie pociągiem TLK będę w stanie przejechać z Krakowa do Warszawy w 3h, jak to jest podane na rozkładzie jazdy? mam na uwadze kurs z dzisiejszego dnia o godzinie 20:00
|
|
|