|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje,czy w narożniku u Parchów wisi flaga Izraela?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie wydaje Ci się. Wisi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Czy to nie jest ich flaga Kazimierza stylizowana na flagę Izraela? (Chyba jest w kolorach czerwono białch a nie niebiesko białych). Co rzecz jasna nie zmienia ich przesłania, wiadomo jakie flagi lubią
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dzieci cyrankiewicza nie strzeliły w tym sezonie gola, który nie byłby albo kontrowersyjny albo fuksiarski.
Tzw. casus Krzywickiego pomijam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Małkowski zagrał jakby był juniorem. Juniorem Cracovii rzecz jasna
Korona gra nieźle więc może będzie remis...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co mecz się ktoś o to pyta.
Flaga Izraela wisi od dłuższego czasu..z kilka miechów będzie mieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie będzie remisu już 2-0
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to parchy już 2:0..kur..oni się faktycznie utrzymają...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ni nie będzie. Parchy moga się uratować.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Parchy w czterech meczach 8 pkt czyli tyle ile w calej zeszlej rundzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
powiedziałem to juz kilka tygodni temu że Pasy sie utrzymają, ale wtedy bardziej sądziłem że utrzymają sie przy zielonym stoliku a nie swoją grą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Visankovs całkiem niezły grajek, natomiast głupią stratę zrobił któryś z pomocników Korony.
Znając życie Cracovia się utrzyma, bo ma już tylko 3 punkty straty do Arki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niebawem na konto Małkowskiego przyjdzie duży przelew. To co dzisiaj robi .... Ktos sie musiał z nim skontakować w ostatnim tygodniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
co mecz wraca to samo pytanie.. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Generalnie łatwo nie mają.Wyjazdy na Arkę, Bytom, Wisłę, Zabrze, Chorzów...Lechię, Jahgę i Polonię u sibeie więc...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Haha...to są już jaja...Korona niby taka mocna..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() bo mieć udział przy wszystkich 3 bramkach dla przeciwników to jest wyczyn ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bramkarz niczego sobie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
rycerze wiosny? wiedziałem że oni nie spadną;/ ale może chociaż arka nam zrobi taka przyjemność i spadnie
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
prędzej dziurawe ręce Małkowskiego
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Drużyny, które tak naprawdę graja o nic (nikt chyba o zdrowych zmysłach nie liczył na jakąs Koronę w Pucharach) są głownym dostarczycielem punktów dla potrzebujących. Co innego gdy grają zainteresowani, wtedy juz gra się na poważnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe ile Gaypride zaplacili za to 3:0 ?
Jesli graja ze soba 2 dzialajace dzieki korupcji kluby to logicznym jest, ze o uczciwosci mowy byc nie moze. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Już wiem. Marek Kusto mnie oświecił to był Lech.
Nie wiem dlaczego w ogóle on broni(?) Sasal powinien go posadzić na ławce już po meczu z Widzewem a już na pewno po meczu z Polonią Bytom. Pilarz to naprawdę dobry bramkarz i nie popełnia tak często błędów jak Małkowski... Coś mi się wydaje, że trener Kolony Marcin Sasal poleci po tym meczu choć wolałbym, żeby utrzymał posadę do meczu Korona - Wisła wtedy mielibyśmy spore szansę złoić im dupsko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oglądając Wasz pojedynek PP z Podbeskidziem, gdybym myślał tak samo jak Ty, miałbym o wiele więcej powodów do takich rozmyśleń. co za ludzie.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Małkowski rzeczywiście bronił jakby był kupiony. Ale nie bądźmy niemili, po prostu jest cieniasem...
Słabe mecze się zdarzają każdemu. Lechia w poprzedniej rundzie była najlepiej grającą w piłkę drużyną obok Jagiellonii i jestem skłonny stwierdzić, że zasłużyła na więcej punktów niż zdobyła. W tej rundzie jednak trzeba to uczciwie przyznać jest chyba gorzej.
Ostatnio edytowane przez Arked : 19.03.2011 o godz. 21:17.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 (!) przegrany mecz.. Jako pierwsi zdobyliśmy białoruś.. Mów co chcesz, ale 7 pkt w 4 meczach stawia Nas w czołówce "wiosennej tabeli".
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Małkowski udziela wywiadu po tak katastroflanym wystepie i co widzę?Gość pewny siebie, spokojny,usmiech na twarzy,luz ogólnie. Facet ma problemy z oceną lecącej piłki,jak na bramkarza, ktory tyle lat łapie piłkę, to przyznać trzeba,że jest to zaskakująca przypadłość
![]() Śląsk daje radę. Co do Lechii, ciężko wyczuć ale nie widzę u niech jakiejś przypadkowości. Tak jak w zeszłej rundzie mialem zastrzeżenia, to teraz nie. Grają swoje,na miarę swoich możliwości a bez wątpienia pierwsza piątka jest w ich zasięgu. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z taką grą Jagiellonia będzie w pierwszej trójce, bo to co dzisiaj graliśmy przypominało grę z jesieni. To był pierwszy dobry mecz Jagiellonii w tej rundzie.
Musisz bardzo kochać Polskę, skoro Białystok nazywasz Białorusią. Tyczy się to też większości twoich kolegów po szalu. |
|
|