|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciemna Ekstraklasa
![]() XXI wiek i takie k... jaja ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie nazwałbym tego przypadkową awarią. Nie wierzę w przypadki, więc oprawa Ruchu na wielki plus; d
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak w niedzielę w Bytomiu zgaśnie światło to się zdenerwuję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
17/18 kolejki pieknych bramek, 19- kolejka ciemnosci
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
oprawa z komórek nawet fajnie wyglada w tv
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siedzę na livesports, patrzę " Przerwany " Myślę sobie : " O ....a, napierdalają się ! "
i lece przed tv na zabijake a tu taka lipa ;/ ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechijny Wiślak wyprowadza Ruch na korzystne dla Nas wyniki
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Stachowiak miszcz
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
we wrocławiu tez
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ja nie wiem czemu nie przełozyli meczu w Chorzowie , w takich warunkach nie ma sensu grac, ten mecz to w koncu klasyk ligowy a nie jakis 2ligowy pojedynek zespołow srodka tabeli ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm gra 6 druzyna z 13, wiec nie rozumiem mowienia o "nie graniu sredniakow"?
Górnik marsz w dół ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie spodziewałem się takiego wyniku, myślałem, że Górnik będzie grał lepiej już mamy 3:0 dla Ruchu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3:0 dla Ruchu.
2 szmaty Stachowiaka i piękny strzał Malinowskiego. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby Ruch wykorzystał okazje z pierwszej połowy, to wynik mógłby być teraz taki jak swego czasu Polski z Azerbejdżanem za Janasa.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ruch sie oslabil i mial wachac dol tabeli. Owszem, moze ale na derby sie spieli. To co zrobil Malinowski to po prostu mistrzostwo. Chlopak zaliczyl cudowny moim zdaniem strzal.
Brawo Ruch. Oslabiony, a jednak silny Olali PP i slusznie bo liga dla nich wazniejsza.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry mecz Ruchu, jak na te warunki to nawet bardzo dobry
Ale oni zawsze u siebie sa grozni, a na wyjeździe to jakby inna druzyna zreszta Gornik podobnie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ruch na swoim obiekcie jest niezwykle mocny, że przypomnę tylko porażki przy Cichej Wisły, Legii i Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że nasi nie zagrali tak w Bielsku jak dzisiaj Ruch. Za to Podbeskidzie podeszło do tego spotkania jak Ruch do derbów bo mieli świadomość, że to coś więcej niż tylko zwykłe spotkanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ileż ten sędzia doliczył minut !?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
9 przerwy + jakieś 3 jak to w każdym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Aha no tak, nie widziałem całego spotkania, tylko włączyłem od 85 minuty. Mój błąd , dzięki za odpowiedź
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wróciłem do domu, patrze 22 oni dalej grają, to sobie myśle, że pewnie jakaś fajna młócka była, a tu nic z tych rzeczy oświetlenie padło :(
Jedno trzeba przyznać - w tej rundzie na brak przepięknych trafień nie możemy narzekać. Gol Malinowskiego oczywiście fartowny, ale jak to Szymek mówi - malinka. Cudowny strzał. Chyba najładniejszy z tych wszystkich 'ładnych' tej wiosny. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mówcie co chcecie, ale dla mnie ten mecz Ruchu z Górnikiem nie obrażając nikogo to Monty Python
Śnieg, szydera komentatorów z traktora i chłopa od linii, potem nagle gasną światła i odpalają sie race, normalnie cyrk, mecz na duży plus ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Na zbieg okoliczności mi to nie wygląda. Oprawa w 2 połowie z racami akurat jak światło gaśnie? Jak to jakaś akcja to jak najbardziej na +
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Oglądając mecz o tym samym pomyślałem. Zauważcie, że na ulicy też wywaliło światło hehehe. Najpierw pojawił się prąd za stadionem a dopiero potem uruchomili na Cichej. Jak dla mnie "zorganizowana akcja"
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Adam Mandziara i Advance Sport chca przejąc Polonie Bytom
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75918,t...wiadomosc.html Co do szkolenia młodzieży to kolega który skończył AWF wydział trenerski pojechał na miesięczny staż do Szachtara Donieck.Co go zdziwiło to że trenerami drużyn młodzieżowych są tam Holendrzy.Skoro u nas szkolenie młodzieży kuleje tomoże powinno sie zatrudnic obcokrajowców od szkolenia narybku ? Chociaż na początek
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.03.2011 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A tu taka ciekawostka: Cytat:
Coraz więcej słyszy się o tego typu współpracach. |
||