|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po tym co pokazali wczoraj zadowoli mnie i 1 : 0. Obawiam się jednak, że tego meczu możemy nie wygrać.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dałbym Łobo od początku szanse , był bardzo aktywny w Bielsku.Trzeba stawiac na zawodników co są w formie.
----------Genkov-------------- Kirm--------------------Małecki Melikson---Sobolewski--Łobo Palijc-Chavez-Bunoza-Czikos ----------Pereiko--------------
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.03.2011 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bunoza błagam tylko nie on! My to mamy jakiegoś pecha Pawełka nie ma to musiał się pojawić kolejny fanatyk zagrań "na podniesienie ciśnienia"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jęsli zagramy , pressinegiem , i z pierwszej piłki to ja się o wynik nie boję , gorzej będzie jeśli każdy będzie patrzył na kolega i co zrobi z piłką ;/ Albo jak nasza obrona....
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
BAN!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od kiedy bilety na Jage?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
---------Genkov--------------
Kirm--------------------Małecki ---Melikson-------Rios--------- ------------Wilk----------------- Palijc-Jaliens-Chavez-Cikos ----------Pareiko-------------- Nie wiem czy tak nie byłoby najlepiej w meczu z Polonią Bytom. Co do tego co proponuje Ayala: nie dla Chaveza po lewej str. ŚO, nie dla Łobo gdziekolwiek, nie dla Bunozy, nie dla błędów w nazwiskach naszych piłkarzy, a tak to się zgadzam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam odnośnie naszego ustawienia, być może można by spróbować przesunąć Radka do obrony, a za niego dać Wilka. Nasza obrona nie gra najlepiej, zwłaszcza środek, taki gracz jak Sobol myślę że dałby sobie radę na środku obrony, wydaje mi się, że to jest dla niego pozycja. Z kolei Wilk pokazał że bardzo dobrze spisuje się w roli defensywnego pomocnika ( nie wiem czy nawet nie lepiej niż Sobol). Co o tym myślicie?
---------Genkov----------- Kirm----------------Małecki ----Melikson----Siwakow-- ------------Wilk-------------- Palijc-Sobolewski-Chavez-Cikos ----------Pareiko--------------
Ostatnio edytowane przez licoo : 17.03.2011 o godz. 21:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
---------Genkov--------------
Kirm--------------------Małecki ---Melikson-------Jirsak--------- ------------Sobol--------------- Palijc-Jaliens-Chavez-Cikos ----------Pareiko-------------- Jestem niemal że pewny że Rios do konca sezonu nie powącha za długo murawy, chyba że bedzie plaga kontuzji. Nikt o zdrowych zmysłach nie da za niego 1,3 mln złotych a co dopiero euro. To samo tyczy się Łukasza który już drugi raz zawiódł w PP. Odwrotnie jest z Łobodzińskim, tylko i wyłącznie po nim było widać chęć gry, bardzo mnie zaskoczył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem Masskant ma nie duże pole manewru i skład będzie podobny jak w Meczu z Widzewem . Nie wiadomą jest tylko Jirsak czy Siwakow i na środku obrony Jaliens albo Bunoza . Na pozostałych pozycjach zostanie raczej jak było .
Zgadzam się przedmówcą że Rios już raczej nie pogra w Wiśle ... i proszę nie płaczcie juz po nim ....W 2 lidze argentyńskiej nie będzie gwiazdą ... ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W Polonii na 99% zagra na bramce Juszczyk. Ciekawe jak mu mecz wyjdzie. W sumie to dawno nie bronił.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
P.S. zamiast Sivakova Jirsak |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Podejrzewam,że będzie to najcięższy mecz jaki do tej pory nasi piłkarze rozegrają. Bytom pewnie przed degradacją się nie uratuje. W ten czy inny sposób zleci. Niemniej właśnie grając z nami kopacze z Bytomia będą chcieli zaprezentować się przyszłym pracodawcom,no bo kiedy jak nie teraz? Wisła, 7 zwycięstw z rzędu, lider. Z psychologicznego punktu widzenia ten mecz będzie dla zawodników Bytomia bardzo ważny,wszak grają o nowe umowy w nowych klubach. Grają nie w interesie klubu a swoim, i to ich będzie niesamowicie motywować. Dlatego uważam,że będzie bardzo ciężko. Widzicie co się dzieje gdy przeciwnik jest zdeterminowany,niesamowicie zaangażowany.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.03.2011 o godz. 12:28.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
według mnie drużyna będzie chciała zmazać plamę z pucharu i da z siebie wszystko!! wygramy i to wysoko. bramki strzelą Genkov, Mały i Kirm.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jaki mamy rekord klubu w wygranych meczach pod rząd? Wydaje mi się że 8 wygranych pod rząd ( za Smudny i Skorży), jeśli się mylę to mnie poprawcie.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przedsmak pucharów mieliśmy w meczach z Podbeskidziem. Znów niżej notowany rywal, lekceważenie, nieporadność i w efekcie kompromitacja. Nie zmieniło się nic. A z Bytomiem podejrzewam, że bez problemu Wisła wygra, może skromnie 1-0 ale wygra.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Smuda -10,8 Skorza -10 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bytom to ciężki teren i trudno tam będzie o zwycięstwo, ale jeśli chcemy mysleć o mistrzostwie, to takie mecze musimy wygrywać. Liczę, że nasi będą chcieli zmazać plamę z PP.
Mam nadzieję, że Genkov "pójdzie za ciosem" i przełamie się na dobre. ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Nie ma co dramtyzowac. Powinnismy spokojnie pyknac Bytom. Oczywiscie jesli nasi pilkarze beda zmotywowaniu i zaangazowani w walke na boisku. ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wygrana w Bytomiu plus remis lub porażka Legii w Bełchatowie ( realna) pozwoliłaby uciec nam na 7-8 pkt.To byłaby już jakaś znacząca przewaga przed cieżkimi wyjazdami do Wrocławia i Gdańska.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.03.2011 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Boukhari obok Meliksona i można jechać drwali.
![]()
''Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygramy Wygramy Wygramy Polonie Bytom Pokonamy 2:0 dla Wisełki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No nie...Co mecz, z kim byśmy nie grali to zawsze jest przewidywanie że rywal będzie bardziej skoncentrowany bo walczy o...utrzymanie/pokazanie się z liderem/o awans/o prestiż. A my nie walczymy o nic? My walczymy o coś więcej bo o mistrzostwo!!Ja wiem, że w tej lidze każdy mecz jest cięzki i każdy trzeba wybiegac, bo różnice w poziomie nie sa aż tak znaczące, ale brzmi mi to zawsze jak usprawiedliwianie ewentualnej porażki...Mecz z Polonią Bytom, nic innego jak zwycięstwo. Ja chce zobaczyć że to my prowadzimy grę i koniec kropka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No niestety tak jest już od dłuższego czasu. W tabeli od Polonii dzieli nas przepaść, piłkarzy mamy o wiele lepszych, prawie wszyscy zdrowi, trener ma szerokie pole manewru, ale i tak zawsze trzeba brać pod uwagę 2 możliwości ( zwłaszcza po ostatnim meczu w PP):
1) naszym się będzie chciało grać i wygramy gładko 2) nie będzie się chciało grać-porażka/ remis Nie wiem czy kiedyś z tego wyjdziemy, ten minimalizm jest irytujący, nie ma w drużynie tego instynktu, że jak rywal jest na kolanach to trzeba go posłać na deski, a nie podawać rękę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale bzdury, dawno nie widziałem tak walczącej Wisły jak w tym sezonie.Tylko czasami brakuje umiejetności i zgrania.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po tym Podbeskidziu mam mieszane uczucia, ale musimy wygrać.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
tofik nie zgodzę się- walka jest ale nie zawsze: dwa mecze w PP - jeden odpuszczony w Krakowie, drugi w Bielsku- B.- przy zaangażowaniu piłkarzy pytanie było tylko o rozmiary zwycięstwa, ale niestety po 2 bramce nasi zeszli do szatni i zrobił się remis.
Spotkanie z Widzewem - po strzelonych bramkach rozluźnienie na maksa, o co sam trener miał pretensje. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|