|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Oszczędź sobie szydery z Bielska, to miasto jest naprawdę ładne - dworzec kolejowy tam mają chyba najprzystępniejszy w całej Polsce, ponadto całkiem przyjemne centrum - bardzo fajnie się tam spędza czas. Interesuje mnie to co prezentują ludzie ubierający koszulkę z Białą Gwiazdą. Nawet nie wiesz jak bardzo. Ale nie będę twierdził, że ojebali ten mecz skoro tak nie było ! Widziałem walkę, ambicję, chęć strzelania bramek. Akurat do tego nie można się przyczepić. Podbeskidzie dziś prowadziło grę? To chyba inny mecz oglądaliśmy. Podbeskidzie nie istniało do 60 min w tym meczu. Mieliśmy absolutnie pod kontrolą to spotkanie. Ale piłka nożna to gra, która ma to do siebie, że jest nieprzewidywalna oraz na sukces w niej składa się wiele czynników. Podbeskidzie miało niewyobrażalnego wręcz farta w dodatku ewidentnie sędzia im sprzyjał. Wisła miała pecha - dlatego przegraliśmy. Czynnik losowy. Tak się stało. Wiadomo - PP fajnie by było wygrać. Ale się tak nie stanie. Można się załamać, ale po co ? My musimy w tym sezonie zostać Mistrzem, to da niesamowitego kopa temu klubowi. W to powinniśmy celować. Rozpaczanie po mega-pechowej porażce z Podbeskidziem? Dla mnie to bez sensu. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
|
|