The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Rond
Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 19:13
Którego dnia będzie mecz z Wisły z Jagiellonią?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 11.03.2011, 19:15
Termin ustalony jest na 2.04 (sobota), ale to zalezy jeszcze od c+ (plany transmisji itp)
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.03.2011, 22:12
To jest męska czy damska kurtka? Kupiona w Bershce,

http://i54.tinypic.com/2im575u.jpg

tak mnie zastanawia bo to rozmiar XL, a mi jest w sumie gdzieś w okolicach pasa.
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.03.2011, 22:17
yy jak zamek po lewej to męska. No ale może być uniwersalna, wszak nie można nikogo dyskryminować...
Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 11.03.2011, 22:52
Dziwna sytuacja przytrafiła mi się z Gmailem. Wszystko było dziś w porządku aż do godziny ok. 14ej. Wylogowało mnie z Gmaila i z konta na YT, które było z nim powiązane. Chciałem się ponownie zalogować ale dostaje komunikat, że wpisuję złe hasło. Wpisywałem wszystkie jakie tylko były możliwe i nadal błędnie.
Miał ktoś coś podobnego?
aaa.. no a na pytanie pomocnicze mogę odpowiedzieć dopiero po 24godzinach od ostatniej próby logowania -.-
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 11.03.2011, 23:09
nie korzystałem nigdy z wp, a dokładniej z opcji oglądania na ich serwisie filmów, ale to normlane że podczas oglądanai załóżmy czegoś takiego:

http://wiadomosci.wp.tv/i,Japonia-fa...=5bee0#m757054

podczas odtwarzania pojawią się komentarze które wbijają Ci się na obraz który oglądasz :|

Co to kuźwa ? Jakieś komentarze live czy co ?

===

rozglądam się za słuchawki do telefonu. A jako, że nie jestem melomanem nie znam się jakie pasmo przenoszenia mają mieć słuchawki, jaką czułość czy przetwornik.

Także które byście z nich wybrali ( ALE NIE PATRZCIE TYLKO NA NAZWĘ ŻE SENNHEISER LEPSZY OD CREATIVA, TYLKO NA PARAMETRY ! )

Dzięki:

http://allegro.pl/sennheiser-cx300-c...481524499.html

http://allegro.pl/creative-ep-630-or...487910151.html

eee....to tyle ? Można w ogóle kupić jakieś słuchawki za 40 / 50 zł ( już z wysyłką )

Bo przejrzałem wszystkich producentów na allegro i oprócz tych gównianych po 10 złotych to w przedziale 0-50 złotych tylko te 2 modele są :| :|
Powód: SŁUCHAWKI
Ostatnio edytowane przez nbp : 11.03.2011 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.03.2011, 11:55
nbp napisał(a):Wyświetl post
nie korzystałem nigdy z wp, a dokładniej z opcji oglądania na ich serwisie filmów, ale to normlane że podczas oglądanai załóżmy czegoś takiego:

http://wiadomosci.wp.tv/i,Japonia-fa...=5bee0#m757054

podczas odtwarzania pojawią się komentarze które wbijają Ci się na obraz który oglądasz :|

Co to kuźwa ? Jakieś komentarze live czy co ?

Te komentarze dodają widzowie o ile się nie mylę.
Masz tam opcję "Ukryj komentarze" jak nie chcesz tego widzieć
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.03.2011, 11:58
nbp: uwazaj z tymi sluchawkami na allegro, bo 80% to podrobki. Oryginalnych napenwo nie kupisz w takiej cenie
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 12.03.2011, 12:11
mam tel w mixplusie nie kupilem karty i dostalem koperte ze jesli tam do jakies daty nie kupie to dostane kare ,zapomnialem o tym i chyba termin uplynal ,zablokowane mam przychodzace i wychodzace .Jak teraz kupie karte to bedzie ok ? czy musze ta kare zaplacic ?
.....
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.03.2011, 12:59
Witam, mam pytanie. Probowalem ostatnio zainstalować Alcohol 120%. Zainstalowalem, potem odinstalowalem jak nie byl mi potrzebny, a teraz przy każdym włączaniu laptop pojawia sie takie cos jak na obrazku zalaczonym. Folder Alcohol Soft w Program Files jest wykasowany, program odinstalowany, nie wiem co robic, strasznie wkurza.... Pomozcie. Moj system windows 7

Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Bez.tytułu.jpg (21,3 KB, 24 wyświetleń)
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 12.03.2011, 13:26
mic napisał(a):Wyświetl post
nbp: uwazaj z tymi sluchawkami na allegro, bo 80% to podrobki. Oryginalnych napenwo nie kupisz w takiej cenie
powiem Ci że nie jest tak jak kiedyś, na allegro hurtownicy albo importerzy wystawiają te słuchawki. Bez pośredników, etc. Stąd taniej.

Co nie zmienia faktu, że nie wiem które teraz wybrać ? Senheisery czy Creativy

==

@ DominoForza - może pierw doładuj tak jak musisz co miesiać i sprawdź czy Ci odblokowali po prostu przychodzące i wychodzące. Jak dalej nie możesz dzwonić / odbierać - znaczy że musisz karę jednak zapłacić.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 12.03.2011, 13:38
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam pytanie. Probowalem ostatnio zainstalować Alcohol 120%. Zainstalowalem, potem odinstalowalem jak nie byl mi potrzebny, a teraz przy każdym włączaniu laptop pojawia sie takie cos jak na obrazku zalaczonym. Folder Alcohol Soft w Program Files jest wykasowany, program odinstalowany, nie wiem co robic, strasznie wkurza.... Pomozcie. Moj system windows 7
Wywal pliki alcoholu z rejestru.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 12.03.2011, 14:23
jeśli jest ktoś na forum kto zna na zarządzaniu forum na platformie IP.Board to bardzo proszę o kontakt

Jak to zrobić? Nie mam zielonego pojęcia...
StelmiOriginal - Start -> Uruchom -> wpisujesz regedit -> uruchamia się edytor rejestru -> z listy po lewej wybierasz HKEY_LOCAL_MACHINE -> dalej SOFTWARE i tam znajdujesz Alcohol i usuwasz jego pliki
Ostatnio edytowane przez rafil : 12.03.2011 o godz. 14:37.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 12.03.2011, 14:27
Jot napisał(a):Wyświetl post
Wywal pliki alcoholu z rejestru.

EDIT: Zdjecie w lepszej jakosci http://i52.tinypic.com/ekhxki.png

E2: Nie znalazlem folderu z Alcoholem w rejestrze,tak jak mi napisales. Co moze byc nie tak jeszcze?
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 12.03.2011 o godz. 14:40.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 12.03.2011, 15:17
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
mam tel w mixplusie nie kupilem karty i dostalem koperte ze jesli tam do jakies daty nie kupie to dostane kare ,zapomnialem o tym i chyba termin uplynal ,zablokowane mam przychodzace i wychodzace .Jak teraz kupie karte to bedzie ok ? czy musze ta kare zaplacic ?
mialem taki przypadek grozili mi kara 600zl... doladowalem konto i sie obeszlo bez zaplaty tyle ze to bylo okolo roku temu i trzy doladowania przed koncem umowy.. moze mi nie nalozyli kary myslac ze ja przedluze..
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 12.03.2011, 15:26

EDIT: Zdjecie w lepszej jakosci http://i52.tinypic.com/ekhxki.png

E2: Nie znalazlem folderu z Alcoholem w rejestrze,tak jak mi napisales. Co moze byc nie tak jeszcze?
Opcja szukaj w rejestrze, wpisz alcohol. Przeszukaj cały, niech system sam odszuka foldery i pliki. Następnie wywal wszystko co z nim związane, bo wcale nie musi być osobnego folderu z alcoholem. Po deinstalacji zazwyczaj foldery są usuwane, a pozostają pojedyncze klucze, które trzeba usunąć.
EDIT: jak ci system wyświetli komunikat, że nie ma więcej danych związanych z alcoholem, to dopiero możesz brać się za jego ponowną instalację.
Ostatnio edytowane przez Jot : 12.03.2011 o godz. 15:29.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 12.03.2011, 15:59
Był taki tema" jedenastka dekady" czy coś takiego..było już podliczenie głosów? Gdzie jest ten temat bo nie mogę znaleźć?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.03.2011, 16:04
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Był taki tema" jedenastka dekady" czy coś takiego..było już podliczenie głosów? Gdzie jest ten temat bo nie mogę znaleźć?
Proszę:
Najlepsza 11:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7789

Najgorsza 11:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7792
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 12.03.2011, 18:00
Czyli minęło ponad 2 miesiace i nie ma wyników?
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.03.2011, 21:03
Mistel napisał(a):Wyświetl post
To jest męska czy damska kurtka? Kupiona w Bershce,

http://i54.tinypic.com/2im575u.jpg

tak mnie zastanawia bo to rozmiar XL, a mi jest w sumie gdzieś w okolicach pasa.
Można jeszcze prosić o opinie?
Odpowiedz cytując
Rond
Member

Od: 01.2009

Stary 13.03.2011, 12:23
nbp, radzę Tobie kupić jakieś Soundmagici. Do kupienia w MP3Store (sklep na ul. Dietla, ale przez Internet też da się kupić). Niby chińskie, ale jak na taką kwotę grają bardzo fajnie. A jaki model - to już Ci w sklepie na pewno doradzą.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 13.03.2011, 12:50
Ale za 5 dych nie chce podrobek. To za duzy pieniadz
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Stary 13.03.2011, 12:57
Byś się zdziwił jak soundmagici potrafią grać za 50-60zł...

PL11 póltora roku śmigają. Ale spoko, rozumiem Twoje obawy
Ostatnio edytowane przez ponury : 13.03.2011 o godz. 14:15.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 13.03.2011, 13:58
ponury napisał(a):Wyświetl post
Byś się zdziwił jak soundmagici potrafią grać za 50-60zł...
no grać może i dobrze potrafią, ale ile ? Pól roku ? Rok ? Spieprzą się nie z mojej winy i co ? Komu to reklamować.

Nie ujmuję posiadaczom takich słuchawek, ale po prostu za 5 dyszek chciałbym coś oryginalnego i...3 produkty tylko na allegro znalazłem, trochę to dziwne nie sądzicie ? Ja wiem, że teraz do każdej nowej komórki daje się słuchawki, no ale jak ktoś nie chce mieć tych seryjnych ( zwykle douszne do wypadają z uszu ), tylko chce kupić kanałowe, to co ? Gdzie ma to zrobić ? W media markcie widziałem po 2 paki haha
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2011, 14:11
Mam pytanie do informatyków. Mianowicie: nie mogę wejść na pewien serwer FTP. Mam adres, użytkownika i hasło, na jednym komputerze zaraz po kliknięciu na adres wyświetla się okienko, wpisuje usera i hasło i śmiga, a na drugim to okienko się w ogóle nie wyświetla :/ Co mam z tym zrobić? Na obu komputerach wchodzę przez Mozille, na jednym jest Win XP, a na drugim Vista. Jakieś rady?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 13.03.2011, 14:16
Ponawiam swoją prośbę o pomoc z tym alcoholem 120%, wywalilem pliki z rejestru, dalej wyskakuja okienka... nie mam pomyslu co moze byc nie tak...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 13.03.2011, 14:43
Pytanie: jeśli nie znam kodu pocztowego to wystarczy poza adresem wpisać nazwę miasta? Pytanie z rzędu tych błahych, ale dawno nie wysyłałem listu, więc pytam.

Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Stary 13.03.2011, 14:45
Nie wiem, ale:
http://www.poczta-polska.pl/kody/

Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.03.2011, 14:50
Czy jesli sprzedajac auto zataje ze pali olej i gosciu np po miesiacu sie zorientuje to moge miec jakies nieprzyjemnosci ?
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.03.2011, 15:16
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Czy jesli sprzedajac auto zataje ze pali olej i gosciu np po miesiacu sie zorientuje to moge miec jakies nieprzyjemnosci ?
Jak pali olej to powinien to zauważyć wczesniej bo z rury wydechowej wydostaje sie ciemniejszy dym. No chyba że jest to nie tak widoczne, ale z drugiej strony to widziały gały co kupowały
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów