|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niestety w klubie na dzień dzisiejszy brakuje osoby potrafiącej połączyć aspekt finansowy z marketingowym. Osoby, która brałaby pod uwagę reakcję kibiców przy wprowadzaniu jakichkolwiek zmian/nowości. Bo prawda jest taka, że w Polsce nadal większość osób chodzi dla atmosfery a nie samego meczu, lub przynajmniej łączy jedno z drugim.
Dążymy błędnie do Anglii na trybunach nie posuwając się nawet o krok na przód jeśli chodzi o Anglię na murawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bilety na G muszą jeszcze być prawda?, bo nie było newsa, że wszystkie wyprzedane tylko, że zostało 500 do końca.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
musze miec karte kibica żeby wejsc na mecz z widzewem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem i nie ma już biletów na G. Może jakieś zwroty z FC będą później.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bilet lub po prostu karnet ( czyli karta kibica).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a przed meczem wyrobią mi karte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wyrobisz kartę przed meczem bezpośrednio, ale nie jest to wymagane to zakupu biletu, karnetu już tak. Jednakże radziłbym nie odkladać tej sprawy na ostatnią chwilę, gdyż na pewno przed meczem będą ogromne kolejki do kas i stanowisk z kartami. Jak to już jest konieczne to radziłbym Ci przyjść mocno wczesniej przed meczem.
Nie ma już biletów na G. Na pozostałe sektory są. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Byłem o 17:30 teraz w strefie kibica i nie ma już biletów na G i na E chyba. Na narożniki jest jeszcze końcówka.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dobra zluzujcie bo zawsze wielkie wyprzedaże, a przed meczem okazuje się że jest mnóstwo biletów.
Przedwczoraj pojawiło się info o 500 biletach na G i jak się okazuje aż do dzisiaj były dostępne.. więc mimo wszystko radzę jutro spytać o bilety na G albo przed meczem (zwroty z FC chociażby) A na resztę sektorów na spokojnie kupicie ale zalecam jutro to zrobić żeby przed meczem nie stać w kolejkach. Przestańcie niepotrzebnie podgrzewać atmosferę bo człowiek wchodzi na stadion i 20% wolnego miejsca na stadionie. Wszystko przez takie podsycanie że ktoś komuś coś tam powiedział na pętli autobusowej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.03.2011 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
CHYBA a pozniej stadion pusty. Dopóki oficjalna nie ogłosi braku biletów nie zastanawiać się czy jeszcze są bilety tylko do kas!. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez lordes : 10.03.2011 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje że po dzisiejszym dniu sprzedaż biletów wzrośnie ze względu na to że dziś w strefie kibica można było spotkać piłkarzy .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ta informacja nie była usłyszana na pętli autobusowej, tylko z kasy info, że nie ma biletów na G i E, a jak mówią to osoby, które pracują w kasie to wiedzą chyba lepiej, bo co niby mają sprzedawać Były jeszcze bilety na narożniki, bo ziomek kupował. Także kto nie ma biletu ten niech raczej się pośpieszy z kupnem takowego. Do soboty. Piona ![]()
Poszliśmy za głosem serca, wybierając to co dla nas istotne!! Nie jak większość na wschodzie - to co było modne!!!! KRESY WSCHODNIE!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kasy info już poszło takie że sprzedaż przez internet ruszy przed Ruchem, potem że prawdopodobnie przed Podbeskidziem a już na pewno na Widzew.
Zawsze się podgrzewa atmosferę a potem na stadionie pustki. Nie będzie biletów to klub o tym poinformuje a na dziś dzień takich informacji nie ma więc śmiało do kas i nie zwracać uwagi na to co ktoś tu pisze, bo jeden z drugim coś przeczyta i pomyśli "aa końcówka, to pewnie nie zdąża kupić". Historia nauczyła że różne rzeczy tam mówią, dlatego należy podchodzić do tego z dystansem. Mnóstwo razy było tak że ktoś wrócił z Wiślackiego sklepu zawiedziony bo nie kupił biletu na sektor, który chciał, po czym ktoś piszę 'a to dziwne bo mi zaoferowali kupno biletów na ten sektor." A to że na G są re sztki wrażenia nie robi. (pamętać o zwrotach FC więc coś mogą rzucić do kas przed meczem) Tak będzie co mecz.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.03.2011 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Poszliśmy za głosem serca, wybierając to co dla nas istotne!! Nie jak większość na wschodzie - to co było modne!!!! KRESY WSCHODNIE!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Na G już nie ma.... chciałem kupić dzisiaj, dowiedziałem się że już wyprzedane, trudno kupiłem i idę na F
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro nie ma info na oficjalnej o braku biletów, to znaczy że są - nie siej zamętu
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To ze dzisiaj nie ma biletow na G, nie oznacza ze nie bedzie ich w sobote (zwroty z FC). Pare razy juz sie tak zdarzylo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wiem mic. Z tego co pam,ietam FC musiały sie do czwartku najdalej rozliczyć z tych biletów.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_sektor_g/
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oby na stadion przybyło jak najwiecej kibiców najbardziej cieszy to że coś zaczyna sie dziać brakuje biletów na poszczególne sektory osobiście cieszy mnie to bardzo fakt faktem nie jest otwarty cały stadion ale ale zaczyna sie cos dziać zwłaszcza że rywal na 8 miejscu w tabeli
oby tak dalej żeby z meczu na mecz zwiększała sie frekfencja tak wiec do zobaczenia jutro G3!Mistrz Mistrz Nasz TS ![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na G zapewne (nad?)komplet. Mam nadzieję, że będzie coś wokół 17 tysięcy
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No właśnie. (Nad)komplet.
Nie odnosicie wrażenia, że klub sprzedaje więcej biletów na G niż ten sektor ma pojemność? Ludzie stoją wszędzie, na schodach, w dwóch rzędach między krzesełkami, na koronie, na balkonach.. W Ekstraklasie jeszcze nie ma z tym problemu, ale co będzie jak się jakiś UEFowski delegat do.......i? Serio G jest zajebane jak Łobodziński schodzący z boiska - i to nie tylko G3, ale G2 i G4 także, bo tam też jest taka sama sytuacja. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyczyna zapewne jest w tym, że na jednych sektorach doping jest aktywniejszy, przednia zabawa itp. itd., a w drugich (czyt. G5) fajki, sweet focie na nk, fejsa, twittera, my space'a, rozmowy, lans, dziunie...
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego wręcz przeciwnie, można odnieść wrażenie że sprzedają za mało biletów na G I nie widzę nic dziwnego w staniu na balkonie czy koronie. To jest młyn, niech sobie stoją i na głowach jeśli im to pomoże ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 17:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i gitarka. Ja sam się pcham na G3. Środek zawsze ma moc, a boki chwilowe zrywy. Norma na każdym stadionie. Pamiętajmy że nie ma gniazda (gniazdowy jest często niewidoczny) a i nagłośnienie nie jest za dobre.
Powrót na trybunę z Białą Gwiazdą dużo da. Każdy widzi każdy ruch gniazdowego i rozgłos mikro jest dużo większy.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też nie lubię takich co pchają sie na G a stoją gadają między sobą palą fajkę (bo o D to szkoda gadać
, ale to jest pewnie przez ceny (różnica pomiędzy G a F lub D) , ale jak wrucimy na "gwiazdę" i cena by była taka sama jak na G to tacy jak z G5 prawe by byli na G .
Ostatnio edytowane przez didzej132 : 11.03.2011 o godz. 17:14.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|