|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Masz racje, ale myśle, że wpływ na tak 'zróżnicowane' ceny ma fakt, że dzięki temu łatwo o wydanie reszty, zawsze wychodzi okrąglutka suma. Nie wybrażam sobie jak w przerwie przy takich kolejkach szukają drobniaków do wydawania.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Na poważnie: 10 złotych za kiełbasę z bułką to normalna cena jak na stadion. Nie wiem, ile teraz kosztują te pod Halą Targową, ale podejrzewam że podobnie. Natomiast żal, że tak mizerna jest ta oferta. W United Center można kupić niemal wszystko do żarcia i picia, a stoisk tak dużo że czeka się bardzo krótko. Nie mówiąc już o tym, że można się napić piwa. Za 10 dolców, ale jednak. Na piwo władze klubu nic nie poradzą, ale na poprawienie oferty gastronomicznej - jak najbardziej mogą i powinny. A już ta Cola bez bąbelków to są jakieś jaja. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Bodajże we wczorajszym czy przedwczorajszym fuckcie była tabeleczka z cenami poszczególnych produktów gastronomicznych i ceny na Wiśle są jednymi z najniższych. Najdrożej na Legii i Lechu.
Powód: Za pisanie nazw rywali z małej litery - będzie ban.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.03.2011 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dla mnie dziwne jest to, ze na terenie stadionu nie sprzedaje sie alkoholu. Tutaj w Anglii bylo by to nie do pomyslenia. Oferta gastronomiczna nie jest wcale tak ogromna, przynajmniej nie na West Ham, Arsenalu czy Wembley - hotdogi, hamburgery, "pizze" (takie nasze zapiekanki ale 2x mniejsze).
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie pisał ktoś maila do klubu w sprawie tych naszych nowych plakatów, lub może ma jakieś informacje czy będą a może już są dostępne w sprzedaży?
Bo bardzo chętnie bym zakupił. Edit: Podziękował fialo za informację ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.03.2011 o godz. 21:44.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pytałem dziś, jak kupowałem bilety kumplom, to jeszcze nie ma ich w sprzedaży, ale pojawią się - jak to miła pani powiedziała - "na dniach".
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
to super!!
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Z oficjalnej. Czy tylko mnie tutaj coś nie pasuje ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zapewne poprawia. Przynajmniej mam taka nadzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
macie konta na facebooku to im dajcie znac ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trzostwo_9273/
Sobol chyba wycięty z innej ramówki i wklejony na siłę, rzuca się to w oczy Dziwnie wyszedł na tej focie, wygląda jak bezradny piłkarz innej drużyny, a za jego plecami 6 Spartan z Wisły. Cytat:
Pierwsza z nich http://bp.wisla.krakow.pl/nl/nl103/i...g1680x1050.jpg
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nikt mi nie wmówi, że ta kampania nie jest epicka. Ogromny krok naprzód w dziedzinie marketingu. Narzekaliśmy na to, że brak jest tam Polaków, a w linku aNouca macie wyjaśnione co i dlaczego. W pełni zgadzam się z takim sposobem pokierowania tym przedsięwzięciem. Najpierw przedstawienie nowych - później całej drużyny, jako jednego wspólnego kolektywu, walczącego o mistrzostwo. I to prawdziwie walczącego, o czym świadczą wojownicze miny na plakatach.
Wisłę widać w mieście. O ile w poprzednich latach mogliśmy się czepiać, tak od kilku miesięcy wszystko idzie w dobrym kierunku. Czekam na gadżety związane z kampanią, na pewno coś dla siebie wybiorę Marzy mi się taki Maor w rozmiarach jak na słupach ogłoszeniowych. Ciekawe w jakich miejscach będą rozlokowane billboardy. Może jakiś jeden wielki na hotelu Forum? To by było coś.. ![]() PS. Ale się białoczerwoni w....ią )![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Idealnymi punktami byłyby też Galeria Krakowska i szkieletor, ale pewnie na ten moment to jeszcze byłby za duży wydatek dla klubu.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pierwszy billboard zlokalizowany na ulicy Konopnickiej jak jedziemy w strone miasta to po drugiej strony jezdni. Z dużej odległości niestety czytelność mała
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten gostek w krótkich włosach na I planie to Cikos? Bo za cholerę go nie mogę rozpoznać..
To jest chyba Sivakov....on sciął włosy!
Ostatnio edytowane przez rafalek : 12.03.2011 o godz. 14:34.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem o ktory plakat ci chodzi, ale chodzi raczej o Maleckiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie plakat, tylko na stronie Wisły, górny banner - Jest Melikson, Sobol i na I planie chyba Sivakov.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i wlasnie Malecki!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Domello...to nie jest Małecki..on ma zupełnie inny kształt głowy...porównaj sobie nos i uszy tego gościa z góry ze "starym" Sivakovem z prawe...tak samo wyglądają...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
to jest Małecki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że to Małecki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Małecki. Nr z końcówką 9. Czyli Patryk, ma na koszulce 19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosze.... maly dowodzik
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak go sfotoszopowali ze nie jest do siebie podobny...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Całkowicie do siebie podobny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy ofensywa Marketingowa przyniesie jakieś skutki dziś. gdyby było z 18 tys to bym sie zdziwił
![]() ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Na pierwszym planie to Małecki numerek na spodenkach ..9 brakuje 1 = 19 ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|