|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
plus dzisiejsza akcja z zawodnikami, na zdjęciach widać, że sporo osób się pojawiło, dobry pomysł na ściągnięcie ludzi do SK
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Marketingowcy wykupili tez reklamę w mailach od interii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
maile od Wisły poprzez interie od dawna sa ...
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zapewne o to:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...as=2&startsz=x gdzie nasz prezes dał się podejśc pedałom z wyborczej na tematy kibicowskie ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
O pewien wywiad z GW,w którym Basałaj dał się nieco podpuścić dziennikarzynie (co w mojej opinii dobrze zaznaczyli autorzy). Jeśli przeczytałeś całość to musiałeś zaobserwować, że jest skierowany do dwóch panów pismaków psujących nam opinię. Prezes w odczuciu SKWK nie powinien zniżać się do poziomu dziennikarzy Wyborczej i dać manipulować sobą za pomocą idiotycznych pytań, co miało niestety miejsce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ulotki o karnetach w każdym pokoju w akademiku. No nieźle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No fajnie też, że na telebimie przy teatrze Bagatela jest reklama sprzedaży karnetów w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szkoda że w tv nie ma reklam promujących nasz stadion i zaprasząjacych na mecz. Jak ktoś dzisiaj oglądał mecz Wisły w Canal + to zapewne widział reklamy Arki Gdynia. I tak pomyślałem, że wystarczyła by jedna taka reklama przed każdym meczem wyjazdowym i na pewno przyciągnęła by wielu nowych kibiców, zwłaszcza tych co do tej pory tylko w tv oglądali. Myślę że to na prawdę dobry kierunek.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
no wlasnie, twoim zdaniem, a zdaniem innych dał,
(......) Cytat:
To tak jakby firma wynajmująca samochody została oskarżona o spowodowanie wypadku bo j auto wypożyczyła Kowalskiemu. Nie wydaje mi się abyś był zadowolony z tego , że publicznie odpowiadasz za coś za co nie powinieneś.
Ostatnio edytowane przez PvD : 26.02.2011 o godz. 09:14.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To nie jest żadna nadinterpretacja. Basałaj w kolejnym wywiadzie do gw roztacza jakieś wizje, ustawia kibiców, mówi o dopingu. Wkręca jakieś tezy o których ma do powiedzenia pewnie tyle co.... w których nie powinien zabierać zdania
![]() Reasumując, niech się Basałaj odstosunkuje od kwestii kibicowskich, a jak nie chce to niech zacznie robić coś dla kibiców swojej drużyny a nie skamle o poklask u pismaków z gw. Tylko u mnie ten adres tak działa czy nie tylko? http://www.wisla.krkaow.pl/ ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_wisly_krakow
Propsy, wiadomo, nie ma to tamto. PS. Kamień mi spadł z serca, jak dowiedziałem się, że Biedra sponsoruje tylko Puchar Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie chciałbym się czepiać ale... mogliby wyretuszować Jaliensowi ten hitlerowski wąsik... e: ja dokładnie wiem że to nie jest prawdziwy wąsikale na pierwszy rzut oka tak dla mnie wygląda ![]() Po za tym akcja marketingowa chyba powinna być skierowana do ludzi nie znających tak dokładnie naszych piłkarzy, i co pomyśli człowiek pierwszy raz widzący takie zdjęcie ?
Ostatnio edytowane przez przemo : 02.03.2011 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to nie jest wąsik, przyjrzyj się dokładniej. Akcja i zdjęcia bardzo dobre.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W końcu jakieś dynamiczne , a nie cipowate zdjęcia. Bardzo fajnie to wygląda. Ten wzrok, spojrzenie spode łba, mgła wokół nich. O to chodzi.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.03.2011 o godz. 01:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale się pucują
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Niby onet, niby fakt, ale byłbym niezmiernie zadowolony gdyby "zajebany byłem" zwolnił listę płac. Na dźwięk Wojciech Łobodziński, kojarzę tylko poniższe zdjęcie. Grajek z niego marny ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Naprawdę bardzo podoba mi się ta akcja promocyjna. Zdjęcia są świetne, FC Barceolna ma podobne
Myślę, ze idziemy w dobrym kierunku. Czekam na zdanie westersyla, jako eksperta w takich sprawach ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
I nie ma co to za wielkie kluby... grafike kazde moze zrobic. Jest wiele dobrych firm, badz nawet indywidualne osoby ktore maja firmy 1-2 osobowe (mowimy tutaj tylko o zmianie layoutu) |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vVXDa...layer_embedded
Coś ruszyło w tym marketingu w końcu, a filmik na prawdę świetnie zrobiony chociaż jakoś obrazu pozostawia trochę do życzenia. Niby można wybrać 1080p, ale różnicy ja przynajmniej nie widzę wielkiej. ![]()
Bycie kibicem Wisły w mieście legionistów to jest jazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zaprezentowana
Plakaty powinni pojawić się w holu pod trybuną E i kilka w Strefie Kibica. PS: I dobrym pomysłem byłaby ich sprzedaż kibicom. Chętnych pewnie nie zabraknie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chętnie bym kupił takie plakaty. Zobaczymy czy będą w sprzedaży tak jak plakaty piłkarzy wielkich klubów: http://plakaty.pl/Plakat/7262/CHELSEA___drogba_10_11_
http://plakaty.pl/Plakat/5934/Barcelona___Messi_09_10 Dobrze, że w końcu widać jakieś postępy i mam nadzieje że to koniec... Najważniejsze żeby udało się dopiąć celu do którego nawołuje hasło promocyjne ![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Akcja marketingowa bardzo dobra. Widziałem ten motyw w magazynie Liga+ ekstra podczas dyskusji na teamt nowych nabytków Wisły. Zastanawiałem się skąd oni to wytrzasnęli. Osobiście bardzo podoba mi się ten patos.
Widać, że ostatnie filmiki robione są w AAE co mnie bardzo cieszy. Generalnie dużo rzeczy uległo poprawie i myślę że możemy być zadowoleni. Niech jeszcze zrobią coś z tą stroną Wisla Tube, bo skrót z meczu z Arką mi osobiście nie działa, należy zmienić format wyświetlacza, i częściej zmieniać motyw na głównej bo zdjęcie do tureckiego filmiku braci Brożków wisi tam za długo. A że ludzie odwiedzają tą stronę to mam dowód w postaci statystyk swoich filmików gdzie praktycznie 5000 jednego z nich pochodzi ze strony WT. Generalnie przydałoby się tam wprowadzić jakąś inną selekcje materiałów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.03.2011 o godz. 10:03.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zmieniło się sporo: nowy marketing, który całkiem nieźle funkcjonuje, kulturalni stewardzi i ochroniarze (sam byłem świadkiem, jak wyganiali palących z toalety - a przecież mogli usunąć delikwentów ze stadionu), do tego nowa drużyna z chyba nie najgorszymi piłkarzami.
I nowe stoiska gastronomiczne z dość szybką obsługą, dzięki czemu czekało się stosunkowo krótko na upragnioną Colę. No i ta Cola - tu na szczęście nic się nie zmieniło. Tylko na Reymonta serwują ją bez bąbelków. Jak rozumiem, to nasza ponad stuletnia tradycja, z której mamy być dumni. Kiełbasek nie próbowałem, nie odważyłem się. Niech ktoś z dzielniejszych kibiców podzieli się wrażeniami ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jadłem kiełbase, na meczu ostatnim w tamtej rundzie (nie pamietam z kim), i była taka jak kiedyś, normalnie nigdy byś jej nie dotknął, ale na meczu i tak smakowała jako tako
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dziś, albo mieli za mało, bo Piątek, albo tak szybko zeszło, że na E już nie było w przerwie podobno.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
E tam, kupowałem w przerwie i kiełbasek było pod dostatkiem. Kłopot w tym, że jakoś dziwnym trafem nie miałem na nie ochoty.
BTW: oferta gastronomiczna przebogata - oprócz pysznej kiełbasy również barszczyk knorra, chipsy, bułki z szynką i pączki! Powiało Europą. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Na każdym meczu na Reymonta byłem w tym sezonie i za każdym razem jak kupowałem kiełbasę z bułką to Wisła wygrywała wyjątkiem był mecz z Podbeskidziem, który przegraliśmy przez to, że kupiłem kiełbasę, ale zabrakó już dla mnie bułek. ![]() A tak na poważnie to moim zdaniem te ceny w sklepie, w środku stadionu - kiełbaski, chipsy, cola są trochę za wysokie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|