|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja absolutnie nie skreślam Genkova, bo to dopiero jego drugi mecz w barwach Wisły, ale faktycznie jakbyśmy ściągnęli takiego Hubnika to wtedy byłbym trochę spokojniejszy o linie ataku strzelił mniej więcej tyle bramek co Genkov tylko w trochę silniejszej lidze...
Naprawdę Tsvestan jest sporom niewiadomą. Mam nadzieje, że już w meczu z Widzewem się przełamie. Naprawdę bardzo na niego liczę no i w sumie tylko w nim jest nadzieja, bo jak ktoś napisał wcześniej Żurawski jest zupełnie bez formy i jest cieniem samego siebie z przed kilku lat. Rios kompletnie nie radzi sobie w systemie z jednym napastnikiem i na niego jeśli chodzi o zdobywanie bramek nie ma co liczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy to było próbowane, ale chciałbym zobaczyć Riosa w miejscu Kirma. Lub jako zmiennika dla Małego lub Kirma.
Co do ostatniej kolejki to jak do tej pory jestem bardzo mile zaskoczony Oby tak dalej Panowie kopacze. Naprawdę, sporo bramek, fajne mecze i duża rywalizacja w lidze(jest to czego brakuje mi np. w lidze Hiszpańskiej gdzie jest Real Barca i długo długo nikt) bo przy obecnej sytuacji w tabeli to nawet Korona czy inny Górnik może powalczyć o puchary... Natomiast jeśli chodzi o Mistrzostwo to zdecydowanie Wisła, Legia, Amica i Jaga. Do tej czwórki ewentualnie można doliczyć jeszcze w/w Górnik, Koronę, Lechię i Bełchatów. Naprawdę widząc to co ostatnio się u nas dzieje to dochodzę do wniosku że jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro i że za pół roku w pucharach będzie 2-3 drużyny ostro walczyły w każdym meczu z teoretycznie lepszymi przeciwnikami ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie rozumiem tych napinek w stronę Lecha. Choć kreseq to Legionista dobrze prawi
Kuchenki łapią kontakt z czołówką. Do maja jeszcze daleka droga więc radziłbym zachować więcej pokory. Każdemu noga może się powinąć. Mamy przewagę i obyśmy ją poszanowali. Kolejka całkiem ciekawa. Gruzin z Widzewa niesamowity. Ciekaw jestem jak się będzie prezentował w dalszych meczach. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wiele rzeczy już słyszałem i widziałem, ale to co Probierz powiedział na konferencji pomeczowej Przebiło wszystko. Chociaż po zarzutach o za "ciężkich piłkach" nic mnie dziwić już nie powinno... a jednak.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 06.03.2011 o godz. 00:41.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A może na sztucznej? I o to mu chodzi?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
To straszne ze nie maja ogrania na trawie... Przeciez kazdy zawodowiec musi sie conajmniej pol roku co roku ogrywac na trawie
BTW : Dzisiaj to sie bedzie dzialo... bedzie biba ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Cóż - napiszę bez ogródek - Polonia jak wygra będzie tracić 9 punktów do Wisły. Jak wygra Legia - strata będzie wynosić tyle co nic czyli 2 punkty. Wiadomo - wygrana Polonii albo remis. Nie ma w tym nic osobistego.
Zatem życzę biby na smutno (Niestety ale Legia jest faworytem, no ale wiadomo to przecież futbol) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Oczywistym jest ze zyczycie jak zyczycie
Ja tez Wam zycze kolejnych 6 remisow albo przynajmniej 4 porazek Kibicowsko bedzie ok, zobaczymy co na to kopacze ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrze, że derby na Łazienkowskiej, na DiscoPolo nie chciałoby mi się nawet tego oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosta sprawa jak Polonia dziś nie wygra to Holendra w Discopolo też już nie będzie najpóźniej w poniedziałek. Z mojego punktu widzenia najlepszy byłby remis, bo wiadomo 2 punkty znikają z tabeli.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Akurat włączyłem sobie transmisję jak leciała pierwsza bramka - fajna akcja Amiki, 0:1. Natomiast następne bramki to było totalne frajerstwo ze strony Arki. Te gole padły po ogromnych błędach w wyprowadzaniu piłki, chcieli pewnie szybko grać do przodu no i w rezultacie przez niedokładność ich podania były przecinane przez piłkarzy Amiki, z czego momentalnie robiła się bramkowa sytuacja, bo straty były na ich połowie, a obrońcy myślami byli chyba jeszcze przy stracie pierwszego gola, zero koncentracji. Wynik 0:3 nie oznacza, że Amika jest taka super i silna, tylko to, że Arka strasznie dała się zdemolować na sam koniec po głupich błędach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wojciechowski w Cafe Futbol
Może będzie śmiesznie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wisła ma już serie 6 kolejnych zwycięstw , szkoda że nikt ( media ) tego nie zauważył .. w tym sezonie nikt nie miał lepszej passy od nas .
Dzisiaj bardzo porządane jest zwcięstwo Polonii na Łazienkowskiej . Oczywiście wielka Legia jest stawiana za wielkiego faworyta tego spotkania , jakby nie zważając na to że już w tym sezonie dosnała pięknych klęsk własnie z Polonią , Lechią . Bełchatowem czy z nami . Tutaj się wlasnie objawia magia otoczki , jaką wytworzyły gazety , telewizja , internet wokół niezwyciężonej Legii . Jeśli Polonia przegra , los The Bosa będzie przesądzony ![]() Lechia - Polonia B. - mecz bez znaczenia dla nas Korona i Zagłębie zaskoczyło mnie bardzo in minus wczoraj . Obie drużyny raczej się wzmocniły niż osłabiły a dostały tak znamiennych porażek . Górnik kolejny raz zrobił coś z niczego i 4 pozycja tego klubu wciąż jest dla mnie ogromną sencjacją . Biedny klub , bez prawdziwego stadionu , z przeciętnymi kopaczami ma w tej chwili większe szanse na puchary niż Lech , Korona , Polonia i 3/4 ligi . Natomiast finansowo może konkurować tylko z Ruchem i Polonią B . Ten sezon jest zresztą bardzo specyficzny . Drużyny wygrywają u siebie , natoiast na wyjazdach doznają ogromnych klęsk .Wyjątkiem od tego jest tylko Korona mająca lepszy bilans na wyjeździe . Niby to normalna sytuacja , ale patrząc na różnice w tabeli , nadal jest ona niesamowicie spłaszczona . Od 4 do 11 miejsca dzieli drużyny 5 punktów . Jeśli Legia dzisiaj wygra , wytworzy się grupa uciekając , jeśli jednak nie , będziemy czekać do wtorku czy Jagiellonia pokaże czy ma aspiracje na mistrzostwo . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dean : 06.03.2011 o godz. 11:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Znika jeden pkt, remis najlepszy dla Wisły bo jak ktos wygra to moze dostac wiatr w zagle a to jest niewskazane
![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale kadzą Wojciechowskiemu w Cafe, jakby go nie było w tym programie, to czuję że inaczej by o Polonii i poczynaniach jej prezesa mówili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Prym jak zwykle wiedzie Romuś Kołtoń - naczelny lizus kraju.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dokladnie, ten program jest żenuący - Kowalczyk tylko próbował być szczery to już więcej nie dostaje głosu
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale Józef walnął na koniec:
kibice Legii powinni brać przykład z kibiców Polonii i trochę się ucywilizować, wtedy on na ten stadion przyjdzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Faktycznie, żenujące było to włażenie w 4 litery Wojciechowskiemu, a nie tak dawno jechali po nim jak po łysej kobyle.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Taaa ja tych kibiców Disco widziałem (tzn. nie widziałem) wracając z roboty na godzinę przed ich meczem w PP. Przed stadionem pustki, na stadionie pustki, a w okolicach placu Traugutta więcej radiowozów niż samych kibiców, więc o jakich kibicach pan Wojciechowski mówił?
Nie byłem na tym stadionie od 7-8 lat, od meczu z Lechem jeśli się nie mylę, ale dobrze pamiętam, że wtedy ich ruch kibicowski jakoś funkcjonował, a to co teraz jest to zwykła kibicowska pustynia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ od plotek warszawskich jesteśmy dość daleko, ale nasi koledzy stamtąd pewnie słyszeli niejedno, który z pismaków u JW w kieszeni siedzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
wiecie może na jakich kanałach na sopcast będą leciały oba dzisiejsze mecze? Lechii oraz derby Warszawy
byłbym wdzięczny za pomoc ![]()
Ostatnio edytowane przez Oress : 06.03.2011 o godz. 16:21.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
no to Panowie trzymamy kciuki za Polonie!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Legia - Polonia
sop://broker.sopcast.com:3912/56947 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
zajebista oprawa Legii
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Fajna oprawa na Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Po za oprawą w meczu nie ma nic ciekawego Kopanina.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|