|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ale pustki na meczu z podbeskidziem :/ ciekawe ile z posrod posiadaczy karnetu zostalo w domu
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie było oficjalnego komunikatu o: 1. zakończeniu sprzedaży karnetów. 2. Końcu karnetów na sektor G. Więc kupisz. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takie pytanie mam do tych, którzy byli na meczu z Podbeskidziem - czy przy wejściu są faktycznie sprawdzane legitymacje studenckie jeżeli ktoś posiada bilet ulgowy? Da się to jakoś obejść, bo akurat zgubiłem legitkę plastikową, mam książeczkę, ale ważną do października 2010.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zgodnie z prośbami kasuje.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 03.03.2011 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak słusznie zauważył La Furia powyższe posty są na .... potrzebne. Czy któryś z modów mógłby je usunąć?
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie mozna bylo odpisac na priv Wykasowac ostatnie posty!!!!!! Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 02.03.2011 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Usunąłem swój post, bo mogło to zostać źle odebrane.
O ile dobrze zrozumiałem post Sopranosa, to nie chodziło mu o potwierdzenie tożsamości, tylko raczej faktu bycia studentem (czyli studenckiej legitki), który uprawnia do ulgi. Ja odpisałem w sprawie potwierdzenia ulgi. Umówmy się, że nie jest to to samo, co sprawdzanie tożsamości jako takiej. Za resztę osób nie biorę odpowiedzialności.
Ostatnio edytowane przez murray : 02.03.2011 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dzisiaj kumpel kupil karnet na G także sa jeszcze
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dzis kupwalem karnet,ruch w sumie niewielki,ale ktos wychodzi ktos przychodzi czyli cos sie dzieje. Klub nie podaje widocznie liczby bo nie jest ona jakas oszalamiajaca i mogoca zrobic furore rozglasniajac jak przez media. Wg mnie to zadna tajemnica,nie podaja i tyle. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Spore natężenie różnych działań marketingowych może oznaczać dwie rzeczy: karnety/bilety sprzedają się słabo, albo osoby pracujące w marketingu nie mają już sumienia brać za kasy za nic i wzięły sie za robotę. Ewentualnie przyczyną są obie te opcje. Tak czy inaczej frekwencja na jutrzejszym meczu naświetli poniekąd sprzedaną ilość karnetów
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
wie ktoś może czy będzie możliwość jeszcze kupna karnetu przed meczem z Widzewem?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na G powiem że ciężko już raczej przed meczem bedzie kupic karnet
![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zawsze jest szansa, na razie nic nie pisali żeby poszły wszystkie na G więc jest duża szansa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A teraz czekam na opinie że jednak te karnety i bilety są tanie. Tylko jak wytłumaczyć że ponad połowa prostej razem z narożnikami były puste. Frekwencja- 13tys.
Oby tak dalej. I nawet plakaty 3D nie pomogą. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A dokładnie to 13.850 czyli jak zaokrąglasz to 14 tys. Bardzo dobry wynik. 3/4 stadionu zapełnione. Z roku na rok frekwencja wyższa.
Niektórym to się całkiem w d... poprzewracało przez to całe Euro2012. Naprawdę myslicie, że frekwencja ot tak podskoczy o 100%? Powoli, z sezonu na sezon będzie lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja znalazłbym również inne powody takiej frekwencji (nie najgorszej z resztą): - żenujący mecz z Podbeskidziem - temperatura - mało atrakcyjny rywal - piątek, a nie sobota czy niedziela. Trzeba brać również pod uwagę fakt, że kiedy będziemy mieli cały stadion, ceny z pewnością pójdą w dół. A szukanie winy mniejszej (powtórzę jeszcze raz- niezłej) frekwencji tylko w cenach biletów jest niesprawiedliwe. Typowe dorabianie sobie faktów do swojej tezy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Temperatura? Byłeś w ogóle na meczu? Mało atrakcyjny rywal? Chyba mówisz o ostatnim meczu PP Piątek 20 to chyba lepsza pora niż 14 w niedziele. I co to za sztuka zapełnić stadion na Lecha. Sztuką jest aby był pełny na każdym lub większości meczy. Ciekawe czy będziecie tak mówić za 2miesiące jak otworzą cąły stadion (być może). ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://freemeteo.com/default.asp?pid...nDate=4/3/2011
Temperatura około -2 stopni. Uwierz, dla np ojca z dzieckiem siedzących na sektorze rodzinnym, to nie jest wysoka temperatura. Na meczu byłem, jestem tym niedobrym piknikiem, mi osobiście zimno nie było, ale słyszałem obok: "k****, ale zimno" i inne tego typu teksty. Podbeskidzie to wyjątkowo mało atrakcyjny rywal, ale Ruch też. Klub z ładną historią, ale do cholery- 14 w tabeli. Biorąc pod uwagę, że Cracovia jest ostatnia, to idąc twoim tokiem myślenia, my w lidze mamy samych atrakcyjnych rywali. Piątek 20:00 lepsza pora niż w niedzielę o 14 (choć dyskutowałbym), ale z pewnością gorsza niż sobota czy niedziela wieczorem. Poza tym sprytnie ominąłeś porażkę z Podbeskidziem. I kompletnie zapominasz o poprzedniej rundzie. Mimo, że jesteśmy teraz liderem, to ile meczów w tamtej rundzie Wisły oglądało się z przyjemnością? Jeden? Z Legią i jakieś fragmenty z innych meczów - Lechią, czy Koroną. A w paru to aż zęby bolały- choćby ze Śląskiem, czy Zagłębiem. To ja ci powiem jaki był tok myślenia wczorajszego kibica który nie poszedł na Ruch (zakładając, że zazwyczaj na mecze chodzi)- "Nie będę płacił za siedzenie na mrozie i oglądanie tych kopaczy, co z Podbeskidziem przegrywają, a w tamtej rundzie grali taką pytę". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeszcze parę lat temu coś takiego było możliwe tylko w meczach na szczycie. Teraz udaję nam sie to z drużyną walczącą o utrzymanie.
![]() Jeżeli stadion będzie pełny na każdym meczu, oznacza to jedno: jest za mały. Tylko kilka klubom na świecie udaję się zapełnić stadion na większości spotkań. Na każdym - żadnemu. Zejdź na ziemię. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Ruch zajmuje 14 miejsce w tabeli, jest tuż nad strefą spadkową. Jeśli to jest atrakcyjny rywal, to jakim jest Legia? Co do pory meczu to osobiście wolałbym, żeby był w niedzielę o 14 niż w piątek o 20. A jeśli dla Ciebie frekwencja na poziomie 78% to mało, to brak mi słów. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że wczorajsza frekwencja to porażka. Porażka przede wszystkim Basałaja i jego ekipy. Ale na to właśnie potrzebowali tą rundę. Wyciągną wnioski i miejmy nadzieje nie powielą tego błędu w przyszłym sezonie gdy do użytku będzie oddany już cały stadion...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak właśnie tą frekwencje było widać na całej prostej gdzie co drugie miejsce było wolne. a liczbę osób nadrabiał młyn na który zabrakło biletów.
Ruch zajął w tamtym roku 3miejsce więc się chłopcze zastanów co wypisujesz za brednie, bo równie dobrze Lecha można potraktować. To że ty wolisz grać w południe jest zastanawiające. Było cholernie zimno, szczególnie w porównaniu z PP ale co możesz wiedzieć jak pewnie tamten mecz w TV oglądałeś. Gajowy- a jakie te klubu mają stadiony? bo ciekawe co bedziesz mówił gdy pojemność naszego zwiększy się do 34tys. a na trybunach będzie 15tys. Myślcie dalej tylko o następnym półroczu zamiast wybiegać trochę dalej w przyszłość. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie znasz mnie, więc nie pisz kretynizmów o mnie. Byłem na PP i też było zimno. Wczoraj było cieplej, ale też zimno. Co do Ruchu to co z tego, że tok temu byli na 3. miejscu, jak teraz walczą o utrzymanie? A Lech jest wyżej i pokazał się w europejskich pucharach, więc nie wiem czemu chcesz tak samo traktować te drużyny.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|