The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jarecki
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 22:45
ale pustki na meczu z podbeskidziem :/ ciekawe ile z posrod posiadaczy karnetu zostalo w domu
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
Odpowiedz cytując
pietra
Junior Member

Od: 02.2010

Stary 02.03.2011, 14:17
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.03.2011, 14:36
pietra napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?

Nie było oficjalnego komunikatu o:

1. zakończeniu sprzedaży karnetów.
2. Końcu karnetów na sektor G.

Więc kupisz.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.03.2011, 14:36
Takie pytanie mam do tych, którzy byli na meczu z Podbeskidziem - czy przy wejściu są faktycznie sprawdzane legitymacje studenckie jeżeli ktoś posiada bilet ulgowy? Da się to jakoś obejść, bo akurat zgubiłem legitkę plastikową, mam książeczkę, ale ważną do października 2010.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.03.2011, 14:40
Zgodnie z prośbami kasuje.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 03.03.2011 o godz. 20:34.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.03.2011, 16:41
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Rozmawiałem ze znajomym z E i tam też nie sprawdzali. Jednak to zawsze jest ryzyko, że szef grupy ochroniarskiej będzie miał taką "ochotę" i zleci sprawdzanie legitymacji/dokumentów.
Jeszcze dwóch ,trzech kozaków "pochwali się", że nie sprawdzali i piękny Jawor będzie miał temat gotowy! O tym, że bedziemy dłużej wchodzic, (bo po aferze na 100% będa sprawdzać), nie chcę nawet mysleć
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 02.03.2011, 17:41
Jak słusznie zauważył La Furia powyższe posty są na .... potrzebne. Czy któryś z modów mógłby je usunąć?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 02.03.2011, 18:26
murray napisał(a):Wyświetl post
Na g3 nie sprawdzali. Przynajmniej wtedy, kiedy ja wchodziłem (koło 20:15)

Nie mozna bylo odpisac na priv? czy cala polska musi wiedziec ze nie sprawdzili u nas dokumentow? Na litosc boska ludzie myslcie troszczeke chociaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasowac ostatnie posty!!!!!!

Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 02.03.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 02.03.2011, 18:30
Usunąłem swój post, bo mogło to zostać źle odebrane.
O ile dobrze zrozumiałem post Sopranosa, to nie chodziło mu o potwierdzenie tożsamości, tylko raczej faktu bycia studentem (czyli studenckiej legitki), który uprawnia do ulgi.

Ja odpisałem w sprawie potwierdzenia ulgi. Umówmy się, że nie jest to to samo, co sprawdzanie tożsamości jako takiej. Za resztę osób nie biorę odpowiedzialności.
Ostatnio edytowane przez murray : 02.03.2011 o godz. 18:39.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.03.2011, 19:08
A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.
Odpowiedz cytując
mateusz7
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 02.03.2011, 21:29
dzisiaj kumpel kupil karnet na G także sa jeszcze
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 03.03.2011, 15:51
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Nie mozna bylo odpisac na priv? czy cala polska musi wiedziec ze nie sprawdzili u nas dokumentow? Na litosc boska ludzie myslcie troszczeke chociaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasowac ostatnie posty!!!!!!

Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...
O myśleniu nie powinieneś się wypowiadać. Większość postów już usunięte a twój cytat wisi... Jak wejdzie jakiś mod to usunąć też ten post.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 03.03.2011, 19:32
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.
4183 info telefoniczne
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.03.2011, 19:44
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Dzis kupwalem karnet,ruch w sumie niewielki,ale ktos wychodzi ktos przychodzi czyli cos sie dzieje.

Klub nie podaje widocznie liczby bo nie jest ona jakas oszalamiajaca i mogoca zrobic furore rozglasniajac jak przez media.
Wg mnie to zadna tajemnica,nie podaja i tyle.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 03.03.2011, 19:59
Spore natężenie różnych działań marketingowych może oznaczać dwie rzeczy: karnety/bilety sprzedają się słabo, albo osoby pracujące w marketingu nie mają już sumienia brać za kasy za nic i wzięły sie za robotę. Ewentualnie przyczyną są obie te opcje. Tak czy inaczej frekwencja na jutrzejszym meczu naświetli poniekąd sprzedaną ilość karnetów
Odpowiedz cytując
Siemens
Member

Od: 04.2007

Stary 03.03.2011, 21:01
wie ktoś może czy będzie możliwość jeszcze kupna karnetu przed meczem z Widzewem?
Odpowiedz cytując
kasprzak11
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 04.03.2011, 14:44
Na G powiem że ciężko już raczej przed meczem bedzie kupic karnet
Jesteśmy Dumą Tego Miasta
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.03.2011, 15:21
Zawsze jest szansa, na razie nic nie pisali żeby poszły wszystkie na G więc jest duża szansa.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.03.2011, 23:12
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._bez_karnetow/
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.03.2011, 12:24
A teraz czekam na opinie że jednak te karnety i bilety są tanie. Tylko jak wytłumaczyć że ponad połowa prostej razem z narożnikami były puste. Frekwencja- 13tys.
Oby tak dalej. I nawet plakaty 3D nie pomogą.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.03.2011, 13:08
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Frekwencja- 13tys.
A dokładnie to 13.850 czyli jak zaokrąglasz to 14 tys. Bardzo dobry wynik. 3/4 stadionu zapełnione. Z roku na rok frekwencja wyższa.

Niektórym to się całkiem w d... poprzewracało przez to całe Euro2012. Naprawdę myslicie, że frekwencja ot tak podskoczy o 100%? Powoli, z sezonu na sezon będzie lepiej.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 05.03.2011, 13:17
GajowyDrwal napisał(a):Wyświetl post
A dokładnie to 13.850 czyli jak zaokrąglasz to 14 tys. Bardzo dobry wynik. 3/4 stadionu zapełnione. Z roku na rok frekwencja wyższa.

Niektórym to się całkiem w d... poprzewracało przez to całe Euro2012. Naprawdę myslicie, że frekwencja ot tak podskoczy o 100%? Powoli, z sezonu na sezon będzie lepiej.
Coż niektórzy się naoglądali Premiership i Bundesligi
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.03.2011, 13:32
GajowyDrwal napisał(a):Wyświetl post

100% racji. Nie wiem na jakiej podstawie wiślak86 uznaje, że powodem niskiej frekwencji jest cena. Zobaczysz na Lechu czy Jadze- nagle cena przestanie mieć znaczenie.
Ja znalazłbym również inne powody takiej frekwencji (nie najgorszej z resztą):
- żenujący mecz z Podbeskidziem
- temperatura
- mało atrakcyjny rywal
- piątek, a nie sobota czy niedziela.

Trzeba brać również pod uwagę fakt, że kiedy będziemy mieli cały stadion, ceny z pewnością pójdą w dół. A szukanie winy mniejszej (powtórzę jeszcze raz- niezłej) frekwencji tylko w cenach biletów jest niesprawiedliwe. Typowe dorabianie sobie faktów do swojej tezy.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 05.03.2011, 13:39
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
100% racji. Nie wiem na jakiej podstawie wiślak86 uznaje, że powodem niskiej frekwencji jest cena. Zobaczysz na Lechu czy Jadze- nagle cena przestanie mieć znaczenie.
Ja znalazłbym również inne powody takiej frekwencji (nie najgorszej z resztą):
- żenujący mecz z Podbeskidziem
- temperatura
- mało atrakcyjny rywal
- piątek, a nie sobota czy niedziela.

Trzeba brać również pod uwagę fakt, że kiedy będziemy mieli cały stadion, ceny z pewnością pójdą w dół. A szukanie winy mniejszej (powtórzę jeszcze raz- niezłej) frekwencji tylko w cenach biletów jest niesprawiedliwe. Typowe dorabianie sobie faktów do swojej tezy.
A może na takiej że połowa prostej była pusta a młyn pełny? Dorabianie faktów? chyba to lepszy argument niż te Twoje:

Temperatura? Byłeś w ogóle na meczu?
Mało atrakcyjny rywal? Chyba mówisz o ostatnim meczu PP
Piątek 20 to chyba lepsza pora niż 14 w niedziele.

I co to za sztuka zapełnić stadion na Lecha. Sztuką jest aby był pełny na każdym lub większości meczy. Ciekawe czy będziecie tak mówić za 2miesiące jak otworzą cąły stadion (być może).
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.03.2011, 14:26
http://freemeteo.com/default.asp?pid...nDate=4/3/2011

Temperatura około -2 stopni. Uwierz, dla np ojca z dzieckiem siedzących na sektorze rodzinnym, to nie jest wysoka temperatura. Na meczu byłem, jestem tym niedobrym piknikiem, mi osobiście zimno nie było, ale słyszałem obok: "k****, ale zimno" i inne tego typu teksty.

Podbeskidzie to wyjątkowo mało atrakcyjny rywal, ale Ruch też. Klub z ładną historią, ale do cholery- 14 w tabeli. Biorąc pod uwagę, że Cracovia jest ostatnia, to idąc twoim tokiem myślenia, my w lidze mamy samych atrakcyjnych rywali.

Piątek 20:00 lepsza pora niż w niedzielę o 14 (choć dyskutowałbym), ale z pewnością gorsza niż sobota czy niedziela wieczorem.

Poza tym sprytnie ominąłeś porażkę z Podbeskidziem. I kompletnie zapominasz o poprzedniej rundzie. Mimo, że jesteśmy teraz liderem, to ile meczów w tamtej rundzie Wisły oglądało się z przyjemnością? Jeden? Z Legią i jakieś fragmenty z innych meczów - Lechią, czy Koroną. A w paru to aż zęby bolały- choćby ze Śląskiem, czy Zagłębiem.

To ja ci powiem jaki był tok myślenia wczorajszego kibica który nie poszedł na Ruch (zakładając, że zazwyczaj na mecze chodzi)- "Nie będę płacił za siedzenie na mrozie i oglądanie tych kopaczy, co z Podbeskidziem przegrywają, a w tamtej rundzie grali taką pytę".
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.03.2011, 15:13
A może na takiej że połowa prostej była pusta a młyn pełny? Dorabianie faktów? chyba to lepszy argument niż te Twoje:
14 tysięcy na 18 pojemności to wynik bardzo dobry. Tyle.

Jeszcze parę lat temu coś takiego było możliwe tylko w meczach na szczycie. Teraz udaję nam sie to z drużyną walczącą o utrzymanie.
I co to za sztuka zapełnić stadion na Lecha. Sztuką jest aby był pełny na każdym lub większości meczy. Ciekawe czy będziecie tak mówić za 2miesiące jak otworzą cąły stadion (być może).

Jeżeli stadion będzie pełny na każdym meczu, oznacza to jedno: jest za mały.

Tylko kilka klubom na świecie udaję się zapełnić stadion na większości spotkań. Na każdym - żadnemu.

Zejdź na ziemię.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.03.2011, 16:22

Temperatura? Byłeś w ogóle na meczu?
Mało atrakcyjny rywal? Chyba mówisz o ostatnim meczu PP
Piątek 20 to chyba lepsza pora niż 14 w niedziele.

Wyobraź sobie, że temperatura była niska. Byłem na młynie (jakby to miało jakieś znaczenie) i momentami było naprawdę zimno.

Ruch zajmuje 14 miejsce w tabeli, jest tuż nad strefą spadkową. Jeśli to jest atrakcyjny rywal, to jakim jest Legia?

Co do pory meczu to osobiście wolałbym, żeby był w niedzielę o 14 niż w piątek o 20.

A jeśli dla Ciebie frekwencja na poziomie 78% to mało, to brak mi słów.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.03.2011, 17:22
Prawda jest taka, że wczorajsza frekwencja to porażka. Porażka przede wszystkim Basałaja i jego ekipy. Ale na to właśnie potrzebowali tą rundę. Wyciągną wnioski i miejmy nadzieje nie powielą tego błędu w przyszłym sezonie gdy do użytku będzie oddany już cały stadion...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 05.03.2011, 17:41
Tak właśnie tą frekwencje było widać na całej prostej gdzie co drugie miejsce było wolne. a liczbę osób nadrabiał młyn na który zabrakło biletów.
Ruch zajął w tamtym roku 3miejsce więc się chłopcze zastanów co wypisujesz za brednie, bo równie dobrze Lecha można potraktować. To że ty wolisz grać w południe jest zastanawiające. Było cholernie zimno, szczególnie w porównaniu z PP ale co możesz wiedzieć jak pewnie tamten mecz w TV oglądałeś.

Gajowy- a jakie te klubu mają stadiony? bo ciekawe co bedziesz mówił gdy pojemność naszego zwiększy się do 34tys. a na trybunach będzie 15tys.

Myślcie dalej tylko o następnym półroczu zamiast wybiegać trochę dalej w przyszłość.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.03.2011, 17:50
Nie znasz mnie, więc nie pisz kretynizmów o mnie. Byłem na PP i też było zimno. Wczoraj było cieplej, ale też zimno. Co do Ruchu to co z tego, że tok temu byli na 3. miejscu, jak teraz walczą o utrzymanie? A Lech jest wyżej i pokazał się w europejskich pucharach, więc nie wiem czemu chcesz tak samo traktować te drużyny.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów