The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 17 kolejki
Zwycięstwo Wisły 249 98,81%
Remis 3 1,19%
Zwycięstwo Ruchu 0 0%
Głosujących: 252. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2011, 13:24
Szczerze mówiąc byłem swego czasu za pozbyciem się Małeckiego z klubu - przyznaję się do błędu, to byłby samobój. Małecki to połowa wartoście obecnego zespołu.

Mecz z Ruchem taki sobie, nadal gramy kiszkę. Jedynymi zawodnikami którym piłka przy nodze nie przeszkadza są Małecki i Melikson. Bardzo dobrym ruchem wydaje się Pereiko - wstrzymam się jednak z oceną nowych, niech jeszcze z pół rundy pograją i będzie można zrobić pierwsze podsumowania.

Najgorzej wygląda nasza obrona - Jaliensowi dałbym jeszcze czas (choć od zawodnika tak rutynowanego oczekiwałem dużo lepszej gry od samego początku jego pobytu w Wiśle). To co prezentują Cikos i Bunoza w defensywie (Paljicovi dam spokój, chłopak się stara a że obrońcą nie jest i nie ma o defensywie bladego pojęcia widać niestety w każdym meczu) nie wystarczałoby kilka lat temu na podstawowy skład rezerw Wisły. Przepraszam, że piszę tak o zawodniku Wisły - Gordan to największy paralityk w Wiśle od wielu lat. Za transferem Bośniaka stoi jednak Zdzisiu K., więc cudów po chłopaku od początku się nie spodziewałem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów