The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki
Zwycięstwo Wisły 298 95,51%
Remis 10 3,21%
Zwycięstwo Widzewa 4 1,28%
Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2011, 22:18
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia jak to jest że tracimy tak mało bramek, a przecież widać że obrona jest przeciętna.
Specyfika ligi. Poprostu ofensywa większości drużyn jest gorsza niż nasza przeciętna defensywa. Jak ostatnio graliśmy z drużyną, która przynajmniej próbuje grać ofensywanie, to dostaliśmy czwórkę w plecy.

gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Zanim zaczniecie krytykować Genkova, to sobie przypomnijcie jak parę lat temu Broziu marnował sytuację za sytuacją i każdy po nim jeździł. A później król strzelców i idol kibiców...
Także dajcie chłopakowi czas, na pewno jeszcze coś strzeli a póki co jego gra wygląda dość pozytywnie. Kto się zna choć trochę na piłce, to wie jakie zadania na boisku ma spełniać środkowy napastnik.

I ja chcę Riosa od 1 minuty!!! Albo przynajmniej na 30 min, żebym w końcu zrozumiał dlaczego nie gra.
Różnica między Brożkiem a Genkowem jest taka, że Brożek w każdym meczu miał kilka sytuacji (które w większości marnował). Genkow natomiast w 3 meczach miał jedną sytuacje. Nie wiem czy to jest kwestia (braku) instynktu strzeleckiego, czy słabej drugiej linii (choć podobno jest najmocniejesza od lat), ale jak narazie Genkow nie wygląda dobrze.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.03.2011, 23:01
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to jest kwestia (braku) instynktu strzeleckiego, czy słabej drugiej linii (choć podobno jest najmocniejesza od lat), ale jak narazie Genkow nie wygląda dobrze.
Nie chcę go na siłę bronić, bo piłkarz idealny to nie jest. Choć i tak uważam, że pomimo tej setki zagrał dobry mecz.
Ale jeśli dobrze pamiętam to były takie 2-3 sytuacje, w których Genkov dobrze wychodził do piłki i partnerzy mu jej po prostu nie podali. Jednym z nich był na pewno Kirm, który nieczysto trafił w piłkę. Była to pierwsza połowa. Reszty nie mogę sobie przypomnieć, musiałbym jeszcze raz oglądnąć mecz.
Także moim zdaniem nie jest to wina ani braku instynktu strzeleckiego, ani słabej gry drugiej linii. Uważam, że głównie to wina braku zgrania i częściowo brak ogrania/aklimatyzacji (pamiętajmy, że na zgrupowaniu miał indywidualne treningi. Ponadto o ile się nie mylę, to gra w innym systemie niż wcześniej)
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.03.2011 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.03.2011, 20:33
Najlepszy na boisku Małecki, Melikson, Chavez.

Bunoza znowy mnie drażnił i przez jego głupote mogliśmy stracić gola. Niech gra Jaliens w jego miejsce z Chavezem. Kirm trochę mało widoczny i z pomocy najsłabiej.

Reszta całkiem przyzwoicie. U Sobolewskiego widać już wyraźny skok jakościowy. Genkov owszem zrąbał dwie dobre sytuacje pod koniec, ale do 80 minuty grał według mnie dobrze, wygrywając dużo przebitek ważnych po których szły kontry Małeckiego i Meliksona. Rios wszedł na kilka minut i nieźle się pokazał, ewidentnie musi dostawwać więcej szans. Jirsak było wiadomo że jak raz zagrał super to następny taki mecz za 7-8 spotkań, choć i tak było poprawnie i nie odstawał.

Raczej mecz bez histori, ważne 3 pkt i umocnienie sie na pozycji lidera.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2011, 20:33
Z taką grą Melikson'a dłużej miejsca nie zagrzeje w naszej lidze.Tak wiem,poczekajmy na mocniejszych rywali,ale on i tak robi różnicę...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.03.2011, 20:37
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Z taką grą Melikson'a dłużej miejsca nie zagrzeje w naszej lidze.Tak wiem,poczekajmy na mocniejszych rywali,ale on i tak robi różnicę...
Ma 4(?) letni kontrakt, nigdzie go nie puszczamy!
Odpowiedz cytując
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Stary 12.03.2011, 20:37

Wisła Kraków - Widzew Łódź

624x352| AVI | HQ |16:9 | Polski Komentarz

1-0 Małecki
Kod:
http://www.multiupload.com/34YD8BJ5K8
2-0 Kirm

( Rajd Meliksona + czerwona kartka Mielcarza + karny )
Kod:
http://www.multiupload.com/1R34K3ZTN4

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.03.2011, 20:38
Koszmarne męczarnie w meczu, który powinniśmy wygrać znacznie łatwiej. Niestety, zagraliśmy słabe spotkanie - byliśmy ospali, mała ruchliwość w środku pola, słabe wyprowadzenia piłki przez obrońców i pasywne skrzydła.

Do tego przerażała mnie gra Chaveza i Bunozy - każda długa piłka "na aferę" była zagrożeniem.

Ten mecz wygraliśmy dzięki talentowi i umiejętnościom Małeckiego i Meliksona. Nie dzięki dobrej grze całego zespołu.

Oceny:
Pareiko - 7. Solidny występ, świetna interwencja przy groźnym strzale - sparował piłkę na słupek.
Cikosz - 5. Solidny, ale dość bezbarwny występ.
Chavez - 4. Dziwne zachowanie przy wysokich piłkach - czemu czekał, aż wpadły w kozioł? Gra słaba, ale...
Bunoza - 3. Gra fatalna, byłoby zero gdyby nie wybicie przy obronie Pareiki. Bezmyślny faul na Gruzinie, niepotrzebne, ryzykowne podania w poprzek pola.
Pajlić - 6. Najlepszy z obrońców. Niemal bezbłędny w defensywie, mniej widoczny w ofensywie.
Kirm - 6. Powiela stare błędy - wolny, nie umie minąć w pojedynku 1 na 1, za mało dośrodkowań. Z drugiej strony - asysta i już 5 bramka w sezonie. Więc raczej na plus, ale bez rewelacji.
Sobolewski - 8. Bardzo dobry występ, choć nie ustrzegł się błędów na początku. Im dłużej trwał mecz, tym lepiej.
Jirsak - 5. Występ przeciętny, zgodnie z przewidywaniami wielu forumowiczów po świetnym ostatnim występie przygasł. Ale tragedii też nie było.
Melikson - 9. W kolejnym meczu wyróżniający się zawodnik. Bierze na siebie grę, co więcej jego błyskotliwe akcje przynoszą pożytek drużynie. Poprzednio gol, dzisiaj asysta (wywalczył karnego). Akcja na karnego - mistrzostwo, nawet w naszej przaśnej lidze zrobić coś takiego - nieprawdopodobne.
Małecki - 8. Początkowo niewidoczny, ale walczył i szukał gry. Strzelił kluczową dla przebiegu meczu bramkę, dzięki niesłychanej ambicji - podążył za akcją z połowy boiska i zdążył w samą porę. Brawo Mały.
Genkow - 6. Mimo zmarnowanej 100% sytuacji po podaniu Małeckiego wreszcie widoczny. Nie tylko walczył, ale też szukał gry. Ładny rajd prawym skrzydłem, kilka razy gra "na klepę". Powoli się rozkręca.

Trener Maaskant - trochę zbyt wolno reagował na wydarzenia na boisku. Rios wszedł na sam koniec, w zasadzie nie dostał szansy. No ale wynik go broni.

Sędzia Małek - znowu parodia sędziowania. Dobrze, że ten antywiślacki sędzia ma już mecz z nami za sobą. Usiłował nam zaszkodzić, na szczęście się mu nie udało. Co ten facet robi w ekstraklasie? To są jakieś jaja.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 12.03.2011, 21:07
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Do tego przerażała mnie gra Chaveza i Bunozy - każda długa piłka "na aferę" była zagrożeniem.

Chavez - 4. Dziwne zachowanie przy wysokich piłkach - czemu czekał, aż wpadły w kozioł? Gra słaba
.
Dla mnie Chavez jeden z lepszych na boisku wraz z Meliksonem, Małeckim i Kirmem.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.03.2011, 20:40
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Genkov zejdŹ czŁowieku!
A Ty w takim razie się wyloguj z forum. Widocznie oglądałeś inny mecz niż ja. Największa zasługa przy pierwszej bramce? Otóż zaskoczę Cię - Genkov! Gdyby nie odciągnął obrońców, to wrzutka Kirma i wejście Małeckiego na nic by się zdały. Walka o piłkę, powrót po stracie - to widziałem dzisiaj w jego grze i będę go bronił, mimo iż nie trafił niemal na pustą bramkę. Brożek (chyba nie bez przyczyny nazywany "chybił-trafił") niejednokrotnie marnował gorsze okazje i proszę Was nie wyskakujcie mi z tym, że strzelał na zawołanie, bo w rundzie wiosennej, poza kilkoma trafieniami, nie zachwycił. Dajcie Genkovowi czas. Sądzę, że kiedy zdobędzie pierwszą bramkę, zacznie strzelać regularnie.

Co do samego spotkania - mecz na nie najgorszym poziomie. Przepiękny rajd Meliksona, świetna gra Patryka i dobra zmiana Łobodzińskiego (nie wierzę, że to napisałem ). Tomek Jirsak dziś nie zachwycał, ale to, co do niego należało wykonał
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 12.03.2011 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.03.2011, 20:45
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
A Ty w takim razie się wyloguj z forum. Widocznie oglądałeś inny mecz niż ja. Największa zasługa przy pierwszej bramce? Otóż zaskoczę Cię - Genkov! Gdyby nie odciągnął obrońców, to wrzutka Kirma i wejście Małeckiego na nic by się nie zdały. Walka o piłkę, powrót po stracie - to widziałem dzisiaj w jego grze i będę go bronił, mimo iż nie trafił niemal na pustą bramkę. Brożek (chyba nie bez przyczyny nazywany "chybił-trafił") niejednokrotnie marnował gorsze okazje i proszę Was nie wyskakujcie mi z tym, że strzelał na zawołanie, bo w rundzie wiosennej, poza kilkoma trafieniami, nie zachwycił. Dajcie Genkovowi czas. Sądzę, że kiedy trafi pierwszą bramkę, zacznie strzelać regularnie.

Co do samego spotkania - mecz na nie najgorszym poziomie. Przepiękny rajd Meliksona, świetna gra Patryka i dobra zmiana Łobodzińskiego (nie wierzę, że to napisałem ). Tomek Jirsak dziś nie zachwycał, ale to, co do niego należało wykonał
Głową muru nie przebijesz, a samo mówienie to jest rzucanie grochem o ścianę. Jednak nigdy nie było tak, że na forum wszyscy się zgadzali. Melikson potwierdza w kolejnym meczu swoją klasę i widać robi nam różnice w grze. Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie zostanie sprzedany znając nasz zarząd.

PS. Jak tam zagrał ten ich Dżalamize czy jak mu tam
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.03.2011, 20:47
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Dżalamidze.
Słabo, na początku parę przebłysków typu dobra gra z klepki, robienie różnicy, ale z biegiem czasu coraz słabiej. Za długo holował w piłkę, nie wykorzystał jednej setki (centra miedzy bramkarza a obroncow) i w efekcie zmieniony po skurczach.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

A on był dziś w ogóle na boisku ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 12.03.2011, 20:40
Jak czytam niektóre posty na temat Genkova to aż mnie szlak jasny trafia . Najłatwiej jest szydzić z kogoś , atakować , naśmiewać się kiedy komuś nie idzie , najlepiej idźcie na najbliższy trening Wisełki i wpierdo.... Bułgarowi i podarujcie mu bilet do swojej ojczyzny i niech się więcej tutaj nie pokazuje . Niektórzy z Was są żałośni , zawsze znajdą jakiś powód do narzekania i cel ataków , Łobo nie gra , Jirsak się poprawił podobnie jak Kirm - na razie mają spokój więc na kolejną ofiarę został wytypowany Genkov . Nie mówię że on gra dobrze bo nie gra ale stara się i nie każdy wejdzie do zespołu tak jak Melikson . On może potrzebuje więcej czasu a umiejętności ma ponieważ mówią o tym sami piłkarze i trener którzy z nim przebywają na co dzień. Ale Wy wszystko wiece najlepiej i jeszcze pojawiają się znane regułki ,że brakuje mu ambicji - jeśli ktoś tak myśli to jest albo ślepy albo po.....y. Jeśli ktoś się śmieje jak mówię że to jest inny typ napastnika niż Hubnik czy Rudnevs to ok śmiej się ale to jest oznaka Twojej niewiedzy . Genkov przypomina mi stylem gry Kuźbę albo Rengifo, trzeba umieć wykorzystać jego atuty . Hubnik czy Rudnevs to już raczej taki Żuraw albo Paweł Brożek . Jeśli chcecie by Cwetan grał tak ja Wasze Bożyszcze Hubnik czy Rudnevs to rozczaruję Was - nie będzie tak grał ale ma inne atuty który trzeba wykorzystać a i on sam potrzebuje więcej czasu na wkomponowanie się do drużyny i pokazanie na co go stać. Oczywiście nie zrozumcie mnie źle , nie twierdzę że Genkov gra tak zajebiście ponieważ przyznam Wam rację , na razie gra poniżej oczekiwań ale widać przebłyski w jego grze które są nadzieją na lepszą przyszłość .
I jeszcze jedno : vaazon - sam zejdź człowieku , będzie spokój...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 12.03.2011 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 12.03.2011, 20:41
Mecz taki sobie, ale ważne, że są 3 punkty. Zdecydowanie na plus Małecki, Melikson i Chavez. Genkov, mimo dwóch niewykorzystanych sytuacji, też całkiem dobrze - jednak widać po nim, że w poprzednim klubie grał w ustawieniu z dwoma napastnikami. Poza tym przyzwoicie, przy czym należy chyba wyróżnić Palijicia.
Rios powinien grać IMO więcej niż te kilka minut.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.03.2011, 20:43
Przed chwilką wróciłem z stadionu i mam pytanie do tych co oglądali mecz w telewizji. Czy powinna być bramka dla Widzewa po rzucie wolnym i czy uczciwie był podyktowany rzut karny. Z miejsca w którym siedziałem ciężko mi było określić powyższe sytuacje.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.03.2011, 20:45
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Przed chwilką wróciłem z stadionu i mam pytanie do tych co oglądali mecz w telewizji. Czy powinna być bramka dla Widzewa po rzucie wolnym i czy uczciwie był podyktowany rzut karny. Z miejsca w którym siedziałem ciężko mi było określić powyższe sytuacje.
Bramki na 100% nie było, karny zasluzony. Strasznie uwielbialem Szymkowiaka ale czasami mnie denerwuje. Rajd Maora, pada na murawe a ten czysciutko było - to juz nie pierwszy taki jego komentarz gdy Wisla rozgrywa swoj mecz. Strasznie mnie to irytuje.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.03.2011, 20:46
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Nie, piłka została wybita przez Bunozę z linii bramkowej.
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.03.2011, 20:46
gola nie było, karny uczciwy
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Uprzedzam: zawodników krytykować można, choć nie wiem czy Genkowowi to pomoże. Raczej zaszkodzi.

Natomiast za teksty "zejdź człowieku" daję kartki. To już poziom dna.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.03.2011, 20:49
Genkov zagrał jak dla mnie bardzo dobry mecz. Walczył o każdą piłkę... wygrywał główki, zgrywał piłki. Miał JEDNĄ sytuację od kiedy do nas przyszedl. Dzisiaj przestrzelił beznadziejnie ale sądzę że ruszy jak strzeli pierwszą bramkę. On się musi nauczyć grać samemu w ataku. Zawsze grał w kimś a teraz wszystko należy do niego.

Melikson bardzo dobry mecz, chyba był najlepszy na placu, a to co zrobił przy bramce na 2-0... epicki rajd
Chyba już skończyły się porównywania Maora do Dżalamidze... gruzin nie zagrał dzisiaj kompletnie nic...
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.03.2011, 21:02
Wlasnie wrocilemz meczu. Najbardziej pozytywne wrazenie - Rios. To ze ten gosc nie gra to jest zagadka roku. Wszedl, kilka swietnych pilek, w tym ta do Kirma i kilka do boku, caly czas pod gra, gra na jeden, dwa kontakty. Zaraz po jego wejsciu dopiero zaczela sie gra - ruchliwosc jakims cudem duuuzo wieksza. Dla mnie bylby na rozgrywajacego, duzo widzi, dobre podanie i technika - z Maorem mogli by sporo robic..

A ogolnie mecz najgorszy w tej rundzie, przez 70 minut zrobili chyba jedna akcje z klepki, bardzo malo sytuacji. Brakuje dwoch rzeczy - pierwsza to ruchliwosc i wychodzenie na pozycje, a druga w konsekwencji do gra z klepki. Caly mecz ma wygladac jak ostatnie 20 minut.

Bunoza - taktyczne dno. Ja juz nie mowie o tego jego dzidach, bo nie raz tez wynikaja z tego ze nie ma komu zagrac. Ale inna wazniejsza rzecz, juz na poziomie juniora nawet w Polsce ucza. Jesli obrona ma pilke do ma grac jak najszerzej - ma zrobic usmieszek. A Bunoza zamiast odrazu podawac do Palicja, to biegl do niego na 5 metrow, i dawal Widzewowi mozliwosc zageszczenia i pressingu, tak kilka pilek stracilismy..

Jak wygladala w TV sytuacja z Pareiko? z trybun wygladalo jakby pilka linie przekroczyla..

Ogolnie, kolejne 3 pkty, 7 zwyciestwo z rzedu, w tym 6 mecz bez straconej bramki... krok po kroku... choc duzo pracy przed Maaskantem
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 12.03.2011, 21:03
Zanim zaczniecie krytykować Genkova, to sobie przypomnijcie jak parę lat temu Broziu marnował sytuację za sytuacją i każdy po nim jeździł. A później król strzelców i idol kibiców...
Także dajcie chłopakowi czas, na pewno jeszcze coś strzeli a póki co jego gra wygląda dość pozytywnie. Kto się zna choć trochę na piłce, to wie jakie zadania na boisku ma spełniać środkowy napastnik.

I ja chcę Riosa od 1 minuty!!! Albo przynajmniej na 30 min, żebym w końcu zrozumiał dlaczego nie gra.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.03.2011 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 12.03.2011, 21:08
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Uwierz mi że jak będzie miał podpisany kontrakt to zaGRA.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 12.03.2011, 21:42
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Uwierz mi że jak będzie miał podpisany kontrakt to zaGRA.
Nie przyjmuje takiej odpowiedzi. Jak piłkarz jest dobry to ma grać, a nie siedzieć na ławce.
Może myślisz, że trener go specjalnie nie wpuszcza, żeby czasem nie strzelił 5 bramek w meczu i papa z transferem? Litości...
Jakby Wisła interesowała się jakimś grajkiem, który przez ostatni rok wchodziłby na końcowe minuty meczów, to od razu byłyby głosy przeciw. A tutaj piłkarz nam się marnuje na ławce a wszyscy się cieszą, że cena idzie w dół.
I tak w River sobie nie pogra, myślę, ze w tej chwili by go puścili za nie więcej niż 500 tys. euro...

bebeto napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się nad tym co tu wypisujesz.
Strach pomyśleć co byś napisał gdybyśmy zremisowali...
Tracimy bramki źle, nie tracimy jeszcze gorzej, bo ludzie doszukują się dlaczego ich nie tracimy. Odpowiedź prosta Pawełek na bramce już u nas nie stoi
O co wam chodzi? Przecież oni nie narzekają, że nie straciliśmy goli, tylko podkreślają, że przeciwnicy mieli zbyt dużo sytuacji do strzelenia gola. Gdyby nie szczęście, to mielibyśmy ze 2 bramki w plecy. Słaba gry obrony, z Bunozą na czele.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.03.2011 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 12.03.2011, 21:34
Piłkarze mają problem podejść po meczy do każdej trybuny?
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.03.2011, 21:37
prezes85 napisał(a):Wyświetl post
A jest to w ich obowiązku O ile mi się wydaje to nie, a podchodzą do jednej jako symboliczne podziękowanie za doping od całego stadionu.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 12.03.2011, 21:43
A jest to w ich obowiązku O ile mi się wydaje to nie, a podchodzą do jednej jako symboliczne podziękowanie za doping od całego stadionu.

nie, oni mają obowiązek tylko kasę liczyć
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 12.03.2011, 21:42
Bo stwierdzili, że do pikników nie będą podchodzić
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 12.03.2011, 21:58
a do kogo mieli ....a podejsc? jak odeszli od nas od G to na E nie bylo juz prawie nikogo....szybciej wychodzcie ze stadionu i najlepiej jeszcze nie hymn przestancie spiewac i wogole czytajcie gazety na meczu to wtedy napewno do was podejda....
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 12.03.2011, 22:04
neq. napisał(a):Wyświetl post
a do kogo mieli ....a podejsc? jak odeszli od nas od G to na E nie bylo juz prawie nikogo....szybciej wychodzcie ze stadionu i najlepiej jeszcze nie hymn przestancie spiewac i wogole czytajcie gazety na meczu to wtedy napewno do was podejda....
do tych co zostali
tyle pierdółek o marketingu na wisla.krakow.pl a podejsc do kibiców nie umieją

btw
nie jedzcie na sektor E bo nawet nie mozna na tej trybunie stac na schodach bo zaraz Steward'zi podchodzą żeby usiąść na miejscu

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów