|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Powód: zgadza się, na G się stoi ;)
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.02.2011 o godz. 17:27.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wiem jakie zasady panują na G, nie pierwszy raz idę na mecz. Wiem, że się stoi jednak ogólnie ujmując (kino, teatr, mecz) napisałem że się siedzi. Przepraszam, mogłem dopisać w nawiasie że G jest wyjątkiem i tam się stoi.
Co do mojego pytania to chodziło mi głównie o to , czy nie będzie problemu z poruszaniem się pomiędzy poszczególnymi sektorami trybuny. Nigdy nie byłem do tego zmuszony, więc nie orientuje się jak to wygląda w tym zakresie. Co do zajmowania swoich miejsc - tak, wiem jak to wygląda na G Jestem dziś trochę nie w formie (wiadomo niedziela |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
PILNA SPRAWA
Sytuacja wygląda tak , mam wyrobioną KK , i kolega jutro po szkole jedzie po bilety ale nie dam rady sie z nim widzieć żeby mu podrzucić KK i nie wie ktoś czy może kupić poprostu bilet na moje dane jak nie będzie miał przy sobie mojej KK |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
G to jest sektor fanatyków i w kasie nie będą Ci dawać miejsc obok siebie bo i po co? mało kogo obchodzi czy ma bilet na G1 czy na G3, wchodzisz byle jaką bramką a potem spotykasz się na sektorze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 21:28.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podaj mu imię nazwisko oraz pesel to wystarczy do zakupu biletu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zdąże kupic bilet we wtorek przed meczem na G?
Może mi ktoś chce kupić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak ty masz takie problemy to lepiej zebys na G nie chodził
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chłopie jak ja bym chciał mieć taki problem jak ty. Poprostu ty wchodzisz przez bramke na G1 a ona na G2 i się spotykacie za bramką. I możecie iśc na całe G oprócz G5.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kto tu pisał że to dla mnie jakiś problem? Chciałem tylko tutaj zasięgnąć informacji, a właściwie to się upewnić, ze nie będzie problemu w przemieszczaniu się między sektorami trybuny G. Ale widzę, że zamiast odpowiedzieć, udzielić wskazówki to co poniektórzy wolą po innych pojeździć. Pierwszy raz mam taką sytuację więc skąd mam wiedzieć jak to wygląda? Zawsze chodziliśmy na sektor, który mieliśmy na biletach (miejsca już inne to wiadomo). Gdybyś Ty chciał zasięgnąć np u mnie jakiejś informacji, która dla mnie byłaby oczywistą oczywistością to bym Ci normalnie odpowiedział a nie pisał "daj sobie człowieku spokój , bo jak Ty takich rzeczy nie wiesz to jesteś jakiś dziwny". Nie każdy wszystko wie, więc szanuje to , że ktoś może nie wiedzieć dla mnie oczywistej rzeczy.
Dzięki Hetfield, aNouc,PvD, Fuks za normalną odpowiedź. Jednak widać się da, bez napinania się. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zobaczysz jakie kosmiczne lądowanie jest planowane na najbliższą rundę.
To moje miejsce, ja mam tutaj karnet, siadać, siadać nie zasłaniać ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Od której jutro sprzedaż przed meczem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
nie chodzi o jakieś napinanie się, tylko skoro Ty nie wiesz jakim sektorem jest sektor G, jakie tam są realia, lepiej żebyś tam nie szedł.. To jest sektor dla fanatyków, a z tego co piszesz wydaje się, że nigdy tam nie byłeś i nie wiesz że miejsce na bilecie na tym sektorze nie ma znaczenia... ![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale takich pytań nie powinna zadawać osoba chcąca iść na G...
![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A dlaczego nie? Wiele było gadania o zmianach, o stewardach którzy pilnują miejsc, dlatego się po prostu gościu spytał. Dajcie już spokój. Wchodzą przez osobne bramki ale idą gdzie chcą (oprócz G5, chyba że póki nie ma kibiców gości to jest taka możliwość, ale nie wiem na 100 %).
Wie ktoś jak z biletami na G na Ruch? Dam radę kupić jutro przed meczem czy już nie ma? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze spokojnie kupisz.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jednak raczej radziłbym się pośpieszyć,na Ruch na G3 już nie ma, G2 się powoli też już wypełnia...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyc czemu u nas jest taka patologia zasrana, że jeśli sie chce kupić bilet na mecz, mając wyrobioną kartę kibica, ale zapominając jej, nie można kupić biletu na swoje dane. Poprostu super, nie masz karty, a masz ja wyrobioną to nei wejdziesz, bo mają to w dupie oczywiście...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie w dupie, tylko bilet jest nabijany na kartę, Trzeba się przyzwyczajać, że jak się wyrabia kartę to trzeba ją ze sobą nosić, bo system nie przyjmie drugi raz powtórnych danych,,
a poza tym od następnej rundy już każdy będzie musiał mieć kartę kibica więc warto się przyzwyczaić, do tego! ![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak dokładnie. Mój kumpel poszedł mi po bilet dzisiaj. Podał mój pesel i imie i nazwisko. Pani w kasi powiedziała ze na te dane jest wyrobiona karta i ja mogę zakupić bilet/karnet tylko mając ją przy sobie. Moim skromnym zdaniem jest to poj***ne i niech zmienią to szybko, bo wiele z nas, w przypadku zapomnienia karty bd sie strasznie denerwowało...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy jest gdzieś dostępny plan stadionu z uwzględnieniem poszczególnych sektorów i numerów rzędów oraz miejsc
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
sorin320 nie wydaje mi się aby to zmieniono zważywszy na to, że od nowego sezonu karta kibica ma byc obowiązkowa dla wszystkich. Więc należy przyzwyczaic kibiców, że chcąc zakupic bilet nalezy miec lub przekazac komus KK.
Ostatnio edytowane przez PvD : 28.02.2011 o godz. 19:33.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Taki bajer będzie jak , rozpocznie się sprzedaż biletów przez internet
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
może mi ktoś powiedziec czy jesli nie mam tej nowej karty kibica to czy kupie bilet na mecz ligowy ?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
- na stronie wisla.krakow.pl - jak również tu: info punkt 4 ![]() Cytat:
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak możesz kupić.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
sorin320 - kartę kibica traktuj jak prawo jazdy. Kierujesz autem masz prawo jazdy przy sobie - idziesz na mecz Wisły karte kibica masz przy sobie... nie przekonasz policjanta dyktując mu swoje dane, żeby sobie sprawdził w kompie w radiowozie.....
...takie czasy nastały...tak będzie w każdym klubie , na każdym ligowym stadionie w Polsce...i nic na to nie poradzisz ;-) |
|
|