The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 20:53
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Panowie jeszcze raz tak dla wyjasnienia.

Chce kupic dla siebie i kolegi bilet na Podbeskidzie albo na Ruch.

Nie mamy karty kibica ani zadnego starego identyfikatora ani nic z tych rzeczy.

Wystarczy ze podam swoj i kolegi PESEL i dane i zaplace fizycznie tylko za same bilety <- dobrze rozumiem?

Czy z racji ze nie mamy kart kibica jeszcze jest jakas jednorazowa oplata (tak jak ta stara 5zl 'jednorazowy identyfikator')

dzieki
Podajesz PESEL swój i kolegi i kupujesz dwa bilety, bez żadnych dodatkowych kosztów.
Jeżeli posiadasz legitymacje szkolną/ studencką to pokazujesz i masz ze zniżką.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2011, 20:58
Podajesz PESEL imie i nazwisko, mozesz w ten sposob kupic tyle biletow ile chcesz (do kazdego musisz miec tylko dane). Placisz normalnie, nie ma zadnych oplat dodatkowych.

KK. Karty Kibica sa niezbedne do zakupu KARNETU. W przyszlosci (bardzo niedalekiej) beda niezbedne aby kupic bilet przez internet. Chyba (ale tutaj nie wiem czy czegos nie pomylilem) beda tez niezbedne do zakupu biletow w PRZYSZLOSCI (nastepny sezon?)

Jak kolega ma KK to bierzesz jego Karte i nabijany jest na nia bilet.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.02.2011, 23:34
Chyba (ale tutaj nie wiem czy czegos nie pomylilem) beda tez niezbedne do zakupu biletow w PRZYSZLOSCI (nastepny sezon?)

Chyba jednak coś pomyliłeś. bo wyobraź sobie że przyjeżdżają turyści i chcą zobaczyć mecz. i co? muszą karte wyrobić? to chyba byłoby bez sensu.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.02.2011, 23:38
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak coś pomyliłeś. bo wyobraź sobie że przyjeżdżają turyści i chcą zobaczyć mecz. i co? muszą karte wyrobić?.
no to sobie wyobraz ze zakup biletu to bedzi dla nich 5min i 10zł wiecej.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.02.2011, 11:17
masz jakieś potwierdzone info czy tylko takie domysły?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Stary 27.02.2011, 11:53
a masz jakies potwierdzone info w czym lepszy jest kibic z zagranicy od kibica z Polski, ze nie musialby wyrabiac KK
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.02.2011, 11:54
jeszcze jak jest murzynem i śmierdzi to w ogóle!
Ostatnio edytowane przez Watts : 27.02.2011 o godz. 12:15.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.02.2011, 12:00
Watts napisał(a):Wyświetl post
jeszcze jak jest murzynem i śmierdzi to w ogóle!
Pokazałeś wysoki poziom inteligencji i wniosłeś tyle do tematu że szkoda gadać. Najlepiej usuńcie jego i mój post.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.02.2011, 12:04
Chyba lekko nie złapałeś ironii
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.02.2011, 12:07
fialo napisał(a):Wyświetl post
Chyba lekko nie złapałeś ironii
Może nie załapałem, może nie było ironii ale zaraz się zacznie rozwalanie tematu w związku z tym komentarzem.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.02.2011, 15:22
Jeszcze pytanie dot kupna biletów : czy mogę w ogóle kupić zniżkowy bilet koledze? Wystarczy PESEL i np numer legitymacji studenckiej czy muszę mieć jego legitymację? Czy może musi w ogóle w takiej sytuacji być osobiście?
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2011, 15:27
zordon napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze pytanie dot kupna biletów : czy mogę w ogóle kupić zniżkowy bilet koledze? Wystarczy PESEL i np numer legitymacji studenckiej czy muszę mieć jego legitymację? Czy może musi w ogóle w takiej sytuacji być osobiście?
Musisz mieć jego legitymacje studentcką .. nie musi być osobiście przy kupnie biletu/karnetu ale musi być osobiście przy wyrabianiu karty kibica.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2011, 16:09
Wie ktoś może kiedy będzie dostępna strona - bilety.wisla.krakow.pl ?
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Jacha
Member

Od: 08.2010

Stary 27.02.2011, 16:15
Podobno na mecz z Widzewem. Ale nie wiem czy się to potwierdzi.
Odpowiedz cytując
Norek28
Member

Stary 27.02.2011, 16:17
A jaka będzie sytuacja z wejściem, ogólnie bilety pozostają imienne? Będzie trzeba okazać jakiś dowód tożsamości przy wejściu? Mam nadzieje że nie, bo nie wyobrażam sobie żeby wszystko 18 tys osób sprawdzano ;d
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 27.02.2011, 16:19
Właśnie podobno, jak wyrabiałem KK mój ojciec zapytał się kobiety kiedy będzie dostępna ta strona. Odpowiedź: "Powinna być przed pierwszym meczem na R22".

Norek28 napisał(a):Wyświetl post
A jaka będzie sytuacja z wejściem, ogólnie bilety pozostają imienne? Będzie trzeba okazać jakiś dowód tożsamości przy wejściu? Mam nadzieje że nie, bo nie wyobrażam sobie żeby wszystko 18 tys osób sprawdzano ;d
Skoro przy kupnie biletu i braku posiadania KK będzie wymagany pesel oraz dane osobowe to sam sobie odpowiedz na pytanie czy bilety nadal będą imienne. A co do sprawdzania - w tamtej rundzie też mieli sprawdzać.
Powód: odp.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 27.02.2011 o godz. 16:21.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Odpowiedz cytując
Jacha
Member

Od: 08.2010

Stary 27.02.2011, 16:22
A ja jednej rzeczy nie rozumiem. Kupiłem karnet na KK i dostałem to w formie naklejki, i co z każdym następnym karnetem tak będzie?
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 27.02.2011, 16:25
Jacha napisał(a):Wyświetl post
A ja jednej rzeczy nie rozumiem. Kupiłem karnet na KK i dostałem to w formie naklejki, i co z każdym następnym karnetem tak będzie?
Zapewne tak.
A co Ci to przeszkadza ?
Na stare karty kibica tez były takie naklejki.
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 27.02.2011, 16:30
Jeśli chcę zakupić bilet dla znajomego, to muszę posiadać jego pesel, czy dane osobowe, czy jedno i drugie, a może nic nie potrzeba?
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując
cartoo
Member

Od: 09.2010

Stary 27.02.2011, 16:35
Właśnie wróciłem bo byłem po bilet dla siebie i dziewczyny. Musiałem podać Jej imię i nazwisko oraz PESEL. Tylko jakiś niekumaty gość mnie obsługiwał, bo walnął mi bilet na G1 a mojej dziewczynie na G2 Ale chyba nie będzie problemu iść sobie na G2 razem?
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.02.2011, 16:36
nie będzie, ale mozliwe ze musicie wejsc przez inne bramki.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2011, 16:36
Jacha napisał(a):Wyświetl post
Te najklejki na kartę, to będzie informacja dla stewarda gdzie ma Cię przerzucić jak się okaże że zająłeś komuś miejsce. Jest też dla ciebie info gdybyś zapomniał gdzie twoje miejsce
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 27.02.2011, 16:39
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może kiedy będzie dostępna strona - bilety.wisla.krakow.pl ?

Cytat:
Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ekstraklase/
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 27.02.2011, 16:41
Nie zauważyłem.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.02.2011, 16:41
cartoo to chyba Ty jestes niekumaty a nie ten gosc
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 27.02.2011, 16:47
Nie zauważyłeś ? no bo jak się wchodzi do danego niusa czy tematu i nie czyta nic poza pierwszymi dwoma zdaniami to trudno zauważyć.

Non stop zadajecie te same pytania

1. NIE PATRZCIE CO WAM KOBIETA W KASIE MÓWI BO ONA TAKICH INFORMACJI NIE POSIADA!

2. NIE SUGERUJCIE SIĘ TYM CO MÓWI JAKAŚ PANIENKA CZY FACET W KASIE ODNOŚNIE ILOŚCI SPRZEDANYCH BILETÓW / KARNETÓW (dokładnych informacji sam klub na razie nie posiada)
ZAWSZE JEST TO SAMO CZYLI. KOMUŚ COŚ TAM POWIEDZIAŁ DZIADKOWI ŻE SIĘ KOŃCZĄ NA XXX SEKTOR BILETY, NA DRUGI DZIEŃ KTOŚ COŚ TAM POWIEDZIAŁ CIOCI ŻE JESZCZE BILETY SĄ
SKOŃCZĄ SIĘ BILETY TO KLUB O TYM POINFORMUJE NA SWOJEJ STRONIE INTERNETOWEJ www.wisla.krakow.pl A DOPÓKI NIE MA TAKIEJ INFORMACJI TO NIE MA POTRZEBY PYTAĆ TYLKO WYBRAĆ SIĘ NA REYMONTA PO ZAKUP BILETU

3. O STARCIU PORTALU BILETY.WISLA.KRAKOW.PL KLUB POINFORMUJE W OSOBNYM KOMUNIKACIE, A NIE KOBIETA W OKIENKU

4. JEŚLI KTOŚ NIE POSIADA KARTY KIBICA TO POTRZEBNY JEST MU NUMER PESEL. JEDEN NUMER PESEL TO JEDEN BILET. MOŻNA KUPIĆ DOWOLNĄ LICZBĘ BILETÓW ALE NALEŻY POSIADAĆ NUMERY PESEL WSZYSTKICH OSÓB DLA KTÓRYCH SIĘ KUPUE

5. ZALECANE JEST JEDNAK JUŻ TERAZ KUPNO KARTY KIBICA BO BĘDZIE ONA PRAWDOPODOBNIE POTRZEBNA DO KUPNA BILETÓW PRZEZ INTERNET. CHYBA ŻE WAM SIĘ UŚMIECHA STAĆ W KOLEJKACH PO KK. POZA TYM BEZ KK W PRZYSZŁOŚCI WPROWADZONA BĘDZIE ZAPEWNE OPŁATA MANIPULACYJNA W KWOCIE 5 CZY 10 ZŁ PODCZAS KUPOWANIA BILETU

6. NALEŻY PAMIĘTAĆ ŻE PRZED NAMI WIELE CIEKAWYCH MECZÓW U SIEBIE WIĘC ŻEBY POTEM NIE PŁAKAĆ ŻE KOLEJKI NA KILOMETR CZY WEJŚCIÓWKI U KONIKÓW ZA 200 ZŁ ZALECANE JEST KUPNO KARNETÓW!
Mam nadzieje że już się wszystko wyjaśniło . Na przyszłość czytajcie poprzednie posty ZE ZROZUMIENIEM jak również informacje podawane na OFICJALNEJ STRONIE KLUBU www.wisla.krakow.pl
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 27.02.2011, 16:57
Fuks napisał(a):Wyświetl post
nie będzie, ale mozliwe ze musicie wejsc przez inne bramki.
do tej pory i nie sądzę aby się to bramki na trybunę G (dawne E) wpuszczały bez względu na sektor.
cartoo napisał(a):Wyświetl post
Właśnie wróciłem bo byłem po bilet dla siebie i dziewczyny. Musiałem podać Jej imię i nazwisko oraz PESEL. Tylko jakiś niekumaty gość mnie obsługiwał, bo walnął mi bilet na G1 a mojej dziewczynie na G2 Ale chyba nie będzie problemu iść sobie na G2 razem?
za bardzo nie rozumiem na czym ma polegac jego niekumatośc biorąc pod uwagę na jaką trybunę kupowałeś bilety. Każdorazowo wybiera się trybunę i sektor więc wybierając trybunę G nie zważał już potem na jaki sektor tylko wybierał jak mu pasowało albo już nie było wolnych na G1. I słusznie.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.02.2011 o godz. 17:02.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.02.2011, 17:15
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chcę zakupić bilet dla znajomego, to muszę posiadać jego pesel, czy dane osobowe, czy jedno i drugie, a może nic nie potrzeba?
Imię, nazwisko oraz PESEL.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
cartoo
Member

Od: 09.2010

Stary 27.02.2011, 17:18
Dobra może źle się wyraziłem z tą niekumatością. Po prostu myślałem, że jak biorę dwa bilety to logiczne jest to że oczekuję dwóch miejsc obok siebie, zresztą zawsze mi tak dawali (tylko nie piszcie, że i tak nie zajmuje się swojego miejsca, bo już nawet nie o to mi chodzi, tylko o jakiś sens, logike w przydzieleniu miejsc). Dla mnie logicznym jest fakt, że grupa znajomych, chłopak z dziewczyną itd. idąc do kina, teatru czy na mecz chcą siedzie obok siebie?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.02.2011, 17:21
NA G SIĘ NIE SIEDZI...

na głównej klubu było napisane dla kogo jest sektor G i po co tam w ogóle jakaś numeracja. dają bilet tam gdzie jest miejsce i dla wszystkich jest to bez znaczenia
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów