|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Szukam obrazka z "amiką poznań" kiedyś ktoś dawał ten jpeg na forum,oczywiście obrazek został zrobiony żeby ośmieszyć amikę i coś tam na nim było "DUMA, HONOR, TRADYCJA" Jakby ktoś miał to prosiłbym o wstawienie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj po włączeniu telewizora zauważyłem, że zniknęły mi programy HD, Orange Sport i pare innych kanałów. Wczoraj jeszcze były. Wie ktośco należy zrobić w takiej sytuacji aby je przywrócić z powrotem?
chodzi o Cyfrę + oczywiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak ktoś następny będzie odpowiadał to proszę o wypowiedzi pozbawione żarcików śmiesznych jak dowcipy Karola Strasburgera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wyszukiwanie kanałów (gdzieś w menu), telefon do cyfry. A sprawdzałeś czy kanały nie są poprzestawiane tylko?
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Powinieneś zadzwonić na infolinię Cyfry+. Wszystkie inne sposoby na chama są dosyć ryzykowne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Sprawdź czy ci śnieg nie zasypał anteny, ja jak miałem źle ustawioną antenę to taki miałem problem zwykłe kanały szły bez problemu a HD nie. Przyszedł śpec od ustawiania ze sprzentem gitara.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Antena jest czysta i odśnieżona, nie ruszałem jej od wczoraj. Wyszukiwanie kanałów nic nie zmienia, nie są przestawione bo po włączenieniu przykładowo 24 - C+ sport HD pojawia mi się na pasku co aktualnie tam powinno być wyświetlane, ale na ekranie mam napis "brak uprawnień do odbioru tego kanału". No nic, jak jutro samo nie przejdzie to zadzwonię na tę infolinię albo podejdę w poniedziałek do ich agenta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zaloguj się do ( ICA - internetowe centrum abonentów ) i zrób sobie reaktywacje karty. Powinna złapać wszystkie uprawnienia na nowo. Jeśli sprawa się nie zmieni dzwoń na 801 066 066 i powiedz jaki masz problem, może przez przypadek wycieli ci dodatkowe opcje.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś dlaczego dziś w godzinach nocnych nie działają TVP1 i TVP2?
EDIT: Już wiem dlaczego. Nigdy więcej nie zapłacę abonamentu. PS. TVP to ......
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 27.02.2011 o godz. 04:01.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję cukiernię, najlepiej Huta lub centrum, gdzie można nabyć jakieś dobre, świeże ciasto w poniedziałek z samego rana (czytaj godz. 7.00). Jest to możliwe, kojarzy ktoś z doświadczenia takie miejsce? Bo potrzebuję na jutro, własnie rano, a kupic dzisiaj to nie sztuka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Bo przez ostatni miesiąc w C+ była promocja że oglądasz pakiet wyższy. Ale teraz to wyłączają. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie mogę kupić pączki typu " Donat " ?
czyli pączek bez nadzienia, a z dziurką ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie odnośnie kurtek Diverse. Był ktoś ostatnio? Wrzucili jakąś nową kolekcje wiosna/lato na sklep?
Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam idiotyczne pytanie, tak jak idiotyczny stał się poziom nauczania w polskich szkołach,,, Co oznacza emotka :-X? Praca domowa drugoklasisty :O.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
crazy, dzięki
![]() gigant,,, bardzo bym chciała w to wierzyć Mhm,,, Brak mi czasem słów.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 27.02.2011 o godz. 23:40.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Takie coś zadają na prace domową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś namiary na transmisję oscarową z dzisiejszej nocy? Najlepiej po naszemu.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może ktoś mi podać link z zdjęciem lub koszulki "Trenuj Sporty Walki"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam pytanie: Jakie kibice Wisły mają bądź mieli relacje z drużynami z Przemyśla tj. Czuwajem i Polonią? Czy kiedykolwiek jakieś były? bardziej negatywne czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak, internetową.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.livestream.com/aplive
szukaj gdzies na forum o tym bylo pisane dosyc sporo ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
1234567890
![]()