The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2011, 17:21
Mistrzu a skąd wiesz ile sprzedano karnetów? Masz jakieś dane ? No to na .... twierdzisz, że się kompromitujemy.. Zamiast .......ić na forum namów kilku znajomych na Wisłę, na karnet.

Wszystko i tak zweryfikuje frekwencja na kilku pierwszych meczach.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
upr
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 23.02.2011, 18:50
W trakcie spotkania z piłkarzami wydawano karnety z numerami rachunków w okolicach 107600.
Jak wyskoczył mi na ekranie sektor G2 to na oko ponad połowa miejsc była wolna.
Ostatnio edytowane przez upr : 23.02.2011 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.02.2011, 19:53
Byłem dziś o 18.30 kupić karnet na sektor F21 i w sumie jak patrzyłem to sektor F jest już sporo zajęte. A numer biletu mój to 107671 . I mi się zdaje, że te 4 liczby ostatnie to jest liczba po kolei karnetów zakupionych. Pytałem się ochroniarza jak z zainteresowaniem ludzi. Stwierdził, że owszem dużo ludzi jest do wyrabiania karty kibica, jednak gdy już wyrabiają kartę kibica to może 50% idzie odrazu kupić karnet. Więc panowie zachęcać do kupna karnetu !
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.02.2011, 19:56
Zgadza sie ta liczba oznacza liczbe sprzedanych karnetow, ja ok 17 mialem 107618 takze sprzedano ponad 7500 karnetow.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.02.2011, 20:21
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
Zgadza sie ta liczba oznacza liczbe sprzedanych karnetow, ja ok 17 mialem 107618 takze sprzedano ponad 7500 karnetow.
a nie jest to czasem łączna liczba sprzedanych karnetów i biletów na mecz z Podbeskidziem...

kupujcie karnety, aby nie było później płaczu ,że na Wisłę na mecz ze sraką i lechem nie wejdziecie, bo nie bedzie biletów albo konie wykupią, a wtedy na jeden mecz zapłacicie tyle ile teraz za karnet!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.02.2011 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 23.02.2011, 20:26
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
a nie jest to czasem łączna liczba sprzedanych karnetów i biletów na mecz z Podbeskidziem...

kupujcie karnety, aby nie było później płaczu ,że na Wisłę na mecz ze sraką i lechem nie wejdziecie, bo nie bedzie biletów albo konie wykupią, a wtedy na jeden mecz zapłacicie tyle ile teraz za karnet!
Koniki nam już nie grożą ;]
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.02.2011, 20:30
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

A od kiedy trwa sprzedaż biletów na Podbeskidzie bo trochę nie rozumiem Twojej wypowiedzi
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.02.2011, 20:30
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Byłem dziś o 18.30 kupić karnet na sektor F21 i w sumie jak patrzyłem to sektor F jest już sporo zajęte. A numer biletu mój to 107671 . I mi się zdaje, że te 4 liczby ostatnie to jest liczba po kolei karnetów zakupionych. !

Chcecie mi powiedzieć, że od 2 dnia sprzedaży, kiedy to zakupiłem karnet [mam numer koło3500] aż do dzisiaj [ponad 10 dni] sprzedano tyle samo karnetów co przez pierwsze 2 dni? Coś niesamowitego... marnie to widzę
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 23.02.2011, 20:31
Jaszczur90 a dlaczego Koniki nam nie grożą ? przecież klub będzie sprzedawał pojedyńcze bilety na mecz. Nie trzeba mieć karty kibica aby kupić pojedyńczy drukowany bilet!!
a myślisz, że ktoś to będzie sprawdzał przy bramkach ?

WISŁAZWE nie wiem, od kiedy trwa - nie interesowałem się tym - bo mam karnet, a zresztą mnie i tak wtedy nie będzie w PL. Ale jak sądzę, mecz za kilka dni to powinni juz sprzedawać.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.02.2011 o godz. 20:41.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 23.02.2011, 20:35
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Chcecie mi powiedzieć, że od 2 dnia sprzedaży, kiedy to zakupiłem karnet [mam numer koło3500] aż do dzisiaj [ponad 10 dni] sprzedano tyle samo karnetów co przez pierwsze 2 dni? Coś niesamowitego... marnie to widzę
Tak. Nie widzę, w tym nic szokującego, zawsze pierwszego dnia jest największa sprzedaż.

Wynik na poziomie 8 tys, to nie jest żaden dramat. Tym bardziej, że jeszcze tydzień sprzedaży przed nami.

Zresztą po meczu z Podbeskidziem pewnie obniżą cenę i będą sprzedawać na samą ligę.
Ddf
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.02.2011, 20:36
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Koniki nam już nie grożą ;]

Koniki kupują papierowe bilety, które dalej mogą kupować w liczbie mnogiej... więc niestety, ale dalej nam grożą
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 23.02.2011, 21:43
Ale pomyślcie ziomki, że chop siup nie sprzedaa się 31 00 tys biletów ( daj boże, żeby w tym sezonie wreszcie oddali resztę trybun ) . No ale oczywiście jak ktoś nie ma rozumu to kupi od konika, ale to już mnie gów.. obchodzi .
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.02.2011, 22:29
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
Niby się zgadza, ale jest jedno małe ale... Pierwszego dnia sprzedaży karnetów, koledzy tutaj piszą że otrzymywali nr rachunku 1027** więc wszystko się zgadza że idzie po kolei itp tyle tylko że zaczeli numerować od momentu 1027**

Czyli karnetów poszło 5 tysięcy
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 23.02.2011, 22:39
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Niby się zgadza, ale jest jedno małe ale... Pierwszego dnia sprzedaży karnetów, koledzy tutaj piszą że otrzymywali nr rachunku 1027** więc wszystko się zgadza że idzie po kolei itp tyle tylko że zaczeli numerować od momentu 1027**

Otóż mistrzu nie. Ja kupiłem w pierwszy dzien i mam 1016**. Także schowaj sobie te swoje teorie. Ile karnetów sprzedano tego nie wie nikt. Poza tym pewnie liczyli od 1011**, bo była jeszcze pula dla funclubowców, ponad 1000 karnetów.

Także mistrzuniu nie podawaj tutaj swoich liczb, bo tego jak jest nie wie nikt.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 23.02.2011, 22:56
jonaf napisał(a):Wyświetl post
To pokaż mi kiedy, ostatni raz na półtora tygodnia przed pierwszym meczem sprzedano prawie 8000 karnetów? Sam jeszcze nie kupiłem i zapewne wielu ludzi także. Licze, że około 10 000 to będzie dobry wynik.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 23.02.2011, 22:57
fialo napisał(a):Wyświetl post
Otóż mistrzu nie. Ja kupiłem w pierwszy dzien i mam 1016**. Także schowaj sobie te swoje teorie. Ile karnetów sprzedano tego nie wie nikt. Poza tym pewnie liczyli od 1011**, bo była jeszcze pula dla funclubowców, ponad 1000 karnetów.

Także mistrzuniu nie podawaj tutaj swoich liczb, bo tego jak jest nie wie nikt.
No to widzisz, masz ciekawe informacje a się nie pochwalisz to i w Informacje mam niepełne. 3 strony do tyłu pytałem o to samo. Otrzymałem taką informację:

Al_29 napisał(a):Wyświetl post
ja kupowałem 10.02 i mam nr rach. : 102751 ; )
To mu wierzyłem. Ty rozmowę cały czas kontrolujesz ale jakoś sprostować tego nie raczyłeś...

I powiem ci nawet więcej. Bardziej wierzę w jego info że pierwszego dnia kupił karnet nr 2751 niż w twoje, że nagle tego samego dnia ponad tysiąc karnetów poszło na pniu.

Jakiś niezdrowo nakręcony jesteś na mit polityki sukcesu w wykonaniu naszego dzielnego zarządu. Spokojnie. Będzie dobrze.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 23.02.2011, 22:59
MatMario napisał(a):Wyświetl post

A to sam juz nie wiem, jesli moje przypuszczenia byly bledne to z gory przepraszam. Tyle ze jesli zaczynali od jakiejs liczby , czyli przypusmy ze od 1027** to moze po prostu karnety w jakiejs ilosci byly przyznawane np. dla firm ( Telefonika ) czy sponsorow. Moge sie oczywiscie mylic.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 23.02.2011 o godz. 23:03.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 23.02.2011, 23:04
Nie jestem niezdrowo nakręcony tylko niesamowicie wku***a mnie fakt podawania liczb z dupy, o których możemy tylko gdybać, grubą czcionką i jako fakt obowiązujący, chociaż tak naprawdę .... wie jak jest.

Powiedz mi co mam prostować? Ja kupowałem karnet raniutko jako jeden z pierwszych, gość być może wieczorem i może miał numer 2751, kto mu broni? Co mam prostować to, żę gość ma taki numer? Troszkę to nielogiczne nie sądzisz?

Proszę Cię naprawdę nie wiemy jak jest, a Ty wyskakujesz z liczbami. Cieszy Cię to czy co ? Ręce aż tak bardzo świerzbią, żeby dojebać zarządowi etc.? Daruj sobie te liczby naprawdę. Zobaczymy frekwencje na meczu z Ruchem - wtedy pogadamy. A na razie radzę zeedutyj post, bo wprowadzanie ludzi w błąd jest na tym forum chyba niedozwolone, isn't it?

Oczywiście do faktu fanklubów się nie odniosłeś bo to obalałoby Twoją cudowną teorie..

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 23.02.2011, 23:15
Nie nie obala Pisałem o karnetach zakupionych. Będących w wolnej sprzedaży.

Można powiedzieć że jeśli byłeś rano pierwszego dnia sprzedaży, prawdopodobną liczbą sprzedanych karnetów jest liczba 6 tysięcy.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 23.02.2011, 23:21
A myślisz, że funcluby te karnety za co kupują ? Za wszy i drobny łupież ? Śpieszę wyprowadzić Cię z błędu - nie jest tak. Także te karnety, też zostały sprzedane.

Nie zamierzam się bawić w liczby jak Kolega, ale myślę, że tragedii na pewno nie ma. Do zakończenia sprzedaży jeszcze tydzień, myślę że wynik ok 9k karnetów jesteśmy w stanie osiągnąć, wszystko ponad będzie sukcesem i to bardzo dużym. Proces zapełniania stadionu na pewno będzie postępował stopniowo, ale myślę że spokojnie jest on możliwy do zrealizowania, żebyśmy za rok - dwa mieli średnią na poziomie 21-22 tys/mecz, co biorąc pod uwagę uwarunkowania małopolskie będzie liczbą baaardzo korzystną.

Ale lepiej jest narzekać.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 23.02.2011, 23:30
Panowie spokojnie. Myślę, że jednak zarząd dobrze robi. Przy takiej pojemności niższe ceny wpłynęły by na spadek dochodów. Lepiej sprzedać przykładowo 15 tyś biletów x 30 zł niż 18 tyś biletów x 20 zł.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.02.2011, 23:46
Ja osobiście kupię karnet w przyszłym tygodniu. Dlaczego? Bo po weekendzie powinienem mieć już wypłatę na koncie. I znam kilka osób które również czekają na dopływ gotówki od pracodawcy aby zakupić wejściówki na rundę.

Mimo wszystko te 300 złotych to nie jest mało dla kogoś kto ma rodzinę czy bobasa.

Tak więc spokojnie, po weekendzie jeszcze troszku abonamentów zejdzie.

A na przyszłą rundę więcej luda się przygotuje na taki wydatek bo jest już znany poziom kosztów takiej przyjemności.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 24.02.2011, 00:02
theOne napisał(a):Wyświetl post
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
bo to nie jest ważne ?dobrze mówię?
Chodzić zawsze będziemy!!!

Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2011, 00:31
majson napisał(a):Wyświetl post
Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.
Właśnie, są karnety na G, F, D - tańsze niż 320 zł. A niedługo będzie jeszcze więcej tańszych miejsc.
Więc, nie wiem o jakim wyzysku Ty piszesz...?! Bo moim zdaniem jest wybór między tańszymi i droższymi karnetami/biletami. Klub to nie organizacja non profit, musi na czymś zarabiać !!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.02.2011 o godz. 01:50.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.02.2011, 09:17
Żeby was troche wyluzować :
http://www.youtube.com/watch?v=JOUEfB7u4_4
czujecie to we wtorek ?! a za chwile wszyscy
Wiiiiiisła!!! Kraaaaaków !!!
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.02.2011, 10:17
Przestańcie się już kłócić. Na pewno prędzej czy później jeżeli nie klub to pewnie w którejś gazecie napiszą ile zeszło. Pamiętajcie że jest jeszcze trochę dni sprzedaży, jest weekend w czasie którego dużo schodzi.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.02.2011, 10:40
Jak dobrze pójdzie to dojdziemy do 10 kawałków.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.02.2011, 11:49
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Jak dobrze pójdzie to dojdziemy do 10 kawałków.
To według mnie byłby dobry wynik.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.02.2011, 13:14
majson napisał(a):Wyświetl post

kur*a tak ci cieżko oszczędzić je*ane 300 zł przez pół roku !

miałeś na to cały rok, by o tym myśleć - odmówić sobie piwka czy odłożyć droższy zakup, iść z ulotkami, czy umyć auto sąsiadowi. a teraz płaczesz na forum że drogo. jeśli jesteś prawdziwym Wiślakiem to znajdziesz te śmieszne 300 zł. to nie jest okręgówka ze masz wstęp za 5 zł tylko EKSTRAKLASA i to nasza Wisła !! na którą my składamy się płacąc za bilety. miejże gościu trochę szacunku dla swojego ukochanego klubu.
za darmo to można tylko w mordę dostać.

obiecajcie sobie jedno... Jak Wisła jutro pokona Arkę to każdy kto to czyta idzie w sobotę po karnet i koniec
(a jak przegra to każdy idzie w niedzielę :] )
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.02.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
mateusz7
Junior Member

Stary 24.02.2011, 16:19
Witam, planuje dopiero od tego sezonu chodzić na mecze Wisły ponieważ jestem tutaj studentem. Chciałbym od razu zakupić karnet na trybunę G czyli na doping. Pewnie niektórzy mnie zjadą, że po co od razu na G skoro to beda pierwsze moje mecze na tym stadionie, ale chyba jak bede stałi dopingował to wszystko bedzie OK?

Teraz taka sprawa, czy wchodząc na sektor G "siadam" (stoje) gdzie chce i nikt mnie nie wyrzuci ze swojego miejsce czy tam gdzie mam miejscówke?

Czy zdąze kupić jeszcze karnet w przyszłym tygodniu około środy na mecz?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów