Gdyby Iwan dostał za ten program 50 mln dolarów to mógłby sobie gadać co chce. Ale zważcie na to, że chłop ma umowy, kontrakty. Musi zarobić na rachunki tak w lutym 2011 jak i w październiku chyba, co nie? Jeśli nie trzeba, to po co sobie samemu takie miny podkładać? Póki co na rynku funkcjonuje jako "ekspert", drugi komentator. I jak widać, Iwana-eksperta chcą w telewizji. Iwana-kibica czy Kowalskiego-kibica nie chce nikt, bo nie o to w komentowaniu piłki chodzi. W publicystyce też są frakcje, jest rzepa i GW i wiele innych odcieni szarości ale jakoś nikt nie opowiada publicznie na kogo głosuje, tak samo nie oczekujmy od dziennikarza sportowego latania w szaliku.
W ogóle denerwuje mnie to kierowanie się emocjami. Wolę skupiać się na informacjach a nie na tym kto co lubi. "Swoich" redaktorów wybieram na podstawie tego, czy potrafią mnie zaskoczyć i zainteresować.. nie wiem - to takie dziwne?
Cytat:
Panie jawor, jak można byc takim antysemitą. Żyd pisać zamiast np. reprezentant Izraela?
Gdybyśmy My kibice krzyknęli na meczu żyd to by Nam kare wyjebali.
|
Żyd, Murzyn, Biały - normalne słowa bez jakichkolwiek zabarwień pejoratywnych, o ile ktoś ma poukładane pod kopułą.