|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
No więc co to ma wspólnego z karnetami na Wisłę? Wisłę gówno obchodzi czy Lech gra w 1/8 czy w finale LM. Spokojnie, ich kara boska za sprzedanie się Amice, graniu na ich licencji i za inne przekręty kara Boska spotka. Bo to jest niemożliwe żeby klub, który był na skraju bankructwa i ich jedynym ratunkiem było sprzedanie się Amice, którym zajebali wszystko od piłkarzy, sponsorów i budżet grał teraz na ich licencji w LE.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2011 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A te pajace z poznania tymi kamizelkami próbują się upodobnić do kolegów z ochrony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie to jakiś protest czy o co chodzi?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co do klubów bez formy, to Amika ma fenomenalne szczęście. Gdyby nie Białoszewski, to pomyślałbym że to Kołtoń napisał "Obierzyny 2".
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To raczej celowa akcja kibiców. Kpią z UEFA i ochrony na stadionach. Jeśli sprawdzą się moje przypuszczenia to akcja na duży +. Widać w .... żółtków w kotle więc pewnie jest coś na rzeczy.
PS: Machają kamizelkami więc wszystko się zgadza.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2011 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
lechowi wpadło 150 tys. Euro
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam, czy ludzie na Lechu uważają, że jak się włączy 45 minut przed meczem podgrzewaną murawę, to śnieg stopnieje
Rudnevs i Kriwiec najlepsi na boisku. Chociaż patrząc w przyszłość to Lech w ogóle nie ma skrzydłowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mają swoje 5 min i tyle co zrobimy.
Szkoda że znowu wygrali nic nie grali ale wygrali no ale patrzymy na siebie ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W Portugalii nie będą mieć tak łatwo. Tam moim zdaniem przewaga Bragi będzie znacznie większa niż w Poznaniu. Wynik 1-0 o niczym nie świadczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
kur..a, jestem kibicem Wisły z Wielkopolski, koledzy pojechali na ten mecz, miałem nadzieje że przegra amika i się pośmieje z nich a tu nici. ehhh, mam nadzieje że w rewanżu odpadną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wiecie. Wisła nawet grając słabiej od dawna nie wygrała. a Lech to umie.
ale tak naprawde obie druzyny wg mnie grały słabo, takie warunki i wiecej szczescia miał Lech, grał u siebie, toteż wygrał. Dziękuje jako Polski kibic. ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie ma szans zeby Amikorz awansowal do pucharow grajac bez skrzydlowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
W Bradze będzie całkiem inny mecz i tam się okaże kto awansuje. Braga nawet po stracie bramki specjalnie jakoś nie zaatakowała wiedząc, że mają rewanż u siebie.
Dobra akcja kibiców z kamizelkami ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Druga polowa zdecydowanie dla Lecha i zasluzone zwyciestwo. Ogolnie mecz, to byla kopanina z gatunku Norwegia - Polska, tzn. obie druzyny chcialy, ale nie potrafily. Rudnevs, Kriwiec i Stilic robia roznice. Brakuje oczywiscie grajka pokroju Peszki, ale jesli Kielb wskoczy do skladu, to moze byc ciekawie. Szanse na awans spore, bo w rewanzu Lech bedzie kontratakowal, a ma tam kto posylac prostopadle pilki na dobieg. Gratulacje za kolejny dobry wynik w Europie.
P.S - CHyba bierzemy tez pod uwage fakt, ze to pierwsze oficjalne spotkanie poznaniakow? W dodatku z v-ce mistrzem Portugalii . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ogólnie słaby mecz, Braga też właściwie nie stwarzała większego zagrożenia, a Lech ma świetny wynik w kontekście rewanżu, bramka w Bradze byłaby w tej sytuacji milowym krokiem do awansu do kolejnej rundy. Może i z punktu widzenia kibica Wisły zwycięstwo Lecha nie cieszy, ale z punktu widzenia rankingowego te punkty Lecha w ogólnym rozrachunku są szalenie ważne, bo już sporo sporo jako liga na nich zyskaliśmy, pniemy się ostro w górę, a postrzeganie poziomu całej ligi też mimo wszystko jest istotne. Właściwie wszystko co teraz będą wygrywać działa dla nas in plus w rankingu, bo ligi porównywalne do naszej w zdecydowanej większości nie mają już na tym etapie swoich przedstawicieli.
Nie zgodzę się, że Gancarczyk grał słabo, właściwie popełnił tylko jeden poważny błąd w pierwszej połowie (wynikający z kiepskiej murawy generalnie, złe przyjęcie piłki), który wydaje się rzutował na ocenianie reszty jego występu, tak to w miarę solidny występ, dużo przechwytów, akcji z prawej strony Braga nie miała prawie w ogóle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lepiej się nie wychylać z takimi twierdzeniami. Szans już nie było na awans z grupy LE. Im bardziej gada się o Lechu, że nie ma szans, nie awansuje, nie strzeli gola, to oni robią wszystko na odwrót.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekaw jakby Lech grał u siebie z Rubinem albo CSKA, przynajmniej klimatycznie było by sprawiedliwe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
My i tfu tfu Legia (bez urazy) ale od kiedy to są nasi fufle? Lech wygrywa nawet grając średnio - szkoda że My tak nie potrafimy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gancarczyk rzeczywiście słaby. Dziwiłem się czemu Henriquez nie grał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako neutralny widz, muszę stwierdzić że kibice lecha mają świetny doping - bardzo dużo różnych przyśpiewek i bębenki do tego - bardzo przyjemne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No chyba sobie żarty stroisz, albo nie ten mecz oglądaliśmy. Powszechnie znany jest fakt, że jak nie idzie to amikowcy sobie coś tam mruczą niezdecydowanie pod nosem i tak też było dziś. Do 72 min miałem polew z tej 'najlepszej widowni w PL, od której 3/4 Europy może się uczyć kibicowania'. Oczywiście w chwili strzelenia bramki coś się ruszyło, ale to jest charakterystyczne dla Amiczki.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Warto zwrócić uwagę, że choćby jedna bramka strzelona w Portugalii daje awans Lechowi... bo przy 1-0 Braga będzie musiała strzelić już 3.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak to musiałbym wymieniać wszystkich, którzy nie lubią Lecha. PS. Chociaż rzeczywiście źle to wyraziłem. Ci, którzy wiedzą, że Lech to Amica i klub bez idei, idący po linii najmniejszego oporu. W dodatku umoczony w korupcję. PS2. I nie jest to ironia.
Ostatnio edytowane przez murray : 17.02.2011 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O jezus, a Ty kolego fialo twierdzisz ze czym głośniej tym lepiej? Nie chodzi mi o to czy głośno czy nie... ważna jest jakość - kibice lecha potrafią urozmaicić widowisko różnorodnymi przyśpiewkami - nie ma tu monotematyczności, tak jak w przypadku kibiców np. Legii którzy przez cały mecz śpiewają "legia legia legia oooo" i klaskają w ręce. Ważna też jest reakcja na wydarzenia boiskowe - podoba mi się jak przynajmniej połowa publiczności żyje z meczem - na krzywdzące decyzje arbitra są gwizdy, oklaski na dobre zagrania zawodników ktorym się kibicuje - to takich zawodników właśnie wzmacnia... a jak wszyscy śpiewają nie reagując na to co dzieje sie na boisku to tak jakby mieli mecz głęboko w powazaniu. Np. w Anglii publiczność jest bardzo zżyta z meczem i reaguje okrzykami, oklaskami bądź gwizdami na to co się na nim dzieje - to mi się podoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |