|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zobaczymy jak będzie wyglądać kondycja piłkarzy Lecha w drugiej połowie. Braga jest w trakcie sezonu natomiast Lech prosto z zgrupowania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
iiYama: dokładnie, tak okropnie nie lubie Romana, chłop tak zauroczony Lechem ze przysłania mu to rzeczywistość... a propo murawy to według mnie ona powinna być " zielona " tzn zarządcy stadionu powinni "grzać" murawe dobre kilka dni przed spotkaniem zeby jako tako wyglądała... jak jużcos to powinniśmy widziec tam piasek a nie śnieg...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale klepisko, w A klasie sie na lepszych grywalo
![]() ,
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Koniec pierwszej polowy, Amikorz gra fatalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Roman odejdź, nie powiemy nikomu...
Lech bez skrzydeł TOTALNIE. Wilk to zagadka, a zagadką w jego przypadku jest to, jakim cudem tak fatalny piłkarz, o tak beznadziejnych umiejętnościach gra w ogóle w Ekstraklasie, nie mówiąc już o tym, że gra w mimo wszystko czołowej drużynie naszej ligi. Będą mieli straszne problemy w lidze, bo u nas, przy defensywnie grających średniakach ligowych skrzydła są arcy ważne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakby nie to klepisko to może Braga by coś wcisnęła, a tak to albo Amikorz fuksem coś strzeli, albo mecz zakończy się 0:0.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Ten cały Bakero to sobie chyba jaja robi... np. taka łamaga Gancarczyk gra w pierwszym składzie a Panama siedzi na ławie... nie rozumiem tego. Poza tym co się dzieje z Kiełbem? Według mnie, po tym jak się zaprezentował w kilku meczach, to jeden z najlepszych graczy naszej ligi... a mecz - kopanina... jakbym polską ekstraklasę ogladał a nie europejskie puchary ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niestety, Lech bardzo, bardzo słabo. Przede wszystkim- brak jakiegokolwiek pomysłu. Jak dla mnie powinni grać trochę więcej długą piłką- Ślusarski czy Rudnevs świetnie sobie radzą w powietrzu, a pewnie ci obrońcy orłami w graniu głową nie są.
Zobaczymy, jak będzie z przygotowaniem fizycznym- Portugalczycy na pewno nie wymiękną, a Lech... nie wiadomo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie da się słuchać o fantastycznych interwencjach Kotorowskiego i o tym jak niesamowity refleks i skoczność posiada ten bramkarz. a mówiąc o wielkim polskim sercu Arboledy Kołtoń przeszedł sam siebie. biorąc pod uwagę audio i tego że prawie nie widać piłki stwierdzam, że tego się nie da oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego wolę transmisję tekstową na interia.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nawet nie mówcie, że Kołtoń mówił o wielkim polskim sercu Arboledy.
To oznacza, że ostatecznie sięgnął dna, a w swoim komentowaniu stał się totalnie niewiarygodny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mecz przypadków i nieporozumień. Niby warunki takie same dla obu drużyn, ale las bliższy drwalowi niż akrobacie.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brawo Amika o to chodzi
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
No i Amikorz wkulgał gola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
brawo, bramka podobno do Villi z wczorajszego szlagieru LM ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że ładna akcja. Rudnevs jest za dobry na naszą ligę. Amica zrobiła dobry interes kupując go. W drugiej połowie grają lepiej, ale nie mogę słuchać tych ochów i achów komentatorów("StrzeliliśMY gola").
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
czy was wszystkich popieprzyło? brawo? chyba fora pomyliliście
Kołtoń ma mokro w majtkach gdy mówi o uwajaj uwajaj Arboledzie, coś pieprzył o tym że to będzie zawodnik na jeden turniej tj. euro, jak można marzyć żeby ktoś taki grał w tak ważnej dla nas imprezie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Istnieją w nożnej i są odnotowywane asysty bezpośrednie i pośrednie?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Asysty są, ale nie ma czegoś takiego jak klasyfikacja kanadyjska. Oficjalnie.
Mówią "strzeliliśmy", bo wiadomo, że większość miłośników kopanej w Polsce trzyma za wronki kciuki. Tylko My i Legia mamy na to wyjebane. I słusznie. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pierwsza polowa fatalna, no ale sztuka tez jest nic nie grac i ogolic frajera. Tak Braga to dzisiaj frajer mimo ze boisko do dupy i pada snieg.
Mieli swoje szanse, dali ciala. Jedna konkretna kontra po przejeciu i gol. Tak sie gra z tymi silniejszymi zespolami. No chyba ze jest sie Smuda i gra sie radosny futbol z zespolami pokroju Hiszpanii "Kikut sie przebija" oraz "Kikut absorbuje Kake" - to bylo to ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Słaby mecz, myślałem ze 0:0 zostanie. Ładna akcja i gol, ale ogólnie to farta maja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
O rany, nie umiem sprzyjac Amice. Wiem, że ich sukces przekłada się na ranking itd., ale wydaje mi się - to zresztą było wałkowane setki razy - że funkcjonowanie tego klubu jest oparte na oszustwie. Klub na licencji Amiki, a niby Lech. Do tego dochodzi kwestia uniknięcia odpowiedzialności za korupcyjne przekręty Amiki. Istnienie tego klubu w takiej formule obraża moje poczucie sprawiedliwości. Dlatego życzę im jak najgorzej - i nie ma to nic wspólnego z nienawiścią.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tymczasem na oficjalnej Wisły tylko kup karnet i kup karnet. Żal oglądać Lecha ze świadomością że już dwa lata nas ogrywają ogórki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Ten Kołtoń spuszczający się pod Amikę powiedział "Peszko poszedł do Niemiec i już .. błyszczy" ? czy mi się pojebało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Słysząc Borka i Kołtonia to idzie się wy.......ić
Mecz słaby strasznie słaby , no ale mają farta na prawdę ;/ ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie o to mi chodzi. Może lekko przesadziłem ale w....ia mnie jak widzę Lecha który ma realne szanse na 1/8 LE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już nie tylko kibice z POZnania edukują 3/4 Europy. Skład poznańskiej bulwy to narybek najmożniejszych Starego Kontynentu. Wszak wczorajszy mecz Arsenal-Barcelona to mecz o to, kto bierze Rudnevsa (czy tam Rudniewsa)
PS. To tak a propos błyszczenia (ci)Peszki
Ostatnio edytowane przez murray : 17.02.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
SZTILIĆ!!!
btw: Czy mi się wydaje że najlepsi kibice wszechświata obudzili się i zaczęli dopingować dopiero po strzelonym golu ? Wcześniej jakieś niewyraźne szumy, dopiero potem cos konkretnego .. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|