|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja tam nie rozumiem tej całej kłótni o to kto jest lepszy, kto popularniejszy itd..To przecież jasne że Wisła. Tak samo nie rozumiem tej napinki wśród kibiców Wisły o to żeby Amice szło jak najgorzej w pucharach. Nasze pobożne życzenia i tak nic nie dadzą a jedynie się zakwasów na mózgach dorobimy od myślenia o tym. Chyba że ktoś organizuje zrzutę dla jakiegoś anonimowego pana Ahmeda który pojedzie się "rozerwać" do Poznania, to inna sprawa
![]() Co do dzisiejszego meczu proponuje zasiąść przed tv oglądnąć, jak wygrają to wypić trzeba jedno piwo więcej na pocieszenie, jak przegrają to można wypić jedno więcej dla humoru, a jak będzie remis to tez wypić to jedno piwo więcej żeby się nie zmarnowało ![]()
Ostatnio edytowane przez przemo : 17.02.2011 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
- grają na prawdziwym kartoflisku, gdzie umiejętności techniczne kompletnie się nie liczą - będzie przez cały mecz temperatura na minusie (lekkim, ale zawsze) do czego piłkarze Bragi nie są przyzwyczajeni - możliwe, że w czasie meczu będzie padał śnieg co tylko pogorszy sprawę - mecz będzie kopaniną, w której sędziowie mogą pozwalać na więcej ze względu na taką, a nie inną pogodę - Braga nie radziła sobie za dobrze w Doniecku, gdzie przegrali z nimi 0-2 w grudniu ubiegłego roku, choć nie było tam śniegu, a jedynie mróz Stawiam, że Amica wygra 2-0. Za trochę ponad 6 godzin mecz. Już widzę jak gracze Bragi robią aniołki na śniegu http://kamera2012.eu/poznan2/ http://kamera2012.eu/poznan1/
Ostatnio edytowane przez emj10 : 17.02.2011 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
W ogole czemu porownywac cos, czego nie da sie porownac? Przeciez rozgrywki wygladaja zupelnie inaczej. Faktem niezaprzeczalnym jest to, ze Lech w ostatnich kilku latach prezentuje najlepszy futbol w Polsce na szczeblu miedzynarodowym, wyniki mowia same za siebie. Wydaje mi sie, ze dzisiaj tez maja olbrzymia szanse na korzystny rezultat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak czytam o tych szansach Lecha na awans to sobie przypominam starą zabawę z dzieciństwa
"Baloniku mój malutki rośnij rośnij okrąglutki. Balon rośnie że aż strach..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyli z góry są na straconej pozycji? A co tam, za 7 godzin wątpliwości zostaną częściowo rozwiane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
śnieg jest za Lechem
a co tam,niech sobie przejdą Bragę a w lidze wszystko w cipe ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc to drużyny z tej z tej części europy nie lezą polskim zespołom. Oby dziś nie było inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dokładnie,pamiętam nasz mecz z Vittorią Guimaraes która była na ostatnim miejscu w lidze Portugalskiej a mimo to wygrała zdecydowanie w dwumeczu.Dziś jednak warunki atmosferyczne przemawiaja za Lechem.Myśle że wygrają 2-1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 17.02.2011 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mogli by taka sama fotke zrobic z naszego meczu.
Ci goście z uefa , to są idioci , a im trafił się na dodatek człowiek z wysp... Przypomniało mi się jak ....eczki z Lazio na czele z ....eczką uefowską robiły problemy przed rewanżowym meczem. Dzisiejszym mecz oglądam na pełnym luzie. Z każdego rezultatu będzie można wyciągnąć jakieś pozytywy ![]() Jak przejdą , to się zachlastają grą w lidze , PP i LE. Za cienka kadra. Na marginesie: Wpisałem sobie z ciekawosci nazwisko tego dlegata z meczu Wisła Lazio i co mi wyszło" Cytat:
Ciekawe czy ten nasz rodzimy od czerwonej pięści już został zatrudniony w centrali.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 17.02.2011 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chyba postawię jakieś drobne na Bragę. Coś mi mówi, że Amikowcy sztycha nie zrobią w tym dwumeczu.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Można śmiać się z poznaniaków, ale te uwagi odnośnie ich stadionu i sposobu kibicowania (tłok, "wolne stanie" itp.) prędzej czy później trafią także w nas. Nie muszę chyba nikomu mówić, dokąd to zmierza...
A tak w ogóle, to chciałbym, żeby dzisiaj był remis 2:2. Wynik ten daje nadzieje Lechowi na rewanż, więc na pewno byłaby wielka spina i trochę odpuściliby sobie ligę. Później niech dostaną w dupę nawet 5:0. My patrzmy tylko na to, żeby jak najwięcej wycisnąć z ich "sukcesów". ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Coz, ja sie nie smieje.
Moim zdaniem Lech przejedzie delikatnie po Bradze i zagra jeszcze dwa spotkania. Patrzac chlodnym okiem, mysle ze to wlasnie Amica jest faworytem ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Slusarski - jaki awans sportowy
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
hahaha nie no muszę, jak usłyszałem jak przestawiali na tv4 gości, Juskowiak i "polski Murinho" haha, ładne jaja, ja z całego serca jak zawsze kibicuję przyjezdnym, mam nadzieje że dziś Portugalczycy wywiozą dobry wynik, najlepiej 0-2, może być trudno, ale musi być dobrze
dziś tak naprawdę wyjdzie praca Bakero w kuchenkorzu, bo na jesieni jechał sobie jeszcze na wózku Zielińskiego.
Ostatnio edytowane przez gromaders : 17.02.2011 o godz. 18:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skład Lecha: Krzysztof Kotorowski - Marcin Kikut, Bartosz Bosacki, Manuel Arboleda, Seweryn Gancarczyk - Ivan Djurdjević, Siergiej Kriwiec - Jakub Wilk, Semir Stilić, Bartosz Ślusarski - Artjoms Rudnevs.
Moim zdaniem, pompowano balon przez 3 miesiące i dzisiaj on bardzo boleśnie pęknie. Lechowi źle nie życzę, bo sytuacja polskich drużyn w europejskich pucharach jest tak dramatyczna, że każdy punkcik do rankingu jest niezwykle ważny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobra juz nie swirujcie z tysiacem komentarzy odnosnie tego meczu. Ostrzegam ze temat jest jak zwykle pod nadzorem i podniecacze (obojetne w ktora strone) odczuja konsekwencje przynajmniej do rewanzu.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
poprawione.
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie widze pilki :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na tym pastwisku to i Liverpool będzie miał problemy.
Niestety, śnieg i ta "murawa" jest po stronie słabszych technicznie i taka Braga za dużo poszaleć nie może. Potykają się o własne nogi, mnóstwo przypadkowych zagrań, nic skonstruowanego, coś jak walka dziewczyn w kisielu. Oby coś jednak wcisnęli i oby strzał na pałę ala Rudnevs przytrafił się jednemu z piłkarzu Bragi. Co włączę na ich mecz w pucharach to zawieruchy i bagno na murawie.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2011 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Patrząc na scenerię to racje mieli dziennikarze z Portugalii, że Poznań leży gdzieś na Ukrainie. Boisko kartoflisko, przysypane śniegiem nawet kibice w ruskich czapach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A ja jestem za przegraną Lecha. Mam już dość przeglądania serwisów z tym jaki to Lech jest zajebisty i ciągłe och ach. Ich wygrane tylko bardziej promują ich w Polsce co z pewnością nie jest dobre dla Wisły. Kibicować mogę z nimi ale reprezentacji i na tym koniec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja się pytam po co mamy podgrzewane murawy jak nawet na taki mecz nie są w stanie doprowadzić boiska do należytego stanu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co im tak wzrosla odleglosc trybun za bramkami
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Może i ten mecz dałoby się oglądać, gdyby było widać piłkę, szczególnie pod polem karnym Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
trzeba byc mozgiem z UEFA zeby nakazac grac pomaranczowa pilka na w 75% zielonej murawie
kiedys byly uniwersalne zolte pilki i bylo git ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak wyłączyć Romana?
![]()