|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak juz chlopaki kombinujecie to to jest najlepsze http://allegro.pl/spliter-cyfra-wszy...451421301.html.
Kolega ma i dziala na 4 telewizorach, troche trzeba zainwestowac ale babsko moze ogladac swoje seriale a Ty meczyk bez napinki. Mialem brac z C+ ale to parowanie co 6 godzin to lekko bez sesu Polecam ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Sąsiadka z błoń pozbyła się wasiluka i polczaka widać że naprawdę chcą się utrzymać w ekstraklasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Kluby go wybrały... jakaś dziwna polityka i tyle. Zwykły rzutki gość znikąd potrafiący zorganizować kasę dla swojej organizacji. Ekstraklasa brzmi lepiej... powiedz to Polonii Bytom czy Arce co ledwie dyszą, a i dla nas bańka na rok to kontrakt dobrego grajka. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A niech się nazywa Biedronka, albo nawet Tandeta Liga - nazwa pasuje jak ulał. Byle by sponsor płacił i to solidnie.
A jak poziom kiedyś się podniesie, to zgłoszą się inni, bardziej prestiżowi sponsorzy. Na razie zalecam więcej szacunku dla każdego, który chce ładować swoje prywatne pieniądze w polską piłkę. Po rękach go całować i rozwijać czerwony dywan. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
IMHO nowi klienci, którzy jeszcze nie podpisywali umowy z cyfrą, dostają nową / lepszą wersję - bez konieczności parowania co chwilę. Działa to już normalnie. Problem z parowaniem mają/mieli tylko ci, którzy wzięli pierwsze wersje multiroomu i są usadzeni umową.
Tak przynajmiej czytałem gdzieś ostatnio... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,91...i_w_Legii.html
Macius ich przygotuje tak jak Wisle w ubieglym sezonie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W Legii sytuacja wygląda nieciekawie( co mnie bardzo cieszy) zważywszy na brak transferów na tydzień przed rozgrywkami doliczając kontuzje to może być to dla nas bardzo korzystna sytuacja na początku rundy ale to tylko spekulacje. Rzeczywistość pokaże jak to się skończy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oby się pogoda nie pogorszyła. I tak kopacze za długo mają płatne wczasy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Te kontuzje to wcale nie taka dobra sprawa. Legia gra przecież z naszą sąsiadką...
Swoją drogą - że też jeszcze nikt się na tym Terziottim nie poznał... ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wiesz, Cracovii wiele nie pomoże nawet wygrana, a każda strata punktów Legii przybliża nas do mistrzostwa. Wole mieć mistrza i Cracovie w Ekstraklasie niż nie mieć mistrza i spadek innowierców.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dokładnie! Ja osobiście w tym meczu jestem tylko i wyłącznie za Pasami. Ich zwycięstwo jest tylko korzyścią dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja to bym się najbardziej cieszył, gdyby obie sprzeczne racje (utratę punktów przez Legię i Cracovię) pogodził remis i po punkciku
Niemniej nie powstrzymam się od truizmu i powiem, że nie powinniśmy się oglądać na przeciwników i kontuzje Legii, tylko sami grać swoje. Zwłaszcza, jeśli chcemy coś ugrać w pucharach, a nie tylko w naszej para-Ekstraklasie. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wisła Widzew 12 marca 18:15
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to Legia w końcu pozyskała tego Kelhara
wszędzie piszą, że tak tylko na 90minut.pl cisza.... jak to jest |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kelhar ma podpisac kontrakt. Dopiero wrocili ze zgrupowania wiec pewnie na dniach.
Co do Hubnika to ciekawie wyglada. Trzeba jednak przyznac ze runde zycia ma w tej chwili, a ma juz 27 lat.Zobaczymy co z tego wyjdzie. PS: Bedzie gral z 7.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ws4GhigtkIU - tutaj te jego 12 bramek.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 18.02.2011 o godz. 15:55.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Normalnie szok z tym Pepikiem. Spodziewałem się jakiegoś ogórasa z Afryki, albo ewentualnie "gwiazdora" przed 40-stką, a tutaj proszę zawodnik, który może z miejsca wskoczyć do pierwszego składu. Teraz pozostaje pytanie czemu transfer dokonywany jest 2 miesiące za późno, bo na dobrą sprawę tego zawodnika mogli wyciągnąć już na początku stycznia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
może dlatego że do 31 stycznia mógł przejsc do zachodniego klubu i też to że z Legią dogadał sie dopiero teraz... a nie np 3 lutego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na pewno zapowiada się lepiej niż reszta waszych napastników
Chociaż też jeszcze nie wiadomo czy gość nie miał po prostu rundy konia, bo w wczesniej jakąs zabójczą skutecznoscią nie grzeszył.Z ciekawości wszedłem sobie na stronę Sigmy żeby zobaczyć co tamtejsi kibice mają o nim do powiedzenia i wszyscy piszą, że jeszcze by zrozumieli jakby gosc poszedł gdzies na zachód do lepszej ligi, ale na wypożyczenie do polskiej ?! )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
chłopcy spokojnie ....to tylko Youtube .... na JUTUBIE to i z Łoba mozna zrobic gwiazde ....spokojnie z tymi opiniami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Ale na poważnie, w ciągu kilku sezonów zostawimy ligę czeską daleko w tyle. Wspomnicie moje słowa.![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie jestem fanow pilkarzy z YT ale ten filmik z Czechem obejrzałem. I co?
I facet wygląda na piłkarza i to prawdziwego. Niestety, Liga Polska zweryfikuje wszystko, nawet najlepszego piłkarza można u nas zajechać w dwa tygodnie... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tylko, że to fimik z jednej rundy
Wydaje mi się, że będzie wzmocnieniem Legii. Ja nigdzie nie napisalem ze to nie bedzie wzmocnienie -( 157 meczow - 37 bramek ) ... ja tylko nauczony doswiadczeniem nie popadam nigdy w hura optymizm nie widzac czlowieka w akcjii ... tak samo jak wiem ze na Youtubie mozna z kazdego grajka zrobic kandydata do Barcy ..... osobiscie tak samo podchodze z rezerwa do NASZEGO nowego napadziora ktorego jeszcze nikt nie widzial w akcjii .... nauczylem sie po prostu z opiniami poczekac jakis czas a nie od razu popadac w skrajne emocje |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Piłkarsko może nie, ale na pewno jeśli chodzi o otoczkę i kibiców to już zostawiamy ich z tyłu.
![]()
Zapowiedź wiosny w Ekstraklasie -> http://www.youtube.com/watch?v=Ud7FCZ3OdKs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pełniący obowiązki Prezesa Zarzadu Artur Kapelko poinformował o zmianie nazwy klubu z Górnik Łęczna S.A. na GKS Bogdanka S.A. - To górnicy stworzyli ten klub, a kibice śpiewają "Górnik GKS", dlatego zależało nam aby rodowód i tradycja górnicza były zachowane. Cieszymy się, że Bogdanka ma swojej strategii marketingowej ma wspieranie sportu, piłki nożnej, w tym naszego klubu. Bez środków finansowych z kopalni piłka nożna na pierwszoligowym poziomie w Łecznej byłaby niemożliwa - powiedział Kapelko.
http://gornik.leczna.pl/ Zwracam uwagę na pewien paradoks. Górnik zmienił nazwę na Bogdanka, a dla kibiców dalej będzie Górnikiem. Lech po fuzji z nazwy nadal pozostał Lechem ale i tak jest... Amicą |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
MCX - Ostrzegam, ze lepiej nie mowic tak na Gornik bo kibice sie pogniewaja
![]() Dla mnie to ostre s....ysynstwo i wspolczuje im z calego serca. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|