|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dla mnie najwiekszym minusem przykładowego Orange jest brak wozów HD. 2.Fajnie że C+ ma inne ligi, ale bez jaj, liga polska to jest podstawa, ciekawe jaki % uzytkownikow kupilo dekoder dla ligi francuskiej.... dla mnie najlepsza opcja bylo by wygranie ligi przez OS i wtedy pokazywana jest wszedzie. ale niestety dochdzą słuchy że "enka" wygra wszystko ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak sie zastanawiam..kupił bym tą ekstraklasa tv, ale jak by w ekstraklasie grało 10-12 ekip i cztery mecze w sezonie między nimi. Co kolejka szlagiery typu Wisła- Legia, Wronki - Polonia, Śląsk - Lechia, wszyscy na nowych stadionach, komplet kibiców, itp. A tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ekstraklasa w C+ to uznany, sprawdzony produkt, o czym mogą się przekonać nie tylko abonenci ale także 'sopcastowcy'. Nie wyobrażam sobie w skrajnych przypadkach meczu na E.TV, gdzie żeby wydolić jako tako puszczają tryliony reklam, studio przedmeczowe z dyletantem pseudo ekspertem, trwające 2 minuty, potem 10 minut reklam, a skład podają jak już grajki grają, bo wcześniej przez reklamy nie zdążyli. Na stanowisku komentatorskim z pseudo ekspertem pseudo komentator (bo lepszy to koszty). W C+ nawet najbardziej gó... słaby mecz potrafią opakować w nadający się do oglądania produkt. Nawet jak e-klasa trafi do tvnu lub polsatu, to jak się zepną w parę miesięcy to na lipiec powinni być przygotowani, choć trudno wierzyć by dobili do poziomu c+, zwłaszcza tvn. Ale nie taki produkt ogólny, bo mi się to z prowizorką kojarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co to za szlagier który byłby co chwile? Po sezonie by się znudził i zaraz by się okazało że czasami mecze Wisła - Odra były ciekawsze niż Wisła - Lech. Dla mnie kanał Ekstraklasa TV to porażka, dwa góra czy 3 mecze w weekend , a tak dopłacam piątaka i mam wiele ligi oraz inne dyscypliny. Kto na to pójdzie?
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a ktoś próbował ?
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A masz gwarancję, że Ekstraklasa TV będzie próbowała? Bo ja nie mam, a w Canal+ mam produkt przewyższający jakościowo nawet naszą buraczaną póki co ligę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tylko że ETV nie ma szans z racji bytu. Szef C+ powiedział ze na to sie nie zgodzi za ch** ![]()
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Jeśli miałaby wygrać Nka i miałbym mieć co weekend "Legie Ekstraklasa" to faktycznie wolałbym już ten nowy kanał. Na C+ lekko można było odczuci faworyzowanie Legii, jestem ciekawy co działoby się tam w studiu w przypadku zwycięstwa N, mianowicie: program z cyklu kontrowersje przed meczem Legia VS Wisła gdzie pokazywane są wszystkie negatywne zdarzenia z udziałem zawodników Wisły z wcześniejszego meczu: grupka ekspertów wali sugestie: tym faulem to powinien zająć się wydział dyscypliny" za kilka dni dany zawodnik jest wykluczony. Wiadomo przeciętny kibic aż tego nie dostrzega, jego opinię kształtuję w dużej mierze telewizja, przecież tutaj 70% opinia na temat piłkarzy to powielanie tego co mówią ludzie z C+. Telewizja to ogromna siła na czym Legia może sporo zyskać. Chyba jest coś takiego, że kluby muszą się zgodzić, negatywna opinia Wisły i Lecha może również mieć duży wpływ. Coś czuję że będzie jeszcze dużo sporów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Legia Ekstraklasa ? A co takiego,gdzie o czymś takim czytałeś słyszałes?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.02.2011 o godz. 14:43.
![]()
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tylko nie zapominajmy o tym, że z tych 1,5 mln użytkowników ok.50% wybrało Cyfrę ze względu na ofertę programową, nie patrząc czy na C+ jest ekstraklasa czy jakakolwiek inna liga bo po prostu sport ich nie interesuje. Świetnie byłoby gdyby polska liga pozostała w Cyfrze, ale jestem w 100% pewien, że w żaden sposób jej brak nie wpłynie na zmianę wielkości abonentów.
|
|
|
|
Guest
|
|
Tutaj może dojść do faworyzowania Legii na wielu szczeblach, poprzez selekcje transmisji, jakość wysyłanych kamer bo nie wierzę, że ich wszystkie kamery są super. Nie mówiąc już o obiektywizmie w komentowaniu meczów, prowadzaniu programów itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
A nie wziąłeś pod uwage tego,ze "N" nie miało nic wiec musiało jakis program tematyczny zrobic.a że zrobili o Legii to ich wybór ich prawo.Ja sie im nie dziwie ze taki target akurat. Jeśli wygrali by prawo do pokazywania ligi to nie sadze by byla szansa na jakąkolwiek stronniczość gdyz sami strzelili by sobie samobója. ![]()
![]()
|
||
|
|
Guest
|
|
Jeśli wierzysz że Legia nie będzie znacząco faworyzowana to gratuluje poczucia humoru, również polecam dokopać się do archiwum transmisji tamtego programu. Zobacz co się tam działo bo chyba nie jesteś tego świadomy. W taki sposób kształtowana jest opinia przeciętnego kibica, a jak nie wierzysz że telewizja ją kształtuję to również mnie to dziwi bo jak napisałem wyżej 70 % opinii na temat zawodników przymierzanych do Wisly to powielanie tego co powiedziano w canal +. Mam nadzieję, że jeśli N wygra to dojdzie do wyłamu przez kilka klubów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli mecze ligowe miałaby transmitować stacja nsport, to ja bardzo dziękuje ale nie skorzystam z ich usług. Pomimo iż jestem wielkim fanem naszej ekstraklasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zamiast prosto w oczy napisac ze boisz sie Ligi w "ence" bo wtedy wg.CIebie bedzie zbytnio pompowana Legia, Ty bawisz sie w ironie,w porównania programu poswieconemu Legii do programu poświeconemu lidze. Kiedy dojdzie do Ciebie to, ze Oni czyt. ITI wiedzą ze bezstronna forma C+ się sprzedała i tylko taka forma da im widzów? Skoro twierdzisz ze jakis tam program mieli i zaczęli w nim faworyzować Legię, to wg. Ciebie stracili na tym widzów czy zaskali.Zwiększył się przychód czy nie? Im chodzi o zysk,a taki moze być jesli program bedzie przyciagał widzów do ekranu a nie odwrtonie. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To są matoły,tego nie kwestionuje, ale Kalinowskiego chyba przebija trener Jagoda. ![]()
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Nie wierze, że ITI jest wstanie poprowadzić transmitowanie tej ligi w miarę obiektywnie, jak pisałem dla przeciętnego kibica dla którego piłka nożna nie odgrywa dużej roli w życiu nie będzię to aż tak kóło w oczy jak gościa który żyje danym klubem na co dzień. A wiadomo którego kibiców rodzaju jest więcej i komu ten kit będą sprzedawać bo jak pisałem telewizja kształtuję 70% opinii na tym forum.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dlaczego uwazasz ze ITI nie będzie obiektywny ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego, że w magazynie Orange Ekstraklasa mieli parę wpadek. Dlatego to budzi obawy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Inne argumenty. ![]()
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Tak bardzo im zależało na byciu obiektywnym i zdobywaniu widzów mieliśmy dowód na TVNie, kto widział ten wie. To że tam było parę wpadek to za małe słowo. Jeszcze wtedy był okres dominacji Wisły w lidze to co oni wmyślali tylko aby wjechać na Wisłę to przechodziło wszelkie pojęcie. I tak jak kolega napisał, nie potrafią LM zrobić porządnie a to co będzie się działo przy transmisji naszej ligi to już nawet nie chcę myśleć.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stary, to że muszą to tylko Twoja opinia. Skoro nadal mają tych, których mają to znaczy, że ich taki poziom zadowala, a ja nie widzę żadnych przesłanek mówiących za tym, że nagle zrobią rewolucję kadrową i będą nam oferować produkt na miarę C+. Nie potrafią zrobić dobrej oprawy na mecz LM, a będą potrafili oprawić lepiej gorszy produkt jakim jest Ekstraklasa?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No bo przeciez w Canal+ od razu było wszystko zajebiste i obiektywne.....
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
ty chyba w n-ce robisz...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie pracuje tam
nie mam takiego dekodera ale z dobrych źródłem wiem jak aktualnie wygląda sytuacja ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja posiadam zarówno Nkę jak i C+ więc może się wypowiem na temat komentatorów. Tak jak na C+ są również słabi komentujący, tak na Nce trafi się jakiś dobrze komentujący, natomiast poziom całej kadry jest o niebo lepszy w Canal+ niż N, jak słyszę ich gwiazdę Ryczela to mi nawet najciekawszego meczu odechciewa się oglądać...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spokojnie, z tą jakością transmisji Ekstraklasy TV.
Relacje dla Canal+ robi zewnętrzna spółka - Multi Production - www.multiproduction.pl i to ona posiada ten wypasiony wóz HD. W momencie, gdy Ekstraklasa przejęłaby produkcję ligi, to dalej robili by oni. Jako alternatywę mogliby jedynie zwinąć firmę. Na pewno wolałbym Ekstraklasę TV niż podział pakietów na dwie platformy czy też n-ekstraklasę.... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|