|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://legionisci.com/Gigapanorama_L...iew.fov=0.0113 - podobno największa panorama stadionu na świecie. No to poszukujmy po trybunach naszych forumowych kolegów z Warszawy
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zgodnie z prawem autorskim jest częścią tła, więc nie ma nic do gadania
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ładny ten stadion ma Legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
i wiejskie truskawki. W krawatach.
Ostatnio edytowane przez DDP : 14.02.2011 o godz. 09:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jedyne co mi się podoba na Legii to jest to, że wisi tam tak dużo flag i przysłaniają ten betonowy murek. Szkoda że na Wiśle tak nie ma. A przecież mamy tyle pięknych flag.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Żeby nie było smutno dziewczynom z Konwiktorskiej to wrzucę najnowsze plany JW co do stadionu:
![]() Zdjęcia: http://www.konwiktorska6.pl/index.ph...wiecej&news=56 Film: http://www.facebook.com/video/video....06130476122260 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
13 PLN za kielbaske (pewnie bez musztardy i peczywka) to zdzierstwo. Ceny jak w multikinie ![]() ![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
No i do tęczy brakuje jeszcze z dwóch kolorów na elewacji. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten kompleks wyglada jak Wesołe Miasteczko
. Widać, że wzorowali sie trochę na bryle stadionu w Gdańsku, który coraz piękniej wyglada. Bursztyn robi wrażenie. A na Konwiktorskiej jak widać kolorowo jak w przedszkolu. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wyglada jak kupa z groszkiem i kukurydzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Murawa stadionu Lecha Poznań na dzień dzisiejszy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co to jest u licha?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Według mnie jakiś gołąb, który przez ten cały POZnan*-ski cyrk troche "zestrusiał", ewentualnie uznał, że te lampy solarne, tak przyśpieszyły wzrost i juz czas na wykopki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy na serio macie kompleksy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kompleksy czego? Tej murawy? Faktycznie przyprawia mnie o kompleks... od 10 lat nic nie robię z trawą na działce i za nic nie chce mi się taka piękna ubita ziemia zrobić :( A cały czas słońce grzeje i nic nie podlewam!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pochowały się w dwóch pozostałych narożnikach by nie wzbudzać podejrzeń.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ dj_ibutti
Dokładnie te dwa powyższe posty miałem na myśli. Jak nie można na murawie i trybunach to chociaż w necie się fajnie ponapinać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie płacz i nie myl pojęć.
Skoro jest coś złe i zjebane to się piszę o tym a nie okłamuje rzeczywistość. Gdybyście mieli kopię murawy jak na Arsenalu i ktoś by z niej kpił to wtedy są to kompleksy, inaczej pisząć zazdrość.. i ja się pytam czego tu zazdrościć? że macie murawę jak trawnik pod blokiem, a jakieś wrony wsadzają łby do dziur o średnicy 30 cm ? Ty nie pisz o kompleksach tylko zacieszaj że UEFA pozwoliła rozegrać na tym pastwisku mecz. Ja wolę z ironią do tego podejść niż się nad tym stadionem non stop pastwić Widzisz w jakim temacie jesteśmy? Obiekty sportowe i każde zdjęcie będzie oceniane, nie goraczkuj sie tak. ------------ Ale mnie nie obchodzi czy Ci zwisa czy staje na widok stadionu Wisły. Jesteś na forum Wisły i nie Ty będziesz mówił fanom Wisły co mają pisać i do czego się przyczepić. Jak Ci nie pasuje to do swojego forum. Ja o murawie, a ten o wrogach. ![]() Przeczytaj jeszcze raz dokładnie tytuł tematu a jak dalej nie jarzysz i ciągnie cię do chuliganki to kibice.net i tam się wymień się swoimi poglądami n/t wrogów i przyjaciół bo najzwyczajniej rozmywasz temat. Przylezie i będzie warunki stawiać na forum Wisły.. i jak tak olewasz Wisłę to nie wiem po co korzystasz z Wiślackiego forum. We wszystkich jesteście tacy zajebiści że pewnie forum też macie lepsze.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.02.2011 o godz. 01:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nie zauważyłeś tego, że Lech ma zwis na stadion Wisły, ale w drugą stronę przyczepiają się nawet o "kąt" poręczy? Jak to nazwać jak nie kompleksy? Wyszukiwanie wroga, który Was olewa opanowaliście do perfekcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Bez pozdrowień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Piszesz, że amika ma zwis na stadion Wisły, a ja ci odpowiem, że amika ma zwis na wszystkie sprawy dookoła, czego dowodem jest pustka na waszym forum, dlatego pewnie się tutaj zalogowałeś, bo tam nie ma z kim pisać, a my inteligentni Wiślacy powymieniamy opinie na każdy temat ![]() Zauważyliście, że z kolesiami z Legii można popisać jak ludzie, a z wronieckimi niekoniecznie? Sory za OT/ Jest dość nowa wizualizacja stadionu Piasta, jakby ktoś nie widział.. http://stadiony.net/aktualnosci/2011...zacje_stadionu Prace planują zakończyć w lipcu ..ale lepiej nie krytykować bo się przypiepszy, ze mam kompleksy Piasta![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|