|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
SE Xperia x8 może? mam go i jestem bardzo zadowolony
![]() ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
co znaczy w laptopie "klawiatura Standardowa QWERTY - US/IT"
bo np Qwerty UK to wiem, a US/IT ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Motorola Milestone ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nbp: rowniez polecam HTC, polecam chociazby Wildfire, napewno spelni Twoje oczekiwania z nawiazka.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
@ Johny - ta motka co podałeś jest zbyt droga dla mnie.
A ten HTC WildFire niczego sobie Wam powiem. Przejdę się do salonu i poproszę żeby mi go dali do łapy włączonego. Dzięki Panowie ! ps. Mam pytanie do tych co jedzą grzybki, wciągają fetę i dają sobie plastry pod jęzory ; http://vod.onet.pl/wipeout-wymiatacz...7,odcinek.html Co wzięli prowadzący ? Ich komentarze powodują u mnie nerwice.... oglądam 1 odcinek tego nowego programu bez głosu... |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Dzięki wszystkim.
Za ile poszła koszulka Żurawskiego, TWSD promowało tą aukcje. Nie potrafię nigdzie znaleźć. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chyba 500 złotych, ale pewny nie jestem
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
cos szwankuje mi AQQ nie moge dodawac znajomych (mam najnowsza wersje) ktos zna przyczyne ![]()
.....
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Z dzień przed końcem było z 500, a wiadomo że na koniec najwięcej ludzie licytują.
Nie ma nikt linku do aukcji? szukałem, ale google nic nie znajduje, na TWSD też nie znalazłem a przecież było to nie dawno... znalazłem. 510 złotych. http://allegro.pl/koszulka-macieja-z...410835440.html
Ostatnio edytowane przez nero : 14.02.2011 o godz. 18:38.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zna sie ktoś na drukarkach ?
Posiadam canon pixma mp490 i skonczyl mi sie atrament. Jakie zamienniki do tego mogą byc? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Dowiedziałem się, że psom jest strasznie nie na rękę gdy nie przyjmie się mandatu - dużo roboty, papierkowej itp. Chciałem się dowiedzieć jak dużo tej roboty jest? Ile taki pies (ten co wręcza mi mandat) musi poświęcić czasu gdy odmówię przyjęcia. Proszę o odpowiedz kumatą osobę.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam drobny problem z komputerem , mianowicie posiadam 2 systemy i gdy uruchamiam komputer jest możliwość wybrania który mam zostać uruchomiony niestety ja takiej możliwości nie mam bo moja klawiatrua w ogóle nie reaguje :/ Jaka jest tego przyczyna bo nie mogę wybrać drugiego systemu. Dodam jeszcze że po włączeniu sie tego pierwszego systemu klawiatura działa normalnie co chyba widać
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Musisz w BIOSie włączyć klawiaturę.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No właśnie tak myślałem że przez to że to jest usb.
A powiesz jak to zrobić ? ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
jakie warunki trzeba spełnić aby móc oddać krew..? mam już 18 plus, wykonałem potwierdzenie grupy krwi (dostałem coś w rodzaju dowodu osobistego tylko, że z własną grupą)
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do wieku 18- 65 lat. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Mam pytanie co do tych HTC. Bo jak pracowalem przy spisie rolnym to dali nam HTC PRO Touch 2 i były one co najmniej tragiczne pod względem baterii. Czy to tylko przez program wgrany do spisu czy HTC rzeczywiście ma problemy z bateria? Bo tez chcialem kupić ale ta bateria mnie troche zniecheca ![]() I drugie pytanie: Czy jeśli wytwarzam własnoręcznie różne figurki i chciałbym je sprzedawać na allegro to musiałbym jakoś odprowadzać podatki za to?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez przemo : 14.02.2011 o godz. 20:57.
|
||
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Mam pytanie wykryłem wirusa na mp3 i teraz tak czy jeżeli zaznaczę opcję USUŃ to usunie to wirusa
http://i52.tinypic.com/xl9jm9.jpg ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzieki wielkie nbp ![]() Powód: od kolegi na dole ;)
Ostatnio edytowane przez przemo : 14.02.2011 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
No i jeszcze robisz to na masową skalę, tzn sprzedajesz dużo tego typu rzeczy, to urząd skarbowy może poprosić allegro o Twoje dane osobowe. Wtedy sprawdzają Cię czy prowadzisz własną działalność gospodarczą. Ja wiem, że to tylko figurki. Ale jeśli zarabiasz na nich, to powinieneś - według fiskusa wystawiać rachunki za te figurki..czyli defacto mieć kasę fiskalną... Niektórzy mogą mnie wyśmiać, że fiskus o figurki ręcznie robione nie będzie się czepiać. Błąd. Przyczepiają się do kobiecin które wystawiają na aukcje jakieś 30 koszulek w lumpexie kupionych. A potem jak się tłumaczą że ' miałam za dużo koszulek, to chciałam sprzedać ' . To fiskus chce zobaczyć rachunki za nie - że rzeczywiście kupiła w sklepie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
albo się kupuje telefon o mocy obliczeniowej trzy razy większej niż playstation 2 i ma się nadzieję na to, że bateria wytrzyma dwa dni (dzień to przeważnie max), albo kupuje się telefon, którego jedną funkcją jest odbieranie i wykonywanie połączeń - wtedy narzeka się gdy bateria nie trzyma 5 dni. Niestety nie można mieć wszystkiego.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
O co chodzi z tym pluciem lechity na jakąś kibickę ? Jest jakiś filmik dajcie linka.
|
|
|