|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...btulowicz.html
to juz chyba stadionu się nie doczekamy... ))a poważnie i co teraz Majcher gdzie jest kasa podatników ![]()
Porter
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak podaje Gazeta Wyborcza z soboty na niedziele zmarł architekt Wojciech Obtułowicz -autor projektu stadionu Wisła Kraków
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...btulowicz.html |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Był jego ostatnim ale również i pierwszym gdyż nigdy nie tworzył takich projektów. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Porter opadły mi ręce do samej ziemi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Natomiast z Twojej wypowiedzi można by wywnioskować, że nie był on odpowiedzialny za to całe bagno, z czym nie można się zgodzić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
rav, oczywiście. Za bagno odpowiedzialny był też on, bo to on nadzorował swoje studio, które całkowicie projekt spieprzyło. Winę ponosi również on, bo sama koncepcja była krótko mówiąc kiepska i nie dopasowana do nowoczesnych stadionów, gdzie myśli się przede wszystkim o minimalizacji kosztów, zapewnienia widzom jak najlepszego komfortu i wykorzystania stadionu w celach poza sportowych.
On, jako osoba firmująca projekt swoim nazwiskiem nie powinien też dopuścić do opóźnień i błędów, tylko kopnąć swoich ludzi w tyłek aby wyrobili się na czas. Przede wszystkim nie powinien się też takiego projektu podejmować samodzielnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Głupio może zabrzmi, ale jestem ciekaw czy wzrosły jakieś szanse na zlikwidowanie tych pleks na naszym stadionie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Byłem dziś w strefie kibica zakupić karnet, ale postanowiłem też zobaczyć panoramę stadionu z narożnika no i o dziwo zauważyłem, że ruszyli z montażem reszty krzesełek.
http://img522.imageshack.us/i/zdjcie0019r.jpg/ ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ręce opadają....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pewnie za dużo czerwonych zakupili i teraz muszę je jakoś upchać
A tak serio, to brak słów normalnie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za jaja i na drzewo. Choć odnoszę dziwne wrażenie, że dla niektórych mogłaby to być nagroda...
Czy nad tej budowie ktoś używa szarych komórek? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ta pomyłka z wzorem krzesełek to jakaś kpina. Mam nadzieję, że SKWK zareaguje, w końcu to oni podesłali wzór krzesełek, który miał zostać zrealizowany.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|