The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michal1994
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 22:51
mam pytanie czy abonament na dwa ostatnie mecze w rundzie jesiennej też się liczą do pierwszeństwa przy zakupie karnetu na wiosnę?
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.02.2011, 22:54
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja nie rozumiem czemu nagle studenci czy uczniowie mają mieć większe ulgi niż osoby, które kupują karnety od lat.
Też tego nie kumam. O ile same ceny uważam za OK, to poczułęm się jako wieloletni karnetowiec zrobiony w ciula.
Wychodzi na to, że gdy jakiś studencik zapragnie sobie przyjść raz na ruski rok na meczyk to wejdzie taniej niż ludzie chodzący na Wisłę od lat. Brawo ....a.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.02.2011, 22:56
Moim zdaniem zmienią jeszcze te zniżki bo ludzkie pojęcie przechodzi że ludzie kupują od lat karnet i mają wielki .... teraz z tego bo nie ma zniżek! Wszystko będzie zależeć od tego kto będzie Ci sprzedawał karnet. bo chyba nikt w to nie wierzy zę na bramie będą wymagać legitymacji...

Jaro skoro chcesz to proszę bardzo ale najpierw przytoczę ceny sąsiadki ( skoro patrzymy przez pryzmat przedsiębiorstwa jako klubu):
# Sektor VIP: 346,50 zł
# Sektor A: 85,50 zł
# Sektor B: 85,50 zł
# Sektor C: 117 zł
# Sektor D: 58,50 zł
# Sektor E: 117 zł
# Sektor F: 144 zł
# Sektor G: 117 zł
# Sektor H: 144 zł
# Sektor I: 67,50 zł

A teraz ceny na nasz stadion: łuki: 140/190
młyn 110/150
prosta 200/300 w zależności od miejsca

A dlaczego porównałem do sąsiadki? Bo po pierwsze mają już oddany cały stadion, celują w taki sam target czyli głównie mieszkańców małopolski, są w tej samej lidze. A dlaczego w takim razie u nas zaproponowałem wyższe? Bo: jesteśmy w lidze wyżej, Wisła jest bardziej medialna itp.

PS. Dla osób które przyczepią się do jakichkolwiek animozji między nami a pasiastymi porównałem te 2 sytuacje jako NEUTRALNE przedsiębiorstwa! skoro tak chcieliście.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 23:04.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.02.2011, 22:59
Brak zniżki dla przedłużających to jest mocno niepoważna sprawa. Szkoda że coś co było standardem od pierwszych karnetów teraz nagle znikło.

Fajna zmiana że jest zniżka dla kobiet. Dzieci tylko do 6 roku przy dotychczasowych chyba 13 to również minus. Na dzień dzisiejszy nie wiem co robić. Na E 25 siedzieć znów wśród panów siadaj nie zasłaniaj, już ochoty nie mam. Na G spadną wszyscy którym będzie "żal" wydać więcej. Może narożnik...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.02.2011, 23:00
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem zmienią jeszcze te zniżki bo ludzkie pojęcie przechodzi że ludzie kupują od lat karnet i mają wielki .... teraz z tego bo nie ma zniżek! Wszystko będzie zależeć od tego kto będzie Ci sprzedawał karnet. bo chyba nikt w to nie wierzy zę na bramie będą wymagać legitymacji...
Możesz się zdziwic . Na żydach przykładasz kartę i wyskakuje zdjęcie do którego Cie porównują. Nigdy nie wiadomo czy nie zrobia akcji,że musisz pokazać dokument i wtedy lipa
Odpowiedz cytując
matekk1989
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 09.02.2011, 23:00
blanco napisał(a):Wyświetl post
Martinho, te karnety na Legie są na rundę,nie na cały sezon, zobacz sobie cenę pojedynczych biletów.
Wisła poszła kibicom z tymi cenami na rękę,przynajmniej wg mnie( to,że znajdą się osoby którym nie będzie pasowało było pewne w 100% )
No właśnie nie, karnety na Legię są na cały sezon, jesień+wiosna czyli 15 meczy.

A co do naszych cen to jest OK.
Ale faktycznie brakuje mi tu zniżki dla osób przedłużających. Powinna być zniżka dla osób które kupiły abonament na wszystkie mecze rundy jesiennej.
Tak, czy owak po Karnet trzeba iść
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.02.2011, 23:03
No niestety, można było przypuszczać, że każdemu nie dogodzi w kwestii ceny za karnet za mało na młyn, za dużo na łuk, itp.

Klub tak jak wielu mówiło to nie instytucja charytatywna, nie rozdają karnetów, biletów za darmo, jakoś muszą utrzymać stadion, zapewnić ochronę, i wiele innych rzeczy.

Nikt na oficjalniej stronie nie kazał kupować karnetu, pojawiło się info kto chętny, ma kasę pójdzie i kupi.
Nie mam kasy to nie idę i już.
Moim zdaniem ceny nie są wygórowane aż tak bardzo, szczerze to spodziewałem się nawet wyższej ceny na G, aby pozbyć się z sektora przypadkowych kibiców.

Przy zakupie karnetu oszczędzamy nawet 130 zł w rundzie, więc wydaje się że warto.

Proszę Was, dyskusja dyskusją ale jak się wyganiamy na drugą stronę Błoń to już lekka przeginka.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.02.2011 o godz. 23:07.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.02.2011, 23:06
W mojej ocenie Klub znowu potraktował tych najwierniejszych kibiców jak dojne krowy. Oni chyba myślą, że ktoś kto wcześniej kupił karnet, żadnej gratyfikacji finansowej ani zachęty przy przedłużaniu nie potrzebuje.

Więc pytam się!! Basałaj gdzie są zniżki dla osób przedłużających karnety czarodzieju !!

Inna kwestia, jak oni przestrzegać durnego zapisu o ważnej legitymacji studenckiej. Kupię karnet teraz ze zniżką, wyrzucą mnie w kwietniu z uczelni i co wtedy

Nie żal mi tych 200 złotych na Wisłę, ale Basałaj siadaj z nożyczkami i wycinaj kibiców z tektury czarodzieju ...

W tym klubie chyba nikt nie myśli, a prowadzenie jakiejkolwiek spójnej polityki marketingowe i lojalnościowej jawi się jak nadludzki wysiłek.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.02.2011, 23:08
Też jestem ciekaw odnośnie tej szkoły. Również mam +18 lat i chodzę jeszcze do zaocznej szkoły. Według tego co jest napisane, nie przysługuje nam zniżka.
Druga sprawa jest taka, czy miejsce z poprzedniej rundy będzie na mnie czekać, to znaczy czy będę mógł kupić w ostatni dzień przedsprzedaży karnet? Będę musiał zadzwonić jutro do klubu i zapytać.

Czekam również na oficjalne stanowisko SKWK, nie chciałbym się rozczarować kupując karnet i zostać na trybunie podczas gdy młyn przeniesie się na C. Wątpliwe dla mnie, aczkolwiek wielu znajomych ma taką obawę. Lepiej wyjaśnić sytuacje.

W końcu opłaca się kupić karnet, w przypadku trybuny G zostaje min. 40 zeta w kieszeni.
Ceny rozsądne.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:10
na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!

Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.

A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.

i dlaczego mamy ich porównywać do nas? Może porównajmy ceny do sąsiadki?
A co zrobiłeś żeby było Cię stać? Masz pretensje do całego świata, że Ciebie nie stać? Mnie też nie stać na nowy samochód, a nie płaczę na forum samochodowym, ze samochody są drogie, tylko robie wszystko, żeby było mnie stać. Nie jaram fajek nie rozpierdalam pieniędzy na dyskotekach tylko robie wszystko, zeby kase mieć.

A dlaczego mamy sie porównywać do parsiastych? Potencjał kibicowski mamy podobny? My chyba chcemy równać do najlepszych a nie do leszczy...

Rozumiem, że nie zawsze sie miodem przelewa, ale bez jaj. Znam różnym gości, co uważają sie za fanatyków, tylko, jak pzyjdzie wybierać, mecz czy melanż... to już Wisła nie jest taka kochana...
Ostatnio edytowane przez regan : 09.02.2011 o godz. 23:12.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:12
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
No niestety, można było przypuszczać, że każdemu nie dogodzi w kwestii ceny za karnet za mało na młyn, za dużo na łuk, itp.
Klub tak jak wielu mówiło to nie instytucja charytatywna, nie rozdają karnetów, biletów za darmo, jakoś muszą utrzymać stadion, zapewnić ochronę, i wiele innych rzeczy.
Nikt wam na oficjalniej stronie nie kazał kupować karnetu, pojawiło się info kto chętny, ma kasę pójdzie i kupi.
Nie mam kasy to nie idę i już.
Moim zdaniem ceny nie są wygórowane aż tak bardzo, szczerze to spodziewałem się nawet wyższej ceny na G, aby pozbyć się z sektora przypadkowych kibiców.

Przy zakupie karnetu oszczędzamy nawet 130 zł w rundzie, więc wydaje się że warto.

Proszę Was, dyskusja dyskusją ale jak się wyganiamy na drugą stronę Błoń to już lekka przeginka.
Nie ma kasy nie idę ładnie napisane tylko patrząc i idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej żebyśmy spadli bo ceny polecą w dół. Wisła powinna być dla wszystkich bez względu na grubość portfela.

Nikt nam nie kazał kupować? oczywiście tylko prezesi odejdą zarząd się zmieni nawet Cupiał kiedyś odejdzie (tak Cupiała jeszcze nie tak dawno w Wiśle nie było) i zostaną KIBICE!!
Bo nie patrząc to dzięki nam Wisła postrzegana jest jako naprawdę WIELKI klub a zarząd odwdzięcza się cenami z kosmosu.

Regan a od kiedy równanie do najlepszych=równanie sie z nimi cenami biletów?

Jak idę do pracy to mówię pracodawcy że w Warszawie koles na takim samym stanowisku zarabia więcej?
I wytłumacz mi czy jedno: chcesz mieć pełny stadion kibicujący? chcesz aby stadion żył 2 godziny przed i całą noc po meczu? chcesz aby tydzien przed meczem rozmawiano tylko o zbliżającym się meczu?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 23:19.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 09.02.2011, 23:15
Sami napisał(a):Wyświetl post
Jak ci żal wydać 200zł na Wisłę to nie przychodź w ogóle. Ja jeżdżę po 150km na mecz pociągiem i nie żałuję ani złotówki, a kasę ciułam w przerwach między rundami i też się uczę. Choćby te karnety były i po 1000 to i tak przyjadę, kupię i zrobię wszystko żeby być na trybunach, bo to jest tak niesamowite uczucie, którego nie potrafię doświadczyć w żadnym innym miejscu.

Pieknie napisane. Mobilizujcie sie
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2011, 23:21
Dokładnie post Samiego to wręcz esencja Wiślackości. Wiślak86 proszę Cie jeszcze raz przystopuj chłopie. Ceny z kosmosu sa na Legii, my mamy ceny przystępne. Nie ma co się frustrować, trzeba po prostu iść i kupic karnet
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.02.2011, 23:22
załamka, wylewajcie dalej żale i róbcie z siebie pośmiewisko, jak czyta to ktoś z weszło - proszę wrzućcie coś o naszych kibicach, bo żygać się chce jak się czyta te płacze. Niech Polska się pośmieje.

ktoś się żali - "a co jeśli jestem po technikum blablabla?" co? do roboty się weź i zarób sobie jeśli Cię nie stać, albo idź na studia i ucz się - dostaniesz zniżkę.

ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.

Kogo stać - kupować karnety, kogo nie stać - do roboty i zbierać kasę na bilety.

I skończcie biadolić już, ciągłe k...a narzekania, zamiast się cieszyć, że już niedługo liga powraca i zobaczymy się na R22.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:29
Nie ma kasy nie idę ładnie napisane tylko patrząc i idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej żebyśmy spadli bo ceny polecą w dół. Wisła powinna być dla wszystkich bez względu na grubość portfela.

Nikt nam nie kazał kupować? oczywiście tylko prezesi odejdą zarząd się zmieni nawet Cupiał kiedyś odejdzie (tak Cupiała jeszcze nie tak dawno w Wiśle nie było) i zostaną KIBICE!!
Bo nie patrząc to dzięki nam Wisła postrzegana jest jako naprawdę WIELKI klub a zarząd odwdzięcza się cenami z kosmosu.

Jak idę do pracy to mówię pracodawcy że w Warszawie koles na takim samym stanowisku zarabia więcej?
I wytłumacz mi czy jedno: chcesz mieć pełny stadion kibicujący? chcesz aby stadion żył 2 godziny przed i całą noc po meczu? chcesz aby tydzien przed meczem rozmawiano tylko o zbliżającym się meczu?
Ja rozumiem o co biega... Tylko raz na pół roku 190 zł czy 21 zł na mecz nie jest kwotą astronomiczną jak na polskie realia a dla ludzi uczących sie to jest 145 i 16/mecz! To nie są nawet dwie paczki fajek! i zgrzewka żywca! Jak ktoś sobie tego dla Wisły nie potrafi odmówić, to nie ja juz chyba wole krawaciarzy... przynajmniej forse zostawią...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.02.2011, 23:29

Zgadza się Wisła dla każdego bez względu na grubość portfela, ale uważam, że aktualne ceny nie są aż tak bardzo wygórowane i niemożliwe do zapłacenia.

Nie od dziś było wiadomo, że na rundę wiosenną będą karnety, przez 2 miesiące można było odłożyć trochę pieniędzy na ten karnet.

Przelicz i zobacz czy nie opłaca się kupić karnetu, jeżeli dla Ciebie przykładowo 200 zł jest kwotą dużą, jak nie bardzo dużą ( nie wnikam ile zarabiasz i co robisz z kasą bo nie o to mi chodzi, żeby nie było) to proszę powiedz jakie wg. Ciebie REALNE ceny karnetów byś zaproponował...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.02.2011, 23:30
Jeszcze jedno. Apeluje do wszystkich KIBICÓW BIAŁEJ GWIAZDY KTÓRYM ZALEŻY NA DOPINGU aby uprzedzili wszystkich innych ( jak zwał tak zwał ) i wykupili miejsca na G.

Wiem, że w poprzedniej rundzie było mnóstwo osób które z różnych przyczyn wylądowały na innych sektorach, niż ten dla najzagorzalszych. Wszystko w w naszych rękach, to jest jedyny sposób. Aby potem obyło się bez lamentów na forum...
Odpowiedz cytując
Dejw25
Junior Member

Od: 12.2010

Stary 09.02.2011, 23:35
Ceny ogólnie ok.200 zł za karnet na osiem meczy i jeszcze na podbeskidziespoko
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 09.02.2011, 23:40
Cena nie najgorsza,teraz pytałem znajomego z Kluczborka, i on mówi że u nich są po 120 zł i 160 zł,różnica w stadionie jak i lidze chyba wiadoma.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:42
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się Wisła dla każdego bez względu na grubość portfela, ale uważam, że aktualne ceny nie są aż tak bardzo wygórowane i niemożliwe do zapłacenia.

Nie od dziś było wiadomo, że na rundę wiosenną będą karnety, przez 2 miesiące można było odłożyć trochę pieniędzy na ten karnet.

Przelicz i zobacz czy nie opłaca się kupić karnetu, jeżeli dla Ciebie przykładowo 200 zł jest kwotą dużą, jak nie bardzo dużą ( nie wnikam ile zarabiasz i co robisz z kasą bo nie o to mi chodzi, żeby nie było) to proszę powiedz jakie wg. Ciebie REALNE ceny karnetów byś zaproponował...
Na Twoje pytanie odpowiedziałem na górze tej strony odnośnie innego postu. Czy nie mam racji?
140zł to cena na młyn ULGOWA. 255zł na łuk chyba ceną normalną nie jest
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2011, 23:45
255zł na łuk chyba ceną normalną nie jest
Jest.

E. I popieram apel MarioNh - każdy, któremu zależy na jakości dopingu na R22, niech jak najszybciej kupi karnet na G! Tylko tak unikniemy "januszy" w młynie! Także od jutra wszyscy do kas po karnety !
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.02.2011 o godz. 23:49.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Sivas
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.02.2011, 23:52
fialo napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie post Samiego to wręcz esencja Wiślackości. Wiślak86 proszę Cie jeszcze raz przystopuj chłopie. Ceny z kosmosu sa na Legii, my mamy ceny przystępne. Nie ma co się frustrować, trzeba po prostu iść i kupic karnet

ceny na Legie nie różnią się prawie od naszych, a porównując zarobki w Krakowie i Warszawie pewnie wychodzi tak samo

http://stadion.legia.com/index.php?pod=268

Ogólnie ceny karnetów nie są takie złe, zwłaszcza ulgowych ( wreszcie coś takiego wprowadzono) a już szczególnie na sektor G. Jakie to za sobą poniesie konsekwencje można sie chyba spodziewać.

Natomiast brak gratyfikacji dla "stałych" karnetowców to pokazanie im... dupy ?

P.s. Argument że Cracovia jest niżej w tabeli jest idiotyczny, bo Jaga wtedy powinna mieć karnety po 400 zł

Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2011, 23:57
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.
.
Zapomniałeś tylko że niektórzy po prostu kończą studia teraz...Ja np kończę i chce wiedzieć ile mam kasy wydać i nie chodzi tutaj ze szkoda mi te nie całe 5 dych. Tylko skoro klub podaje informacje to neich poda je dokładnie. Nie narzekajmy bo nie ma o co... Jedynym minusem jest brak zniżek dla stałych karnetowców( student też nim może być).
Edit:
No i spoko skończcie narzekanie jak ktoś nie ma kasy to przez te kilka dni zarobi, ferie były można było kasę zarobić a czas na zbieranie kasy był juz hoho ho...
Powód: kasa
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 10.02.2011 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:59
tak na szybko bo nie lubie wchodzic na leglej strony chyba jest lekka roznica
derr
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2011, 00:02
Zubert_Wisla napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś tylko że niektórzy po prostu kończą studia teraz...Ja np kończę i chce wiedzieć ile mam kasy wydać i nie chodzi tutaj ze szkoda mi te nie całe 5 dych. Tylko skoro klub podaje informacje to neich poda je dokładnie. Nie narzekajmy bo nie ma o co... Jedynym minusem jest brak zniżek dla stałych karnetowców( student też nim może być).
jasne, skomentowałem tylko aspekt tego co się stanie jeśli kogoś wyrzucą ze studiów, bo o tym ktoś napomknął wcześniej, niestety.

Jeśli kończysz teraz studia to myślę, że oczywistym jest, że nie możesz liczyć na "taryfę" ulgową, więc musisz dorzucić te kilkadziesiąt zł.

Kupujcie karnety !!!
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 10.02.2011, 00:03
Karnety ulgowe przysługują:
kobietom
dzieciom i młodzieży uczącej się do 18. roku życia
studentom do 26. roku życia

A co jak mam 18 lat i uczę się mam płacic normalny ?
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 10.02.2011, 00:11
uczący się/studenci mają ulgowy.

Ja mam pytanie w kwestii dokumentów - czy jeśli chwilowo nie posiadam legitymacji studenckiej, to mogę przedstawić zaświadczenie o studiowaniu lub ewentualnie ubezpieczenie Euro26?

Kolejne bardzo ważne pytanie - czy zarząd uwzględnił to, że po otwarciu północnej większość kibiców będzie się chciała tam przenieść? Czy będzie zatem możliwość przebukowania karnetu na północną w trakcie rundy?

Jeśli chodzi komentarz do cen, to wszystko prócz ulgowego na G uważam za jakąś pomyłkę. Płacenie za karnet 1/10 fikcyjnej średniej krajowej, w momencie kiedy gra naszych piłkarzy (i ogólnie poziom polskiej piłki) jest ch.ja warty, to generalnie jakaś porażka. Nie sądzę, żeby poszło więcej niż 10tys karnetów.
Ostatnio edytowane przez M89 : 10.02.2011 o godz. 00:14.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2011, 00:17
M89 napisał(a):Wyświetl post
Kolejne bardzo ważne pytanie - czy zarząd uwzględnił to, że po otwarciu północnej większość kibiców będzie się chciała tam przenieść? Czy będzie zatem możliwość przebukowania karnetu na północną w trakcie rundy
......., czytajcie...

Cytat:
W przypadku otwarcia trybuny C (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny G na C.
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 10.02.2011 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.02.2011, 00:20
M89 napisał(a):Wyświetl post

Ja mam pytanie w kwestii dokumentów - czy jeśli chwilowo nie posiadam legitymacji studenckiej, to mogę przedstawić zaświadczenie o studiowaniu lub ewentualnie ubezpieczenie Euro26?
Przepraszam, ale kogo pytasz? Ja, Ty, ten wyżej wiemy tyle ile nic.

Klub celowo stworzył temat gdzie możecie zadawać tego typu pytania :
http://www.facebook.com/WislaKrakow#...81&topic=16288

M89 napisał(a):
Kolejne bardzo ważne pytanie - czy zarząd uwzględnił to, że po otwarciu północnej większość kibiców będzie się chciała tam przenieść? Czy będzie zatem możliwość przebukowania karnetu na północną w trakcie rundy?
Odpowiedz znajduje się tutaj http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/

140zł to cena na młyn ULGOWA. 255zł na łuk chyba ceną normalną nie jest
Byłeś na łuku? bo według mnie jest tam najlepszy widok na murawę.

PS: czytajcie ze zrozumieniem co tam jest napisane. Bo zadajecie raz po raz pytania, na które odpowiedz znajduje się na
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/ i http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zie_wiosennej/
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.02.2011, 01:57
Chcemy, aby klub inwestował, ściągał najlepszych zawodników i był zarządzany profesjonalnie. JEŚLI TEGO WYMAGAMY, TO WYMAGAJMY TEŻ CZEGOŚ OD SIEBIE. Nie możemy rywalizować z Lechem, Legią - z cenami biletów jak na cRACOVI. Bilety i karnety to spory zastrzyk finansowy dla klubu.

Owszem bilety nie są wybitnie tanie, ale bez przesady. Trzeba też zwrócić uwagę, że stadion nie jest otwarty w całości. Z pewnością otworzą w trakcie rundy trybunę północną - wtedy tańsze bilety/karnety (na mniejszą ilość meczów) będą też dostępne na południową - bo zakładam, że 90 % kibiców przeniesie się wtedy na północną.
Jedynym mankamentem jest brak zniżek dla kibiców kupujących wcześniej karnety.

Ceny są jakie są, moim zdaniem są ok. Dla osób, które nie mogą sobie pozwolić na karnet proponuję dodatkowe zajęcie, ograniczenie innych wydatków lub kupowanie pojedyńczych biletów a nie lamentowanie na wszystko i wszystkich.

Część osób chciałaby na Wisłę wchodzić za 5 PLN, mecze w TV oglądać za darmo a do wyjazdów chcieliby dopłaty!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.02.2011 o godz. 03:02.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów