|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie na kiepskiego, ale żeby w NFZ dostać termin na rekonstrukcje to musisz troche troche poczekać. I jeżeli faktycznie zerwałeś więzadła i chcesz wrócić w przeciągu 2 tygodni, to ja nie wiem czego i kogo Ty się nasłuchałeś.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W amatorskim wydaniu futbolu to wiele osób nie wraca do grania w piłkę. Kolega zerwał więzadła to na stopniu powiedzmy pólamatorskim z łatwieniem lekarzy w Piekarach Śląskich, dojście do pełnej sprawności kolana zajęło cały rok. Niestety chłopak miał pecha bo za niespełna kolejny rok więzadła znowu puściły i dał sobie spokój z graniem, nawet tak pokopać na hali nie może.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
w 2 tygodnie to mozesz co najwyzej zaczac o kulach chodzic,to jest sprawnosc jaka mozesz uzyskac po zabiegu. Jesli zalezy Ci na czasie i masz pieniadze moge Ci dac kontakt do byłego rehabilitanta/fizjoterapeuty Wisły. Po rekonstrukcji dosc szybko postawił mnie na nogi,jak i wielu innych. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak sprawdzić czy działa zawór bezpieczeństwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rondo Ofiar Katynia.
Jaki objazd polecacie jadąc od Zabierzowa na ul. Opolską? Słyszałem, że w tym tygodniu to już w ogóle jakaś masakra żeby pokonać ten odcinek. Podszywasz: Dzięki bardzo. Twoja trasa to wydaje się - "kawał drogi" ale jutro spróbuje.Wyjdzie w praniu, którędy pojadę albo I-sza opcja albo II-ga. Dzięki za pomoc! Powód: edit 2
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 08.02.2011 o godz. 20:25.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Edit: Jeżeli za długi pierwszy wariant to spróbuj przez Chełmońskiego do Łokietka, dla ułatwienia Chełmońskiego to ta przy Fordzie Partnerze. Wylatujesz na Łokietka 300 metrów od przejazdu kolejowego i dalej już z górki.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 08.02.2011 o godz. 20:19.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie w związku z jutrzejszym turniejem FIFY 11 ... jak dostać się do okrąglaka ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wysiadasz z tramwaju od strony błoń i wchodzisz w kierunku trybuny. Bramki powinny być otwarte jeżeli nie to zapytaj ochroniarza zawsze się tam jakiś kręci. od Reymonta chyba się nie da bo na kortowym są materiały budowlane.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak też myślałem ;] danke ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
do okrąglaka od reymonta mozna przejść tak jak piłkarze przechodzą na trening, czyli za stacją w lewo, obok boiska, i przez brame do okrąglaka.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takie glupie pytanie,
jaka szybkosc zapisu/odczytu pendrive'a mozna uznac za dobra lub bardzo dobra ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jest jakiś druk pisma które trzeba wypełnić gdy nie chce się przedłużyć umowy z Orange?Czy można własnoręcznie na zwykłej kartce napisać takie podanie?
edit.Dziękuję za odpowiedź
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 09.02.2011 o godz. 11:17.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Możesz sam napisać, albo na druku w salonie Orange.
Przykład: Warszawa, 2010-…-… PTK Centertel Sp. z o.o. ul. Skierniewicka 10a 01-230 Warszawa Xxxx Xxxxxx konto: X.XXXX numer: XXXXXX ul. KOD POCZTOWY R E Z Y G N A C J A Uprzejmie informuję, że zachowując 30 dniowy okres wypowiedzenia rezygnuję z korzystania z Państwa usług, jak operatora telefonicznego odnośnie numeru XXXXXXXXX. Proszę o potwierdzenie otrzymania niniejszej rezygnacji. Z poważaniem XX XXXXX ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnąłem sobie windowsa black edition jako pil iso. Mam pytanie odnośnie wypalenia go na płycie. W nero jest opcja "nagraj obraz na dysk" i "utwórz dysk z danymi" którą opcją nagrać ten system żeby działało jak będe instalował? ?
impreza dzięki!
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 09.02.2011 o godz. 12:51.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bodajrze w cenie 100 -120 zł Tomo--> zmień tego gifa bo wzroku nie moge oderwać ![]()
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 09.02.2011 o godz. 12:23.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
masz tu coś lepszego: http://www.youtube.com/watch?v=e7HTPJ4-0uI
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
A brat zadowolony ? Napisz mi na priv czy wszystko ok z tym telefonem, czy ma jakieś mega znaczacę wady itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może bym znowu zaczał telewizje oglądać jakby u nas takie programy puszczano ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=xWBBS5Bc6nY Ola Szwed . Buhahahahaha nieźle ją wykarmili w tej rodzinie zastępczej że ma takie melony !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zajebiste te linki ! dzięki chłopaki !
(połowa forum już pewnie ściąga spodnie) ;] ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
O kurdę, szkoda że temat ' to i owo na luziku ' jest tylko na tematy kibicowskie, przydałby się tutaj w hydeparku taki dział. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie wrzucić, jak cos to prosze o przeniesienie.
Mógłby ktoś mi podać linka do PEŁNEJ WERSJI gry Wheels of steel Extreme truckers ? Tak bridgeburner - Dzięki!
Ostatnio edytowane przez Wisslak : 09.02.2011 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak rozumiem miałeś tą gre na myśli
18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 Jeśli tak to: http://www.fileserve.com/file/Tp9M2t...UruK.part1.rar http://www.fileserve.com/file/esreYp...UruK.part2.rar lub http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part1.rar http://www.filesonic.com/file/632638...UruK.part2.rar linki do stosowania zamiennie Jeśli to łamie w jakikolwiek sposób regulamin forum to prosze usunąć post ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
remontuje pokoj, czas go pomalowac.
Ktoś moze moglby pomoc dobrac kolorystyke etc ? Ktos siedzi w temacie ? Priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Dziś dzwonił do mnie kolega mi mówił mi, że gra muzyka oczekiwania jak do mnie dzwoni. Szczerze mówiąc byłem w szoku bo takiej usługi nie zmawiałem. Jestem w Orange. Mam tel na kartę wie ktoś jak to wyłączyć ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
- SMS o treści WYLACZ pod numer 3333 - wybranie odpowiedniej opcji pod numerem *3333 |
|
|