|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
1717 - powstanie Wielkiej Loży w Londynie, dzień narodzin nowożytnej masonerii
1723 - publikacja statutu wolnomularskiego /Old Charges/ 1725-1734 - istnienie pierwszej loży w Paryżu 1737 - powstanie pierwszej loży w Hamburgu 1738 - bulla papieża Klemensa XII potępiająca masonerię 1749 - powstanie pierwszego stopnia rycerskiego w masonerii 1772 - powstanie Wielkiego Wschodu we Francji 1772 - kongres wolnomularski w Kohlo 1774-75 - powstanie związku Iluminatów Bawarskich 1782 - zwołanie międzynarodowego kongresu wolnomularskiego w Wilhelmsbad 1785 - patent cesarza Józefa II ograniczający działalność masonerii austriackiej 1787 - powstanie Związku „Deutsche Union" 1796 - pierwsze po rewolucji zebranie Wielkiego Wschodu Francji 1799 - połączenie Wielkiej Loży i Wielkiego Wschodu Francji 1813 - powstanie Rytu Misraim w Italii 1822 - car Aleksander I zakazuje działalności masonerii w Rosji 1838 - zorganizowanie nowego Rytu tzw. Memfis 1844 - zorganizowanie Wielkiej Loży Szwajcarskiej „Alpina" 1888 - powstanie „Zakonu Martynistów" 1898 - powstanie we Francji staraniem wolnomularzy Ligi Praw Człowieka 1919 - zorganizowanie Wielkiej Loży Serbów, Kroatów i Słoweńców 1920 - powstanie Wielkiej Loży w Czechosłowacji 1920 - zamknięcie przez władze Wielkiej Loży na Węgrzech 1933-1936 - uciskanie i stopniowa likwidacja masonerii niemieckiej przez władze hitlerowskie 1940 - rząd Vichy marszałka Petaina zakazuje działalności masonerii francuskiej 1948 - powołanie w RFN Związku Wielkich Mistrzów /Grossmeisterverein/ 1956 - zjednoczenie masonerii niemieckiej 1961 - loże: belgijskie, niemieckie, duńskie i francuskie tworzą wspólne Centrum Informacyjne http://nowyporzadekswiata.pl/nowy-po...cje/masoneria/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Też o tym słyszałem nie trzeba byc inteligentym aby stwierdzic że jeśli kiedys z obiegu znikną pieniądze a zostaną tylko Karty Telefony i Chipy to w przypadku jakiego kolwiek sprzeciwu wobec władzy będziemy w du.... Dajmy przyklad Ktos o coś oskarżony nic nigdzie nie kupi nawet chleba bo zostanie odrazu namierzony a co jesli ten ktos będzie niewinny
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Celem jest przejęcie całego światowego rynku no i samej ludności, każdy człowiek będzie "sterowany" przez komputer. Sami twórcy NWO tak jak napisałeś wyżej kolego alkoholiku dążą do wprowadzenia euro na całym kontynencie jako jednej jedynej najsilniejszej waluty. Tak samo w nowych dowodach osobistych będą już wszczepione chipy... Jak ktoś nie uważa, że to brednie i głupoty i z grubsza się temu przyjrzeć to idzie zauważyć jak wypełnia się krok po kroku ta przepowiednia, że tak to nazwę. A co jeśli w końcu i do nas dojdzie metoda wszczepienia chipa pod skórę ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeśli tak jak chce Masoneria powstanie rząd Światowy( Juz są propozycje wybierania prezydenta UE) a następnie może powstac jakas rada świata i ktoś na jej czele, z jednym bankiem informacjina temat każdego człowieka na świecie(Juz sa tworzone międzynarodowe banki informacji) jedynym sposobem załatwienia czegos bez wiedzy władz będzie Handel wymienny. Wszystko to będzie wprowadzane powoli aby społeczeństwo nie doznało szoku ale myśle że będzie to nie dłużej niz 40 lat. Tłumaczenie władz będzie takie samo jakie jest teraz czyli "No jeśli ktoś nie ma nic na sumieniu to nie ma się czego bac". Przykład Polska i ustwa pozwaląjca zwykłemu urzędnikowi na zabranie dzieci rodzicą bez zgody Sądu.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ciekwe teksty dotyczące stosunków Kościoła Katolickiego do Masonerii jeden z nich
- Piusa IX; ponad 20 razy potępił tę organizację i zakazał jej działalności, w jego bulli padają bardzo istotne stwierdzenia: "Niegodziwa i zgubna ta sekta jest fatalną zarówno dla zbawienia dusz, jak i dla spokoju społecznego... pała żarząca nienawiścią do religii Chrystusowej, i do prawowitej władzy a rządzą do jednej tylko myśli jako do celu, by zniszczyć wszelkie prawa Boskie i ludzkie" - Leona XIII; encyklika "Humanus Genus", z dn. 20.04.1884 r., oraz w pozostałych dokumentach do biskupów wielu krajów świata w latach 1887-1902. http://nowyporzadekswiata.pl/nowy-po...cje/masoneria/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tak, a w programie który ktoś wkleił o masonerii sami masoni (oczywiście jest to zagranie "pod przykrywką") zarzekają się, że wolnomularstwo praktycznie tylko i wyłącznie opiera się na wierze w Boga i o to im chodzi, o wiarę, sławienie i czczenie Boga. Tak samo jak ich kłamanie w żywe oczy, że masoneria w Polsce nie jest jakoś specjalnie utajniona... taa tylko spytać byle kogo na ulicy co o tym wie i co to znaczy to zobaczylibyśmy jakie odpowiedzi by padły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja z ciekawości popytałem po znajomych co to są masoni może na 10 osób wiedziała jedna coś tam mniej więcej, zastanawia mnie po oglądnięciu tego programu to że jeden stwierdził że wolnomularstwo już nie ma sensu bo wszystkie ich postulaty mniej lub bardziej są spełnione. Reszta oczywiście zaprzecza ale jak się ich zapytał prowadzący czym się zajmują to wyszło na to że tylko akcjami charytatywnymi i zabawami w harcerstwo dla zaawansowanych. Skoro przez tyle lat byli w stanie pozostawać w cieniu tocząc swoje wojenki w polityce i kościele i teraz nagle olali wszystko i pomagają potrzebującym ? Gadanie że nie są organizacją utajnioną to chyba najśmieszniejsza teza która tam padła jeśli by tak było otwarcie by współpracowali z organami państwa, zapraszali postronne osoby do dyskusji a nie trzech gości w jednym programie mówi co innego. Z zaproszonych tam gości jeden z historyków wyglądał tak jak by miał dużo do powiedzenia ale celowo odwoływał się tylko do historycznych faktów. Więc wychodzi na to że albo nasza krajowa masoneria jest słabiutka albo super tajna
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 18.12.2010 o godz. 00:10.
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Oficjalne loże masońskie to tylko wierzchołek góry lodowej. Oni nie mają pojęcia kto stoi nad nimi i jakie plany realizuje są tylko szeregowymi pionkami w całej zagrywce. Jedno trzeba im przyznać od ponad 200 lat konsekwentnie, małymi kroczkami wcielają swoje plany na świecie i uda im się je zrealizować co nie pozostawia wątpliwości. Masoneria to tylko pewien odłam ludzi zebranych w grupie uważających się za Grupę Trzymającą Władzę. Zaczynając od rodziny Rockefelerów, Bushów kończąc na królowej brytyjskiej. Ale to są tylko przypuszczenia bo nie ma na to niezbitych dowodów a jedynie silne poszlaki.
Walka z Kościołem Katolickim czy uderzanie w rodziny, człowiek jako przedmiot w systemie a nie podmiot, pieniądze zamiast miłości. Nikt nie jest ślepy to wszystko dzieje się na naszych oczach. Walczą z Kościołem Katolickim i rodziną bo wiedzą, że to ostatni bastion, który pod naporem coraz bardziej ustępuje pola dla Nowego Porządku Świata. Oni mają swoich ludzi wszędzie od najwyższego szczebla po parlamenty, banki itp. Był w USA taki człowiek, który powiedział prawdę zginął jeszcze szybciej (JFK i jego słynne przemówienie tak przemilczane). Jedno jest pewne to oni nami rządzą a my nie mamy nic do gadania bo jak zaczniemy ujadać to nas sprowadzą na właściwą drogę.
Ostatnio edytowane przez harimata : 17.12.2010 o godz. 23:57.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zauważmy także jaka jest róznica między ustrojem Komunistycznym a tym do czego prowadzi Masoneria. Komuniści zawsze dążą do władzy aby mogli sami żadzic Przykłady Białorus(Alaksandr Łukaszenka) czy Rosja(Putin) no i wiadomo Chiny Korea PN itd. Masoneria natomiast dązy do wystawienia swoich Ludzi do władzy i manipulowanie nimi jak dużo jest takich takich przypadków na Świecie pewnie bardzo dużo ale ile tego do końca nie wiemy, Dlatego Masoneria i Komuniści od dawna się zwalczają.
A tutaj przykład masońskich Prezydentów USA 1. George Washington (1789 - 1797) 2. James Monroe (1817 - 1824) 3. Andrew Jackson (1829 - 1836) 4. James Knox Polk (1845 - 1849) 5. James Buchanan (1857 - 1861) 6. Andrew Johnson (1865 - 1868) 7. James Abram Garfield (1881) 8. William McKinley (1897 - 1901) 9. Theodore Roosevelt (1901 - 1909) 10. William Howard Taft (1909 - 1913) 11. Warren Gamaliel Harding (1921 - 1923) 12. Franklin Delano Roosevelt (1933 - 1945) 13. Harry S. Truman (1945-1953) 14. Lyndon Baines Johnson (1963 - 1969) 15. Gerald Rudolph Ford, Jr. (1974 - 1977) W Linku poniżej znajdują się ich opisy http://nowyporzadekswiata.pl/nowy-po...rezydenci-usa/ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kolejna dawka znanych Masonów.
m u z y c y i k o m p o z y t o r z y Wolfgang Amadeusz Mozart, Franciszek Liszt, Nat King Cole, Th. Arne, Johann Christian Bach, Lodge of Nine Muses No. 235, London, Irving Berlin, François-Adrien Boieldieu, Joseph Haydn, G. Mayerbeer, Duke Ellington, Jean Sibelius, fiński kompozytor, Jean Michel Jarre, John Philip Sousa, Ludwig van Beethoven (?), Louis Armstrong (?), http://wolnomularstwo.pl/index.php?o...d=81&Itemid=44 Powód: Brak zródła
Ostatnio edytowane przez Maciek(TSW) : 19.12.2010 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetny fragment książki św Maksymiliana Kolbe o Masonerii i Żydach
http://www.echochrystusakrola.net/as...o_masoneri.pdf |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Rotary Club Lion's Club są to ugrupowania które głoszą takie piękne ide jak Braterstwo pomoc ubogiej młodzieży, Nawet niedawno była afera o Parku które chciało zasponsorowac Rotary Club a Misto odebrało działki pod budowe tego Parku. Organizacje te starają się skupic wokól siebie młodiez oraz znanych ludzi, niedawno do Krakowskieko Rotary został zaproszony Jasiek Mela. W rzeczywistości są to organizacje mające na celu wychowywac przyszłych członków Masoneri, świadczą o tym Bardzo podobne chasła łaczące Masonerie oraz Rotary club oraz wspólni członkowie obydwu organizacji.
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Fragment wywiadu z Tupaciem z 1996r.
"Killuminati" Nigdy nie ufałem telewizji, jeśli chodzi o przekazanie tego, o co mi chodzi. I wydaje mi się, że potrzebujemy własnego przekonania i darzenia siebie szacunkiem. I to właśnie mam teraz, zaufanie i szacunek dla samego siebie. Ludzie zachowują się tak, jakbym był zarozumiały, czy coś, ale ja, pieprzę to, wydaje mi się, że błyszczę. I .......ę to jak wielu ludzi, ludzi mediów, czarnych, zazdrosnych, policjantów, czy ktokolwiek próbuje przyćmić mój blask. Zawsze będę lśnił. Mogą kłamać odnośnie moich słów, oni zawsze rządzą prawdą. Wiesz co mam na myśli? Ponieważ jest to moja esencja. Jest to w mojej esencji i to jest właśnie to, co zawsze przetrwa i czuje, że jest to prawda o mnie. Na razie ludzie mówią: "To bluźnierstwo, lub on zachowuje się lojalnie, jest jak muzułmanie, albo jest pięcioprocentowcem (Five Percent Nation)." Nic z tych rzeczy. Chodzi tylko o to, aby się wydostać. Wydaje mi się, że naszą przyszłość stanowią pewność siebie i darzenie się szacunkiem. Całe te gwałty, strzelaniny gangów, zabijanie i trzydziestu mężczyzn pieprzących jedną kobietę - wszystko to pochodzi od niewielkiego poszanowania i braku zaufania. Kiedy zdobędziemy naszą pewność siebie... Nie myślę w ten sposób, w stylu: pozwólcie mi przelecieć 30 suk. Nie chcę nawet być w pokoju, w którym inni ludzie się pieprzą. Nie myślę już w więcej w ten sposób i to nie z powodu więzienia, lecz powodu pewności siebie, zaufania i ogromnego szacunku. Przez szacunek do samego siebie. Tym niemniej w getcie, jest to rodzaj zachowania, którego nas uczą. Dokładnie, jak wtedy, kiedy jesteś w wojsku, nauczono cię zabijać, więc zabijasz. Wiesz o co mi chodzi? Uczą cię tego starsze czarnuchy, my tego uczymy, że jedyną rzeczą, w której jesteś dobry to twoja seksualność. Teraz używam tego, aby zarobić kasę, ale egzekwuję moją siłę, siłę umysłu. To jest waśnie dla mnie teraz ważniejsze. Ludzie widzą, że to nie jest przypadek. Planuję mój każdy krok, stąd dotąd. Wiesz o co mi chodzi? Wszystko jest zaplanowane. I to dlatego moje następne gówno nazwane zostało Killuminati, gdyż to rzeczywiście mówi o czym jest Illuminati. To dlatego dodałem do tego K. Ludzie mówili mi o tym illuminati, kiedy byłem w więzieniu. To właśnie jest kolejny sposób, aby ograniczać twój samo-szacunek. To jest kolejna droga do tego, żeby utrzymać cię w niepewności. I to dlatego dodaję do tego K, ponieważ zabijam te Illuminati. Jeśliby te sukinsyny chciały cię zabić, to dlaczego zamierzają powiedzieć o tym Farrakhanowi. Dlaczego zamierzają powiedzieć Narodowi Islamu. Dlaczego mówią temu czarnuchowi w pudle o tym planie. Skąd on to wiedział? Jak to do niego dotarło? Kto mu powiedział? Kto? Dlatego, bo oni są w stylu: "Papież i pieniądze." Daj spokój człowieku! Jesteś tak bardzo zapatrzony w pieniądze, że nie zarabiasz tych pieprzonych pieniędzy. Zdobądź pieniądze, nie obchodzi mnie, czyj wizerunek na nich widnieje, tak długo jak moja osoba może nimi płacić, oni akceptują to. I wierzą mi, próbowałem tego. Próbowałem zobaczyć, czy jest to jak, że chodzi tu o białych. Wszędzie, gdzie idę z pieniędzmi, wpuszczają mnie; wszędzie, gdzie idę bez, nie wpuszczają. Zaufaj mi. To wszystko jest właśnie tak, chodzi tylko o pieniądze. Gdy masz pieniądze, masz władzę. Jeśli się zjednoczymy, gwarantuję wam, jeśli ludzie będą mnie wspierać, kupując moje nagrania, chodząc na moje koncerty, po prostu mnie wspierając, to wciąż będę dawał pieniądze. Jak Makaveli, za każdym razem, kiedy stanie się platyną, będę dawał pieniądze na cele społeczne. I jest to prawda, za każdym razem, kiedy osiągnie platynę, ktoś otrzyma duży czek. Nie robię tego z jakiś niewyjaśnionych powodów, po prostu kocham sukinsynów, dzięki którym mam taką władzę. To jest we mnie, jest to coś w rodzaju, jak bycie wybranym. Wiesz o czym mówię? Czuję się oficjalnie wybrany. Wywiad pochodzi ze strony : http://www.poznaj-tupaca.pl/wywiady,thug-immortal Tak na marginesie - jakaś dobrą i fachową książkę o Masonach, iluminatach wolnomularzach ktoś poleci? PS; Dzięki alkoholik!, sprawdzę te pozycje. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 08.02.2011 o godz. 22:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam "Św.Maksymilian Maria Kolbe - O Masonerii i Żydach"
Tutaj jes straszczenie http://www.echochrystusakrola.net/as...o_masoneri.pdf Oraz Dr. Stanisław Krajski "Masoneria Polska" tam jest praktycznie wszystko |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Temat jest tak ciekawy i obszerny,że aż głowa puchnie od tych wszystkich informacji. Przeczytałem cały wątek i wielu z Was ma rację, świat zmierza w złym kierunku, kierunku sukcesu i pieniędzy za wszelką cenę a Kościół Katolicki jest poniżany i nic nie jest w stanie tego zatrzymać.
Główne cele masonerii : 1.Powołanie światowego rządu, który przejmie realną władzę nad światem. Obecnie już takie gremium istnieje, ale działa nieoficjalnie zajmując się koordynacją i ustaleniem daleko idących planów 2. Całkowite zniszczenie kościoła rzymsko-katolickiego przez wewnętrzne rozbicie i podział wśród kardynałów, biskupów, kapłanów. Wprowadzenie do wewnątrz kościoła coraz ,więcej agentów, dywersantów, którzy zajmując różne stanowiska zrealizują do końca ich plan / tzn. lucyferyczny plan zniszczenia kościoła! a także czyniąc coraz większe zgorszenia dla wiernych, nie ponosząc za to żadnej kary od swoich przełożonych .. Bezwzględne tabu /milczenie/ w głoszeniu o istnieniu szatana i karze wiecznej w piekle. wychwalanie biskupów i wbijanie ich w pychę jacy to oni są postępowi, nowocześni i otwarci na dialog i kompromis. Było dla mnie wielką pociechą, kiedy uznali, ze jawna i zewnętrzna walka z kościołem nie przyniesie zaplanowanego zwycięstwa. Chrystus powiedział ?A bramy piekielne nie zwyciężą go?.. 3. Oderwanie dzieci od rodziców i umieszczenie ich w specjalnych ośrodkach, szkołach kierowanych przez ludzi masonerii. Poddanie ich całkowitej i powszechnej demoralizacji, aby stały sie ludzkimi zwierzętami podatnymi na wszelką manipulacje i kłamstwo. Manipulując naukami ścisłymi należy przekonać ich, ze poza materia nic nie istnieje,. a człowiek sam dla .siebie jest bogiem i sam dla siebie ustala prawa. ? 4. W stosunku do ludzi, którym do końca nie uda sie zniszczyć resztek wiary w Jezusa Chrystusa, należy uczynić wszystko aby jednocześnie wierzyli we wszelkie zabobony, różne tajemne moce, gdyż całkowity materializm spowodowałby choroby psychiczne. A choroba psychiczna zwalnia od winy i odpowiedzialności przed prawdziwym Bogiem. Chodzi o to aby po śmierci ponieśli za swe czyny jak największą karę i winę. Kierowane to było głównie do ludzi w Ameryce, Europie i Australii. 5. Powszechna i bez ograniczeń aborcja. 6. Powszechna i bez ograniczeń eutanazja ludzi starych i niepełnosprawnych. 7. Powszechna prostytucja i istnienie powszechnych domów publicznych. 8. Najwyższe przywileje dla homoseksualistów , lesbijek, wszelkiego zboczenia? moralnego na całym świecie . 9. Wprowadzenie do powszechnego spożycia tajemnych substancji, które w organizmach kobiet i mężczyzn będą powodowały bezpłodność. Określone instytuty pracują nad tym. Chodzi o wyprodukowanie takiej substancji, której nie można by było wykryć i udowodnić, ze ma takie własności. 10. Forsowanie zawsze1ka cenę badań w genetyce aby przekroczyć krytyczną granice, która spowoduje nieodwracalny stan dla życia roślinnego i biologicznego na ziemi. 11.Dobrowolnie i bez ograniczeń spożywanie narkotyków. Zaniechanie karania za spożywanie. 12. Wykorzystanie na wielką skale magii, okultyzmu, spirytyzmu w mediach aby w sposób tajemny manipulować, zwodzić, ogłupiać a w końcu doprowadzić miliony ludzi do obłędu, aby powstał .powszechny chaos, bezład i doprowadzić do wzajemnego mordowania.. 13. Promowanie za wszelką cenę ruchu nowej szatańskiej religii ?New Age? wschodnich religii/ buddyzmu, hinduizmu.!. Finansowanie wszelkich sekt antykościelnych i satanistycznych, zespołów rockowych . 14. Wprowadzenie jak tylko możliwie szybko chipowanie ludzi na rękę lub czoło. Należy wmówić im, ze to dla ich bezpieczeństwa. Gdy to sie stanie Centra masońskie przejmą całkowitą kontrolę ekonomiczną nad ludzkością . Dlatego że bez tego znaku nie będzie można nic kupić ani sprzedać. Opanują całą dystrybucje i handel na świecie. 15. Pozorne zwalczanie terroryzmu na świecie. W rzeczywistości podejmowanie tajnych działań, aby podsycać nienawiść i doprowadzać do wzajemnego mordowania plemion w Afryce, Azji, Ameryce Południowej aby doprowadzić do całkowitej zagłady całych rejonów świata., 16. Za wszelką cenę ograniczyć ilość ludzi na świecie aż do określonej ilości około 200 milionów. znalazłem na iluminaci.pl
Ostatnio edytowane przez blanco : 08.02.2011 o godz. 18:53.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troche informacji z Krakowa
![]() We Wrześniu 2006 w Krakowie nastąpiło otwarcie loży Maońskiej "Braterstwo pod Wawelem" Która należy do Federacji "Międzynarodowy Zakon Wolnomularski" "Le Droit Humain" Przyjmują tam Kobiety przez co są nie uznawani przez niektóre inne Polskie Loże. Spotyka się ona w wynajmowanych salach. |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jak wytłumaczysz że wciąż ktoś próbuje wmawiać ze przyjęcie euro to klucz do "sukcesu"? Mimo że jak na dłoni widać ze to utrata niezależności czy jak kto woli wolności. Czyli ograniczajmy się tylko do tego co za słuszne uważają "fachowcy". Reszta to oszołomstwo.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Celem Masoneri jest stworzenie super Państwa pod panowaniem jednego rządu a przypomne że już pojawiają się głosy aby wybierac Prezydenta UE a łatwiej będzie kontrlowac to Państwo jeśli wszędzie będzie jedna waluta która jest dobra tylko dla firm i dużych przedsiębiorstw. Słowacy i cCzesi narzekają na euro czemu? po pierwsze wszystko jest drożej po drugie Polacy już nie zostawiają tam pieniędzy. Narzekania innych państw też są powszechnie znane
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Masoni są cwani ostatnio czytałem artykuł o tym że jak wiesz że ktoś jest Masonem i śię go o to spytasz to nigdy ci nie odpowie twierdząco lub zacznie się śmiac. Bardzo niewielu z nich otwarcie mówi o swojej przynależności zwykle robią to tylko ci wysoko postawieni bo reszta ma zakaz ujawniania jakich kolwiek informacji o swojej przynależności do Masoneri
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Tylko Jarek stanowi dla tego szemranego towarzystwa realne zagrożenie. Dlatego był taki kwik jak PiS wygrało wybory w 2005. Co ciekawe był to rok śmierci Papieża. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawiązując do"inteligentnego" postu wyżej, magnetyczne Czipy są na każdek karcie kredytowej wystarczy zapłcic kartą w sklepie bądz skożystac z bankomatu by było wiadomo gdzie jesteś
Nie mówiąc już o kożystaniu z telefonu. więc nikt nawet nie musi ci nic wszczepiac |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Powrót B`nai B`rith Artykuł o otwarciu organizacji Masońskiej w 2007 r
Po 70 latach 9 sierpnia 2007 r. znów przytułała się do Warszawy nieproszona przez nikogo loża międzynarodowej organizacji B’nai B’rith, żeby krzewić swoje „wartości”, które w innym wypadku zostałyby oplute i zrównane z ziemią. http://www.polskapartianarodowa.org/...=172&Itemid=89 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fragment tekstu objawien Bł. Anny Katarzyny Emmerich Większośc osób przypisuje to iż dotyczy to Masoneri Polecam bo teksty są mocne i warto przeczytac.
Zobaczyłam ludzi z tajnej sekty podkopującej nieustannie wielki Kościół... (A. III.113) i zobaczyłam blisko nich obrzydliwą Bestię, która wyszła z morza. Miała ogon jak u ryby, pazury jak u lwa i liczne głowy, które otaczały jak korona jej największą głowę. Miała pysk szeroki i czerwony. Była w cętki jak tygrys i okazywała wielką zażyłość wobec burzących. Kładła się często pośród nich, gdy pracowali. Oni zaś często wchodzili do pieczary, w której czasami się chowała. W tym czasie widziałam tu i tam na całym świecie wielu ludzi dobrych i pobożnych przede wszystkim duchownych znieważanych, więzionych i uciskanych i miałam wrażenie, że któregoś dnia staną się męczennikami. (A. III.113) http://www.voxdomini.com.pl/vox_art/emmerich.html |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ciekawy artykuł na temat projektu budowy maista Waszyngton, autorem tego projektu jest Mason Pierre Charles L'Enfante. Artykuł przdstawia symbole Masońskie i Satanisztyczne wpisane w tło maista oraz historie Masoneri w Waszyngtonie.
http://www.zbawienie.com/washington.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W sumie można by odświeżyć wątek bo jest chyba jeden z najambitniejszych na tym forum .
Jeśli ktoś nie widział , polecam , Iluminaci w przemyśle muzycznym : http://www.youtube.com/watch?v=fBxi53QQ98U ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rozmowa z Karolem Czokiem, autorem książki o związkach prasy z wolnomularstwem ==> http://lovekrakow.pl/artykuly/masone...zmowa_143.html
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|