|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam zamiar pojechać do Krakowa na weekend niedługo. I szukam jakiegoś hotelu blisko centrum, taniego ale na poziomie. Co polecacie?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Serwatkus : 05.02.2011 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mam co prawda internet od Tele2 ale to to samo łącze to Neo. I też ostatnio mi się wolniej buforują filmiki na YT więc to raczej wina nadawcy...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja mam neostradę i śmiga mi jak rakieta. Jak zwykle.Tyle że mam tą 10Mb/s.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znacie może stronę, na której znajdę aktualną listę prezydentów (i najlepiej również premierów) jak największej liczby państw?
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_s...%C4%85d%C3%B3w ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki ogromne, nie wiem jak tego nie zauważyłem na wiki.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
skoro temat REPRA to pozwolę sobie zadać pytanie odnośnie imprezy Euro 2012. Mówione było jakiś czas temu w TV i prasie - w jakich miastach w PL odbędą się mecze grupowe z udziałem Polski.
Nasza repra miała grać bodaj we Wro, Wawie i Poznaniu ( co do pyr to nie jest pewien, bo może to był Gdańsk ). Co nie zmienia faktu, że na pewno we Wro i w Wawie mają być 2/3 meczy grupowej fazy. Tymczasem zaglądam sobie na harmonogram imprezy na stronie eufy i widzę: http://pl.uefa.com/MultimediaFiles/D...2_DOWNLOAD.pdf 2 mecze w stolicy i jeden we Wrocławiu. Czy ja coś przeoczyłem ? Zabrali jeden mecz pyrom / gdańszczanom na korzyść stolicy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam. zna ktoś dobrą firmę co organizuje kolonie i maja niskie ceny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś wie na jakim kanale na cyfrze + mogę obejżec SUPEWBOWL? Nie mam N-ki, a zdaje sięże tylko tam jest polska transmisja. W zeszłym roku oglądałem na jakimś niemieckim kanale. Jeśli ktoświe, to proszę podajcie nr programu na c+. Dzięki!
Ok Znalazłem - podobno na ARD będzie, po szwabsku trzeba będzie oglądać, chyba że ktoś ma inne jeszcze kanały - aha, i na polsat cyfrowy na Polsat sport extra, ale i tak nie mam ![]() Powód: ARD i Polsat
Ostatnio edytowane przez stawski : 06.02.2011 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
@nbp - z tego co kojarzę od początku było mówione że będziemy grać w Warszawie i Wrocławiu, tylko w tych miastach mieliśmy grać.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś w jakich cenach będą karnety ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie, takie pytanko:
Jakie ma zastosowanie zawór dławiący? ^^ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tym zaworem wszystko w porządku. Robię kurs budowlany na te podesty itp. I potrzebuje.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Poratuje ktoś linkiem
![]() Mianowicie kiedyś miałem zapisaną taką stronę z motywami/tematami na nokie 5130 mnóstw różnych tematów i gdzieś mi się link zapodział a zdaję się, że zapisałem w ulubionych i nie mogę znaleźć a już mi się mieni w oczach od linków z google, korzystał ktoś z tej strony i pamięta adres ![]() edit: znalazłem więc nieaktualne, ślepota. Jakby ktoś chciał skorzystać: http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5...themes_1983/1/
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.02.2011 o godz. 21:49.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie, takie pytanko:
Jakie ma zastosowanie zawór dławiący? ^^ Jeżeli chodzi Ci o te montowane we wszystkich urzadzeniach hydraulicznych podlegających pod UDT to pełni on funkcje zabezpieczenia przed nagłym upadkiem , opuszczeniem ramienia/wysięgnika w razie zerwanie węża od oleju hydraulicznego itp. . Dzięki zaworom dławiącym na wężach/przewodach wrazie nagłego braku zasilania olej nie spłynie gwałtownie a co za tym idzie nie dojdzie do wypadku . Myśle że pomogłem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zawór dławiący służy do sterowania natężaniem przepływu cieczy lub gazu. Może być nastawialny bądź nie. Co do zastosowania to umieszcza się go w układach hydraulicznych/pneumatycznych np. po to aby można było nastawić szybkość wysuwu siłownika hydraulicznego/pneumatycznego. Zwykle też w razem z zaworem dławiącym stosuje się zawór zwrotny , który zapobiega odpływowi cieszy hydraulicznej lub sprężonego powietrza z elementu wykonawczego w przypadku odcięcia zasilania. Zawór taki się nazywa zaworem dławiąco-zwrotnym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteście zajebiści. Jutro dostaje pytania na egzamin, także kto chciałby pomoc, prosze o kontakt na p.w.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W sprawie neostrady to sprawdz lacze na speedtest.net i jesli tam wyciąga to wina komputera
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje wypożyczyć kostium / przebranie na jeden dzień. Może ktoś polecić jakąś wypożyczalnię ? I jakie są wogóle ceny za dzień wypożyczenia?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
potrzebuję nowy telefon - więc chciałbym wziąć jakiegoś mixa - albo jakiś telefon na kartę. Ale nie w playu.
Co poradzicie ? Na stronie plusa w dziale mix nie widzę żadnych telefonów, orange ma tylko abonamenty jakieś pelikany i inne zwierzaki ? Era coś ma ? Mix heyah ? Poratujecie czymś ? Telefon chciałbym żeby nie był drogi, konkretnie motorola flipout |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Potrzebny Jakiś dobry a niedrogi doktor znający sie na kolanach . Zerwałem więzadła i potrzebuje szybko (2 tyg.) odbudować .
Kiedyś chodziłem do Urbana na Wisłe , ale to już przeszłość- poszedł do repry ![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
- w zetafonie nie ma motoroli flipout. - w erze mix w ogóle nie mają motoroli - w heyah mix też nie mają motoroli - w plusie dla odmiany...też nie mają - a w tych pelikanach i innych zwierzętach z orange mają kosmiczne ceny. kuzwa, nie mamy jakiś innych operatorów co sprzedają komórki ? Te wszystkie 36,6, 69, sami swoi i inne kwiatki mają komórki w swojej ofercie |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Urban nada przyjmuje w przychodni w hali, tylko wiadomo rzadziej. Teraz rzeczywiście jest na kadrze. Ale w tej samej przychodni jest dr Kukiełka - wiele osób go chwali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Jak powinny być oznakowane podesty i platforma robocza?
2. Parametry techniczne podestów. 3. Jak sprawdzamy zamek hydrauliczny? 4. Co to jest stateczność podestu? Warunek stateczności. 5. Moment stabilizujący, moment wywrotu. 6. Jakie warunki otoczenia muszą być spełnione by obsługiwać podest ruchomy? 7. Jakie są zabezpieczenia w podestach? ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie kupie takie cos
http://allegro.pl/adidas-rekawice-br...421269025.html i czy orientuje sie ktos w cenie. ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|