|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
...i tylko to zdjęcie z mordą Paździocha wszystko psuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Byłem około 13:30 było przede mną może 10 osób i wszystko nie wiem czy mi zajeło 10 minut. Zdjęcia fakt fatalne a nawet dramatyczne ale Pan co wyrabiał mi kartę stwierdziła że on dużo gorzej wyszedł . W środku jak to w środku normalnie bez żadnych rewelacji więc tu akurat nie rozumiem zachwytów nad wszystkim. Stoisko na dole to jakaś pomyłka wielkościowo wygląda jak budka z preclami wiec nie wiem po co tam umieścili to stoisko jak kontener Wiślacki Świat był otwarty. I właściwie to tyle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
pisze że od rundy jesiennej
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Obsluga? Ani dzein dobry ani spier... raczj slaba, choc Pani obok wydawala sie mila, wiec tak com si com sa Zdjecia? Dramat! Jesli beda patrzec na wejsciu na mecz na te zdjecia to nie jednego nie poznaja ![]() wydaje sie ze te stoiska to wydawania kart sa tymczasowe, ze raczej beda to przerabiac na sklep, bo faktycznie duzo miejsca tam nie ma zeby byl sklep, muzeum i stoiska do kart kibica. Duzo jescze do zrobienia jest ale jak zrobia to bedzie naprawde fajnie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się że to tylko tak na początek 12 stanowisk i przerobią to na sklep jak tu kolega wyżej powiedział. Bo wiadomo że nowe karty to z kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy kart kibica wyjdzie i dlatego tak dużo stanowisk. Ale z czasem będą to zmniejszać bo przecież aż tylu nie potrzeba, jak kilkadziesiąt osób w tygodniu będzie robiło.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie przerazajcie sie kolejkami ze zdjec z godziny 11 ja bylem wyrobic okolo 14 i bylo bardzo luzno tj sprawa karty kibica byla zalatwiana odrazu bez zadnej kolejki
a jak ktos ma daleko niech sie wstrzyma z wyrabianiem karty kibica do srody-czwartku wtedy rusza sprzedaz karnetow dla osob przedluzajacych wiec bedzie mozna zalatwic obie sprawy jednoczesnie ![]() Ps smycz baaaaaaaardzo fajna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Siemano.
Jestem lamusem tłustym lamusem. to tyle, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Donson : 08.02.2011 o godz. 17:32.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A przyglądnij się karcie kolego dokładniej. Na awersie karty znajdziesz chipa. Obejrz kartę pod światło, chip jest na herbie Wisły.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 04.02.2011 o godz. 22:59.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
nic nie widzę żeby tam coś było. Mając na myśli czip myślałem o czymś takim jak jest w kartach płatniczych.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A ja sobie poczekam i w nastepnym tygodniu sobie wyrobie, bez kolejek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ciekawe taki sam chip był zatopiony w starej karcie. Chip w karcie kredytowej ma styki, bo przecież kasjer taką kartę wprowadza do czytnika kart. A nasza karta będzie zbliżeniowa więc styki są zbędne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiecie może, czy przy zakupie karnetów będzie obowiązywać stara zasada, że najpierw będą przedłużenia karnetów, a dopiero potem wolna sprzedaż?
mi to tam nie zależy na konkretnym miejscu, ale ojciec bardzo chce siedzieć na tym samym ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O jakich kolejkach piszesz ? Chyba że do mięsnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Donson :
"Nowe Karty Kibica będą ważne przez najbliższe dwa lata, po których trzeba będzie je wymienić (to już jednak operacja bezpłatna)." więc wiesz, wszystko co teraz zrobili to tak jak mówisz za pewne tylko pod wymóg a prawdziwą ich funkcjonalność odkryjemy za te 2 lata kiedy to już będą te nowe karty znów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jedna rzecz. Będę chciał zabrać znajomą na mecz. Jest z poza Krakowa i nigdy na Wiśle nie była. Co w takim wypadku? Też będzie musiała wyrabiać kartą kibica?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Jeszcze jedna ciekawosta co do kart. Jeśli mamy wykupiony karnet a nie możemy iść na jakiś mecz a znajomy który nie ma wykupionego karnetu chce na niego iść, to można zadzwonić do klubu i poprośić o przełożenie tego meczu z mojej karty na karte znajomego. Wtedy on może sobie spokojnie wejść a mi karnet nie idzie na marne. Do tej pory można było sobie "pożyczać" karty i wchodzily na nie inne osoby ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepszym rozwiazaniem bylaby mozliwosc kupienia jednorazowej KK, ale np tylko na sektory piknikowskie. I kazdy nowy moglby przyjsc, ale nie chodzil na mlyn tylko dlatego ze tansze bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tego nie wiem, ale biorąc pod uwagę fakt, że na różnych trybunach obwiązują różne ceny to pewnie nie. ale tak jak mówie nie wiem jak to będzie wyglądać do końca. najlepiej będzie wtedy zadzwonić do klubu i zapytać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez puzzy : 06.02.2011 o godz. 09:27.
![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Przed pierwszym meczem wyrobią karty i później już nie będą mieć problemu. Nie ma potrzeby wprowadzania jednorazowej KK, która kosztowałaby np. 5 zł, skoro za dyszkę jest normalna KK. ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dziś byłem wyrobić sobie karcioszkę. Szybko to idzie. Nawet 5 min nie było . Obsługa spoko. Według mnie ta strefa kibica jest tymczasowo. Zrobili narazie 12 stanowisk, a potem już pewnie zmniejszą albo dadzą do kas biletowych . A u góry pewnie będzie ten sklep kibica i muzeum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a powiedzcie co to za smyczki rozdawali? Da radę ktoś wrzucić zdjęcie? i czy to taka jednorazowa akcja czy do każdej karty dają taki prezent?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kiedyś to były czasy, obowiązkowa karta kibica, a jak nie to jednorazowa...
Albo "opłata manipulacyjna" za brak karty... ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja dziś wyrobiłem i muszę powiedzieć, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Do stanowiska bez żadnej kolejki, 2 minutki czekania i jest karta. Zero komplikacji. Swoją drogą bardzo ładnie się prezentuje i cieszy oczy ![]() Tylko do pierwszych 500 kart dodawali smyczkę (normalnie kosztującą bodajże 18 PLN).
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 06.02.2011 o godz. 17:52.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|