The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 16:58
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
"Od rundy jesiennej posiadacze Kart Kibica będą mogli również zakupić karnety przez internet."
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...juz_od_piatku/
Jakoś wątpię czy od tej rundy będzie prowadzona sprzedaż karnetów przez internet. Byłoby już w ogóle super!

...i tylko to zdjęcie z mordą Paździocha wszystko psuje
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.02.2011, 17:24
CH. napisał(a):Wyświetl post
Jakieś tam kolejki się ustawiają ale wszystko sprawnie idzie, czysto , schludnie, miła obsługa, nowoczesny sprzęt. Wyrobienie karty zajmuje kilka minut. Polecam )

Że poczekać trzeba 20 - 30 minut czy więcej to chyba normalne. Dziwne żeby ktos wyrobił kartę od razu po przyjściu skoro jest tysiąc innych osób chcących zrobić to samo w tym samym czasie

Byłem około 13:30 było przede mną może 10 osób i wszystko nie wiem czy mi zajeło 10 minut. Zdjęcia fakt fatalne a nawet dramatyczne ale Pan co wyrabiał mi kartę stwierdziła że on dużo gorzej wyszedł . W środku jak to w środku normalnie bez żadnych rewelacji więc tu akurat nie rozumiem zachwytów nad wszystkim. Stoisko na dole to jakaś pomyłka wielkościowo wygląda jak budka z preclami wiec nie wiem po co tam umieścili to stoisko jak kontener Wiślacki Świat był otwarty. I właściwie to tyle
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 04.02.2011, 17:37
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Jakoś wątpię czy od tej rundy będzie prowadzona sprzedaż karnetów przez internet. Byłoby już w ogóle super!

...i tylko to zdjęcie z mordą Paździocha wszystko psuje
pisze że od rundy jesiennej
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 04.02.2011, 19:50
CH. napisał(a):Wyświetl post
Jakieś tam kolejki się ustawiają ale wszystko sprawnie idzie, czysto , schludnie, miła obsługa, nowoczesny sprzęt. Wyrobienie karty zajmuje kilka minut. Polecam
bylem kolo 18 kolejek nie bylo. Faktycznie szybko i sprawnie to idzie.

Obsluga? Ani dzein dobry ani spier... raczj slaba, choc Pani obok wydawala sie mila, wiec tak com si com sa

Zdjecia? Dramat! Jesli beda patrzec na wejsciu na mecz na te zdjecia to nie jednego nie poznaja

wydaje sie ze te stoiska to wydawania kart sa tymczasowe, ze raczej beda to przerabiac na sklep, bo faktycznie duzo miejsca tam nie ma zeby byl sklep, muzeum i stoiska do kart kibica.
Duzo jescze do zrobienia jest ale jak zrobia to bedzie naprawde fajnie!
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.02.2011, 20:14
Wydaje mi się że to tylko tak na początek 12 stanowisk i przerobią to na sklep jak tu kolega wyżej powiedział. Bo wiadomo że nowe karty to z kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy kart kibica wyjdzie i dlatego tak dużo stanowisk. Ale z czasem będą to zmniejszać bo przecież aż tylu nie potrzeba, jak kilkadziesiąt osób w tygodniu będzie robiło.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 04.02.2011, 21:29
Nie przerazajcie sie kolejkami ze zdjec z godziny 11 ja bylem wyrobic okolo 14 i bylo bardzo luzno tj sprawa karty kibica byla zalatwiana odrazu bez zadnej kolejki a jak ktos ma daleko niech sie wstrzyma z wyrabianiem karty kibica do srody-czwartku wtedy rusza sprzedaz karnetow dla osob przedluzajacych wiec bedzie mozna zalatwic obie sprawy jednoczesnie

Ps smycz baaaaaaaardzo fajna
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.02.2011, 21:54
Cytat:
Pierwszy dzień sprzedaży nowych Kart Kibica został już zakończony. Przez dziewięć godzin pracy Strefy Kibica wyrobiono ich 1100.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zy_zakonczony/
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.02.2011, 22:42
Siemano.
Jestem lamusem
tłustym lamusem.

to tyle, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Donson : 08.02.2011 o godz. 17:32.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.02.2011, 22:57
Donson napisał(a):Wyświetl post
Co za bzdura z nowymi funkcjonalnościami karty!!!
Żadnego paska magnetycznego, żadnego czipa - nic.
A przyglądnij się karcie kolego dokładniej. Na awersie karty znajdziesz chipa. Obejrz kartę pod światło, chip jest na herbie Wisły.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 04.02.2011 o godz. 22:59.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.02.2011, 23:07
nic nie widzę żeby tam coś było. Mając na myśli czip myślałem o czymś takim jak jest w kartach płatniczych.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Suchman
Member

Od: 03.2006

Stary 04.02.2011, 23:09
A ja sobie poczekam i w nastepnym tygodniu sobie wyrobie, bez kolejek wiem leniwy jestem
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 04.02.2011, 23:12
Donson napisał(a):Wyświetl post
nic nie widzę żeby tam coś było. Mając na myśli czip myślałem o czymś takim jak jest w kartach płatniczych.
Co ciekawe taki sam chip był zatopiony w starej karcie. Chip w karcie kredytowej ma styki, bo przecież kasjer taką kartę wprowadza do czytnika kart. A nasza karta będzie zbliżeniowa więc styki są zbędne.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.02.2011, 23:12
Nie wiecie może, czy przy zakupie karnetów będzie obowiązywać stara zasada, że najpierw będą przedłużenia karnetów, a dopiero potem wolna sprzedaż?

mi to tam nie zależy na konkretnym miejscu, ale ojciec bardzo chce siedzieć na tym samym
Odpowiedz cytując
Suchman
Member

Od: 03.2006

Stary 04.02.2011, 23:14
Proud napisał(a):Wyświetl post
Nie wiecie może, czy przy zakupie karnetów będzie obowiązywać stara zasada, że najpierw będą przedłużenia karnetów, a dopiero potem wolna sprzedaż?

mi to tam nie zależy na konkretnym miejscu, ale ojciec bardzo chce siedzieć na tym samym
Mówili, że pierwszeństwo mają ci którzy mieli zakupione karnety na runde jesienną, więc spokojnie
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 04.02.2011, 23:16
Suchman napisał(a):Wyświetl post
A ja sobie poczekam i w nastepnym tygodniu sobie wyrobie, bez kolejek wiem leniwy jestem
O jakich kolejkach piszesz ? Chyba że do mięsnego.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.02.2011, 11:34
Donson :
"Nowe Karty Kibica będą ważne przez najbliższe dwa lata, po których trzeba będzie je wymienić (to już jednak operacja bezpłatna)."

więc wiesz, wszystko co teraz zrobili to tak jak mówisz za pewne tylko pod wymóg a prawdziwą ich funkcjonalność odkryjemy za te 2 lata kiedy to już będą te nowe karty znów
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.02.2011, 18:20
Zastanawia mnie jedna rzecz. Będę chciał zabrać znajomą na mecz. Jest z poza Krakowa i nigdy na Wiśle nie była. Co w takim wypadku? Też będzie musiała wyrabiać kartą kibica?

Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.02.2011, 18:48
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie jedna rzecz. Będę chciał zabrać znajomą na mecz. Jest z poza Krakowa i nigdy na Wiśle nie była. Co w takim wypadku? Też będzie musiała wyrabiać kartą kibica?
przeciesz bez karty kibica nie można kupic tylko karnetu normalny bilet można
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 05.02.2011, 19:54
Gordian napisał(a):Wyświetl post
pytałem o to Ochalika: więc tak. póki co może sobie spokojnie kupić bilet papierowy. ale docelowo ustawa będzie zobowiązywała do posiadania KK przez każdego kto chce wejść na stadion.

Jeszcze jedna ciekawosta co do kart. Jeśli mamy wykupiony karnet a nie możemy iść na jakiś mecz a znajomy który nie ma wykupionego karnetu chce na niego iść, to można zadzwonić do klubu i poprośić o przełożenie tego meczu z mojej karty na karte znajomego. Wtedy on może sobie spokojnie wejść a mi karnet nie idzie na marne. Do tej pory można było sobie "pożyczać" karty i wchodzily na nie inne osoby
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.02.2011, 20:02
KoPer napisał(a):Wyświetl post
pytałem o to Ochalika: więc tak. póki co może sobie spokojnie kupić bilet papierowy. ale docelowo ustawa będzie zobowiązywała do posiadania KK przez każdego kto chce wejść na stadion.

Jeszcze jedna ciekawosta co do kart. Jeśli mamy wykupiony karnet a nie możemy iść na jakiś mecz a znajomy który nie ma wykupionego karnetu chce na niego iść, to można zadzwonić do klubu i poprośić o przełożenie tego meczu z mojej karty na karte znajomego. Wtedy on może sobie spokojnie wejść a mi karnet nie idzie na marne. Do tej pory można było sobie "pożyczać" karty i wchodzily na nie inne osoby
Ale bzdura, to nowych ludzi za duzo na stadionie nie będzie... Moze to i dobrze, bo jednomeczowców bedzie mniej, ale z drugiej, strony, jak tu zajawiać nowych?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 05.02.2011, 20:08
Najlepszym rozwiazaniem bylaby mozliwosc kupienia jednorazowej KK, ale np tylko na sektory piknikowskie. I kazdy nowy moglby przyjsc, ale nie chodzil na mlyn tylko dlatego ze tansze bilety.
Odpowiedz cytując
duce!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.02.2011, 20:30
KoPer napisał(a):Wyświetl post
.
A nie wiesz czasem co wtedy, gdy masz karnet na np. trybunę D, ale wyjątkowo na dany mecz chciałbyś się wybrać na inną trybunę. Dawniej dawało się komuś karnet, ew. go sprzedawało, a sobie kupowało się osobny bilet. Reasumując: czy mając karnet na daną trybunę będzie się dało przebukować miejscówkę na wybrane spotkanie na inną.

"Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..."
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 06.02.2011, 00:29
tego nie wiem, ale biorąc pod uwagę fakt, że na różnych trybunach obwiązują różne ceny to pewnie nie. ale tak jak mówie nie wiem jak to będzie wyglądać do końca. najlepiej będzie wtedy zadzwonić do klubu i zapytać.
Odpowiedz cytując
puzzy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 06.02.2011, 08:50
regan napisał(a):Wyświetl post
Ale bzdura, to nowych ludzi za duzo na stadionie nie będzie... Moze to i dobrze, bo jednomeczowców bedzie mniej, ale z drugiej, strony, jak tu zajawiać nowych?
mic napisał(a):Wyświetl post
Najlepszym rozwiazaniem bylaby mozliwosc kupienia jednorazowej KK, ale np tylko na sektory piknikowskie. I kazdy nowy moglby przyjsc, ale nie chodzil na mlyn tylko dlatego ze tansze bilety.
Jeżeli wydanie nowej karty trwa chwilkę, można to chyba przed meczem zrobić i od razu kupić bilecik.
Ostatnio edytowane przez puzzy : 06.02.2011 o godz. 09:27.
Wola Wierna Wiśle!!!
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.02.2011, 10:58
puzzy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli wydanie nowej karty trwa chwilkę, można to chyba przed meczem zrobić i od razu kupić bilecik.
Nie ma co zwlekać. Poza tym przed meczem różnie może funkcjonować ta nasza jełropejska strefa kibica.
Odpowiedz cytując
puzzy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 06.02.2011, 11:54
maksinho napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co zwlekać. Poza tym przed meczem różnie może funkcjonować ta nasza jełropejska strefa kibica.
Nie pisze o wyrabianiu w ostatniej chwili tylko o kibicach, którzy chcą iść na mecz raz na jakiś czas.
Przed pierwszym meczem wyrobią karty i później już nie będą mieć problemu.
Nie ma potrzeby wprowadzania jednorazowej KK, która kosztowałaby np. 5 zł, skoro za dyszkę jest normalna KK.
Wola Wierna Wiśle!!!
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.02.2011, 14:47
Dziś byłem wyrobić sobie karcioszkę. Szybko to idzie. Nawet 5 min nie było . Obsługa spoko. Według mnie ta strefa kibica jest tymczasowo. Zrobili narazie 12 stanowisk, a potem już pewnie zmniejszą albo dadzą do kas biletowych . A u góry pewnie będzie ten sklep kibica i muzeum.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.02.2011, 17:33
a powiedzcie co to za smyczki rozdawali? Da radę ktoś wrzucić zdjęcie? i czy to taka jednorazowa akcja czy do każdej karty dają taki prezent?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
ponury
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.02.2011, 17:43
Kiedyś to były czasy, obowiązkowa karta kibica, a jak nie to jednorazowa...
Albo "opłata manipulacyjna" za brak karty...
Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy.

Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego.
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.02.2011, 17:50
Ja dziś wyrobiłem i muszę powiedzieć, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Do stanowiska bez żadnej kolejki, 2 minutki czekania i jest karta. Zero komplikacji.
Swoją drogą bardzo ładnie się prezentuje i cieszy oczy

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
a powiedzcie co to za smyczki rozdawali? Da radę ktoś wrzucić zdjęcie? i czy to taka jednorazowa akcja czy do każdej karty dają taki prezent?
Tylko do pierwszych 500 kart dodawali smyczkę (normalnie kosztującą bodajże 18 PLN).
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 06.02.2011 o godz. 17:52.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów