The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 20:35
emj10 napisał(a):Wyświetl post

Ja Wam mówię, że i tak wszystkich uciszy Disco i pójdzie na majstra.
jesli tak sie stanie, to Stadion Narodowy jednak będzie częsciej używany...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.02.2011, 20:46
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/4825

wdzięki i aparycja, mistrzowska
Weszło nie ma racji. Odpowiedź e:

http://lh4.ggpht.com/_gBHVjOssB3A/TD...erjackSong.jpg
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.02.2011, 21:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że niezła napinka mnie ominęła

Wyniki sparingów mówią mi, że przejedziemy przez ligę jak walec

EDIT: Chodziło mi o szybkość
Niestety też mam takie odczucie.Chociaż może to i dobrze.W Wiśle potrzebna jest rewolucja,ale zupełnie nie taka jak w ostatnim czasie.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.02.2011, 23:11
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Hahah no tak jestescie lepsi o te 4 gole, ale jak podlicze ostatnie kilka lat ( jakos trzeba sie bronic ) to jestescie na minusie i to sporym Jestescie i tak slabi jak barszcz i o dotarciu do grupy LE LM mozecie zapomniec

Poczekamy na rewanz ( nie przewiduje 4:0 ale z 2:0, 3:1 ) zobaczymy kto wiecej straci punktow i albo mistrz bedzi slaby, albo wygra Jaga czy tam Lech i bedzie jeszcze slabszy

Wracajac do Gola. Koles i tak by siedzial na lawie bo nie oszukujmy sie IV ma pewne miejsce w skladzie, to samo Borysiuk. Placic 150K za goscia ktory bedzie siedzial na lawie ? Pop**** sie w baniach tym z GKSu.

PS: Nie wiem czy bylo : http://jagiellonia.net/cionek/
Potrzeba nam (poprawka ) slabych zawodnikow zachowujacych sie czesto jak ostatnie buraki?
Zapamiętam to sobie. Raz że jesteś niemiły - Legii nikt nie obraził (jeszcze). No i te dwa proroctwa. Bezcenne normalnie. Gówno wiesz jacy jesteśmy i co osiągniemy.
Może już skoncz bo znowu po ewentualnej porażce odstawisz pokimona i tylko staż na forum cie uratuje przed bananem ) ( a nie powinien) Bez odbioru.
..
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.02.2011, 23:28
W pucharach nic nie osiagniemy, nawet na to nie liczcie. Skoro z lepszych skladem, z przynajmniej jednym napastnikiem i sprawną obroną się skompromitowalismy, to co dopiero bez tych dwoch elementow. Mimo to 90% nadal liczy na LM :E Z czym do ludzi panowie.

Jedyny zespol, ktory godnie Polske reprezentuje to Lech i tu nie ma co polemizowac, czy upierac sie, ze to przypadek. Bo juz trzeci rok pod rzad graja bdb w pucharach. Jaga w sumie, tez przegrala minimalnie z mocnym Arisem (1/16 LE teraz). Legie ciezko ocenic w pucharach, bo w tym sezonie tam nie grala. Ale jeszcze rok wczesniej, mimo kryzysu, protestu itd. to nie osmieszyli sie i odpadli po remisach z druzyną o podobnym potencjale.

My wypadamy najgorzej. A te dwa ostatnie lata nie powinny nam pozwalac mowic o pucharach w ogole ;]
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 05.02.2011, 00:33
tofik - Kogo ja obrazam? Wisle? Twierdze to co kazdy wie ze jest tak samo slaba jak ta liga. Jaka jest w tej chwili ? Nie jest tragiczna, ale patrzac na sklad nie sadze by europe zawojowala.
Jedyne co zle napisalem ( i tutaj przyznaje, zle zlozone zdanie ) to brak Legii i kogo tam jeszcze chcesz. Wymienic powinienem cienkich jak barszcz wszystkich kopaczy z naszej ligi. Moglo to zabrzmiec jak obraza i tutaj w pewnym sensie ale nie do konca sie zgadzam. Post edytowalem.
Kadrowo wyglada lepiej od Legii, ale nadal to jest mizeria. Widzisz, teraz obrazam swoj klub ( idac Twoim tokiem myslenia )
Moze ( podkreslam to slowo ) byc tak ze owszem i cos ugraja, ale bedzie to podyktowane tym samym czym jest to podyktowane w Lechu, czyli promocja.

O banach mi nie pisz bo niczego to nie zmieni. Mam prawo uwazac ze :
1) Liga jest zenujaco slaba ( o reprezentacji z litosci nie wspomne )
2) Pomijajac Lecha nasze "swietne" zespoly rozbijaly sie w pierwszych rundach eliminacji o zespoly, ktorych zawodnicy czesto grali za paczke papierosow i to w przerwach miedzy praca a rodzina.
3) Reprezentacja jest slaba+liga jest slaba+ pomijajac Lecha w pucharach wszyscy sie kompromituja+ zadnych wielkich wzmocnien jakie powinno sie robic jesli mysli sie o sensownym graniu w Europie = zenujace zespoly, zespoly slabe jak barszcz i tutaj mam na mysli i Wisle i Legie i Polonie i Ruch i Jagiellonie i kogo tam jeszcze sobie wybierzesz.

Trolluje i obrazam bo sadze ze Wisla i Legia sa slabe jak barszcz? No to mi pokaz ostatnie "sukcesy" jednych i drugich i wzmocnienia na poziomie europejskim . Kto tutaj wiec trolluje i zaklamuje rzeczywistosc?
Oczywiscie mozesz poleciec z tekstem ze "My wierzymy" itp i tak powinno byc, bo polskim kibicom tylko wiara pozostala.
Obraza to jest nazwac kogos ch***.
Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac.
Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.02.2011 o godz. 01:23.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.02.2011, 01:23
Obraza to jest nazwac kogos ch***.
Jesli dla Ciebie obraza jest stwierdzenie faktow to nie mamy o czym rozmawiac.
Bez odbioru.
Nie ma się sensu przejmować, są goście którzy wierzą, że z takimi leszczami jacy grają u nas zawojujemy świat, osiem do jaja z norweskimi drużynami to część przygotowań a Wojciech Łobodziński nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Oni po prostu są i obrażają wszystkich myślących inaczej - taka ostatnio moda.

A sytuacja wygląda tak, że wy macie stabilny, ale mierny skład, Amica gra poniżej możliwości w lidze, a my, jeśli nie wypalą przynajmniej dwa - trzy transfery i nie zdarzy się cud na bramce: jesteśmy w dupie. I wszelka napinka traktowana na serio jest debilizmem bo NIKT nie zna rzeczywistego potencjału drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. I wcale nie jest powiedziane, że zdobyć go nie może np. Korona.

Na papierze najlepiej wygląda Amica, ale jej kopacze pokazali już gdzie mają ligę, no i mają największa stratę do lidera.
A że Cię tofik straszy banami - Żeby sam się przypadkiem nie doigrał...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.02.2011 o godz. 01:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.02.2011, 05:06
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
A pamiętasz 5:1, 4:1 itp. ? Tak wiem, to było dawniej, no ale... Nie ma co się targować o wyniki poszczególnych meczów, po prostu bądźmy nad nimi na koniec sezonu i wtedy można będzie pisać o Legii, co się chce. A na razie to jedziemy na tym samym wózku.
Oj mieszasz Co mają tamte mecze do obecnych drużyn?
Daj się ludziom trochę ponapinać

fialo napisał(a):Wyświetl post
To się jeszcze okaże, czy jesteśmy tacy słabi.

Radziłbym się na waszym miejscu zająć "hitem transferowym" - Sikorą Adrianem
Tu bym sugerował ostrożność. Sikora to grajek prowincjonalny, z przeszło sezonem wyrwanym z życiorysu. Ale nasza liga jest słaba, a on już nie raz dowodził, że bramki umie w niej strzelać. W formie spokojnie gwarantuje 5 bramek na rundę, u nas takiego gościa nie widzę niestety. Co nie zmienia faktu, że za rok CL nasza, finał gramy z Bayernem- to będzie formalność. Za to po drodze w półfinale eliminujemy Barcelonę w dramatycznych okolicznościach- Łobodziński robi powtórkę z Lechii.

Nie ma się sensu przejmować, są goście którzy wierzą, że z takimi leszczami jacy grają u nas zawojujemy świat, osiem do jaja z norweskimi drużynami to część przygotowań a Wojciech Łobodziński nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Oni po prostu są i obrażają wszystkich myślących inaczej - taka ostatnio moda.
Ej nie no... to przecież Wolfy jak zwykle wszystkim dookoła ubliża

A sytuacja wygląda tak, że wy macie stabilny, ale mierny skład, Amica gra poniżej możliwości w lidze, a my, jeśli nie wypalą przynajmniej dwa - trzy transfery i nie zdarzy się cud na bramce: jesteśmy w dupie. I wszelka napinka traktowana na serio jest debilizmem bo NIKT nie zna rzeczywistego potencjału drużyn, które będą walczyć o mistrzostwo. I wcale nie jest powiedziane, że zdobyć go nie może np. Korona.

Na papierze najlepiej wygląda Amica, ale jej kopacze pokazali już gdzie mają ligę, no i mają największa stratę do lidera.
A że Cię tofik straszy banami - Żeby sam się przypadkiem nie doigrał...
Dokładnie, starczy popatrzeć na nasze forum. Nie tak dawno była napinka krakowsko-warszawska, napinka wroniecko-poznańska była powszechnie wyśmiewana. Latem pojawiła się napinka w rytm discopolo, a teraz napinają się już u nas nawet białostoczanie i gdańszczanie. Poziom futbolu na świecie się wyrównuje, LM niedługo także w Bytomiu .
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.02.2011, 08:46
Wracajac do Gola. Koles i tak by siedzial na lawie bo nie oszukujmy sie IV ma pewne miejsce w skladzie, to samo Borysiuk. Placic 150K za goscia ktory bedzie siedzial na lawie ? Pop**** sie w baniach tym z GKSu.
Po czym wnosisz, że Gol jest słabszy od Vrdoljaka? W tej rundzie Gol wyglądał od niego lepiej, nie mówiąc o Borysiuku. Był razem z Małkowskim siłą napędową Bełchatowa, który od Legii piłkarsko zespołem dużo słabszym nie jest. Inna sprawa, że Borysiuk jest na pewno dużo bardziej perspektywiczny, a Legia akurat na tej pozycji ma kim grać, stąd rzeczywiście można z Golem poczekać do lata.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.02.2011, 10:10
Vrdoljak kosztował bańkę ojro dlatego musi grać w pierwszym składzie. Poza tym jest kapitanem, a nawet Wojciech Szala bez formy grał tylko z tego względu że był kapitanem. Gol przydałby się już teraz, bo obaj nasi DM łapią sporo kartek (Vrdolajk - 5, Borysiuk - 3), a na ławie nie ma nikogo sensownego i w dwóch, czy trzech meczach w sezonie na tej pozycji zagra Jędrzejczyk.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.02.2011, 10:15
Nie jestem jednym z tych gości. Żeby była jasność, wypowiadałem się kiedyś na ten temat i nie przewiduję cudów.
Nie o to chodziło że ja się chcę napinać, bo to mi nie jest do niczego potrzebne.
Po prostu po co mam czytać jak się sadzi Legionista i przewiduje nasze porażki ? W poprzedniej rundzie też mieli wygrać. A później odstawiał tu cyrk i zaczął ludzi obrażać. Nie strasze nikogo banem, pisze o faktach dokonanych. 4:0 to fakt, jego odpał w tym temacie po 4:0 to fakt.
Reszta jest wytworem wyobraźni autora
Ostatnio edytowane przez tofik : 05.02.2011 o godz. 10:18.
..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.02.2011, 15:42
tofik napisał(a):Wyświetl post
Poczekać do zamknięcia okienka transferowego w większości krajów Europy i dopiero wtedy zacząć pozyskiwać zawodników – tak miała wyglądać taktyka transferowa Legii. Nic jednak z niej nie wyszło. "Myśleliśmy, że dzięki temu podpiszemy kontrakty z niektórymi zawodnikami, ale oni podpisali umowy z naprawdę dobrymi klubami - przyznał Marek Jóźwiak.

Wywróciłem się i nie mogę wstać
Głupi ten Jóźwiak, czy udaje ?

Przyznam, że nawet ja jako kibic Wisły czytając ten tekst musiałem go jeszcze ze 3x powtórnie przeczytać bo nie mogłem w to uwierzyć, że też u nas Bednarz nie wpadł na taki szatański i szczwany pomysł . Swoją drogą to w Legii wpadli z deszczu pod rynnę. Mieli Trzeciaka to teraz mają jeszcze lepszy okaz
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.02.2011, 15:57
Wczoraj miałem napisać, że najlepszą pakę w lidze moim zdaniem ma Disco, ale po chwili zastanowienia wstrzymałem się. Dzisiaj patrząc na sparing z Zenitem w naprawdę mocnym składzie zrewiduję swoje wątpliwości. Tak Disco zwane Polonią ma najlepszą pakę na chwilę obecną.

http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8015.html
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.02.2011, 16:01
a czy przypadkiem przed sezonem badz rok temu w sparingach nie ograli Valencii ?

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.02.2011, 16:17
Wyniki Polonii robia wrazenie, choc to oczywiscie sparingi. Ale co rzuca sie w oczy...oni sa przygotowani fizycznie(w koncu zaraz liga) i wbrew niektorym ekspertom, to jest mozliwe .
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.02.2011, 16:23
E tam, sparingi to tylko specyficzne jednostki treningowe
http://www.weszlo.com/news/6258
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.02.2011, 16:35
Uran, dobra organizacja to podstawa

no ale jakby nie było,ten filmik miażdzy,a w szczególności Grzegorz B. sooryy,to był Konrad

http://www.weszlo.com/news/6259
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.02.2011 o godz. 17:52.

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.02.2011, 17:46
Legii gratulujemy dyrektora sportowego. Oby piastował to stanowisko jak najdłużej.
Dochodzę do wniosku, że tylko dzięki Skorży i jego stałym fragmentom Legia jest w górze tabeli.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.02.2011, 17:56
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
E tam, sparingi to tylko specyficzne jednostki treningowe
http://www.weszlo.com/news/6258
Myślałem, że szczyt fuszerki to odwalali nasi działacze, ale jak widać w Legii pracują bardziej ambitne jednostki, które większości kibicom w Polsce poprawiają humory.

murray napisał(a):Wyświetl post
Legii gratulujemy dyrektora sportowego. Oby piastował to stanowisko jak najdłużej.
Dochodzę do wniosku, że tylko dzięki Skorży i jego stałym fragmentom Legia jest w górze tabeli.
Czego sobie i wam życzę.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 05.02.2011 o godz. 17:59.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.02.2011, 17:57
No, no - zwyciestwo z Zenitem w takim skladzie robi wrazenie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.02.2011, 19:06
Życie uczy, że sparingi nie mają żadnego znaczenia na to co później dzieje się w ekstraklasie. Pamietam jak dziennikarze warszawscy próbowali rzucić na kolana całą ekstraklasę, bo Legia świetnie grała we Francji.
W efekcie ze znaczną przewagą w lidze mistrzostwo zdobyła ...Wisła.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 05.02.2011, 21:04
Ciekawe czy sie Amikusie ciesza, ze Bandrowski bedzie mial wystrzalowa runde ?
Smuda odwala kawal dobrej roboty. Dezorganizuje prace wszystkim dookola.

W kontekscie Smudy buszujacego po polskich zawodnikach nasza polityka kadrowa nastawiona na internacjonalizm jest ze wszech miar sluszna.
Podczas gdy inni drza ze Dyzma im pozabiera na dziwne mecze pol ekipy, my sie w spokoju przygotowujemy.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.02.2011, 22:08
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy sie Amikusie ciesza, ze Bandrowski bedzie mial wystrzalowa runde ?
Tu się nie ma z czego cieszyć.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
W kontekscie Smudy buszujacego po polskich zawodnikach nasza polityka kadrowa nastawiona na internacjonalizm jest ze wszech miar sluszna.
Nie zgadzam się. Polityka zatrudniania miernych internacjonałów doprowadzi nas do poziomu Pogoni Szczecin. Drugie mistrzostwo za Skorży zdobyliśmy (i tu zacytuję Szymkowiaka), bo mieliśmy w składzie "piłkarzy, którzy daliby się pokroić za Wisłę". W odróżnieniu od Legii czy Amiki, gdzie tak naprawdę mają wyjebane na klub i kibiców.
A teraz mamy w składzie Jasie Fasole, które (cytat z Żurawskiego) "cieszą się że zremisowali". Ja rozumiem, że jak naściągaliśmy .... i nieudaczników przyzwyczajonych do dostawania w pałę, to się cieszą jak coś im wyjdzie, ale Twojej radości nie rozumiem.
Dostajemy 4:0 z Valerengą, a tu trzech w....ionych na boisku: Branco, Małecki i "Sobol".

EDIT: Chociaż, może faktycznie jakoś trzeba się pocieszać.

EDIT2: Kiedyś też się w....ialiśmy, że połowa Wisły idzie do reprezentacji. Tylko czy naprawdę jest się z czego cieszyć, że "już nie mamy tego problemu"?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.02.2011 o godz. 23:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.02.2011, 22:17
Tu się nie ma z czego cieszyć.
i". Ja rozumiem, że jak naściągaliśmy .... i nieudaczników przyzwyczajonych do dostawania w pałę, to się cieszą jak coś im wyjdzie, ale Twojej radości nie rozumiem.
.
Proroku szkoda ze Ty nie grasz w Wiśle tylko sami nieudacznicy.

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.02.2011, 23:30
Cytat:
Dostajemy 4:0 z Valerengą, a tu trzech w....ionych na boisku: Branco, Małecki i "Sobol".
Ale durne. Na takiej samej zasadzie można napisać, że po meczu z Cracovią kamera pokazała cieszących się jak dzieci w Sudanie na Mikołaja stranierich, a ci pokrojeni, poszatkowani i zmieleni za Wisłę wytarli nochale w koszulki i poszli do szatni.

Cytat:
Polityka zatrudniania miernych internacjonałów doprowadzi nas do poziomu Pogoni Szczecin.
W odpowiedzi na zarzuty przepłacania Polaków tutejsi "specjaliści" doradzają wzmacnianie nas Golami, Bartczakami i innymi wyrobnikami, dlatego chciałbym żebyś wskazał, kogo z zagranicy mamy kupić żebyś WRESZCIE był zadowolony. Kogo Ty oczekujesz?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.02.2011, 23:43
Watts napisał(a):Wyświetl post
W odpowiedzi na zarzuty przepłacania Polaków tutejsi "specjaliści" doradzają wzmacnianie nas Golami, Bartczakami i innymi wyrobnikami, dlatego chciałbym żebyś wskazał, kogo z zagranicy mamy kupić żebyś WRESZCIE był zadowolony.
Kpisz z Gola w drużynie Twojego rywala, a u siebie Boukhariego nie widzisz...

Już były próby budowania drużyn w oparciu o słabych zawodników zagranicznych, jedyna różnica, to że goście w Pogoni mogli się przynajmniej ze sobą na boisku dogadać

Ja nie mam nic przeciw obcokrajowcom, ale gdzie Cleber a gdzie Bunoza, gdzie Pajlić a gdzie Penksa?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.02.2011 o godz. 23:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.02.2011, 00:02
Kpisz z Gola w drużynie Twojego rywala, a u siebie Boukhariego nie widzisz...

Już były próby budowania drużyn w oparciu o słabych zawodników zagranicznych, jedyna różnica, to że goście w Pogoni mogli się przynajmniej ze sobą na boisku dogadać

Ja nie mam nic przeciw obcokrajowcom, ale gdzie Cleber a gdzie Bunoza, gdzie Pajlić a gdzie Penksa?
1) Nawet nie kpię z Gola z osobna, jest dla mnie po prostu jednym z wielu przedstawicieli grupy rodzimych "gwiazdek" które kosztują dużo i na krajowym podwórku może i się wyróżniają, ale w europejskich pucharach są nic niewarci. Poza tym, Boukhari-sroukhari. Tak jak i ten Twój "w...wiony" Branco reprezentuje sprowadzony naprędce szrot, który z transferami z tego okienka ma niewiele wspólnego.

2) Jakie próby? Pogoń Szczecin, gdzie do jednego emeryta z przeszłością w kadrze dokupiono dwudziestu sprzedawców przekąsek z Copacabany? Kompromitujesz się porównując bądź co bądź aktualnych lub byłych reprezentantów kraju do totalnych półamatorów z plaży.

3) Dobra dobra, zaraz się tu okaże że Penksa był niesamowitym napastnikiem.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 06.02.2011, 00:09

Super porównanie.

Więc tak :
Gdzie Cleber gdzie Bunoza - poszukaj sobie i sprawdz gdzie był Cleber w wieku Bunozy ok?

Dlaczego nie napiszesz, "gdzie Cleber a gdzie Jaliens"
Penksa a Paljic to już w ogóle super porównianie, hmm zastanówmy sie gdzie byłby turbokrasnal gdyby w momencie przyjscia do klubu skazano na bocznego obrońce.

Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 06.02.2011, 00:44
Nie sądziłem że zgodzę się z wolfym ale w wieku 23 lat Cleber wygrał Copa Libertatores... więc porównywanie gdzie był Cleber w wieku Bunozy jest nie na miejscu
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.02.2011, 03:17
Super porównanie.
Zauważ, że nie wspomniałem nawet o Marcelo, Uche, Pauliście, Brasilii, Cantoro. Ba, przy tych kolesiach to Edno robiłby za gwiazdę...

Więc tak :
Gdzie Cleber gdzie Bunoza - poszukaj sobie i sprawdz gdzie był Cleber w wieku Bunozy ok?
Kolega Ci odpowiedział.

Dlaczego nie napiszesz, "gdzie Cleber a gdzie Jaliens".
Bo jest jeden Jaliens na cały blok obrony, to raz. Dwa - nie za bardzo jest go jak oceniać na chwilę obecną. Co nie zmienia faktu, że o niego akurat jestem spokojny.

Penksa a Paljic to już w ogóle super porównianie, hmm zastanówmy sie gdzie byłby turbokrasnal gdyby w momencie przyjscia do klubu skazano na bocznego obrońce.
Podejrzewam, że lepiej by sobie poradził Pamiętam jak w jednym meczu pod koniec cały czas grał na obronie, nawet piłkę nam wybił z linii bramkowej Z dośrodkowaniami mógłby być problem, ale Cikos i Pajlić i tak puszczają wszystko co w nich nie trafi, więc tu jest remis...
I skończmy z wciskaniem ciemnoty, że ktoś Pajlicia "skazał". Zaczynał jako pomocnik, ale ponieważ był żenujący to go przesunięto do tyłu. Gdyby nie to, w ogóle by nie grał albo wchodził na końcówki. Nie ma kiwki, dośrodkować za bardzo nie umie, strzelić też nie. Ofensywnie bazuje głównie na szybkości, ale to w Wiśle za mało...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.02.2011 o godz. 03:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów