|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
znalazłem coś takiego na allegro:
http://allegro.pl/nowosc-koszulka-ad...417097847.html i mam pytanie - czy według Was to oryginał ? Taka sama normalnie kosztuje 240 złotych. I oczywiście wiem, że klub zarabia na nas i na gadżetach więc muszą mieć przebitkę, ale wolę zapytać bardziej kumatych . |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na jakiś sprawdzony serwis snowboardowy. Najlepiej w północnych rejonach Krakowa
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdzie w krk można do jakiegoś klubu pójść na bilarda i ile kosztuje godz. ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://vod.onet.pl/rude-tube,rude-tu...8,odcinek.html
pozycja 12, z programu w ktorym ludzie robia glupie rzeczy za pieniądze. Jaki to program? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ja do ziomka do Gdańska wysyłałem kiedyś właśnie przesyłkę konduktorską i po 1. za drogo, po 2. za dużo kwitków do wypełniania. M.in adres zameldowania osoby odbierającej przesyłkę....bez sens. A kierowca pks-a weźmie z przyjemnością i dyszkę i przesyłkę. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Jeden : 03.02.2011 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ok, spoko - pójdzie pocztexem niech strace te 45zł. Szczególnie, że rzec dość wazna.
I tak tylko uściślając to JA ją będe odbierac będe w Krk, nie mieszkam w Gdn (niestety) ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie UE: co miałaby zapewnić synchronizacja podatków od firm w UE? Czy innych kosztów pracy?
Bazę stanowi ten artykuł (chęć dominacji Niemiec i innych krajów Eurolandu wobec państw spoza strefy euro) http://www.rp.pl/artykul/604793_Euro...predkosci.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy dokładnie mają montować telebimy na naszym stadionie? Jakoś chyba niebawem nie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taaa, tak jak niebawem będziemy siedzieć na trybunie z białą gwiazdą
![]() W przypadku budowy naszego stadionu każde pytanie zaczynające się od słowa "kiedy" jest nie na miejscu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na początku lutego mieli zacząć ale coś cicho wiec pewnie się coś zmieniło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bodaj do 15 lutego mają być zamontowane.
Moje pytanie: Jak dokładnie wyglądają zakłady wielokrotne? Jest np. taka sytuacja: Drużyna A - Drużyna B 1,00 2,00 3,00 Jeśli postawię 1 zł zaznaczając w zakładzie wielokrotnym 1,X,2 to ile wygram? ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dwa pytania:
1. Z racji obrony tytułu na uczelni została mi odebrana legitymacja studencka. Jednak na KKM mam nabity bilet okresowy któy jest ważny jeszcze do 21 lutego. W tym przypadku karta traci ważność i musze kupowac normalne bilety, czy znizka przysluguje mi do konca waznosci karty i moge bez przeszkod jezdzic jeszcze na niej jezdzic? Szukalem w regulaminie mpk, ale nic nie ma :/ 2. Czy mogłby ktos podac linka do zdjecia napisu na murze "Z okazji walentynek, jeb** żydów" ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może ktoś widział coś takiego lub podobnego w jakimś sklepie w Krk?
http://allegro.pl/walentynki-list-mi...436765527.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W sprawie neostrady. Mam jeszcze tą jednomegową i normalnie od 2-3 dni flimiki z youtuba buforuje jakby szkłęrwa na modemie przedpotopowym chodził internet. Ich wina czy komputera, bo już sam nie wiem, a szybsze neo dopiero od marca. :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzwoniłeś do nich? Może robią coś na liniach, żeby przystosować do większych szybkości?
Chociaż nie chce mnie się wierzyć, że to nie ich wina... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Nie no nie dzwoniłem, chyba to nic nie zmieni, odbierze jakaś paniusia co nic nie wie sensownego. Chyba od komputera nie może być winy, że internet wolno chodzi, bo co ma jedno do drugiego? Nie znam się... W każdym bądź razie dramat, filmik na youtube buforuje się z 15 min. Reszta chodzi szybko strony, gg, mail wszystko ok ale ściąganie i buforowanie - dramat. ![]() ![]() |
|
|