The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2011, 20:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tylko że jest problem z jakością naszych piłkarzy. Duży problem. Więc z oceną może być różnie.
Ja jestem za tym, żeby trenerom zapewniać warunki do pracy. My w tej chwili wpychamy Maaskanta na minę. Ot, taki detal.

O wiele mocniejszą niż my mamy teraz.
o wiele mocniejsza? Z beznadziejnym Zienczukiem który nie potrafił wrzucic?
Po za tym Małecki sie rozwinął przez 2 lata, wiec raczej wzmocnił niż osłabił zespół,prawda?

Maaskant jest wpychany na minę ?Zrozumiał bym to jesli zatrudnilibymy go przez facebooka w kilka minut...
Z drużyną jest już dlugi okres czasu,ma transfery nie wiem czy takie chciał ale ma.
Zmieniła sie jakość od sierpnia czy nie? Wg.mnie dobrego trera ce..... to ze ze srednimi zawodnikami potrafi zrobic wiecej niz sredni trener.

E:Chłopie ! Dojdzie do Ciebie kiedyś to że gdyby nie Skorża to niektórzy zawodnicy chuja by grali ? Skoro Brożki mowią że Skorża dla nich jak ojciec to cos chyba znaczy, On im pomogł tak samo jak z Markiem,Małym i innymi, gdyby nie on to nie byli by w tym miejscu gdzies są.To On z nich wycisnął maks a nie odwrotnie.
Wymieniając nazwiska oceniaj piłkarzy tym kim byli w sezonie 2007/08 a nie później.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.02.2011 o godz. 20:52.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów