|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jest sporo młodszy, ale szczerze mówiąc nie znam się na męskiej urodzie. Osobiście żaden z nich mnie nie kręci, ale ja już tak mam z facetami. Jeżeli chodzi o atuty czysto piłkarskie, to jeżeli Genkov nie okaże się snajperem mamy równo przejebane. W lidze, bo pucharów żadnych nie będzie. Czy któryś z pary Rios - Żurawski coś strzeli to tak naprawdę loteria i trudno się dziwić Maaskantowi, że stawia na bardziej doświadczonego i gościa, który jednak od święta coś do bramki wepchnie. EDIT: Nie mogę pozbyć się wrażenia, że siedzenie na ławce to najlepsze co mogło się Riosowi trafić. Gdyby regularnie grał to pewnie szybko zostałby rozliczony ze zjebanych sytuacji i straconych punktów, a tak to przynajmniej w oczach niektórych może uchodzić za ofiarę Maaskanta. Parafrazując znaną anekdotę: czasem lepiej siedzieć na ławce i być uważanym za nieudacznika niż wyjść na boisko i rozwiać wszelkie wątpliwości. Bo ja rozumiem, że Brożek mógł mieć problem z przebiciem się przy Kuźbie, Żurawskim i Frankowskim, ale jak ktoś teraz ma w Wiśle problem z jedenastką to znaczy, że raczej powinien sobie poszukać innego zawodu. U nas teraz nie musisz umieć bronić żeby stać na bramce, ani być obrońcą żeby grać na tej pozycji etc. Jeżeli umiesz cokolwiek - będziesz grał, bo nie ma komu, po prostu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.02.2011 o godz. 10:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|