|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
mam trochę pieniążków około 3,5 koła, gdzie je najlepiej ulokować tak na 3 miesiące ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
zainteresuj się kupnem złota
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
15 maja wychodzi wiedźmin 2, spróbuj w akcje optimusa
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Złoto to inwestycja długoterminowa, a nie krótkoterminowa np. na 3 miesiące.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A kodu nie można odczytać z numeru seryjnego ? Są takie kalkulatory, że wpisujesz do niego numer i wyrzuca, kod ale czy wszędzie ? nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://w305.wrzuta.pl/audio/3QTzUpvj...ful_lies_short
Jak się nazywa utwór, z którego pochodzi zmiksowany głos użyty w Beautifull Lies.Nuta leciała w filmiku z meczu z Widzewem 1.03.08, niestety nie ma tego filmiku już na YT. Pomoże ktoś ? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Już od dawna mam problem ze str futsalowcow w Mozilli. Jak chce na nią wejśc to zaraz wywala mnie na takie coś: http://i51.tinypic.com/21obhc9.jpg
Ale tylko ja chce wejśc na głowną. Jak wejde sobie przez linka do podstrony lub konkretnego newsa to jest ok ... w operze działa wszystko ok. Aha no i z tego co dopytywałam u innych wszystko działa ok. Można coś z tym zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poszukuję filmu Husbands and Lovers. Wiem, że jest do tego osobny temat, ale tutaj więcej osób zagląda, a to pilne!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Co to za nutka, która leci w reklamie Ery z tymi kurami (kura nam uciekła)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pytanie o umowę zlecenie.
Załóżmy, że moja umowa była do 30 stycznia. Czy ona wygasa automatycznie (skoro dzisiaj jest 2 lutego, to czy ona jest już nieaktywna), czy należy podpisać, tak czy inaczej rozwiązanie tej umowy, bo ona formalnie nadal trwa? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://vanhelsing2009.wrzuta.pl/audi...eam_dj_rav_mix Orginał http://nacjonalista.wrzuta.pl/audio/...go_al_factotum |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest jeszcze tak poźno, idź do swojej szkoły średniej i wypełnij odpowiednie papierki w sekretariacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
pracował ktoś jako kurier rowerowy? jeśli tak to prosze pw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli to umowa zlecenie, to dokładnie w dniu 31 stycznia już nie pracujesz, nie wiąże Cię żadna umowa z pracodawcą. Czekasz tylko na wypłatę, według zasad jakie zostały ustalone w umowie. Oczywiście będziesz musiał się rozliczyć z tej umowy w PIT'cie jeśli umowa trwała jeszcze w starym roku, to wtedy musisz czekać aż Ci firma przyśle rozliczenie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukuje ludzi ktorzy przechodza do playa, zaplace
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
obojętne czy karta czy abonament?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Możliwe aby UPC zmieniło mi adres IP? Nie mogłem się zalogować na prywatny tracker ponoć przez zmianę adresu IP przed momentem ..
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tak możliwe. Zmieniają raz na jakiś czas.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy moze ktos pokazac jak wyglada koszulka z duszkiem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.02.2011 o godz. 19:18.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I z przodu zdaje się ma błąd - "Judas busters" (pogromcy Judasza?), ktoś się zdaje się nie popisał jak kiedyś z szalem na którym zamiast "stripes", ktoś machnął "belts".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma tam żadnego błędu. Na forum już było wyjaśnienie znaczenia "Judas Buster". Wystarczy poszukać...
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś byłby łaskaw, to poprosiłbym o link do tego wytłumaczenia. U mnie niestety przy próbie użycia wyszukiwarki wyskakuje poniższy bład.
Przy okazji - jak ktoś zna lekarstwo na ten błąd to poproszę. ![]() Powód: rozjechało się
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 02.02.2011 o godz. 21:52.
|
|
|