|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W Turcji naśmiewają się z...Pawła Brożka. Jakoś kibice się do niego zniechęcili, nawet im nic złego nie zrobił. Sprawa nawet została nagłośniona w mediach. Kibice Trabzonsporu byli przeciwni sprowadzeniu braci do miasta znad Bosforu. Nawet powstał filmik "upamiętniający" popisy strzeleckie Pawła.
http://www.youtube.com/watch?v=-7n7EZk5Kf0&feature=fvst ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
10 styczeń 2011, nie wydaje mi się, że to data sprzed 5 lat, ale rozumiem Cię - nie każdy przecież posiada kalendarz gregoriański. Druga sprawa jest taka, że nieważne kto zrobił ten filmik, ważne jak kibice Trabzonu odnoszą się do "naszego" Brozia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
6 kwiecień 2007 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybacz, ale polacy nie bawią się w języku tureckim i nie piszą 30 innych komentarzy po turecku określających słabą grę Pawła Brożka. Wytykanie błędów to na www.plotek.pl.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skoro jestes obeznany w temacie to moze bys nam kilka komentarzy przetlumaczyl? Pewnie nie tylko ja jestem ciekaw co tam Turcy wypisuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
(Bosfor - cieśnina łącząca Morze Czarne z Morzem Marmara - nad tą cieśniną leży Stambuł Trabzon - miasto nad Morzem Czarnym - niedaleko Gruzji i Armenii) Rozumiem, że kibice Trabzonsporu nie chcieli Brożków w Galatasaray ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Swoją drogą, większość tutaj była bliska samobójstwa, kiedy dowiedzieliśmy się, że Brożek odchodzi. A gdyby do nas przychodził napastnik za 2 mln euro z takim filmikiem na youtubie i do tego jeszcze z 4 golami z gry w "tragicznej" (zwracam uwagę na cudzysłów) polskiej lidze to chyba bylibyśmy świadkami pierwszego zabójstwa dyrektora sportowego w Polsce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no i co z tego, że jakieś tam pół mózgi nie chcą Brożka, ale że od razu wszyscy kibice?
u nas też na forum są idioci, co wyśmiewają się z Meliksona, a to nie znaczy, że ten jest cienki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Kolo skończ .......ić ![]() ![]() Dam sobie rękę uciąć że do nas nie trafi nie ma po co a po drugie jednego emeryta mamy w składzie Żurawia ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Teqcontroller wiesz od kiedy w sprawach Wisły nie używam słowa "nigdy"?
od czasu ponownego zatrudnienia Kasperczaka w Wiśle rok temu. Bardziej nieprawdopodobnego negatywnie zdarzenia w dziejach Wisły nie pamiętam ;p |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja pamiętam cudowną grę Żurawskiego sprzed paru lat, kiedy sam wygrywał mecze. I jakoś teraz nie pokazuje tego co kiedyś.
Jak już mówiłem Kosowski przydałby się w Wiśle tylko mentalnie, bo to zawodnik, który zawsze miał dużo do powiedzenia w szatni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ściąganie takich zawodników to swego rodzaju alib dla zarządu. Nie ma co wracać znów do zawodników, którzy kiedyś dobrze grali a teraz są wiekowi i od wielu seoznó nic konkretnego nie grali. Tylko trzeba ruszyć pośladki i szukać ewentualnych następców. Młodszych z ambicjami na dorobku. Jeździć, obserwować, testować. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kosowski ostatnio grał u nas w rundzie jesiennej 07/08 i spisywal sie dobrze. Minęły trzy lata
Żurawski w rundzie jesiennej 07/08 grał w Celticu Glasgow. Równiez minęły trzy lata. Jesteś usatysfakcjonowany tym co pokazuje Zurawski? A ty pamiętasz gre np Dzidka Kapki? ![]()
Wisła Kraków S.A.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Pewien piłkarz z klubu niższej ligi jest na testach w klubie e-klasy.Z ambicją i na dorobku,ale macierzysty klub wycenia go na ...500.000 pln!! Rozumiesz o co mi chodzi, jak zobaczyli po "Sobiechu" że można za polskiego w polskiej lidze dostać dużo, to kombinują.To też jest m.in powodem ostatniej migracji różnej maści narodowości na polskie boiska. Wyciągniecie chłopa z III,IV ligi do I to powinno być kilkanaście tysięcy + np. przyszła prowizja do transferu a nie jakies chore kwoty,ktore w ostanich godzinach okienka ,tylko bardzo zdesperowany działacz zapłaci. Górnik Zabrze nabrał młodych zdolnych,troche pieniedzy wydali, i taki np. Tomasz Chałas który był mini gwizdką pierwszej ligi teraz szuka sobie wypozyczenia bo sie w składzie nie złapie. Ile ja bym dał by Nasz klub wychowywał sobie zawodników ..... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dziś nie ma co debatować o Kosie - to niestety ta sama równia pochyła co Żuraw.Niektórzy piłkarze starzeją się z godnością....to co się stało z Żurawiem.W życiu bym się nie spodziewał że 33 lata to ten wiek gdzie kompletnie zapomina się jak gra się w piłkę.Brałem poprawkę że to nie będzie tamten Żuraw ale zawodnik który do nas nie tak dawno przyszedł to piłkarska kaleka.Jak fizycznie można było przypuszczać że szału nie będzie, to to co się stało z jego techniką, inteligencja w grze itp....tragedia
Kosa chyba podobnie wygląda więc dajmy sobie spokój i zachowajmy miłe wspomnienia ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
herkulesie..Mam w cholerę szacunku do Żurawia.Uważam go za najlepszego piłkarza którego było mi dane oglądać za swojego życia na Wiśle
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego, że per. "Kolo" i "pier..." to sobie możesz co pisać co najwyżej do kolegów z gimnazjum na NK. A teksty o "podawaniu piłek" czytałem przed jego poprzednim przyjściem do nas, więc daruj sobie bo to nie robi na nikim wrażenia. Wróżką nie jesteś, a znawca z ciebie żaden.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że obecnie jest cieniem samego siebie i tym samym naraża się na słowa krytyki. Podobnie było by z Kosowskim. Mimo fantastycznej przeszłości na Reymonta.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Niestety ale pewnych rzeczy w pewnym wieku sie nie przeskoczy, a wyjatki takie jak Franek zdarzaja sie raz na 10 pilkarzy a moze i jeszcze rzadziej. No moze poza Milanem bo tam zawodnik w wieku 34-ech lat to jest mlodzieniaszek
i w Anglii gdzie jakos starsi pilkarze sie tez dobrze prezentuja. Dlatego tez jestem zdania ze ponowne zatrudnienie Kosowskiego nie byloby dobry ruchem.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
WD PZPN zajął się sprawami Widzewa i Andrzeja Blachy
Cytat:
90minut.pl ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pawełek w akcji
http://tr.sevenload.com/videolar/cIC...-Konyasporumuz ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nasi oldboye zostali mistrzami
--> http://futbol.org.pl/news,23430.html Trzeba przyznać, że skład wygląda dosyć fajnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja bym podkreślił wszystkich poza Koźmińskim
![]() ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|