The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2011, 22:38
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Asysta Pawła:

http://www.youtube.com/watch?v=qQOXkgwZG-8
Very Nice asysta, jakby nie Paweł
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.01.2011, 22:46
Smiech na sali, Glowacki znowu kontuzjowany. A nie tak dawno sie ktos ze mna klocil, jak powiedzialem, ze na takim zawodniku kadry nie mozna oprzec.
Odpowiedz cytując
konaar
Member

Od: 08.2009

Stary 26.01.2011, 23:09
jak dla mnie ta asysta Pawła to fart, a nie zamierzone zagranie
Odpowiedz cytując
LuQee
Member

Od: 04.2009

Stary 26.01.2011, 23:10
nie pier... Widac ze Paweł chcial tak zagrac...
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.01.2011, 23:38
Tutaj mozna zobaczyc pierwsze 13 minut meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=2NM7UyDMLvY

Glowacki spoznil sie przy pierwszej bramce, ok, ale on mial tez kilku dobrych interwencji! Szkoda mi go, po pierwszych meczach w Trabzonie niezle mu szlo i byl chwalony przez kibicow.

Piotr i Pawel Brozek zagrali rowniez niezle w tym meczu, mieli kilka fajnych akcji.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.01.2011, 00:07
Macie jakiś skrót całego spotkania?

Co do Głowackiego tu pisałem już dawno, że nie ma sensu mówić o tym zawodniku w kontekście kadry.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.01.2011, 00:26
Głowa ma papiery niesamowite na granie, niestety oprócz tych papierów trzeba mieć też zdrowie. Niestety Arek niczym ze szkła jak Nowak z Bełchatowa. W kontekście kadry podzielam zdanie innowiercy powyżej.

Co do Brożków, na plus na pewno Paweł bo cały mecz zagrał i dograł asystę, co do Piotrka, zmieniony i ciekawe czy wyjdzie w następnym meczu w podstawowej 11. Swoją drogą ciekawe jak tam traktują puchar, czy to mniejsza mobilizacja czy jednak podchodzą poważnie do tych rozgrywek.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2011, 08:39
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Głowa ma papiery niesamowite na granie, niestety oprócz tych papierów trzeba mieć też zdrowie. Niestety Arek niczym ze szkła jak Nowak z Bełchatowa. W kontekście kadry podzielam zdanie innowiercy powyżej.

Co do Brożków, na plus na pewno Paweł bo cały mecz zagrał i dograł asystę, co do Piotrka, zmieniony i ciekawe czy wyjdzie w następnym meczu w podstawowej 11. Swoją drogą ciekawe jak tam traktują puchar, czy to mniejsza mobilizacja czy jednak podchodzą poważnie do tych rozgrywek.
Trabzonspor nie wystawil najmocniejszego skladu a Besiktas tak wiec chyba bardziej na tym pucharze zalezało pilkarzom ze Stambułu. Arek do tych kontuzji to na prawde ma zezowate szczescie. Co nie wroci i nie zagra to znowu pauzuje. I wszystko to sie dzieje jak dostal powolanie do kadry. A tak chcialem zobaczyc Arka w reprezentacji - teraz bedzie z tym problem.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2011, 11:45
Beskistas zajmuje odległe miejsce w lidze więc skupiają się na pucharze. Brożkowie dostali szanse bo grali rezerwami.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.01.2011, 11:48
Brożek idelanie nadaje się na takiego chłopa co dogra właśnie w taki sposób jak zrobił to w ostatnim meczu. Gorzej jak jemu będą dogrywać a on będzie musiał strzelać
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2011, 11:59
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Brożek idelanie nadaje się na takiego chłopa co dogra właśnie w taki sposób jak zrobił to w ostatnim meczu. Gorzej jak jemu będą dogrywać a on będzie musiał strzelać
Ale jak mial patent na Legie i co mecz strzelał im gola a czasami nawet 2 to sie cieszyłes prawda?
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.01.2011 o godz. 12:02.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.01.2011, 12:53
Co do Glowy, to po tym jak Jego kariera "rozwija" sie w Trabzonie to uwazam ze Jego sprzedaz to bylo jednak bardzo dobre posuniecie. On faktycznie zaczyna byc jak Nowak z Belchatowa czy wczesniej Bak Jacek. Otworzysz lodowke i juz jest chory a jak dotkniesz mocniej to kontuzja. Nie zycze mu zle i mam nadzieje ze karta sie mu jednak odmieni ale poki co tak to wyglada dla mnie...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 27.01.2011, 13:27
Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, a na pewno nie oszuka się organizmu. Arek zawsze z kontuzjami się borykał mimo niezaprzeczalnie bardzo dużego jak na polskie warunki talentu. Szkoda, bo ma umiejętności by kopać w takim Trabzonsporze z powodzeniem kilka sezonów.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
piter86
Member

Od: 06.2009

Stary 28.01.2011, 10:43
Wywiad z Kokoszką.

http://www.futbol.pl/artykul/99954.html
Odpowiedz cytując
Silvestro
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 28.01.2011, 19:04
"Kamil Kosowski w tarapatach"

Jak podaje Futbol news - zaległości Apollonu Limassol w stosunku do Kamila Kosowskiego sięgają czterech miesięcy. Piłkarz wylądował w rezerwach, a klub nie chce zgodzić się na rozwiązanie kontraktu. Do tego wściekli są na niego kibice. Dlatego zawodnik zdecydował się wystosować list otwarty do mediów.

- W związku z ostatnimi wydarzeniami, które miały miejsce między mną a działaczami Apollonu, jak również telefonicznymi groźbami, chciałbym przedstawić, jak naprawdę wszystko wyglądało, by udziałowcy klubu poznali prawdę - pisze były reprezentant Polski.

- 14 stycznia otrzymałem pismo, informujące mnie, że zostaję przesunięty do drużyny U-21. Wynikało to z tego, że dwa dni wcześniej miałem nieoficjalną propozycję znacznej obniżki zarobków. Została ona przeze mnie odrzucona, ponieważ klub w dalszym ciągu ma wobec mnie poważne zaległości. Nie miałem szans z nikim o tym porozmawiać, wielu rzeczy dowiadywałem się z mediów - nie ukrywa Kosowski.

Polski piłkarz deklaruje, że jest gotów na negocjacje. - Najpierw jednak musimy ustalić, co ze spłatą długu klubu wobec mnie, który sięga czterech miesięcy - podkreśla zawodnik. Ma również inne pretensje do klubu. - Komentarze działaczy na łamach prasy powodują złość kibiców w stosunku do mnie. Takie nieprawdziwe wypowiedzi są niedopuszczalne. Przez 15 lat mojej kariery nie miałem problemów z fanami drużyn, w których grałem. Podobnie moje stosunki z kolegami z drużyny oraz trenerem układały się znakomicie - przyznaje Kosowski.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 28.01.2011, 19:11
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.01.2011, 19:11
Silvestro napisał(a):Wyświetl post
"Kamil Kosowski w tarapatach"

Jak podaje Futbol news - zaległości Apollonu Limassol w stosunku do Kamila Kosowskiego sięgają czterech miesięcy. Piłkarz wylądował w rezerwach, a klub nie chce zgodzić się na rozwiązanie kontraktu. Do tego wściekli są na niego kibice. Dlatego zawodnik zdecydował się wystosować list otwarty do mediów.

- W związku z ostatnimi wydarzeniami, które miały miejsce między mną a działaczami Apollonu, jak również telefonicznymi groźbami, chciałbym przedstawić, jak naprawdę wszystko wyglądało, by udziałowcy klubu poznali prawdę - pisze były reprezentant Polski.

- 14 stycznia otrzymałem pismo, informujące mnie, że zostaję przesunięty do drużyny U-21. Wynikało to z tego, że dwa dni wcześniej miałem nieoficjalną propozycję znacznej obniżki zarobków. Została ona przeze mnie odrzucona, ponieważ klub w dalszym ciągu ma wobec mnie poważne zaległości. Nie miałem szans z nikim o tym porozmawiać, wielu rzeczy dowiadywałem się z mediów - nie ukrywa Kosowski.

Polski piłkarz deklaruje, że jest gotów na negocjacje. - Najpierw jednak musimy ustalić, co ze spłatą długu klubu wobec mnie, który sięga czterech miesięcy - podkreśla zawodnik. Ma również inne pretensje do klubu. - Komentarze działaczy na łamach prasy powodują złość kibiców w stosunku do mnie. Takie nieprawdziwe wypowiedzi są niedopuszczalne. Przez 15 lat mojej kariery nie miałem problemów z fanami drużyn, w których grałem. Podobnie moje stosunki z kolegami z drużyny oraz trenerem układały się znakomicie - przyznaje Kosowski.
Nie chciałbym być złym prorokiem ale coś czuję że już niedługo podobne listy będzie musiało pisać co najmniej kilku z pośród polskich piłkarzy którzy z taką ochotą wybierali się ostatnio do Turcji.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.01.2011, 19:25
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Nie chciałbym być złym prorokiem ale coś czuję że już niedługo podobne listy będzie musiało pisać co najmniej kilku z pośród polskich piłkarzy którzy z taką ochotą wybierali się ostatnio do Turcji.
http://www.youtube.com/watch?v=AQ7KUH_aSTA

Można liczyć na Pawełka że dokręci drugą część po "daj kamienia"
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.01.2011, 23:22
Rozmowa z Pawłem Brożkiem http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 29.01.2011, 10:31
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Rozmowa z Pawłem Brożkiem http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4
Przynajmniej wiadomo, ze z Arkiem jest wszystko OK i bedzie mogł zagrac w kolejnym meczu. Za duzo juz miał tych przerw w grze.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.01.2011, 10:41
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Taki ich urok. Nie od dziś funkcjonuje powiedzenie,nikt ci nie da tyle co Turek?/Grek obieca.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.01.2011, 12:38
Ja nigdy nie byłem wielkim fanem Kosy, ale nie wiem, czy by się nam nie przydał. Przydałby?
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.01.2011, 13:01
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Ja nigdy nie byłem wielkim fanem Kosy, ale nie wiem, czy by się nam nie przydał. Przydałby?
IMHO tak.
Przypomnijmy sobie jak ciągnął zespół za Skorży. I niech nikt mi nie wmówi, że jest stary, więc beznadziejny. Wtedy też, gdy wracał, była taka gadanina, a że za stary, a że się nie sprawdził gdzieśtam. Wg mnie by się przydał. Na pewno duuuuuużo bardziej niż Łobo, Jirsak i Kowalski razem wzięci
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.01.2011, 22:55
Kosowski przydałby się Wiśle mentalnie. Kiedy grał w Wiśle za czasów Skorży nie przypominam sobie machania łapami i wydzierania ryja na partnerów. Kiedy odszedł od razu się to stało widoczne. A te legendy, że u niego na grillu skład na mecz był ustalany to już w ogóle
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.01.2011, 00:39
Arek Głowacki we wczorajszym meczu z Fenerbahce Stambuł został ukarany czerwoną kartka.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.01.2011, 07:08
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Kosowski przydałby się Wiśle mentalnie
Zarówno mentalnie i jako wzmocnienie skrzydeł których obecnie nie posiadamy. Kosowski dał nam tyle wspaniałych chwil swoimi asystami i golami dla Wisły, fajnie jakby prezes się zrewanżował i wyciągnął do niego pomocną dłoń w tej trudnej dla niego sytuacji.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.01.2011, 08:56
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html

Skorża jednak ma jaja
What's new?

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 31.01.2011, 09:26
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Zarówno mentalnie i jako wzmocnienie skrzydeł których obecnie nie posiadamy. Kosowski dał nam tyle wspaniałych chwil swoimi asystami i golami dla Wisły, fajnie jakby prezes się zrewanżował i wyciągnął do niego pomocną dłoń w tej trudnej dla niego sytuacji.
Uważasz, że prawie 34 letni piłkarz byłby wzmocnieniem Wisły Kraków? Tym bardziej na pozycji skrzydłowego. Chociaż w przeszłości dał wiele trzeba iść do przodu i skończyć z pomysłami "wielkich" powrotów, bo to nic nie da. W przypadku "Kosy" to byłoby to już trzecie wejście do tej samej rzeki - co uważam za totalną głupotę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.01.2011, 13:33
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Uważasz, że prawie 34 letni piłkarz byłby wzmocnieniem Wisły Kraków? Tym bardziej na pozycji skrzydłowego.
Jak najbardziej. Uważam , że pomimo wieku dałby Wiśle więcej niż wszyscy nasi obecni "skrzydłowi" razem wzięci.
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.01.2011, 15:09
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jak najbardziej. Uważam , że pomimo wieku dałby Wiśle więcej niż wszyscy nasi obecni "skrzydłowi" razem wzięci.
no tak, co ten Kirm robi w Wiśle ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów