|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Smiech na sali, Glowacki znowu kontuzjowany. A nie tak dawno sie ktos ze mna klocil, jak powiedzialem, ze na takim zawodniku kadry nie mozna oprzec.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
jak dla mnie ta asysta Pawła to fart, a nie zamierzone zagranie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie pier... Widac ze Paweł chcial tak zagrac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tutaj mozna zobaczyc pierwsze 13 minut meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=2NM7UyDMLvY Glowacki spoznil sie przy pierwszej bramce, ok, ale on mial tez kilku dobrych interwencji! Szkoda mi go, po pierwszych meczach w Trabzonie niezle mu szlo i byl chwalony przez kibicow. Piotr i Pawel Brozek zagrali rowniez niezle w tym meczu, mieli kilka fajnych akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Macie jakiś skrót całego spotkania?
Co do Głowackiego tu pisałem już dawno, że nie ma sensu mówić o tym zawodniku w kontekście kadry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Głowa ma papiery niesamowite na granie, niestety oprócz tych papierów trzeba mieć też zdrowie. Niestety Arek niczym ze szkła jak Nowak z Bełchatowa. W kontekście kadry podzielam zdanie innowiercy powyżej.
Co do Brożków, na plus na pewno Paweł bo cały mecz zagrał i dograł asystę, co do Piotrka, zmieniony i ciekawe czy wyjdzie w następnym meczu w podstawowej 11. Swoją drogą ciekawe jak tam traktują puchar, czy to mniejsza mobilizacja czy jednak podchodzą poważnie do tych rozgrywek. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Beskistas zajmuje odległe miejsce w lidze więc skupiają się na pucharze. Brożkowie dostali szanse bo grali rezerwami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Brożek idelanie nadaje się na takiego chłopa co dogra właśnie w taki sposób jak zrobił to w ostatnim meczu. Gorzej jak jemu będą dogrywać a on będzie musiał strzelać
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.01.2011 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co do Glowy, to po tym jak Jego kariera "rozwija" sie w Trabzonie to uwazam ze Jego sprzedaz to bylo jednak bardzo dobre posuniecie. On faktycznie zaczyna byc jak Nowak z Belchatowa czy wczesniej Bak Jacek. Otworzysz lodowke i juz jest chory a jak dotkniesz mocniej to kontuzja. Nie zycze mu zle i mam nadzieje ze karta sie mu jednak odmieni ale poki co tak to wyglada dla mnie...
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, a na pewno nie oszuka się organizmu. Arek zawsze z kontuzjami się borykał mimo niezaprzeczalnie bardzo dużego jak na polskie warunki talentu. Szkoda, bo ma umiejętności by kopać w takim Trabzonsporze z powodzeniem kilka sezonów.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
"Kamil Kosowski w tarapatach"
Jak podaje Futbol news - zaległości Apollonu Limassol w stosunku do Kamila Kosowskiego sięgają czterech miesięcy. Piłkarz wylądował w rezerwach, a klub nie chce zgodzić się na rozwiązanie kontraktu. Do tego wściekli są na niego kibice. Dlatego zawodnik zdecydował się wystosować list otwarty do mediów. - W związku z ostatnimi wydarzeniami, które miały miejsce między mną a działaczami Apollonu, jak również telefonicznymi groźbami, chciałbym przedstawić, jak naprawdę wszystko wyglądało, by udziałowcy klubu poznali prawdę - pisze były reprezentant Polski. - 14 stycznia otrzymałem pismo, informujące mnie, że zostaję przesunięty do drużyny U-21. Wynikało to z tego, że dwa dni wcześniej miałem nieoficjalną propozycję znacznej obniżki zarobków. Została ona przeze mnie odrzucona, ponieważ klub w dalszym ciągu ma wobec mnie poważne zaległości. Nie miałem szans z nikim o tym porozmawiać, wielu rzeczy dowiadywałem się z mediów - nie ukrywa Kosowski. Polski piłkarz deklaruje, że jest gotów na negocjacje. - Najpierw jednak musimy ustalić, co ze spłatą długu klubu wobec mnie, który sięga czterech miesięcy - podkreśla zawodnik. Ma również inne pretensje do klubu. - Komentarze działaczy na łamach prasy powodują złość kibiców w stosunku do mnie. Takie nieprawdziwe wypowiedzi są niedopuszczalne. Przez 15 lat mojej kariery nie miałem problemów z fanami drużyn, w których grałem. Podobnie moje stosunki z kolegami z drużyny oraz trenerem układały się znakomicie - przyznaje Kosowski. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Można liczyć na Pawełka że dokręci drugą część po "daj kamienia" ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Rozmowa z Pawłem Brożkiem
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja nigdy nie byłem wielkim fanem Kosy, ale nie wiem, czy by się nam nie przydał. Przydałby?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Przypomnijmy sobie jak ciągnął zespół za Skorży. I niech nikt mi nie wmówi, że jest stary, więc beznadziejny. Wtedy też, gdy wracał, była taka gadanina, a że za stary, a że się nie sprawdził gdzieśtam. Wg mnie by się przydał. Na pewno duuuuuużo bardziej niż Łobo, Jirsak i Kowalski razem wzięci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kosowski przydałby się Wiśle mentalnie. Kiedy grał w Wiśle za czasów Skorży nie przypominam sobie machania łapami i wydzierania ryja na partnerów. Kiedy odszedł od razu się to stało widoczne. A te legendy, że u niego na grillu skład na mecz był ustalany to już w ogóle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Arek Głowacki we wczorajszym meczu z Fenerbahce Stambuł został ukarany czerwoną kartka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zarówno mentalnie i jako wzmocnienie skrzydeł których obecnie nie posiadamy. Kosowski dał nam tyle wspaniałych chwil swoimi asystami i golami dla Wisły, fajnie jakby prezes się zrewanżował i wyciągnął do niego pomocną dłoń w tej trudnej dla niego sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
What's new?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Uważasz, że prawie 34 letni piłkarz byłby wzmocnieniem Wisły Kraków? Tym bardziej na pozycji skrzydłowego. Chociaż w przeszłości dał wiele trzeba iść do przodu i skończyć z pomysłami "wielkich" powrotów, bo to nic nie da. W przypadku "Kosy" to byłoby to już trzecie wejście do tej samej rzeki - co uważam za totalną głupotę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007