|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
spokojnie,dzis dajmy szansę po raz ostatni zaprezentować się Medżikowi
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
żeby myslec o mistrzostwie to by sie przydało żeby Genkov z 10 bramek na wiosne strzelił,bez skutecznego napastnika cięzko wygrac lige.Licze na Bułgara.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
kiedy kończy się okno transferowe w lidze izraelskiej?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
a dlaczego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Maaskant jest większy niż Bunoza który ma 195 cm , więc trener jest naprawdę wysooooki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ale wy jesteście kumaci, żal, wiadomo że to Krzostka
![]() Na głownej pod tym zdjeciem jest komentarz: Zawodnik został przywitany przez kapitana Wisły – Radosława Sobolewskiego oraz trenera Roberta Maaskanta Ogarnijcie sie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oui
Tylko, że na oficjalnej napisali, że Genkova witał Sobol z Maaskantem ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez filemon : 30.01.2011 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
bo liczy się do kiedy jest otwarte okno w państwie do którego ma przyjść dany zawodnik żeby go można było zatwierdzić.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
@wolfy
Niezwykle trafne porownanie z ta Arka normalnie jak lysy grzywka... Nie wiem jak Ty ale ja dobrze pamietam tuptanie Glowackiego przed rzutami wolnymi i karnymi ktore chlopak strzelal bo nikt inny w druzynie nie chcial badz nie potrafil uderzyc. Balony grane na wysokiego i skocznego Marcelo to akcje cwiczone niczym bramka Radomanovica z Korona. Nikt nie ujmuje Glowackiemu i Marcelo ich klasy ale umowmy sie ze sytuacja gdzie stoper jest najlpeszym strzelcem druzyny swiadczy przede wszystkim o beznadziejnosci ofensywy.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 30.01.2011 o godz. 16:33.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Yssouf Koné, który przymierzany był do gry w krakowskiej Wiśle, podpisał przedwczoraj kontrakt z norweskim klubem Vålerengens IF
fajnie było by zobaczyć obu zawodników dzisiaj podczas meczu ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak to nie ma, za Krzoską się chowa
nikt nie pisze, że wita go na zdjęciu Sobol z Maaskantem, tylko że został przez nich przywitany, co niekoniecznie musi być uwiecznione, myślcie czasem do chu*a Cytat:
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 30.01.2011 o godz. 16:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
zluzuj poślady ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie ma obawy niedługo czeka nas nagroda za czytanie tych bzdur.
Wszystko idzie ku lepszemu a "powody do narzekań " są coraz bardziej naciągane. Max pół roku i cała spiskowo - katastroficzna wizja upadnie i osoby żyjące z niej znikną lub skompromitują się ostatecznie i zamilkną. Żeby nie było OT i znów kasowanie to napiszę, że nie spodziewałem się takich ruchów w tym okienku. Odejście Brożków to ostateczny symbol końca poprzedniej "polskiej" Wisły - miejsca miłej pracy dla chłopaków którzy zamiast pić jak rówieśnicy trochę pokopali w piłkę i wkręcili się w molocha działaczy, dziennikarzy i kopaczy bogato i bezstresowo żyjących z głodu emocji 40 milionowego kraju. Sprowadzenie na ich miejsce profesjonalnego prezesa, dyrektora spoza układu i trenera realnie wierzącego w to co chce zrobić, oraz piłkarzy dla których gra w piłkę znaczy więcej niż zawód ( niejeden z nich gra za mniej ale gra) to początek. Teraz te wysypane klocki przebrane z wadliwych musi Maskant poukładać. Ja nie mam większych obaw że mu się uda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
kurczę, co z Maorem? zaczyna mnie to denerwować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A porównanie z Arką jak najbardziej na miejscu, bo co szkodzi ich stoperom pomóc trochę w ofensywie? Chyba tylko brak umiejętności ![]() Uran235 - świetna analiza, od tego od dłuższego czasu zmierzałem. W poprzednim okienku też pokemony miały radochę, bo tylu kupiliśmy, ale żaden nie zwrócił uwagi jakich i na jakie pozycje. Teraz jakość jest lepsza, nie ma też na szczęście kompromitujących testów półamatorów z nadwagą, ale braki są bardzo poważne. To jest takie zabawne myślenie: "XXX może grać na lewej/prawej obronie". No, ja też mogę, tyle że minie mnie cała liga z Krzywickim na czele (w jego przypadku - jak nie zgubi gdzieś piłki po drodze albo nie potknie się o własne nogi, ale zawsze).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.01.2011 o godz. 17:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym porównywanie obecnych transferów z poprzednimi jest bez sensu, bo jak sam zwróciłeś na to uwagę, w końcu robimy te transfery przemyślane, a nie z łapanki albo po testach jakichś podrzucanych przez menedżerów amatorów. Krótko mówiąc, sytuacja wciąż nie jest i nie będzie rewelacyjna i nie ma się co za bardzo podniecać, ale jeśli dwa zapowiadane transfery dojdą do skutku, to naprawdę trudno będzie nazwać to okienko nieudanym, więc sensu do narzekania też za bardzo nie widzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Coś czuje, że wiem kto będzie w następnym sezonie grał w parze z Jailensem w następnym sezonie, szykuje się kolejny wielki powrót
Przy dzisiejszym "pokazie" Głowackiego z Fenerbache, Glik wygląda na Boga futbolu, naprawdę. Nie widzę możliwości żeby jeszcze dostał swoją szansę po tak beznadziejnym meczu jakim niewątpliwie był dla Arka ten dzisiejszy występ. Z drugiej strony Korkmaz kontuzjowany, więc kibice z Trabzonu będą być może mieli jeszcze wątpliwą dla nich przyjemność zobaczenia Głowy w kolejnych spotkaniach, chyba że dadzą szansę młodemu Mustafie, co wykluczone nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lobodziński do SPRZEDANIA, Jirsak do sprzedania, Branco - dziękujemy, Żurawski - niestety dziekujemy. Brak napastnika jest bardzo widoczny. sam Genkov sprawy nie załatwi w ataku, jak nic potrzebujemy jeszcze jednego bramkostrzelnego napastnika i to na wczoraj.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bedzie dobrze jak w ogole Genkov sie pokaze z dobrej strony bo i to moze nie nastapic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jesli nie pozyskamy meliksona to z Jirsakiem porzegnac sie nie mozemy. juz wołabym zeby podziekowano Zurawskiemu, Riosowi i Bogiskiemu a ściagnieto 2 porzadnego napastnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cudowne jest to forum. Jeszcze wczoraj wszyscy podniecali się, że przyszedł Jaliens, Siwakow, Genkov. Stan został wyniesiony na ołtarze nazwany prawie Bogiem. Teraz w obliczu porażki z Norwegami Stan staję się wrogiem publicznym numer jeden ze względu na słabe transfery.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|