|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Radomski to był taki reprezentacyjny Jirsak. W niczym się nie wyróżniał, w destrukcji klase gorszy od Sobola i Lewandowskiego, a w ofensywie nie istniał wogóle (7 bramek przez ostatnich 13 lat... pomocnik
). Żadnej różnicy na boisku nie robił.Poza tym. Ilu piłkarzy z naszej reprezentacji byłoby na tyle dobrych, aby zagrać przynajmniej te 10 meczów w kadrze Pomarańczowych? To, że Radomski plątał się bez celu po boiskach w Holandii i Austrii i grywał z orzełkiem na piersi nie daje żadnych podstaw, żeby tych dwóch zawodników porównywać. Nie ta klasa. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A może prawego obrońcę? Bo Branco ma za swoją docelową pozycję lewego obrońcę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Branco jest prawonożny, jak Ty go widzisz na lewej obronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
)Gdy nie wiadomo, o co chodzi... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...trakt-z-wisla/
Mnie interesuje co się stało w kwestii tego pana. Wszyscy pisali że trafi do Wisły, miał chyba być 18 stycznia, ale od początku miesiąca o nim nie słychać ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Osobiście uznam za progres w naszej drużynie, jak sprowadzą Meliksona, bo to transfer bezpośredni do klubu. Jak go nie sprowadzą to praktycznie żadnego progresu nie będzie, dlatego Melikson jest dla mnie o wiele ważniejszy niż Jaliens, Genkov, Sivakov i jakiś bramkarz. Owszem, transfery na pierwszy rzut oka są dobre, ale trzeba też powalczyć o Izraelską Gwiazdę, która chyba jako jedyna spośród zakupionych graczy będzie nie uzupełnieniem, ale wyłącznie wzmocnieniem składu.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mamy teoretycznie na bok obrony jeszcze Kewa więc czie wiem czy nam chwilowo potrzebny boczny obrońca, raczej Stan w letnim okienku postara się o bocznego obrońcę i mam nadzieję że na nowego środkowego zamiast Kowalskiego....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Rychu, już dawno się wydało, że była to wyłącznie zagrywka managera piłkarza. On z Wisłą nie miał nic wspólnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Myślę że przydałby się ten gość w obliczu możliwego odejścia Chaveza. Chyba, że Wisła jest zdecydowana go wykupić. Strasznie dużo gdybania ![]() @Brzytwa128: Ok, pierwsze słyszę że to była jakaś zagrywka. Dzięki że wyjaśniłeś tę kwestię ![]()
Ostatnio edytowane przez rychu : 30.01.2011 o godz. 12:49.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ale to całkiem inny pilkarz, mlody, a Kew to raczej pewniak
szkoda, ze nie podpisali tego Ghanczyka |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Valcx w wywiadzie chyba dla DP powiedział, że to jest transfer dmuchany przez menagera. I nie ma nic wspólnego z rzeczywistością
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Oczywiście chciałbym aby Chaves także został w Wisełce, nawet jeżeli by trzeba było za niego zapłacić około miliona, naprawdę jest tego wart.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Natomiast co do Łobodzińskiego, Boguskiego i Jirsaka. Łobo można ewentualnie zatrudnić na budowie stadionu jak dla mnie, może pomoże chociaż tam. Boguski - owszem, wypożyczenie to byłaby dobra opcja, zwłaszcza po kontuzjach które go trapią. Jirsak - wierzyłem w niego do początku sezonu, gdy jeszcze trenerem był Henio, bo w sparingach sprawował się nieźle, ale ile można... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ludzie, ja was nie rozumiem, na prawdę. pierwsze od paru lat przemyślane okienko transferowe, do tego nie zakończone! Czy możemy poczekać z podsumowaniem do końca lutego? Szybko do klubu zostali sprowadzeni najpotrzebniejsi zawodnicy, jak podpisze Melikson to będzie pieknie
bramkarz-wiadomo, zamieszania dużo, więc trzeba poczekać, żeby Stan zrobił coś przemyślanego. jak te najważniejsze trasfery będą dopięte to wydaje mi się że mimo wszystko Wisła zostanie jeszcze jakoś wzmocniona. z ocenami, płaczem itp. poczekajcie do końca lutego ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() "Zawodnik został przywitany przez kapitana Wisły – Radosława Sobolewskiego oraz trenera Roberta Maaskanta" Co tam Maaskant, się przybyło Sobolowi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Genkov ma minę w stylu ,,o ....a ale boli" ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dlaczego Maor nie może polecieć do Hiszpanii i tam czekać aż się kluby dogadają? Przecież aresztu domowego w krakowskim hotelu mu izraelski klub zafundować nie może...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Genkov te 186 cm ma więc Maaskant to jakiś dinozaur.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wystarczy że przeczytasz którąkolwiek ze swoich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Genkov na tym zdjęciu klęczy żeby okazać szacunek Maskaantowi.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oddawanie szacunku poprzez klęknięcie - to taki bułgarski savoir vivre
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Genkov zagra dzisiaj?
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może wejdzie pod koniec, ale i to wątpliwe
![]() |
|
|