|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał
![]() Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wszystko fajnie ale gdzie reszta , mam nadzieje że jutrzejszy termin prezentacji wynika z tego że klub ma do zaprezentowania "coś" więcej jak tylko Jaliensa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
wiecznie jakiś cyrk w tym klubie się dzieje ja .......e ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobra nie świrujcie!!! Cvetan i Maor to nasi piłkarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
transfermarkt Cventan i Jaliens mają nr koszulek a Maor jeszcze nie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp.
Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawe zdjecie bramkarza ktory byl na testach w Wisle a przymierzany jest do Arki. Sam bym z checia go zobaczyl w naszej druzynie. Moze ten watpliwy news o bramkarzu grajacym w portugali to on
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ark...147,1,786.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I dobrze. Ze wszystkich naszych (potencjalnych czy już dokonanych) transferów to on ma najlepsze CV.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety ani informacja numer 1.
http://www.wisla-online.pl/news/genkov-w-wisle-1521 ani informacja numer 2. http://tsw.com.pl/news/Izraelskie-me...n-podpisal-744 wogule sie nie potwierdzają:-(, cos mi sie wydaje ze coraz bardziej prawdopodobne jest to ze niedlugo pojawi sie informacja ze obaj zawodnicy sa nie dla Wisły.... może dlatego tez pojawiły sie informacje o tym zawodniku z ligi włoskiej. nie chce nic mówić ale nie podoba mi się to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dobry transfer, w koncu jakies wzmocnienie. Jeszcze tylko 2 klasowych bocznych obroncow, 2 skrzydlowych i 1 klasowy napastnik...wiec Stan ma pelne pole do popisu w tym okienku
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Co pół roku to samo i to na każdym forum, aż nie chce się czytać tego lamentu! Co do Maora Melikosna, to zawodnik pożegnał się z drużyną, zagrał ostatni mecz, nie przyjął podwyżki sam prosił o transfer do Wisły, Wisła prawdopodobnie daje za niego rekordową sumę (Tyle wydała tylko n Jirsaka) a wy dalej swoje że nie podpisze że nie dla Wisły itp! Jeśli badania wyjdą dobrze jestem pewien że kontrakt zostanie podpisany, jeśli badania nie będą dobre to po co nam on? Lepiej niech nie podpisują bo kolejny Dawidowski nie potrzebny! Co do Genkova to pojechał do Rosji pozamykać wszystkie sprawy, czy Wisła ma specjalnie za nim do Rosji jechać podpisać kontrakt żeby uszczęśliwić paru lamentujących kibiców? Poczekajcie parę dni, i zamiast użalać się na forum zajmijcie się czymś pożytecznym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że zakontraktowali Jaliensa. Ciekaw jestem czy bardzo obciąży budżet klubu?! Ktoś zna jakieś szczegóły kontraktu?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na transfermarkt podali ze 300 tys euro .. Inne zrodla na ten temat nic nie pisza ..Przynajmniej ja nie widzialem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hm. Moim zdaniem to jednak nie jest do końca tak, że Wisła tylko czeka na wyniki badań Meliksona i Genkova. Podejrzewam, że w grę wchodzi coś więcej. Możliwe, że jest jeszcze paru zawodników o różnych wymaganiach finansowych i teraz gimnastykują tak żeby kasa się zgadzała. No bo powiedzmy sobie szczerze- środkowy pomocnik to nie jest jakiś absolutny priorytet dla nas, tymczasem oprócz Meliksona chodzą coraz głośniejsze słuchy o Białorusinie z Cagliari. Byłoby nieco zaskakujące gdyby trafili do nas obaj. Tak samo Genkov nie jest jedynym nazwiskiem przewijającym się w kontekście pozycji środkowego napastnika (np.Kone). No i ponoć jeden z bramkarzy ma wymagania finansowe zdecydowanie wyższe od kontrkandydata, więc całkiem możliwe, że wybór bramkarza mógłby w takiej sytuacji wpłynąć na decyzje personalne na innych pozycjach.
Jaliens trafił bez takich zawirowań, bo był swojego rodzaju okazją, gościa tej klasy trudno byłoby znaleźć za podobne pieniądze. Tymczasem jakkolwiek Gankow czy Melikson wyglądają obiecująco, to nie na tyle by nie znaleźć dla nich rozsądnej alternatywy (kto wie czy nie lepszej). Oczywiście to tylko moje spekulacje oparte na doniesieniach medialnych. Jednak przedłużające się rozmowy z Genkowem i Meliksonem, wobec zapewnień drugiej strony o finalizacji rozmów, wydają się nieco dziwne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zobaczycie kto wsiadzie w Piatek do samolotu i bedzie wszystko wiadome co i jak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Uran może masz rację ale przecież pisał wczoraj Zbymak że któryś z nich kończy testy dziś więc może to był Melikson, a o Genkowie pisali że ma wszystko załatwione tylko do Rosji poleciał rozliczyć się z klubem i od razu uderza do Hiszpanii, ta wersja też może być prawdziwa. Trzeba spokojnie czekać do jutra pewnie wszystko się wyjaśni
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A propos Meliksona to trochę rozmawiałem z 2 kibicami HBS na temat Maora i ogólnie u nich czarna rozpacz bo odchodzi jedyny ich sensowny piłkarz, najlepszy piłkarz spoza topu etc. etc. Mniejsza o to, wiadomo, że kibice mają troszkę spaczone spojrzenie na takie sprawy.
Niestety wg nich Maor jest troszkę "delikatny", raczej unika ostrej gry, czasem się zniechęca po takich ostrych wjazdach w piszczele. Ciekawe jak będzie wyglądała jego adaptacja do warunków naszej ekstraklasowej młócki, zakładając oczywiście, że transfer dojdzie do skutku. Sorry, jeżeli było... W HBS Maora kochali właśnie za takie akcje: http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849...a__wideo_.html ![]()
Visca el Barça!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|