The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2011, 16:07
Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał
Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami.
..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 26.01.2011, 16:10
No i przynajmniej wiemy, że mamy już jednego zawodnika. Zastępstwo za Clebera już jest. Czekamy na resztę.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.01.2011, 16:13
No to już można powiedzieć. Skoro Wisła podpisuje z takimi graczami jak Kew Jalines to znaczy że zaczyna się nowy dział w naszej historii. Zaczynają przychodzić do nas "nazwiska" i jest szansa, że wreszcie Europa nie będzie aż tak odległa.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Edo : 26.01.2011 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Od: 08.2006

Stary 26.01.2011, 16:13
Wszystko fajnie ale gdzie reszta , mam nadzieje że jutrzejszy termin prezentacji wynika z tego że klub ma do zaprezentowania "coś" więcej jak tylko Jaliensa
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 26.01.2011, 16:22
Super że zaczynają podpisywać

Jutro mamy konferencje & prezentacje? "Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."
A w piątek? a w piątek jest samolot do Hiszpanii wiec chyba wszyscy polecą
Odpowiedz cytując
januszek888
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 26.01.2011, 16:35
Martwi Mnie to, że Kew już podpisał, a nie mamy Genkowa... :/ Niepokojące są te doniesienia, że dostaje oferty z innych klubów. Mam nadzieję, że nie sprzątnie nam go nikt sprzed nosa.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.01.2011, 17:10
90minut.pl już kilka razy zbyt wcześnie wpisało zawodnika do kadry

podobnie było z kontuzjami, kiedy na oko sprzed TV dali informacje, o rodzaju kontuzji... też chciałbym mieć taki rentgen w oczach

...poza tym, widocznie z Maorem czy Genkowem coś nie wypaliło
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 26.01.2011, 17:16
Rafee napisał(a):Wyświetl post
Super że zaczynają podpisywać

Jutro mamy konferencje & prezentacje? "Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."
A w piątek? a w piątek jest samolot do Hiszpanii wiec chyba wszyscy polecą
Prezentacja zawodnika odbędzie się w czwartek 27 stycznia o godz. 16:00."

Czyli tylko Kewa chcą zaprezentować ?

dziwne coś długo badają Gienka i Meliksona
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.01.2011, 17:33
Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 26.01.2011, 17:39
Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 26.01.2011, 17:43
Edłardo Da Sylwia napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę siać zamętu i powtarzać przedmówców ... ale dziwne jest to, że Kew przyjeżdża ostatni i podpisuje jako pierwszy. Zbymak ... poratuj jakąś informacją w.s. Meliksona i Genkova.
No nie wiem strasznie to jest dziwne wiecznie jakiś cyrk w tym klubie się dzieje ja .......e
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
ciesla093
Member

Od: 01.2011

Stary 26.01.2011, 17:43. niestety
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Co raz bardziej jestem pewien, że napiszą newsa: Melikson i Genkov jednak NIE zagrają w Wiśle.
Także mam takie złe przeczucie
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.01.2011, 17:46
Dobra nie świrujcie!!! Cvetan i Maor to nasi piłkarze.
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.01.2011, 17:50
transfermarkt Cventan i Jaliens mają nr koszulek a Maor jeszcze nie

Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.01.2011, 17:52
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem strasznie to jest dziwne wiecznie jakiś cyrk w tym klubie się dzieje ja .......e
właśnie podpisaliśmy kontrakt ze świetnym zawodnikiem a na forum tradycyjnie - histeria...
cyrk? bo co?, bo trzeba wykazać trochę cierpliwości
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.01.2011, 17:55
Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp. Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 26.01.2011, 18:17
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Płaczki będą płakać dalej, że nie ma transferów itp. Według mnie Kew to na następca Clebiego i mam nadzieję to udowodni a Gordon weźmie się do roboty.Ciekawy środek obrony będzie Chavez- Jaliens.Jeszcze bramkarz,według mnie potrzebny jest obrońca lewy bo Dragan nie da rady (według mnie),napastnik Genkov i jest ok.Dobrze, że nie trafi do nas Pesković cieszę się dla mnie to słaby bramkarz, ale ma już swoje lata.Ciekawe kogo można było by sprowadzić na lewą stronę obrony?
Dokładnie też tak myślę. Cieszę się z dotychczasowych i przyszłych wzmocnień, ale dlaczego mało kto pamięta o pozycji na której mamy kompletny wakat. Nie mamy w kadrze żadnego nominalnego lewego obrońcy, bo Paljić to lewoskrzydłowy. Może z Młodej Ekstraklasy, albo z juniorów komuś dać szansę? Jednak optymalnym rozwiązaniem byłoby znalezienie piłkarza na tę pozycję klasy Jaliensa.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.01.2011, 18:22
Ciekawe zdjecie bramkarza ktory byl na testach w Wisle a przymierzany jest do Arki. Sam bym z checia go zobaczyl w naszej druzynie. Moze ten watpliwy news o bramkarzu grajacym w portugali to on? Marcelo Moretto.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ark...147,1,786.html
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.01.2011, 18:35
tofik napisał(a):Wyświetl post
Najpóźniej przyjechał, a najwcześniej podpisał
Ciekawe co z dwoma pozostałymi gagatkami.
I dobrze. Ze wszystkich naszych (potencjalnych czy już dokonanych) transferów to on ma najlepsze CV.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.01.2011, 18:38
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
lepiej być miło zaskoczonym, niż niemiło zawiedzionym ;-)
Jest jeszcze trzecia opcja: nie nastawiać się w żadną stronę i najzwyczajniej w świecie poczekać na rozwój wypadków
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.01.2011, 18:44
Niestety ani informacja numer 1.

http://www.wisla-online.pl/news/genkov-w-wisle-1521

ani informacja numer 2.

http://tsw.com.pl/news/Izraelskie-me...n-podpisal-744

wogule sie nie potwierdzają:-(, cos mi sie wydaje ze coraz bardziej prawdopodobne jest to ze niedlugo pojawi sie informacja ze obaj zawodnicy sa nie dla Wisły.... może dlatego tez pojawiły sie informacje o tym zawodniku z ligi włoskiej. nie chce nic mówić ale nie podoba mi się to.
Odpowiedz cytując
borsuk
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.01.2011, 18:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I dobrze. Ze wszystkich naszych (potencjalnych czy już dokonanych) transferów to on ma najlepsze CV.
...i wydaje się być najbardziej konkretny. Oby również bezkompromisowo grał i dyrygował defensywą.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.01.2011, 19:01
Dobry transfer, w koncu jakies wzmocnienie. Jeszcze tylko 2 klasowych bocznych obroncow, 2 skrzydlowych i 1 klasowy napastnik...wiec Stan ma pelne pole do popisu w tym okienku .
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 26.01.2011, 19:11
Co pół roku to samo i to na każdym forum, aż nie chce się czytać tego lamentu! Co do Maora Melikosna, to zawodnik pożegnał się z drużyną, zagrał ostatni mecz, nie przyjął podwyżki sam prosił o transfer do Wisły, Wisła prawdopodobnie daje za niego rekordową sumę (Tyle wydała tylko n Jirsaka) a wy dalej swoje że nie podpisze że nie dla Wisły itp! Jeśli badania wyjdą dobrze jestem pewien że kontrakt zostanie podpisany, jeśli badania nie będą dobre to po co nam on? Lepiej niech nie podpisują bo kolejny Dawidowski nie potrzebny! Co do Genkova to pojechał do Rosji pozamykać wszystkie sprawy, czy Wisła ma specjalnie za nim do Rosji jechać podpisać kontrakt żeby uszczęśliwić paru lamentujących kibiców? Poczekajcie parę dni, i zamiast użalać się na forum zajmijcie się czymś pożytecznym
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.01.2011, 19:25
Bardzo dobrze, że zakontraktowali Jaliensa. Ciekaw jestem czy bardzo obciąży budżet klubu?! Ktoś zna jakieś szczegóły kontraktu?
What's new?

Odpowiedz cytując
gery
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 26.01.2011, 19:26
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze, że zakontraktowali Jaliensa. Ciekaw jestem czy bardzo obciąży budżet klubu?! Ktoś zna jakieś szczegóły kontraktu?
Na transfermarkt podali ze 300 tys euro .. Inne zrodla na ten temat nic nie pisza ..Przynajmniej ja nie widzialem.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.01.2011, 20:34
Hm. Moim zdaniem to jednak nie jest do końca tak, że Wisła tylko czeka na wyniki badań Meliksona i Genkova. Podejrzewam, że w grę wchodzi coś więcej. Możliwe, że jest jeszcze paru zawodników o różnych wymaganiach finansowych i teraz gimnastykują tak żeby kasa się zgadzała. No bo powiedzmy sobie szczerze- środkowy pomocnik to nie jest jakiś absolutny priorytet dla nas, tymczasem oprócz Meliksona chodzą coraz głośniejsze słuchy o Białorusinie z Cagliari. Byłoby nieco zaskakujące gdyby trafili do nas obaj. Tak samo Genkov nie jest jedynym nazwiskiem przewijającym się w kontekście pozycji środkowego napastnika (np.Kone). No i ponoć jeden z bramkarzy ma wymagania finansowe zdecydowanie wyższe od kontrkandydata, więc całkiem możliwe, że wybór bramkarza mógłby w takiej sytuacji wpłynąć na decyzje personalne na innych pozycjach.

Jaliens trafił bez takich zawirowań, bo był swojego rodzaju okazją, gościa tej klasy trudno byłoby znaleźć za podobne pieniądze. Tymczasem jakkolwiek Gankow czy Melikson wyglądają obiecująco, to nie na tyle by nie znaleźć dla nich rozsądnej alternatywy (kto wie czy nie lepszej).

Oczywiście to tylko moje spekulacje oparte na doniesieniach medialnych. Jednak przedłużające się rozmowy z Genkowem i Meliksonem, wobec zapewnień drugiej strony o finalizacji rozmów, wydają się nieco dziwne.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.01.2011, 20:37
Zobaczycie kto wsiadzie w Piatek do samolotu i bedzie wszystko wiadome co i jak
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.01.2011, 20:37
Uran może masz rację ale przecież pisał wczoraj Zbymak że któryś z nich kończy testy dziś więc może to był Melikson, a o Genkowie pisali że ma wszystko załatwione tylko do Rosji poleciał rozliczyć się z klubem i od razu uderza do Hiszpanii, ta wersja też może być prawdziwa. Trzeba spokojnie czekać do jutra pewnie wszystko się wyjaśni

Odpowiedz cytując
Arturo
Member

Od: 02.2004

Stary 26.01.2011, 20:44
A propos Meliksona to trochę rozmawiałem z 2 kibicami HBS na temat Maora i ogólnie u nich czarna rozpacz bo odchodzi jedyny ich sensowny piłkarz, najlepszy piłkarz spoza topu etc. etc. Mniejsza o to, wiadomo, że kibice mają troszkę spaczone spojrzenie na takie sprawy.

Niestety wg nich Maor jest troszkę "delikatny", raczej unika ostrej gry, czasem się zniechęca po takich ostrych wjazdach w piszczele. Ciekawe jak będzie wyglądała jego adaptacja do warunków naszej ekstraklasowej młócki, zakładając oczywiście, że transfer dojdzie do skutku.

Sorry, jeżeli było... W HBS Maora kochali właśnie za takie akcje:

http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849...a__wideo_.html
Visca el Barça!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów