|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Powtorze za Proud'em
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Soso!
kope lat ancymonie. jest Czesiek, jakoś niedawno looknąłem na stare tematy, jak żeś kuchnię od popcornu upi.er.dolił ale kasacja! :( Czy na pokładzie dalej jest pysio i jego klata? Cytat:
![]() to już nie ten klimat, gdzie f5 się ścierało od rana, a o liczniki i gwiazdki były wieczne kłótnie, wy nabijacze! ;*( ale i tak nadal uważam, że ma grubą dupę ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez uher : 24.01.2011 o godz. 00:18.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
schody przed meczykiem hmmm stare piekne czasy ![]()
z wodka nie wygrasz; ty ja w morde, a ona Cie o ziemie
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
mniej ale jeszcze trochę nas zostało
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
aujourd'hui
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Usiuuuu ?! o.O Kogo me oczy widzą!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
lubicie piwa prawda
bo ja trochę tak! w takim razie szklana Tyskim Książęcym ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
emeryci hipokryci
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To nawet ja to pamiętam, jak jeszcze sie nie rejestrowalem, tylko czytywalem raz na miesiąc. A przeciez jestem 'dopiero' z początku 2004. Neostrada wiele zepsuła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() kiedyś był taki temat "najkrótsze książki świata", tak z pamięci kilka tytułów: "Mecz w kapciach przed telewizorem - autorstwa Beer Boys" "Jak odnieść sukces w polskiej piłce - Ceramika Opoczno" "Sukcesy Cracovii na arenie międzynarodowej - Praca zbiorowa wielu pokoleń" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jeszcze małe retro:
Hack forum ![]() ![]() ![]() oraz opowieści by Matejas http://img255.imageshack.us/g/beztytuuohp.png/ ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Heniek i Kowal!
Dzięki amigo, będę miał co sobie przypominać ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Oczywiście by planc :"piję sobie wino minut temu pare, a tu podchodzi do mnie żywy CHIŃCZYK i się mnie pyta nienaganną polszczyzną o sklep wędkarski, gdzie może kupić UWAGA: DRGAJĄCĄ SZCZYTÓWKE DO PIKIERA. oblałem się winem, tak mnie zamurowało. ale ja nie o tym. siedzę sobie wczoraj u kochanki na Kazimierzowskim i mnie naszedł smak na wódkę. Ubrałem wic klapki i idę do nocnego. stoje, stoje w kolejce... patrze - żydzi osiedlowi w swoich pstrych-pasiastych chałatach. stoję dalej i nagle słyszę: - plankton ! sie nie odwracam, raz - myślałem że mąż kochanki wrócił wcześniej z delegacji, dwa - bo żydzi się odwrócili i kukają na interesanta. rozpozna mnie ten mossad i będzie chryja. - plankton ! to weź dwie. i wtedy się odwróciłem - dwóch kolesi lat 17, na.......onych jak w książkach pisze, a jeden z nich to plankton. ale to nie ja. NIE JESTEM PLANKTONEM Z OSIEDLA WANDY. wersja dla kibiców legii, arki i lecha: siedze sobie k...a wczoraj u k...a kochanki, i mi się k...a żryć wódki zachciało. zapiąłem dres, kopłem bulteriera w pysk i ide k...a do nocnego. stoję k...a w kolejce, koło mnie żydzi k...a ich mać, a tu wchodzi jakiś .......ony ch.j i gada: - ej, k...a plankton ! się k...a nie odwracam bo k...a myślałęm że to ch.j gach mojej baby wrócił. albo że mnie te .......one k...a żydy rozpoznają. okazało się k...a jednak że plankto ktorego k...a wołał jakiś pijany ch.j to nie ja. w drodze powrotnej wyjebałem 3 radia. wersja dla kibiców Cracovii i łks-u: ajwaj ! siedzę wczoraj u Racheli, kadisz zmówiłem i pomyślałem że Jahwe po to śledzia stworzył, żeby go jeść. ubrałem więc czysty chałat i poszedłem do koszernego sklepu. a tam stali już obrzezani koledzy po szalu... odcinam się od doniesień że jestem pijanym 17-letnim planktonem z osiedla wandy. to nie ja. a to już 3. plankton. ja, ten pijak młodociany i pies marki kundel na osiedlu piastów. ps. adler - żone pozdrawiam. całusy. stop. ps2. co to jest drgająca szczytówka do pikiera ? ps3. jebać chińczyków. oni jedzą koty. ide znów na wino." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
plankton miażdżył system...
Stare forum było "de best" ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Heniek i Kowal to był jednak Matejas
A wbiło mi się, że Plankton serwował takie opowiastki Stare forum - to była klasa ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za rok jubileusz... Może biba na schodach?
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plankton zaserwował jeszcze lepszą opowiastkę, poza łabędziami.
Mniej więcej chodziło chyba o wyjazd do UK czy w te rejony i ucieczkę przed jakąś brzydką babą.. ale nie pamiętam dokładnie jak to było. Jeżeli ktoś to ma, to poproszę ;-) ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mp3 z odezwą Pysia miażdży jak kiedyś
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Shell to żyje?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
ktoś wspomniał o najkrótszych książkach świata, ostało mi się nieco na dysku:
"Pozycje z serii "Najcieńsze Książki Świata": - "Przewodnik po demokracji w krajach arabskich" - "Kultura polityczna" - A. Lepper - "Dominacja na świecie na przykładzie Bułgarii" - "Etykieta randkowa" - M. Tyson - "Pozytywne aspekty rządów Leszka Millera" - "Dlaczego lubię Amerykę - wspomnienia Osamy ibn Ladena" - "Jak żyć uczciwie - wzorce postępowania z kuluarów sejmowych" - "Kto zdobędzie mistrza Polski 2003 i dlaczego Legia Warszawa?" - "Od zera do bohatera" Z.Ziobro - "Łagodny jak owca" - C. Kucharski - "Przewodnik po Gołdapii - czyli moje miasto" - M. Jóźwiak - ?Let's Kick Racism Out of Football? - Wit Żelazko - "Jak dobrze przygotować drużynę do sezonu" Franciszek Smuda - "Kultura na codzień" Wojciech Kowalczyk - "Wspomnienia sponsora" Janusz Romanowski - "Jak zostać pustelnikiem" Janusz Wójcik - "Moja przygoda z kadrą" Zbigniew Boniek - "Praktyczny poradnik obsługi broni gazowej" Grzegorz Kaliciak - "Do Chin i z powrotem" Mariusz Piekarski - "Fair play na boisku" Kalu Uche - "Jak nie przegrać w kasynie" Kamil Kosowski - "Sława ma w wersach złotych zakuta" by Kucharski Cezary - "Tradycja i historia przede wszystkim" by Piotr Dziurowicz - ?Prawda faktów w dziennikarstwie sportowym" Adam Godlewski - "Z cyklu Polskie Weekendy: Wspólnie z rodziną, w kapciach przed telewizorem, oglądamy mecz" by Beer Boys '98 - ?Futbol na TAK" Jerzy Engel - "Silna wola - twój klucz do sukcesu" Anrdrzej Golota - "Ewolucja polskiego prawa karnego na przestrzeni czterdziestu lat - analiza" Tomasz Nałęcz, Anita Błochowiak pod kierownictwem ocm. Renaty Beger. - "Sztuka dyplomacji" Żak Czyrak - "O tolerancji slów kilka" o. red. Tadeusz Rydzyk - "Hamlet" William Szekspir w przekladzie Arkadisuza Baka - "Mein Liebe" Adolf Hitler - "Piotr Fronczewski i inne nadzieje polskiej pilki" Wlodzimierz Szaranowicz - "Krótki przewodnik po Birmingham" Piotr Swierczewski w konsultacji z Arkadiuszem Bakiem - "Mój glos w sprawie Jedwabnego" Adam Małysz - "Analiza sukcesu Schalke w PU 2003" - Tomasz Hajto - "Poradnik - jak rzucić palenie" - Tomasz Hajto - "Jak zostać czołowym pomocnikiem Premiership - poradnik" - Świerczewski P. - "Jak utrzymać demokrację i 100% poparcie" - Łukaszenko - "Polskie pieśni patriotyczne" - zebrane przez Olisadebe E. - "Nauka gry w piłkę w weekend" - Stasiak (ten od Opoczna) - "Rozstania i powroty - tragedia miłosna w czterech aktach " - Jordan M. - ?Jak utrzymać wladze jednoczesnie produkujac bron masowej zaglady" - Saddam - "Moja kariera jako piosenkarki" - M.Sewiolo - "Jak obronic tytul mistrzow swiata w pilce noznej" - Zizu&spolka A.D.2002 - "Jak zostac dobrym i obiektywnym dziennikarzem sportowym" - praca zbiorowa - "dziennikarzy" Tempa - "Szkola uczciwosci" -praca zbiorowa pilkarzy i trenerow wloskich pod przewodnictwem Lazio - "Jak byc uczciwym" - L.Rywin, B.Baksik, D.Chojarska z rodzina - "Jak zyc w zgodzie z prawem" - A.Lepper - "Nauka spiewu Mazurka Dabrowskiego" - Edyta Gorniak - "Ojczyzna Polszczyna" - Cezary Kucharski - "Fizyka - rownia pochyla" - Marek Kozminski - "Jak zostać modelem ?" - Jacek Krzynowek - "Szybcy i wsciekli" - Stanko Svitlica - "Szkolenie rzutow roznych" - Kamil Kosowski - "Ogniem i mieczem" - Przemyslaw Saleta - "Jak zrobic kariere ?" - Cezary Trybanski - "Masz odwage, stan na wage - czyli jak zrzucic pare kilo" - Ronaldo - "Jak wywołać wojne i nie zostać znienawidzonym" - Gorge W. Bush - "Kadra Narodowa ponad wszystko" - Jerzy Dudek przemyślenia po meczu towarzyskim z Belgią - "Jak to pojechaliśmy w 500 osób do Ostrowca" - Praca zbiorowa kibiców Wisły Kraków... - "Jesteśmy najlepsi" - kibice Amicki - "Jak ja kocham Legie" - Sylwester Czereszewski - "Błyskotliwa trenerka" - Zbigniew Boniek - "Magister" - Walduś Kiepski - "Abstynenckie zycie" - Moussa Yahaya - "Dominacja Warszawska" - młody polonista - "Ogłoszenia parafialne" - Cracovia fans - "Bystry to moje drugie imie" - Misio Listkiewicz - "Sportowy sukces '' - Anna Kurnikova - "Jak przeczytać tyle postów i nie postradać rozumu" by Plankton - "Jak przełknąć gorycz Wiślackich sukcesów i tatowej spermy" by kibice cracovi - "Polska moją ojczyzną ,Kraków moim miastem " - Cracovia - "Intelektualista" autorstwa Jana Tomaszewskiego - "Jak napisac dobry felieton" ? Jan Tomaszewski - "Dziennikarz rzetelny " - Adam Godlewski - "Poradnik jak wypelnic PITa" by Olo Moskalewicz - "O Honorze polskiej piłki słow kilka" by Stanko S. - "Techniki biegania szybkiego", "Demony szybkości" by Stanko S. - "Rozbudowa Infrastruktury I Zaplecza Sportowego Dobrze Prosperującego Miasta" - Władze Królewskiego Miasta Krakowa - "YYY EEE MHHH - kieszonkowy spis partykół by Cezary" - "Wstań powiedz zajebiście sam" czyli zwierzenia michała - "Podrecznik młodego mendżera czyli jak wysłać Wiślaka za granice - Adam pomaga i doradza" - "ogolić sie" Adam Małysz - "Moje zie(L)one serce" Łukasz Surma - "Polskość" - praca zbiorowa kibiców Ruchu Chorzów." ![]()
"Ten kto pokonał innych, jest silny.
Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pamiętam to ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
rozumiem, że pytasz o dawnego moda oraz członka kipy W'01? dawno go też nie widziałem ostatni raz przed tamtą rundą przy zakupie karnetów.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|