|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kopytka
![]() To w ramach demolki : " Romowie znowu zeżarli łabędzia !" "nosz k...a mać! to już drugi na ich koncie 2 lata temu pożarli tego ładnego - Dudzia z Plant jeszcze wieczorem mu cisłem precla a rano same k...a kopytka i dziobek został (RIP) .......one szczury dziś żeżarli (info z pierwszej ręki - od koleżanki Strażniczki Miejskiej) nawet nie zeżarli a w.......ili w 3 minuty łabędzinę (czy jak to się tam odmienia...chodzi mnie o sukę, nie samca) pod Mostem Grunwaldzkim. Przyszła rodzina, hyc ptaka pod koc i go pożarli w opuszczonym magazynie pod mostem też ino smutny kościotrup i sterta piór została...(RIP) k...a dosyć tego przyjeżdżają żebrzą, dziećmi rzucają w spokojnych krakowian, śmierdzą i jeszcze żrą nasze łabądki Nasze dobro narodowe ! Niech se gołębie żrą bo to głupie i brzidkie ptaki. I w dodatku tego od zajebania mamy, a nie 8 łabądków na krzyż no teraz już 7.... bekną romowie za łabędzia, oj bekną myślę coby sfabrykować łabędzia - jak szewczyk dratewka świnię czy barana, napakować takiego dmuchanego łabądka (są po 12 zł w Geancie) trotylem i puścić samopas po Wiśle przyjedzie rodzina łabędojadów, hyc ptaka za pas, a wtedy bam! ni ma k...a romów uch... ale się w....iłem na tych popaprańców" |
|
|

|
||||||
|
|