|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
To jest jutro ta konferencja czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jutro popołudniu albo w Czwartek dopoludnia wylatuja na oboz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co z Sivakovem ? Czy to wogóle była prawda ? Przydałby sie nowy środkowy pomocnik.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Zbymak uspokoiłeś mnie (nas) trochę .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może Ciebie szczęściarzu.Ja nadal żyje w psychozie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czym wy sie wogole przejmujecie? Skoro wszyscy trąbia że są dogadani to SĄ DOGADANI.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zalecam spokój, bo się tak gorączkujecie wszyscy, jak dzieci przed św. Mikołajem. Podobnie nie podoba mi się jeżdzenie po biurze prasowym naszego Klubu. Niektórzy nie mogą zrozumieć ( nie chcą?), że pewne rzeczy zmieniają się u nas na plus i są wpisane w pewien plan. Przyzwyczajeni do dawnych nawyków chcielibyście mieć co dwa dni konferencję prasowa z kolejnymi wzmocnieniami...Pózniej się okazuje, że zawodnik jeszcze leci gdzies na tydzien i załatwia formalności itede.. To wlasnie jest amatorka. W profesjonalnych klubach wygląda to tak: są wzmocnienia, załatwia się wszystkie formalności (wszelkie testy itd zeby pewność była 100%), zawodnik podpisuje kontrakt, zamyka sprawy z starym klubie, pozniej zwołuje się konferencję, która jest zarazem pokazem siły. Po niej wszyscy w komplecie mogą dołączyć do reszty drużyny a nie dojeżdzać przez miesiąc każdy z osobna. poza tym na głównej robią co mogą. Przykładowo - nie mogli pozwolić sobie na oficjalne potwierdzenie 'Genkov w Wiśle', bo kontrakt nie byl podpisany. Ale wrzucono chyba 4 newsy w których z wypowiedzi jasno można było stwierdzić , że tylko oblanie testów może uniemożliwić transfer.Genkov wypowiadał się już praktycznie jako zawodnik Wisły i moim zdaniem to było jak najbardziej kojące (powinno być?) dla kibiców. Główna nie może sobie pozwolić na ogłoszenie wprost transferu który ma nawet 1% prawdopodobieństwa niepowodzenia. pozdro dla cierpliwych zresztą, dla wszystkich Wiślaków ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A wiesz o bramkarzach coś więcej ? Czy temat jest tylko Peskovic czy jest jeszcze ktoś inny ?
I kiedy Melikson i Kew podpiszą kontrakty , bo z tego co mówisz to Genkov ma już podpisany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tutaj coś min o Peskovicu
http://www.sport.pl/sport/1,67926,90...od_reguly.html ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Panowie, więcej spokoju naprawdę. Ja się cieszę, że wszystko jest przeprowadzane w sposób bardziej wyważony. Jeżeli wydajemy już 1,5mln euro, to trzeba tą kasę pięć razy oglądnąć zanim się ją wyda. To znaczy kompleksowo przebadać ich wszystkich pod każdym kątem. Nie tylko kolana, kostki, serce, ale także np. zęby (vide sprawa Jodłowca czy Aly'ego Cissokho).
Jeżeli takie działania mają dać efekt w postaci pewności, że towar, który za niemiłosierne jak na polskie warunki kupujemy, nie ma żadnych wad ukrytych, to ja mogę poczekać nawet tydzień. Nie ma problemu. Melikson grał cały czas. podobnie Jaliens, a Genkov myśle, że też bez problemu nadrobi zaległości. Także nie ma pośpiechu. Lepiej wykazać teraz odrobinę cierpliwości, niż później przez cztery lata oglądać powtórkę z Dawidowskiego. Druga sprawa - sprawa Peskovicia. Kolejny przykład, jak niektórym się głowy gotują. Sprawa w ogóle niepotwierdzona przez Klub, a przez fora, FB przelała się taka fala protestów, że czasami aż zal było czytać. No chyba, że ta akcja odniosła efekt w postaci niezatrudniania Borisa, być może klub się właśnie zdaniem kibiców tak przeraził, że zmienił zdanie. Tak, czy tak - powinno być w tym wszystkim trochę więcej kultury. Ludzie w klubie naprawdę ciężko pracują. Ja w to wierzę. Transfer to wiele detali, nie tak jak w FM---> złóż ofertę-->zaoferuj konrakt---> i już. To nie jest takie proste w rzeczywistości. Dajcie ludziom pracować, nie spamujcie wszystkiego co się tylko da na klubowym profilu i będziemy wszyscy zdrowsi. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ty jeden
Te emocje, enigmatyczne wpisy na facebook-u, wyciekające zdjęcia, przeciekający zbymak, znikający Melikson.Myślę, że kiedyś doczekamy czasów gdy w Wiśle będą pracowali normalni, odpowiedzialni ludzie. Tylko, że wtedy będzie nudno... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A może o to chodzi bo im wieksze napięcie tym wszyscy bardziej sie interesują a o to też w tym biznesie chodzi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Od razu zaprezentuję 4 zawodników. Oczywiście wiemy jacy to są. Pytanie, czy Wisła dalej będzie kształcić politykę transferową na bazie testów na zgrupowaniach?
PS: Od kiedy to Melikson ma Polski paszport? Zakazana strona podaje takie informacje, a kolega dziś mi mówił, że ma żonę polkę. ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszystko na to wskazuje ze jutro moze byc konferencja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nastawiajcie sie na konfrencjo-prezentacje bo moze jej nie byc z powodu braku czasu przed wylotem na oboz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mi chodziło o tylko konferencje nie prezentacje...
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=77715 Zobaczymy co nam jutro dzien przyniesie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wątpię. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To,że Cupiał zablokował transfer tego gościa, było na forum w zeszłym tygodniu. Jakoś tak więc co to za news?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sprawa z ew. wycofaniem się z pozyskania Peskovica trąci starym kawałem o Icku, Rabinie i kozie.
Icek przyszedł do Rabina z prośbą o radę: bida w domu, ciasno, pełno dzieciaków. Ciężko żyć, co robić? Rabi polecił mu kupić kozę. Icek zdziwił się, ale kozę kupił. Po tygodniu przychodzi do Rabina i narzeka - teraz to dopiero nie da się wytrzymać! Koza sra, beczy i robi ogólnie bydło. A Rabi na to: to teraz sprzedaj kozę. No i Icek wrócił zadowolony. Niby nic się u nas nie zmieniło, a kibice zadowoleni bo Peskovic jednak do Wisły nie przyjdzie (ponoć). Ale takich chytrych zabiegów spodziewałem się raczej po zarządzie klubu z drugiej strony Błoń. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Skad wiesz ze to chytre zabiegi zarzadu, a nie wymysły pismakow lub samego Peskovica ktory chce gdzies załatwic sobie ciepła posadke wspomagajac sie rzekomym zainteresowaniem Wisły?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|