The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2011, 21:45
To jest jutro ta konferencja czy nie
Odpowiedz cytując
borsuk
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.01.2011, 21:55
misiek_86 napisał(a):Wyświetl post
I tak Ryan'er leci do Alicante dopiero w piątek z Krakowa ;-)
Trwają przygotowania do sezonu więc jeśli nie latają samoloty to powinni mu rower wypożyczyć - każda jednostka treningowa mniej to nie tylko strata dla piłkarza ale dla całej drużyny. Tym bardziej jeśli piłkarz jest przymierzany do pierwszej jedenastki. Dla mnie to trąci żenadą.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.01.2011, 21:56
Jutro popołudniu albo w Czwartek dopoludnia wylatuja na oboz
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.01.2011, 21:58
a co z Sivakovem ? Czy to wogóle była prawda ? Przydałby sie nowy środkowy pomocnik.
Odpowiedz cytując
krzys500
Junior Member

Od: 12.2010

Stary 25.01.2011, 21:59
Zbymak uspokoiłeś mnie (nas) trochę .
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 25.01.2011, 22:09
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jutro popołudniu albo w Czwartek dopoludnia wylatuja na oboz
Czyli to znaczy, że poszło dobrze z tymi wszystkimi badaniami medycznymi ? Bo Klub przywiązuje w tym okienku dużą wagę do tego. Myślałem że przesadzają z tym, że będą badać kilka dni zawodników okazało się to prawdą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 22:17.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.01.2011, 22:10
krzys500 napisał(a):Wyświetl post
Zbymak uspokoiłeś mnie (nas) trochę .
Może Ciebie szczęściarzu.Ja nadal żyje w psychozie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.01.2011, 22:13
Czym wy sie wogole przejmujecie? Skoro wszyscy trąbia że są dogadani to SĄ DOGADANI.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.01.2011, 22:17
niech to potwierdzą oficjalnie ale ja jestem spokojny

OBY tylko bramkarz był lepszy a nie ten Peskovic czy jak mu tam...
Powód: Oby...
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 25.01.2011 o godz. 22:18.
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.01.2011, 22:18
borsuk napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiać sprawy zaczynają być niepokojące. Genkow był w Krakowie negocjowac kontrakt w czwartek. Teraz jest wtorek wieczor i zadnego info. Tłumaczenie forumowiczów, że pewnie czekają, żeby zaprezentować całą trójkę jest nielogiczne. Byłoby to wbrew interesowi klubu. Bo jeśli Genkow wynegocjował i przeszedł testy medyczne to powinien śmigać już w Hiszpani z nowymi kolegami.
o Genkomvie mówili też,że po testach w Wiśle poleciał do Moskwy by pozakańczać tam swoje sprawy.mam nadzieję,że nie było go an TYM lotnisku.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 25.01.2011, 22:20
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Czyli to znaczy, że poszło dobrze z tymi wszystkimi badaniami medycznymi ? Bo Klub przywiązuje w tym okienku dużą wagę do tego. Myślałem że przesadzają z tym, że będą badać kilka dni zawodników okazało się to prawdą.
Jutro rano maja ostatnią czesc badań
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.01.2011, 22:27
borsuk napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiać sprawy zaczynają być niepokojące. Genkow był w Krakowie negocjowac kontrakt w czwartek. Teraz jest wtorek wieczor i zadnego info. Tłumaczenie forumowiczów, że pewnie czekają, żeby zaprezentować całą trójkę jest nielogiczne. Byłoby to wbrew interesowi klubu. Bo jeśli Genkow wynegocjował i przeszedł testy medyczne to powinien śmigać już w Hiszpani z nowymi kolegami.
Genkov nie mógł wylecieć do Hiszpanii pomimo podpisania kontraktu i zaliczenia testów bo musi pozalatwiać formalności związane z odejściem z Dynamo Moskwa...

Zalecam spokój, bo się tak gorączkujecie wszyscy, jak dzieci przed św. Mikołajem.

Podobnie nie podoba mi się jeżdzenie po biurze prasowym naszego Klubu. Niektórzy nie mogą zrozumieć ( nie chcą?), że pewne rzeczy zmieniają się u nas na plus i są wpisane w pewien plan. Przyzwyczajeni do dawnych nawyków chcielibyście mieć co dwa dni konferencję prasowa z kolejnymi wzmocnieniami...Pózniej się okazuje, że zawodnik jeszcze leci gdzies na tydzien i załatwia formalności itede.. To wlasnie jest amatorka.
W profesjonalnych klubach wygląda to tak: są wzmocnienia, załatwia się wszystkie formalności (wszelkie testy itd zeby pewność była 100%), zawodnik podpisuje kontrakt, zamyka sprawy z starym klubie, pozniej zwołuje się konferencję, która jest zarazem pokazem siły. Po niej wszyscy w komplecie mogą dołączyć do reszty drużyny a nie dojeżdzać przez miesiąc każdy z osobna.

poza tym na głównej robią co mogą. Przykładowo - nie mogli pozwolić sobie na oficjalne potwierdzenie 'Genkov w Wiśle', bo kontrakt nie byl podpisany. Ale wrzucono chyba 4 newsy w których z wypowiedzi jasno można było stwierdzić , że tylko oblanie testów może uniemożliwić transfer.Genkov wypowiadał się już praktycznie jako zawodnik Wisły i moim zdaniem to było jak najbardziej kojące (powinno być?) dla kibiców. Główna nie może sobie pozwolić na ogłoszenie wprost transferu który ma nawet 1% prawdopodobieństwa niepowodzenia.

pozdro dla cierpliwych
zresztą, dla wszystkich Wiślaków
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
krzys500
Junior Member

Od: 12.2010

Stary 25.01.2011, 22:27
A wiesz o bramkarzach coś więcej ? Czy temat jest tylko Peskovic czy jest jeszcze ktoś inny ?
I kiedy Melikson i Kew podpiszą kontrakty , bo z tego co mówisz to Genkov ma już podpisany.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.01.2011, 22:31
tutaj coś min o Peskovicu
http://www.sport.pl/sport/1,67926,90...od_reguly.html
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.01.2011, 22:33
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jutro rano maja ostatnią czesc badań
A Genkov to nie jest czasem w Moskwie?
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 25.01.2011, 22:41
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
A Genkov to nie jest czasem w Moskwie?
Jest w Moskwie
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.01.2011, 22:41
Panowie, więcej spokoju naprawdę. Ja się cieszę, że wszystko jest przeprowadzane w sposób bardziej wyważony. Jeżeli wydajemy już 1,5mln euro, to trzeba tą kasę pięć razy oglądnąć zanim się ją wyda. To znaczy kompleksowo przebadać ich wszystkich pod każdym kątem. Nie tylko kolana, kostki, serce, ale także np. zęby (vide sprawa Jodłowca czy Aly'ego Cissokho).

Jeżeli takie działania mają dać efekt w postaci pewności, że towar, który za niemiłosierne jak na polskie warunki kupujemy, nie ma żadnych wad ukrytych, to ja mogę poczekać nawet tydzień. Nie ma problemu. Melikson grał cały czas. podobnie Jaliens, a Genkov myśle, że też bez problemu nadrobi zaległości. Także nie ma pośpiechu. Lepiej wykazać teraz odrobinę cierpliwości, niż później przez cztery lata oglądać powtórkę z Dawidowskiego.

Druga sprawa - sprawa Peskovicia. Kolejny przykład, jak niektórym się głowy gotują. Sprawa w ogóle niepotwierdzona przez Klub, a przez fora, FB przelała się taka fala protestów, że czasami aż zal było czytać. No chyba, że ta akcja odniosła efekt w postaci niezatrudniania Borisa, być może klub się właśnie zdaniem kibiców tak przeraził, że zmienił zdanie. Tak, czy tak - powinno być w tym wszystkim trochę więcej kultury.

Ludzie w klubie naprawdę ciężko pracują. Ja w to wierzę. Transfer to wiele detali, nie tak jak w FM---> złóż ofertę-->zaoferuj konrakt---> i już. To nie jest takie proste w rzeczywistości. Dajcie ludziom pracować, nie spamujcie wszystkiego co się tylko da na klubowym profilu i będziemy wszyscy zdrowsi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.01.2011, 22:42
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Może Ciebie szczęściarzu.Ja nadal żyje w psychozie
Nie ty jeden Te emocje, enigmatyczne wpisy na facebook-u, wyciekające zdjęcia, przeciekający zbymak, znikający Melikson.

Myślę, że kiedyś doczekamy czasów gdy w Wiśle będą pracowali normalni, odpowiedzialni ludzie. Tylko, że wtedy będzie nudno...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 25.01.2011, 22:48
A może o to chodzi bo im wieksze napięcie tym wszyscy bardziej sie interesują a o to też w tym biznesie chodzi.
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.01.2011, 22:53
Od razu zaprezentuję 4 zawodników. Oczywiście wiemy jacy to są. Pytanie, czy Wisła dalej będzie kształcić politykę transferową na bazie testów na zgrupowaniach?

PS: Od kiedy to Melikson ma Polski paszport? Zakazana strona podaje takie informacje, a kolega dziś mi mówił, że ma żonę polkę.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 25.01.2011, 22:55
Wszystko na to wskazuje ze jutro moze byc konferencja...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.01.2011, 22:55
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Od razu zaprezentuję 4 zawodników. Oczywiście wiemy jacy to są. Pytanie, czy Wisła dalej będzie kształcić politykę transferową na bazie testów na zgrupowaniach?

PS: Od kiedy to Melikson ma Polski paszport? Zakazana strona podaje takie informacje, a kolega dziś mi mówił, że ma żonę polkę.
tak się rodzą plotki, ma matkę która mieszkała pod Krakowem i dlatego ma polski paszport.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 25.01.2011, 22:57
Nie nastawiajcie sie na konfrencjo-prezentacje bo moze jej nie byc z powodu braku czasu przed wylotem na oboz
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.01.2011, 22:59
Od razu zaprezentuję 4 zawodników. Oczywiście wiemy jacy to są.
Czyli znane już jest nazwisko bramkarza? Bo z tego co się tu doczytałam, to na szczęście, nie będzie nim Peskovic.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 25.01.2011, 23:00

A może matke ?
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 25.01.2011, 23:01
mi chodziło o tylko konferencje nie prezentacje...

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=77715

Zobaczymy co nam jutro dzien przyniesie...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.01.2011, 23:02
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
A może o to chodzi bo im wieksze napięcie tym wszyscy bardziej sie interesują a o to też w tym biznesie chodzi.
W normalnych klubach tak się nie ośmieszają. Wątpię żeby to było celowe, ale jeśli...
Wątpię.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.01.2011, 23:18
To,że Cupiał zablokował transfer tego gościa, było na forum w zeszłym tygodniu. Jakoś tak więc co to za news?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 25.01.2011, 23:19
Sprawa z ew. wycofaniem się z pozyskania Peskovica trąci starym kawałem o Icku, Rabinie i kozie.

Icek przyszedł do Rabina z prośbą o radę: bida w domu, ciasno, pełno dzieciaków. Ciężko żyć, co robić? Rabi polecił mu kupić kozę. Icek zdziwił się, ale kozę kupił. Po tygodniu przychodzi do Rabina i narzeka - teraz to dopiero nie da się wytrzymać! Koza sra, beczy i robi ogólnie bydło. A Rabi na to: to teraz sprzedaj kozę. No i Icek wrócił zadowolony.

Niby nic się u nas nie zmieniło, a kibice zadowoleni bo Peskovic jednak do Wisły nie przyjdzie (ponoć). Ale takich chytrych zabiegów spodziewałem się raczej po zarządzie klubu z drugiej strony Błoń.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.01.2011, 23:30
Skad wiesz ze to chytre zabiegi zarzadu, a nie wymysły pismakow lub samego Peskovica ktory chce gdzies załatwic sobie ciepła posadke wspomagajac sie rzekomym zainteresowaniem Wisły?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów