|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ciekawe ile ludzi przyjedzie z Bielska do Krakowa na mecz.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dobrze by było już w pierwszym meczu załatwić sprawę awansu wbijając im 4 lub 5 bramek nie tracąc żadnej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jako ze mieszkam w Bielsku to juz Wam mowie. NIE MA SEKTORA GOSCI(Stadion jest niby od 2 lat przebudowywany). Czyli zadnych biletów nie dostaniecie. No chyba ze przyjedziecie i bedziecie stali za płotem, tylko ze w tamtym miejscu jest ulica z parkingiem wiec lipka.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak można pomylić zespół walczący o Ekstraklasę z zespołem 3-ligowym.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To rozumiem, że Podbeskidzie jest z Bialska-Białej, a nie z Bielska-Białej
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
BKS powstal w czasach kiedy Bielsko i Biała były osobnymi miastami, a siedziba BKSu była w Białej i dlatego BIALSKI KLUB SPORTOWY a nie BIELSKI KLUB SPORTOWY. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ty Kolego znasz wszystkie kluby trzecioligowe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Fajny mecz. Mam nadzieję że przyjadą kibice Podbeskidzia. Pewnie w takim meczu będzie to dla nich okazja do pokazania się. Każdy z was wie jak jest w Pucharach więc nie muszę tłumaczyć jak ważne jest zwycięstwo. Dla mnie dobrze że akurat z nimi gramy pierwszy mecz u siebie. Zgnieść ich dopingiem i walnąć kilka bramek bez straty własnej i na wyjazd jedziemy na luzie. Pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze aby nasi nie olali ich tak jak Levadię. Wystarczy już tych kompromitacji. PS. Pamiętajcie że Lech przegrał z Stalową Wolą która była ostatnia w tabeli więc nie możemy sobie dopisać od tak 3 punktów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
"Idzie, idzie, idzie... Podbeskidzie"
Nigdy tego okrzyku nie zapomne ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
a kiedy oni tak o awans walczyli ?bo spiewali ze idą do pierwszej ligi...czyli przed reoganzacją rozgrywek.. a rywal ok,pewnie kolejny mecz z nimi za 20 lat wiec przyda sie cos innego niz kolejna Arka czy Polonia Warszawa. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() Od ulicy Rychlińskiego widać całe boisko elegancko ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Przepraszam Cię bardzo, że nie jestem godzien nosić tego tytułu... Przecież BKS to wielokrotny mistrz Polski i zdobywca PP...Szok że go nie znałem. ))
Ostatnio edytowane przez Proud : 29.11.2010 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Musimy awansować... to teoretycznie najłatwiejszy przeciwnik z mozliwych. |
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Szkoda że nie ma już sektora gości bo nic mnie tak nie ucieszyło w polskim futbolu jak wizyta Ruchu w Bielsku... i "Gdzie jest słonko kiedy śpi, czy wilk zawsze bywa zły?" ![]() Swego czasu w okresie wakacyjnym często jeździłem na mecze BBTS-u oraz Górala Żywiec ![]() ps. Swoją droga BKS ma całkiem niezłą ekipę uderzeniową ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 29.11.2010 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=E6apbC7Ekjs idzie idzie LOL motyw zaczerpniety z kosciola
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chodzi raczej o znajomość ich z aspektów kibicowskich niż sportowych.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Widze ze zaczynaja sie usmieszki i lekcewazenie Podbeskidzia. Ja tam wole podejsc do rywala z szacunkiem, bez strachu ale z powaga. Nie takie cuda sie sdarzaly wiec smiac sie bedziecie mogli jak wygramy z Nimi i to w stosunku 5-0. Jak pokazal ich mecz z Belchatowem nie sa to przypadkowi gracze a i walcza o E-klase wiec spokojnie poczekajmy na wynik tego dwumeczu. Bez napinki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
super losowanie
szkoda, ze bez gosci jak zawsze w Bielsku, no ale coz... jechac i tak trzeba najlepsze mozliwe losowanie ![]() ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wydział Gier PZPN wyznaczył terminy rozegrania spotkań 1/4 finału Pucharu Polski. Mecze będą transmitowane na antenie TVP Sport i TVN Turbo.
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała - 1 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Lech Poznań - Polonia Warszawa - 20 lutego, 15:30, transmisja: TVP Sport, Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok - 2 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo, Ruch Chorzów - Legia Warszawa - 1 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo. Spotkania rewanżowe: Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków - 16 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Polonia Warszawa - Lech Poznań - 2 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk - 16 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo, Legia Warszawa - Ruch Chorzów - 15 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kibicami bym się nie przejmował, bo w samym Bielsku to niepodzielnie BKS panuje, TSP to raczej piknikowe towarzystwo, natomiast od strony sportowej jeśli ich zlekceważymy to możemy się boleśnie sparzyć. To nie są chłopcy do bicia i jak przypuszczam w przyszłym sezonie będą w ekstraklasie. Dla Mnie fajna sprawa, bo mam kilku znajomych wielce ULTRAS TSP, więc liczę, że po dwumeczu będę mógł trochę im podocinać ile im do ekstraklasy brakuje
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam, podejrzewam ze nie zdazą z sektorem dla gosci wiec moje pytanie brzmi : Jestem z B-B i napotkam problemy kupujac bilet na sektor gospodarzy?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Podbeskidzie mogłoby dostać bilety na narożnik D i po kłopocie bo podejrzewam że więcej niż 200 to ich nie przyjedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
pod warunkiem, że narożnik D byłby przystosowany. To, że 'nie będzie ich więcej niż 200" na pewno nie oznacza iż służby stwierdzą, że strefa buforowa jest zbędna, stąd moim zdaniem mało prawdopodobne by na D zasiedli goście
![]() ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jaga wchodziła na nasze sektory i kłopotu nie było, poza tym kto mówi że muszą wejść oficjalnie jako goście? Jakby się pojawili mecz zyskałby na wartości bo już dawno kibiców gości nie było na R22
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jasne, że nieoficjalnie nikt im nie broni wejść. Zresztą, chyba źle mnie zrozumiałeś - ja też jestem oczywiście ZA tym, żeby w końcu jacyś przyjezdni zawitali. Ale z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że masz na myśli przeznaczenie D dla grupy zorganizowanej, a to wydaje się mało realne.
Faktycznie dawno nie było kibiców gości, ale fakt ich przybycia w formie nieoficjalnej i wtopienia się w tłum raczej nie sprzyja zorganizowanemu dopingowi z ich strony ![]() ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|